Accident cerebral

Un ac poate salva viata unei persoane cu inceput de accident cerebral vascular ACV
Merita sa acordati 2 min. de lectura

.. Pastrati un ac de cusut pentru a realiza urmatorul lucru – este o metoda neconventionala pentru a recupera pe cineva cu ACV.Un ac poate salca viata unui pacient cu inceput / simptome de accident vascular ..... Zice un profesor din China..

nu o mutati din loc. venele capilare se rup mai repede. Indiferent unde se afla victima. venele capilare din creier se rup gradual. Daca persoana se misca.Cand vedeti pe cineva cu simptome de ACV pastrati-va calmul. . Cand se intampla ACV.

puteti utiliza un ac de cusut sau cu gamalie. . Incalziti varful acului pentru a-l steriliza si apoi intepati fiecare deget de la mainile pacientului. puteti intepa la cca. Daca nu. 3. 2.Daca aveti in casa o siringa. 1. No sunt puncte specifice in degete pentru acupunctura. 1 mm de unghie. Intepati atat cat sa inceapa sa iasa sange. mai bine.

apasati in jurul intepaturii. Daca sangele nu iese. Intepati fiecare lob al urechilor pacientului pana incepe sa sangereze.4. asteptati cateva minute apoi frectionati lobul urechilor pacientului pana devin rosii. 6. . 5. Cand toate degetele sangereaza.

Daca il duceti in graba la spital. 'Am invatat sa scot picaturi de sange de la un medic de medicina traditionala din China. transportul ar cauza ruperea vaselor capilare din creier. Se numeste Ho Bu Ting.Dupa cateva minute persoana isi va recapata cunostinta. Are experienta practica in domeniu si poate demonstra ca aceasta metoda este 100% eficienta. . Asteptati pana revine la stadiul normal si atunci il puteti transporta la spital.

In 1979. nu putea vorbi. ca profesoara la Universitatea Fung Gaap in Tai Chungkin. a venit in fuga si mi-a zis: D-na Liu. veniti repede. . supervisor-ul nostru are un ACV! Am fugit imediat catre locul in care se afla D-nul Chen Fu. intr-o dupa-amiaza. gura era stramba – simptome de un ACV. un profesor din alta clasa. care era palid.

. Cand toate degetele sangerau (fiecare deget cu o picatura de sange de marimea unui bob de mazare).I-am cerut unui student sa cumpere o siringa de la farmacie si am inceput sa intep degetele d-lui Chen. d-nul Chen a inceput sa-si recapete culoarea.

Atunci am apasat loburile urechilor sale pentru ca sangele sa iasa.Dar gura era tot stramba. apoi l-am dus la spital. am intepat lobul urechii drepte de doua ori pentru ca sa inceapa sa sangereze (2 picaturi) apoi lobul urechii stangi. Cand urechile s-au inrosit. . L-am lasat sa se odihneasca un pic. Dupa 3-5 min. Gura a revenit la forma normala si a putu vorbi clar.

Nu a aparut nici o boala derivata de la primul ajutor care i-a fost aplicat. Totul a functionat normal. .A stat in repaus o noapte si ziua urmatoare a fost externat si s-a putut reintoarce in aula sa.

ACV este a doua cauza de deces in lume. dar pot ramane paralizati sau cu leziuni pentru tot restul vietii. . aceste victime nu se mai recupereaza. Ca rezultat. Cei care au bafta pot supravietui.Víctimele ACV sufera in general rupturi iremediabile a vaselor capilare ale creierului in timpul transportului la spital. Lucru dureros care se poate intampla in viata cuiva.

.Trimite acest e-mail dupa ce il citesti. Puteti salva viata cuiva cu ACV.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.