P. 1
stii astea

stii astea

|Views: 1|Likes:
Published by Alina Oprea

More info:

Published by: Alina Oprea on Mar 15, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/10/2014

pdf

text

original

.

(unul dintre milioanele de cantareti) .

.

(Presedinte al Braziliei ): .

cantaret si poet bi-sexual): .(Compozitor.

.

(Actrita): .

(mic cantaret): Fostul vocalist al formatiei AC/DC. pe drumul care duce in infern'. Intr-un cantec din 1979. . Pe 19 februarie 1980. inecat cu propria voma. el spunea: 'Nu ma opriti: ma indrept pe drumul meu. Bon Scott a fost gasit mort.

mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere. iar ouale erau toate intregi. a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal. nu se mai putea spune ce tip de masina fusese. inauntru. in mod surprinzator. i-a spus. ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei. masina era de nerecunoscut..Campinas (in 2005) In Campinas. tinand-o de mana pe fata care se asezase in masina: 'Fiica mea. in drum.. o alta prietena. Spre surprinderea lor. insa. au luat.. Brazilia. Mama a insotit-o pana la masina si. ' Peste cateva ore.. pentru ca aici.. un grup de prieteni. beti. . portbagajul era intact.. Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul.' Aceasta a raspuns: 'Poate doar daca El (Dumnezeu) merge in portbagaj. toti au murit. au gasit un carton de oua. . in portbagaj.e deja plin.

In iunie 2006 a fost gasita arsa in masina proprie. .(ziarista si redactora de emisiuni de divertisment din Jamaica ) A declarat ca Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu) este cea mai proasta carte scrisa vreodata.

.

si mie imi va fi rusine cu tine in fata Tatalui meu.'Iisus' PS: ’Eu mi-am indeplinit menirea’ .a spus Iisus ‘Daca iti este rusine cu mine.' .

Eu nu voi intrerupe lantul ! Mi s-a spus ca acest lucru functioneaza !!! Episcopul T. Jakes 'Rugaciunea de 8 secunde.Tu esti prietenul meu caruia i-am trimis mesajul in 8 secunde.' Repetati aceasta rugaciune si veti vedea cum raspunde Domnul ! .D.

.

Sper sa nu ignori mesajul.Trimite mesajul la 8 persoane (cu exceptia ta si a mea). . maine. ci sa il lasi pe Dumnezeu sa te binecuvinteze. Te vei bucura de un miracol.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->