You are on page 1of 15

911-La locul faptei 11 septembrie 2001ziua care a schimbat lumea

Olteanu Daniela Petrisor Luiza

a marcat nu numai Statele Unite ale Americii. la interval de câteva minute unul faţă de celălalt.11 septembrie 2001. au fost deturnate patru avioane comerciale pentru a lovi turnurile gemene World Trade Center din New York şi clădirea Pentagonului. . soldate cu cele mai multe victime din istorie. de avioane deturnate de atentatori sinucigaşi. turnurile gemene World Trade Center.000 de oameni. ci o lume întreagă. ziua în care au murit circa 3. In atentatele din 11 septembrie 2001 din SUA. au fost lovite. Cei mai înalţi zgârie-nori din New York.

Primul eveniment s-a produs la 8:45 cand cursa AA nr 11 a lovit turnul de nord al WTC. . La 11 septembrie 2001 s-au petrecut patru evenimente consecutive intr-un interval de 1 ora si 45 minute.

 18 min mai tarziu la 9:03 cursa UA nr 175 a lovit turnul sudic al WTC. .

. La 9:43 s-a raportat ca cursa UA nr 77 a lovit Pentagonul.

Pensilvania. In final la ora 10:45 cursa UA 93 s-a prabusit in Shanksville. .

Intrebarea pusa de cercetatori este: Cum un avion de asemenea dimensiuni poate incape intr-o gaura atat de mica? .ca cea din Pentagon care are 20 m latime in timp ce un 757 are o anvergura de 37 m. Cu privire la atacul asupra Pentagonului s-au facut mai multe cercetari din care rezulta ca un avion de dimensiunea unui Boeing 757 nu avea cum sa incapa intr-o gaura atat de mica.

bagaje. motor. aripi.Nu s-a gasit absolut ninic. . nici o coada. chiar nimic. Pe de alta parte in urma expertizelor realizate nu s-a gasit nici o ramasita care sa apartina unui Boeing 757.nas.

 In urma acestor expertizze s-a mai constatat ca dezastrul provocat la Pentagon nu seamana deloc cu cel provocat la WTC.La WTC avioanele au provocat un foc atat de intens incat au dus la prabusirea WTC. .

000 l combustibil in rezervor care la impactul cu Pentagonul s-ar fi scurs si ar fi provocat o explozie atat de mare incat ar fi adus Pentagonul la dimensiunea unei clatite. In schimb la Pentagon nu s-a vazut urma de foc iar in cladire in urma expolziei inca mai existau lucruri care au ramas intacte. .In plus acesta ar fi ars zile intregi.Apoi se presupune ca un avion angajat sa plece intr-un zbor intercontinental ar fi trebuit sa aiba in rezervor 325.

rezistenta acesteia si altele. printre care un politist si un pomper sustin ca in cladire ar fi fost amplasate bombe sau explozibili.Apoi se presupune ca Pentagonul ar fi cea mai sigura cladire din SUA si fiecare colt al acestuia ar fi trebuit sa fie filmat.Dupa impactul avionului cu WTC se pare ca s-a luat decizia de a prabusi cladirea nr 7 WTC. dar in urma exploziei toate camerele de filmat indreptate asupra locului impactului au disparut. Cu privire la caderea WTC mai multe persoane. . Dar dupa o expertiza mai amanuntita s-a constatat ca o cladire nu poate fi detonata in 8 ore ci in cateva zile sau saptamani dupa mai multe verificari in care se studiaza structura caladirii.

.

De asemenea dupa analiza amanuntita a imaginilor de al 11 septembrie 2001 s-a constatat ca la burta avionului ce a lovit turnul sudic WTC pare a fi atasat ceva.La analiza impactului cursei 11 cu turnul de nord WTC s-a observat de asemenea aparitia unui flash inaintea impactului dintre avion si cladire si la burta avionului 11 de asemenea pare a fi atasat ceva. .La impactul cu WTC s-a observat de asemenea un mic flash care ar fi fost cauzat de o explozie. racheta. detonatie.

.

In schimb George Bush a declarat ca ei nu lupta impotriva libertatii ci imporiva terorismului.Punand cap la cap toate cercetarile realizate specialistii au ajus la concluzia ca in atac nu putea fi vorba despre un avion comercial sau particular ci despre un avion militar iar in intreg dezastrul pare a fi vorba despre un atac terorist in care se pare ca isi are contributia organizatia al-Qaida. impotriva raului. .In urma declaratiilor facute acesta se pare ca a pornit un razboi pentru libertate. Atacurile de la 11 septembrie 2001 par a fi planuite impotriva SUA si aceste atacuri nu sunt ceea ce mass-media ne a facut pe toti sa credem.