You are on page 1of 2

Dr. Oz: 10 secrete ale uleiului de cocos. Te sl be te rapid!

de Ioana Maro an, 13 Februarie

y y y y y y

Comenteaza Print Trimite pe: Yahoo Facebook Twitter

Uleiul de cocos presat la rece se folose te atât extern, cât i intern. Este recunoscut pentru multiplele beneficii pe care le aduce pentru s n tate, fiind un aliat de încredere în curele de sl bire! Are o consisten cremoas , iar la temperaturi mai ridicate devine uleios i se tope te foarte u or în contact cu pielea. Pe perioada verii se poate p stra la frigider, deoarece va avea o consisten mai untoas i vei sim i o senza ie pl cut de r coare la aplicare. Simte-te liber s experimentezi diverse combina ii cu ulei de cocos amestecat cu uleiuri esen iale i alte unturi/uleiuri vegetale, în func ie de preferin ele tale! Toate beneficiile interne i externe ale uleiului de cocos se datoreaz unor componente extrem de utile pentru s n tatea organismului: acidul lauric, acidul capric, acidul caprilic, antioxidan ii, vitaminele i mineralele.

Secrete recunoscute ale uleiului de cocos:
1. Te ajut în curele de sl bire, favorizând digestia i împiedicând depunerile de gr sime. În 13 grame de ulei de cocos g sim 119 calorii, o valoare identic cu cea reg sit i în uleiul de m sline, explic Dr. Oz. 2. Hidrateaz pielea i amelioreaz diverse probleme precum psoriazisul, dermatitele, eczemele. 3. Trateaz ulcerul, datorit acidului lauric care ucide bacteria Helicobacter Pylori care cauzeaz aceast afec iune. 4. Men ine un nivel normal al colesterolului, reducând cantitatea de colesterol r u. 5. Hidrateaz scalpul i p rul, împiedicând c derea p rului i formarea m tre ii. 6. Înt re te sistemul imunitar, având ac iune antibacterian , antiparazitar , antiviral .

Controleaz glicemia. în diverse magazine naturiste online. par. cura de slabire. piele. imediat dup baie aplic ulei de cocos pe tot corpul pentru o hidratare excelent . dac dai o simpl c utare pe internet. mehmet oz. dieta. Îmbun t e te func iile rinichilor i are proprietatea de a dizolva pietrele deja formate. De asemenea. Dac nu î i place mirosul de cocos po i s g se ti în magazinele online i unt de cocos dezodorizat. Pentru a-l folosi extern nu trebuie decât s -l prive ti ca o masc hidratant pentru p r pe care s o aplici înainte de du sau sa -l folose ti în locul demachiantului obi nuit. controlând eficient tensiunea arterial . MAI MULT DESPRE: frumusete. care are un miros senza ional de nuc de cocos. Previne problemele cardiovasculare. cu rol important în prevenirea i tratarea diabetului zaharat. inima. 10. 8. Ajut la ameliorarea simptomelor asociate sindromului de colon iritabil. G se ti uleiul de cocos nerafinat. nuca de cocos. 9. uleiul de cocos.7. Dr Oz. untul de cocos .