Mohd Syafiq Bin Jamilulai 2011722493 , Pelajar Diploma Pengurusan Maklumat, Kolej Kediaman Malinja (B318), Kampus Sg Petani

Kedah, 08400 Merbok, Kedah Darul Aman. _________________________________________________________________________________ Pegawai Kesatria, Unit Kokurikulum , Bangunan Hal Ehwal Pelajar, Universiti Teknologi Mara (UiTM), Kampus Sg Petani Kedah, 08400 Merbok, KEDAH DARUL AMAN Tuan, SURAT TUNJUK SEBAB GAGAL HADIR KE PERJUMPAAN RASMI KOKURIKULUM 27 November 2011

Merujuk perkara di atas saya ingin mengemukakan sebab mengapa saya tidak dapat hadir ke Perjumpaan Kokurikulum yang berada di bawah kelolaan Tuan.

2. ketidakhadiran saya ke perjumpaan tersebut adalah disebabkan kelewatan saya untuk membuat persiapan diri untuk menghadiri perjumpaan kokurikulum tersebut. Semua ini diakibatkan keletihan saya selepas menghadiri kuliah lalu mengakibatkan saya tertidur di bilik selepas saya pulang dari kuliah yang berakhir pada jam 2.00 petang. Di samping itu kealpaan saya untuk mengunci jam pada telefon bimbit saya juga mnjadi penyebab saya untuk tidak terjaga untuk menghadiri ke perjumpaan rasmi kokurikulum ini.

. Dengan ini. Universiti Teknologi Mara. Yang benar.3. Jasa baik tuan amat saya harapkan. Saya juga sedar program ini merupakan sebahagian daripada kredit untuk saya lulus Gred Purata Keseluruhan (GPK). Pelajar Diploma Pengurusan Maklumat. Sekian. _________________ (MOHD SYAFIQ BIN JAMILULAI) 2011722493. . terima kasih. saya memohon ribuaan kemaafan atas kesilapan dan kecuaian saya kerana tidak menghadiri perjumpaan rasmi kokurikulum ini. Saya begitu kesal dengan tindakan saya yang gagal menghadirkan diri ke program kokurikulum ini. Saya berjanji akan menghadiri setiap perjumpaan kokurikulum pada masa hadapan melainkan ada urusan mustahak atau komitmen lain yang perlu dipenuhi. Sesungguhnya saya menyedari bahawa program kokurikulum ini merupakan program wajib dan saya boleh dikenakan tindakan tatatertib jika tidak menghadiri program ini.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.