You are on page 1of 14

SEMINARIS DE DINAMITZACIÓ

EN TECNOLOGIES DE L’APRENENTATGE i DEL CONEIXEMENT

CURS 2008-2009 2a Sessió

Grup SUPTAC Terres de l’Ebre

Constitució.. Guió de la Sessió •Notícies •Posada en comú Comissions TAC de centres. Possibilitats del Merlí i Aloma. en què millorarieu aquests aplicatius? •Taller pràctic: Enquesta Camins de Sirga: Linkat2.. membres. freqüènca de reunions. Camins de Sirga/Funcions/Linkat2/Afegir una nota Una mà de contes. funcionament. quins problemes heu detectat. Ho troveu funcional. Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .

LINKAT 2 Recolliu informació sobre: • Opinió del claustre i la comissió TAC sobre les possibilitats de desplegar-la al centre • Nova versió a punt de sortir (Linkat 2. Fer la valoració a Camins de Sirga <http://phobos. Jornada tècnica LINKAT.cat/tic-teb/intranet/index.php?module=Funcions&func=funcio&fid=11> Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .1) • Centres experimentadors de Linkat. A les Terres de l'Ebre hi ha nou centres que han demanat incorporar-se.xtec.

<http://phobos.xtec. a Camins de Sirga.cat/tic-teb/intranet/> Grup SUPTAC Terres de l’Ebre . Notícies Linkat2 . La vostra opinió és important! Camins de Sirga/Funcions/Linkat2/Afegir una nota Intranet.

Informacions PANDA 1) S'ha signat la pròrroga del contracte Panda 2008. Cap canvi. De forma que el centre un cop s'identifiqui. Grup SUPTAC Terres de l’Ebre . només és aconsellable als equips d'aquest any. Aquesta actualització en un equip anterior per exemple del 2004 no és aconsellable. En màquines justes millor un antivirus de lliure distribució o el Panda Lite. 2) L'activació del panda 2009 es farà properament: es penjarà la informació a la web de suport tècnic i a GEPSE el codi. 3) L'actualització a PANDA 2009. 4) Les versions anteriors al PANDA 2009 continuen actualitzant-se com fins ara. tingui accés a aquest codi.

xtec.xtec.pdf> <http://www. suggeriment o queixa enviar correu a lcabello@xtec.cat/suport_presencial/> Davant de qualsevol dubte. T-SYSTEMS Dues tipologies de visites: preventiu i correctiu Més informació: <http://www.cat Criteris de manteniment: <http://www.xtec.cat/gepse/documents/criteris_manteniment.cat/gepse/centres/> Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .

JORNADA TÈCNICA S'ha ajornat la segona jornada tècnica del dia 24 de novembre. Es preveu la realització d'una jornada tècnica per al segon trimestre sobre les xarxes Wifi del projecte Heura (eduroam) Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .

Inscripció. TRES sessions.44. adreçats a tot el professorat. Fins el 26 de novembre o trucant al CRP Baix Ebre 977. TASTETS CRP Baix Ebre Són sessions curtes i pràctiques d'eines o programes. Hora: 18.30 h Duració: 2 hores Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .53 Lloc: IES JBAU. una a cada trimestre. Es tracta de fer una aproximació a recursos per treballar les TIC.83.

PLAY El passat divendres 21 es va retransmetre el programa amb la participació del CEIP Jaume Balmes. Omplir buits. Ja està disponible el vídeo a la web del programa.cat/play/home.jsp?s És força interessant veure les diferents activitats que ofereix la mateixa web del programa per treballar l'anglès: Karaoke. TV3.tv3.. Web d'activitats: <http://www.tv3. preguntes.cat/pprogrames/play/playItem. http://www..html> .

Habitualment es reuneixen el 2n divendres de cada mes. d'Amposta. 6. carrer Simpàtica. Tornen les Nits a l'àtic! Nits a l'àtic: xerrades on es conviden a importants experts en les TIC i que consten d'una extensa i selecta programació basada en temes variats i d’avantguarda sobre TIC.atic2. Més Informació a : http://www.cat/ Grup SUPTAC Terres de l’Ebre . durant tot l'any a l'edifici el Casal.

cat/merli/> Recollim les opinions per tal de millorar l'aplicatiu: Millores que proposem Utilitats a l'aula i amb el professorat Inconvenients Grup SUPTAC Terres de l’Ebre . Valoració Merlí Merlí.xtec. catalogador de recursos: <http://aplitic.

cat/aloma/> Tutorial:<http://aplitic. organitzador de recursos Aplicatiu: <http://aplitic.xtec.html> Recollim les opinions per tal de millorar l'aplicatiu: Millores que proposem Utilitats a l'aula i amb el professorat Inconvenients Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .xtec. Valoració Aloma Aloma.cat/aloma-editor/help.

unamadecontes. Contes classificats. tallers. bloc.. classificats per països. dividits per capítols. <http://www.cat> Grup SUPTAC Terres de l’Ebre . TREBALL PRÀCTIC: Una mà de contes Una mà de contes. Presentacions. doblats a diverses llengües.. subtitulats.

Grup SUPTAC Terres de l’Ebre .