You are on page 1of 10

Oras

Program

FEEDBACK

CONSUMATOR SOB

Iasi

Glamour

CONSUMATOR FR

BA

dar am sa incerc si varianta Azure. Sper sa nu fie prea tari'' 'Fumez Aroma sunshine.COMENTARII ( B Azure 'Fumez kent white. . nu se vinde atat de bine precum Lilac... '' In aceasta locatie.dar as putea sa incerc si marca asta.

nici prea tari.'' 'Nici prea slabe. Le-am incercat. insa nu's rele. ''Mai slabe decat Vogue.COMENTARII ( BRAND ) Lilac 'Nu ma impac cu ele. . consumatorii au preferat Glamour Lilac intr-o pondere mai mare. insa nu sunt pe gustul meu''.'' In aceasta saptamana. comparativ cu glamour azure sau menthol.

'' Sunt destule consumatoare care prefera varianta menthol. . dar sunt prea puternice pentru mine. insa cred ca m-as obisnui si cu glamour menthol'' 'Am incercat glamour menthol.Menthol 'Fumez virginia menthol. Raman la glamour aroma menthol.

iar orhideea de pe tigareta arata foarte.glam..Comentarii despre pachete 'Imi place noul design..'' ... Creativ.

Comentarii despre tigari 'Cateodata ma ustura gatul cand le fumez.''.''M-am obisnuit cu ele. sunt ca un accesoriu pentru mine'' .

inspirata alegere''. ''aratati foarte bine in acest outfit'' 'Eleganta maniera de prezentare. insa ar trebui aduse niste modificari. se incarca foarte greu''.. aplicatie IPAD 'Imi place ideea. si apoi trebuie sa ne logam din nou. ''Asa mult dureaza?Era mai bine ininate cu taloane'' Cateodata ecranul e alb. sau fara semnatura.Comentarii despre echipament BA-re. .. Se trimit aceleasi date de doua ori.

pachetele de tigari nu erau tocmai bine pozitionate.''. insa nu aveau timp sa asculte. Poate castig din nou. In plus. Casele erau inghesuite si nu puteam aborda consumatoarele asa cum ar fi trebuit...Comentarii despre speech si mecanism promotie 'Speachul cuprinde ce este esential.''Am introdus coduri. Nu e foarte lung.superbi..astept sa vad. . poate castig o bijuterie'' Multe consumatoare care se incadrau in profilul glamour.asta e bine'' 'Saptamana trecuta am castigat cerceii.. se gaseau numai la casa centrala.

..'' 'Mai peste tot intalnesc aceeasi oferta.2+1'' Exista si varianta 2+1+bricheta(exemplu Pall Mall).Comentarii despre concurenta si mecanismele promotionale dezvoltate de concurenta 'Cam toate brandurile adopta aceeasi oferta..

. iar in momentul in care apare o problema colaboram pentru a o rezolva. relatia cu TL.Opinii personale BA cu privire la activitatea desfasurata in teren (relatia cu POS. etc) Exista comunicare intre BA si TL.