You are on page 1of 2

PRITRDITVENI SISTEMI

UPORABLJAJTE NASLEDNJE SISTEME ZA PRIVRSTITEV VITLE ZA STACIONARNE PREDMETE, KOT SO DREVO ALI VOZILO

DODATNA OPREMA

IMATE MOTORNO AGO?

N1010 Pritrditveni pas za drevo (na sliki s kripcem) Pas privrsti vitlo za drevo, brez pokodb na drevesu, ki bi nastale v primeru uporabe ice ali verige. Dolina: 1,82m. Max. nosilnost: 3628 kg.

N1002 kripec kripec se pritrdi na stacionaren objekt ali predmet in omogoa vleko vitle pod kotom in/ali vogalom. kripec podvaja vleno kapaciteto vitle iz 1814 kg na 3628 kg (4000 lbs - 8000 lbs) N1009 ica 1/8'' x 76,2m s kavljem Uporablja se za lajo in daljo vleko. Manji premer ice omogoa navitje 76m (250ft) ice na boben. Max. nosilnost: 900 kg ali 1800 kg z uporabo kripca.

ZA VSE MOTORNE AGE

Prodajalec:
N1011 Drvarski kavelj s prikljuitvenim lenkom Kavelj privrsti vitlo za drevesni tor in ga s prikljuitvenim lenkom varno povezuje z vitlo.

LEWIS VITLA
DO 3620 kg VLENE MOI

LEWIS VITLA
NAJBOLJ VSESTRANSKO UPORABNO ORODJE!
info@lewisvitla.si www.lewisvitla.si
N1012 Nosilec za prikolini prikljuek Preprosta privrstitev vitle na katerokoli vozilo, ki je opremljeno s primernim prikljukom.

tel: 03/78 121 40


Druina Stvarnik Rauter d.o.o. Vizore 17, 3203 Nova Cerkev MOTORNA AGA NI VKLJUENA

MADE IN CANADA

PREPROSTA SESTAVA:
KORAK 1:
Z motorne age odstranite me z verigo.

LEWIS VITLA

V PRAKSI

KORAK 2:
Z uporabo priloenega adapterskega kompleta privrstite vitlo na motorno ago.

''Vitlo sem uporabljal pred priblino tremi tedni, in mislim, da je to eno od najboljih orodij, ki jih imam. Pokaem jo vsakomur, ki ga poznam in nihe e ni videl kaj takega. Mi lahko pomagate z informacijami, kako postati posrednik ali prodajalec na mojem podroju? Tako sem navduen nad to napravo, da bi z veseljem tudi drugim predstavljal njeno vrednost in uporabnost. Hvala da proizvajate tako dober izdelek.''

REEVALNA AKCIJA
V dramatini reevalni akciji na Norvekem leta 2004 je bil pokodovan rudar potegnjen na varno, 240 metrov navzgor skozi ozek rudniki jaek s Lewis vitlo.

Troy Bungart, ZDA - Michigen

KORAK 3:

DELO SE LAHKO ZANE!

LEWIS VITLA

MODEL 400 MK2

Mo do 1814 kg ob neposredni vleki, ter do 3628 kg ob uporabi kripca, s spremenljivo hitrostjo od 18,2 do 24,3 m/min. Tea vitle z ico: 10 kg Tea celotnega kompleta: 16 kg Komplet zajema: 45,7 m 3/16 galvanizirane letalske ice s kavljem, univerzalni adapterski komplet, ki se prilega veini proizvajalcev motornih ag in enoletno splono garancijo. Predlagane motorne age: 3-7 KM (2,23 5,2KW) 3 prostornin motorja: 50 do 90 ccm Varnost: SKLOPKA IN RONA ZAVORA Izkljuite sklopko za sprostitev ice. Uporaba rone zavore za nadzor ice in tovora.

OLNARJENJE, LOV, VONJA PO BREZPOTJU ''Bili smo na lovu v bliini priljubljenega jezera, ko smo ustrelili prvega losa. Padel je kakih 100 metrov stran od ceste, Uporabili smo Lewis vitlo, da smo ga naloili na vozilo. Moj lovski prijatelj je bil zelo navduen, ker smo enkrat e poskusili z ATV 2500 lb vitlom, vendar brez uspeha. Ko smo opravili z losom smo li nazaj v lov in prijatelj je ustrelil drugega losa v majhnem zalivu. Ko se je vrnil sporoit nam to odlino novico je dejal, da bo treba losa tam razetveriti, ker ni monosti da bi ga lahko celega izvlekli od tam. Ko smo prili na kraj smo se odloili vsaj poskusiti izvlei losa z vitlo. To so bili moji lovski prijatelji navdueni! Lewis vitla je bila neverjetna. Mislim, da jo tudi prijatelj eli sedaj kupiti. Prav tako sva s prijateljem to isto leto lovila lose, ko sva z mojim olnom nasedla na gramozni sipini. Takrat sem prvikrat uporabil Lewis vitlo na olnu, in spet se je izkazala z izjemnimi lastnostmi. V trenutku sva prila preko sipine. Jamie Cleveland, Kanada - British Columbia

NAPENJANJE OGRAJE ''Vao vitlo sem kupil pred pol leta. Sedaj lahko sprejemam dela, ki jih moja konkurenca ne more. Odplaala se mi je e prvi mesec. Zahvaljujem se vam za to odlino orodje.''

- Jim Roberge, ZDA-New Hampshire

VLEENJE HLODOV ''Jaz uporabljam Lewis vitlo na svoji domaiji za premikanje vsega esar ne morem sam. Prav tako veliko uporabljam vitlo za premikanje hlodov na moji agi in za dvigovanje hlodov na gradbiu. Ne vem kako bi vse to opravljal brez nje. ''

Chuck, ZDA - Aljaska

Prvotno zasnovano za pomo pri izvajanju selektivnih seenj, so Lewis vitlo sedaj odkrili tudi drugi uporabniki in velja za najbolj vsestransko uporabno orodje za dela zunaj.