www.bioinfomagazin.

ro

Ce este TORSER ?
TORSER este primul dispozitiv portabil care asigura echilibrul bioenergetic si protectie bioinformationala complexa omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de alta natura, bazat pe cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice. Torser este elaborat in Ucraina pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oameni de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactoului de la Cernobil. In Torser sunt utilizate tehnologii unicat, si anume, "incarcare in camp de torsiune", microgeneratorul magnetic cu polul sferic, nucleul matriceal quasi-fractalic. Are perioada de functionare minim 8 ani, raza de actiune de 2.5m si cel mai important, Torser nu are sursa de alimentare electrica, desi nu produce campuri electromagnetice nocive precum celelalte aparate existente pe piata care folosesc bateria sau priza electrica. Torser, fiind generator bioenergoinformational, permite actionarea concometent pe toate 3 nivele principale al organismului: informational, energetic si fizic. Pe baza cercetarilor si a experimentelor recente, s-a descoperit ca, in timpul functionarii calculatoarelor, televizoarelor, telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde, transportului electric, a sistemelor de teleradiocomunicatii si a altor echipamente electrice, este prezent campul axial de stanga (levogir)componenta a radiatiilor electromagnetice care este dovedit nociv si afecteaza grav structura energoinformationala a omului. Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) avertizeaza ca tocmai datorita acestor radiatii electromagnetice apar primele simptome comune precum: usturime oculara, dureri de cap, acnee, caderea parului, somnolenta, stari depresive, nervozitate, scaderea libidoului, etc. Ultimele studii in domeniul bio-fizicii efectuate de Institutul de Sanatate Publica din Romania confirma ca aceste simptome, in timp relativ scurt, duc la cele mai grave imbolnaviri: a sistemului imunitar, endocrin, psihic, reproductiv. Printre primele se enumara: afectiuni psihoemotionale, cardiovasculare, gastrointestinale, dermatologice, urogenitale, canceroase, etc. La primul contact cu Torser, aproape toti utilizatorii confirma aparitia rapida starilor precum: liniste si echilibrul, somn mult mai profund si mai odihnitor, disparitia sau ameliorarea puternica a durerilor dupa aplicarea Torser-ului pe zone cu probleme, furnicaturi, caldura sau rece in anumite parti ale corpului care dispar in scurt timp, toate acestea fiind rezultatul proceselor rapide de crestere si echilibrare a bioenergiei.

Efectul rapid de protectie, energizare si echilbrare in urma utilizarii Torser-ului a fost dovedit prin zeci de mii de teste cu ajutorul diferitelor aparate medicale precum complexul computerizat GDV-Camera sau aparatelor de biorezonanta precum Oberon, Tordi, Scio, etc.

Trebuie sa stiti !
   

Atentie! Functioneaza computerul. Radiatii electromagnetice emise de telefonul mobil. Pericolul pt. sanatatea copiilor in laboratoarele scolare! Calculatorul accelereaza impotenta!

Generatorul TORSER este protejat prin patent international (WO/040859) in 84 de tari, iar principiile de functionare prin 10 brevete speciale in Ucraina si SUA.

De asemenea, TORSER are numeroase diplome internationale, a fost numit "Cea mai buna inventie 2001" si "Produsul anului 2007 in Ucraina".

Generator torsionic TORSER - protectie impotriva radiatiilor electromagnetice.
TORSER reprezintă un dispozitiv de protecţie principial nou, bazat pe legile studiate privind interacţiunea câmpurilor informaţionale (de torsiune); din punct de vedere al construcţiei şi al acţiunii sale, acesta nu are analogi în practica mondială, ceea ce în mod sigur permite să fie numit ca dispozitiv bazat pe noile tehnologii de vârf ale secolului XXI. TORSER este un mijloc eficient şi sigur pentru profilaxia îmbolnăvirilor profesionale în rândul utilizatorilor de computere personale, aparate de radiolocaţie, aparate cu laser şi de copiat, videoterminale şi televizoare, cuptoare cu microunde, aparate de măsură şi control, mijloace de comunicaţii prin radio şi mobile, aparate cu ultrasunete şi radiaţii, transport electric, etc.

Influenţa a radiaţiilor electromagnetice
În mod cert, fiecare posesor de monitor PC ultramodern (sau de televizor) a reuşit să simtă o serie de indispoziţii, cum ar fi: gradul ridicat de oboseală, insomnie, dureri de cap, irascibilitate, diminuarea atenţiei, dereglarea vederii, dese ameţeli, manifestări ale diferitelor boli respiratorii. Şi toate acestea în pofida faptului că fiecare utilizator de PC tinde să respecte toate regulile "tradiţionale" de lucru la PC: să lucreze cât mai puţin timp la PC (sau să privească televizorul), să se aşeze cât mai departe de ecran, să amplaseze cât mai mulţi cactuşi şi piramide în jurul display-ului, să utilizeze mobilă specială şi confortabilă, să facă exerciţii de înviorare pentru ochi, să facă scurte pauze în timpul lucrului. Pe baza cercetărilor şi experimentelor medicale şi clinice, efectuate pe parcursul ultimilor ani, s-a stabilit că, în timpul funcţionării monitoarelor computerelor personale, televizoarelor, telefoanelor mobile, cuptoarelor cu microunde şi a altor aparate electronice, este prezentă o componentă informaţională împotriva căreia nu este asigurată protecţia de către nici un fel de dispozitiv de protecţie cunoscut, produs anterior, şi încorporat în sistemele de protecţie (ale monitoarelor PC, televizoarelor, etc.).

TORSER - metoda revoluţionara de protecţie impotriva radiatiilor electromagnetice.
Dispozitivul TORSER asigură în mod garantat şi fiabil protecţia organismului Dvs de influenţa negativă a componentei informaţionale a radiaţiilor electromagnetice produse de toate aceste aparate. Confirmarea acestui fapt o demonstrează rezultatele experimentelor practice şi ale cercetărilor minuţioase efectuate de către oamenii de ştiinţă, medici, igienişti, în instituţii şi centre importante internaţionale.

Parerile utilizatorilor Torser
Ioana Gegea
Am achizitionat Torser-ul la recomandarea unei prietene. Este pur si simplu fantastic! Efectul lui se simte din primele zile. De cate ori mergeam in locuri aglomerate sau conduceam macar o ora, aveam dureri groaznice de cap, chiar ajungeam uneori si la migrene. Astazi, dupa 7 luni de purtat zilnic (in buzunar sau pe snur la gat ), simt ca mi-am recapatat echilibrul din tinerete, durerile de cap au disparut complet, sunt mult mai energica si mai rezistenta la stres. Il recomand cu caldura tuturor celor care conduc cel putin o ora pe zi!

Teodor Daniel Tulpaz
Dupa 19 ani de munca intr-un centru de calcul, am ramas cu multiple probleme la nivel energetic (in aura) pe partea stanga, ceea ce mi s-a confirmat si la diagnosticarea energetica cu GDV-Camera. Fiind sceptic din fire, am cumparat totusi un generator torsionic si l-am purtat 18 zile in buzunarul stang (la recomandarea specialistului). La al doilea test, am ramas socat, pentru ca toata partea stanga s-a refacut complet in numai 18 zile! De fapt, aceasta echilibrare se simte si fizic: ma trezesc mult mai odihnit, in conditiile in care imi sunt necesare mai putine ore de somn; tot timpul am o stare de energizare deosebita, iar munca la calculator cu Torser este o placere.

VASILE DRAGAN
În 2001 am încheiat o cariera de inginer chimist.Noxele şi radiaţiile din laboratoare şi instalaţii precum si şpriţuleţul de rigoare prelungit cu colegii la diferite ocazii,mi-au şubrezit tare sanatatea şi in special ficatul. De 2 luni port generatorul torser la curea in partea dreapta si deja simt ca am renascut.Transaminazele sunt acum in limite normale şi am un tonus care uneori mă sperie.Nu ştiu să mă fi simţit atât de bine în toată viaţa mea. http://www.youtube.com/watch?v=H6xFbh1Ybss

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful