P. 1
Poljubac, sve vrste i svi tipovi poljubaca – Enciklopedija poljupca

Poljubac, sve vrste i svi tipovi poljubaca – Enciklopedija poljupca

|Views: 164|Likes:
Published by vts_va

More info:

Published by: vts_va on Mar 22, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/25/2015

pdf

text

original

Poljubac, sve vrste i svi tipovi poljubaca – Enciklopedija poljupca

15. mart 2012. u Život | |Nema komentara | Velibor Mihić

Vrste poljubaca - nazivi i opisi svih vrsta poljubaca

Poljubac obraz-obraz - tek da prođe vreme! Ma, tu i nema poljupca!

Vazdušni - poljubac blizu glave onog s kim se pozdravlja; čuje se, samo, zvuk poljupca ali fizički kontakt ne postoji; obično ovo rade devojke koje imaju puno šminke na licu. Video sam sto puta... Tako je, kako je... Obe strane poljube vazduh i do viđenja, bilo mi je drago!...

Poljubac u čelo - roditeljska vrsta poljupca, obično otac tako ljubi kćer, znak zaštite, dobrote i razumevanja prema svom detetu. A ako je muž kriv, supruga mu "poturi", samo, čelo: dobiće usne kad zasluži! Pošteno!...

Poljubac slepoočnice - nešto slično poljupcu u čelo, sem što se ovaj poljubac koristi i za vreme predigre kao znak neodoljivog sviđanja.

štošta da primetim.. Tolika nestrpljivost!. popravljaju se propusti i kreće u nov "napad"! Naša civilizacija je "odredila" da. Svoje mišljenje zadržavam za sebe! Imao bih.obično šala između dvoje ljudi. neki se ljube i više od tri puta! Mislio sam da su Srbi jedini na svetu! Trostruk poljubac ... Nemam potvrde! Blic poljubac . obično kad se dve osobe nalaze s trećom i u isto vreme se poljube u obraz!. eto. dobro je! Ako ne. strategija.poljubac u usta..i to postoji . neke četiri (obično se kreće od desnog). pravo da vam kažem: eto.služe za zavođenje devojke! Razrađuje se.Recimo da je tako. ali i poljubac kćeri s majkom.. pa.. Svakako. to. ovde.za našu zemlju predstavlja tri puta.. npr. Višestruk poljubac .. sve sam zvezde video! Jadna moja bubna opna! “Zavodnički” poljupci . Ma. ali. laknulo mi je. Jeste li čuli za papučare?!. izuzeci potvrđuju "pravilo". ipak. muškarci mogu da zavode. mene je majka dva-triput poljubila u uvo. poljupci u krugu muško-ženskih prijateljstava. za neke druge zemlje dva.. desni-levi-desni obraz. dok. u nekim zemljama postoji i varijanta poljupca desni obraz-levi obraz-blic poljubac u usta. dešava. najčešće su.. Kao da sutra svi rade pa nema vremena! Poljubac u uvo . ako upali... a žene da budu zavedene!. retko se praktikuje na Balkanu. Cmok-Cmok-Cmok!!! Ostao sam zapanjen...čudo nad čudima! U isto vreme! Mimo fizike! Retko se viđa ali se. Pogrešili ste: drugo su papudžije! . E. kad sam ovo (prvi put) pročitao. samo.. postoje ljudi koji se tako pozdravljaju. natenane.

naime on predstavlja propuštenu situaciju za poljubac. Vrat se smatra sve od linije vilične kosti do korena vrata... bez jezika i griženja. I te kakva! Može "mali mrav" da vam šeta tamo-amo. erotskog doživljaja. da li je. ovaj gest razumeju kao “sviđam se ovom dečku” i neverovatno je kako devojkama prija ovaj poljubac. tako da tu nema više raščlanjivanja… uživajte. tu gde se koža s vrata susreće s ramenom. osetićete ga! Francuski zavodnik .. drug” poljubi u kraj usana: to univerzalno znači “zašto me nisi poljubio/la?!”. Poljubac vrata .Poljubac u ruku . gore-dole. Jednom prilikom. sami procenite.. Poljupci iznad lakta. ikad.. devojke. Zaista. erogena zona. Zna se. kad zađe u predeo vrata.jedan koji češće primenjuju žene ali važi isto i s muške strane. poljupci. dovode devojku do prijatne senzacije. počev od korena šake do unutrašnjeg dela lakta. između partnera. Mnogi poljupci su propali samo zato što su ostali napola! Nedorečeni! Nedoljubljeni!. naučni genije kakav je bio naš i svetski gorostas iz Smiljana. Tesla je kazao kako "nikad nije dodirnuo ženu". ali vlažan ili suv. Ostale vrste poljubaca su. probajte. kad je poljubac blag i ne duži od nekoliko sekunda.ovaj poljubac je prvi iz ove vrste. kad vas “drugarica. Nema ljubavi bez dodira. ali. unutrašnja strana ruke je izuzetno osetljiva.ima dve različite vrste poljubaca vrata. obično. poljubio ženu! Možda se "žena" "skrivala" u onoj Teslinoj golubici o kojo je često govorio?! Poljubac kraja usana . jedna je kao predigra. pretežno. Da li je Tesla mislio doslovno ili ne. Umesno pitanje. iako u neku ruku predstavlja znak poštovanja... predmet je nagađanja. Formula: flert-dodir-ljubav. takođe je i poznato da se u rukama nalazi veliki broj tačaka koje pružaju zadovoljstvo kad su stimulirane. i ne znale ni reč francuskog! Takođe postoji još varijacija gde jačim vakuumskim poljupcem poljubimo kožu s unutrašnje veoma osetljive strane lakta. makar. pa. sladite se! .brzo vas asocira sam naziv ovog poljupca: ljubljenje s jezikom i gomila poljubaca ruke s unutrašnje strane.. već spadaju u intimnu zonu. tj. u intervjuu... To predstavlja mesto gde nežni vakuumski ptitisci tj. druga je zavodnička.

I svi znaju šta ste "radili" prethodne noći! I svi se čude. Čitao sam. kao da želite da nekog zagrizete usnama (o. proveriti. to?! E. može biti i poljubac u obraz. znaju. negde: sve je prštalo koliko su se snažno (čitaj: bučno) ljubili! Bolan poljubac predstavlja kombinaciju vakuumskog poljupca. Ova vrsta poljupca može biti neprijatna sutra na poslu: nosi se flaster.ima i takav! To je onaj zvučan-bučan poljubac usana koji obično zna da privuče pažnju na zaljubljen par. pa se predomislite i začuje karakterističan zvuk koji preti pucanjem!. čuo sam: oni koji vole da se ljube.. to i tolerišu buku dok ne pređe određen broj decibela da se ne sruši kuća! Poljubac s pritiskom . još češće. sad. samo. zbog ugriza koji ponekad mogu biti bolni.šta je. svud po telu između zaljubljenih. to... Poljubac usana . po prirodi!. dešava se i to!)..poljubac koji traje nekoliko sekunda tako što usne klize jedne preko drugih. i. kojima je.. Nekad je toliko jak da se čuje i kroza zid! Često ljubomorni zovnu i policiju: pomagajte. . poljupca s pritiskom i grickanja bilo kog dela tela... a "radili" su isto! Vakuumski poljubac . ponekad je vlažan ali je lepši suv. to je kad usnama kao da pokušavate da naduvate balon. ali ne bi trebalo! Nisam imao te sreće. brže naulče francuski! E. naziv je dobio. bez odgovarajuće naučne aparature.. ovaj poljubac može biti suv ili vlažan (odnosi se na pljuvačku). i žao mi je! Mislim: da me grizu! A nisam grizao ni ja! Stidljiv.. prioritetno. Što se tiče francuskih poljubaca. suv poljubac.. takođe. ova vrsta poljupca je često u kombinaciji s nekim drugim. teško je. ali. bučno se ljube! A nisu krivi ljubavnici već vakuum i tanki zidovi! Verzirani policajci.Ne znam da li je tačno. ima ih više vrsta.

ni ne znaju da postoji. ujedno jedno drugom daju ''veštačko'' disanje inače bi se ugušili! Ranije se verovalo da se. prokažen. A zna se kako je Juda "prošao"! Soul kiss . Sladak poljubac . tako da im usta posle pijenja budu rashlađena. Otud naziv. unutar ili izvan usta.Npr.pasji .poljubac duše.jezici partnera se kružno kreću. Hm. međusobno. obično je veoma vlažan i neki parovi ga izbegavaju. kružnim pokretima sve do korena jezika.poljubac koji je blagu masaža jezika onog kog/koju volite . Ili partneri presipaju piće jedno drugom iz .ovo je vrsta francuskog poljupca kad partneri istovremeno ližu jezike. na francuski način. ali.izdajnički. umešana i meteorologija! ''Vortex'' .nalik na "tornado". a neki. Bez komentara! Jedino: a kako se za ovaj poljubac saznalo. čak. efektno! Hladno/vreo poljubac . ružan. tj. a drugi veoma toplo. preko izdaha. istovremeno kod oba partnera. zatim sledi poljubac s jezikom. još od Adama i Eve! Naziv je dobio što partneri. ako svi ćute?! Judin poljubac . jezici se pomeraju od vrhova. ugrejana! Kontrast! Čuda stvara! Led i vatra! Tip koji je ovo "pronašao". "legla" mi je ovde. Reč "potpiruje". sulc od slatka ili sirup). Doggy . jedan oko drugog. znao je termiku. iz usta.. u ovom opisu! Francuska masaža . veoma stara vrsta. Bogami.: Tornado .jedan partner uzme (u usta) nesto tečno i slatko (najbolje med.kad jedan partner uzme vrlo rashlađeno piće (u usta). Ne spada u lepe poljupce. ili jedan miruje dok drugi "potpiruje" "tornado" ili vortex. može "oteti" nečija duša. dok se ljube.jezikom! Ovaj jezik svi znaju! Slažem se.

Amateri: stop! .. Probao sam. kocku šečera. Što ne znači da vi.. ne. Pogodan za plažu. Inspirativno. da sam sedeo na patosu. ali druge se ne sećam! Sećam se..usta u usta. zabranjen je u toku vožnje. ali. Poljubac sladokusaca . Icecream kiss . samo što u usta partner uzima malu količinu "žestine". polurastopljenu čokoladu.. Zanimljivost ovog poljupca je što može da se kombinuje s prethodna dva. itd.. u. beše... bolje s mirom nego da duvate u. u Domu omladine..ovde jedan od partnera uzima u usta nešto vrlo slatko (čokoladni sirup.... Naslov filma. Prva "Carstvo"..poljubac sa sladoledom. karamelu)...partneri uzimaju ispod jezika led pa sačekaju da se malo otopi. sledi presipanje/prebacivanje u usta.isti kao prethodni.. Partner uzima (u)griz sladoleda u usta pa sledi francuski poljubac. ni taj!... Samo za talentovane. Ćuti se. žmuri se i "sanjaju" slatki snovi.. nije mi uspelo! Kokteli mi nisu jača strana.. pre i posle.... Ne sme da se priča jer ljubav može da se "prospe"! Ćuti i uživaj! Ovde je ćutanje mudrost a ne zlato! Erotičnost! Da.promrzli poljubac . Da nije. imao je dve reči.. u nekom filmu. ne!. Hm. ali. u Beogradu: nije bilo mesta ni za iglu "u plastu sena"! Pijan poljubac .. nije taj. Treba mi vremena da se setim. znate na šta mislim! Frostbite . samo. to. zatim "ide" standardan poljubac. da me ubijete. Da nije.

levo-desno ili u nekoj kombinaciji koja liči na talase. "caka" je u tom što usne treba da beže. Hunter poljubac .. kad do njega dođe. jedan od najuzbudljivijih poljubaca. Život je kratak. kažete da zatvori oči. I više od tog.poljubite. polako. ovaj faktor.sisanje jezika. a onda . Tiger-poljubac . kažete da zamisli poljubac.. itd..lovac. s leđa. Fisher-cat poljubac . pre nego sto ćete poljubiti onog/onu kog/koju volite. rečima". Nije loše imati snimljene zvuke morskih talasa. Molim: bez bola! Silent Assasin poljubac ."tihi ubica". Ne moraju. jednom se ljubi! Sve kasnije su. zatim polako ljubi predeo oko usana prtnera/ke pa se nastavi na francuski. baš. ali zatim "pristupite delu". efektno deluje baš zato što je iznenadan. tiho i polako. samo. ponašajte se kao da ćete ga/je poljubiti u obraz. Svakoj fazi treba dati odgovarajući značaj jer se zadovoljstvo ne može vratiti unazad. Šljiva-poljupci . Krije se maramom ili visokom kragnom. Iako se ne žudi za iznenađenjem. . tj. da se sklanjaju da ne bi bile ulovljene.talasast poljubac . s leđa ili od napred.jezici se pomeraju gore-dole. sutra.ovo je isto jedan od veoma moćnih poljubaca. sastoji se iz tog da partner/ka počne ka dugom francuskom poljupcu. Atmosfera će biti bogatija.pravo na usne. prilaženje partneru/ki. onaj od kog počnu da lepršaju leptirići u stomaku (ili da trnu zubi)...tigar.bum! tras! .ostavljanje masnice na vratu od blagog isisavanja kože. kažete da će tamo vrlo uživati. dosta jednostavan naziv sve govori. na neko prijatno mesto. Suck poljubac .pecaroš-mačka.Wave . tako da ne primeti pa sledi zagrljaj oko vrata (blaga kragna!) i . zatim "odvedete. ovde se lovi protivnička usna(e) kad sledi nežno lickanje posle čeg se prelazi na tipičan francuski piljubac. brzo ga prekine. najzad. priđite partneru/partnerki. skraćeno ispričate jedan romantičan scenario. Važan je redosled. varijante! Vizuelizirajući poljubac .

posle. kad je hladno vreme. čudan.onaj dug poljubac u obraz što. Vode. to rečitiji. S ugrizima . donje usne mogu. da klize po vratu ostavljajući vrlo erotičan osećaj. može biti i vlažan i suv.ovaj deo tela je velika i osetljiva erogena zona kako kod žena tako i kod muškaraca. savladati tremu. ali samo kad hoćete!) gde. Još jedna varijanta. nesmetano. samo unutra jer se vrat/ovi rashlađuju. svi imaju noseve.kombinacija prethodna dva.nežni veoma usporeni poljupci kapaka. ali i prijatan zato što je toliko dug. vlažni poljupci mogu pokvasiti ceo vrat. pomalo. mokar: ovde je uključen i jezik kao i kliženje usana. ovo vam je prilika da pokažete da znate biti i nežni. ali ovde su uključeni i ugrizi s vremena na vreme kao faktor iznenađenja. Rečnik nije potreban. ka sedmom nebu. s izrazitom nežnošću (grublji muškarci. Anđeoski poljubac . pravo. izgleda. . ima raznih varijacija . ponekad.dodirivanje nosevima. Što duži. gde naizmenično se ''šamarate'' vrhovima noseva. prilikom poljupca vrata. Sviđaš mi se poljubac .Treba vežbati. Poljubac vrata .suv: kad jedan partner poljubi drugog u vrat. Eskimski poljubac .

neki su za drugi pejzaž. Držite meru. resica.sam naziv sve kaže. pa će drugi partner vrlo uskoro tražiti još! . Slatke/slane usne .kad ste. eventualno pokoji prelaz jezikom preko ivice uveta. Slede iznenađenja. nikad ispod ljubavi! Obrnuti poljupci . Grickanje uveta .kombinacija šećera i soli. koliko je sati). izduvava u maloj količini vazduh što stvara vibracije. posebno ako se uradi kako treba.. Dakle. mirise i zvuci! Poljubac svilene bombone . uz boje. uz bogat dodir usana. jedan partner naglo ustane i ode u susednu sobu ili da "pogleda" nešto (npr. ubedljivo najveće zadovoljstvo stvara samo-samcato nežno grickanje. Samo za upućene. dok su mu usne naslonjene na njen vrat. tako što. Poljupci za-po-kući.Pričljivci . Sve ostalo je prljava pornografija od koje se pravi ljubavnici gnušaju. Ovo proizvodi snažnu požudu. Jedino bombona.poljupci pri kojima se govore "slatke male stvari".kad neko od zaljubljenih stavi svilenu bombonu u usta i onda se ljube na fancuski način dajući bombonast ukus poljupcu. na neki način. Kiss killer . Sutradan je potreban visok šal. stide i klone. Buzz poljubac . Bez komentara! Ugriz brade . Dogovore se šta će ko i koju usnu.ono je veoma prijatno. okrenuti naopačke u odnosu na partnerovu glavu. Ništa novo. neki vole da im se sisa donja polovina uveta. ne treba "slinaviti" uvo.poljubac pri kom partner pravi vibracije usnama na koži partnera.za vreme dugog i strastvenog ljubljenja. U anatomiji ljubavi. sve je dozvoljeno pod uslovom da je svojevoljno prihvaćeno i da prija.

tj.. u susednoj sobi jer vam draga/dragi može. mentol. U stvari. pomalo detinjasti ali vrsta koja širi pozitivnu energiju među ljubavnim partnerima. Ipak.jedan partner uzme neku izuzetno ljutu bombonu (tik-tak. Mint .. B-vitamina. Hm. ne ostajati.. Cherry kiss ..mogli biste da se opečete!!! Ukradi-i-beži . Da li postoje bombone na bazi rena? Video sam u apoteci bombone na bazi: zelenog čaja. mentos.poljubac pri kom ne postoji dodir. Ako ne dobijem nogu. treba proveriti. razmenjujete je jezicima dok se ne istopi.dok se ljubite. Doživljaj bi bio udvostručen u vozu "Romantika". itd. Isto kao i prethodna varijanta stvara veliku ljubavnu požudu.) i onda je zajedno jedete. obraza očiju. nane/mente. nastavite da "bežite" od njega/nje i.poljubac pri kom delite. prođe "akademska četvrt"... dragi moji ljubavnici. znajte da posle ovog sigurno ide heavy makeout. da.. kad vas uhvati. zatim na francuski. . jagode ili cherry karamele..već slutite.Recimo da je tako.. kafe.. Ghost kiss . E. polovinu višnje.. ne zaboravite: ljubav nije šala!!! Ne igrajte se ni ljubavi ni ljubavlju .. u vidu "lastinog repa". upao je u zamku. s partnerom.oni su posebna vrsta. naduvajte partnerove obraze. Balon-poljupci .. Šaljivi poljupci .. ako potrči da vas vija. C-vitamina.nešto nalik na kiss killer sem što ovde date partneru blic poljubac i onda otrčite od njega (najbolje je ovo raditi na ulici). Slično.. i dr.kao nagradu! Teško je pratiti. pobeći. baš ću da proverim. to je onaj poljubac kad posle nekoliko minuta u zagrljaju pređete na usporeno ljubljenje usana. kamilice. obe alave.... Ali. već spomenuto. predugo. ovaj poljubac obično proizvede zasmejavanje između partnera. Setih se: a na bazi ljute paprike. meda. kao voćna salata. dajte mu/joj za uzvrat dugu "francusku masažu" . ovi poljupci zahtevaju dve-tri probe bez suflera. i dalje ste zagrljeni kao da ne postoji niko i ništa oko vas.. na strastven način. pardon: aleve?! Romantičan poljubac . a izgleda ovako: nežno prelaženje na nekoliko milimetara iznad partnerkinih/ovih usana. niko nema pravo da..

.. Perite zube. tooooo! Dizzy kiss . higijena usta. i deca se ljube: videla od starijih! Godina 18 (osamnaest) . ispirajte usta! Ne ogovaranjima. Poljubi me filmski! .. pritom da je to lickanje usana vrlo brzo.za poljupce .. "čak-šta-više!" Baš tako: znati i primenjivati! A svako iskustvo se plaća! Ne dozvolite da ga otplačete! Život je kratak. Nije loše znati.pravo vreme za poljupce!.poljubite se.. predviđenim vodicama.. A.... E. I u poljupcima treba biti na visini ljubavi! I te kako! I uvek! Jer. glumac i reditelj! Sve je rečeno. poigravanje. već. Možda na ringišpilu? U susednim korpama? Gušterov poljubac ..dodirivanje usana vrhom jezika.. za to. Lepo-čudni poljupci. i onda.. Poznato od Adama i Eve.jedan partner naduva balon od žvake a drugi ga buši poljupcemugrizom. ime ti je ljubav! ..Budite svoj scenarist. kad vam se zavrti u glavi . Skroz-naskroz originalni.. Molim?. kao kad gušter ili zmija palacaju (jezikom). Hm.vrtoglavica: vrtite se u kruggg.igračka-plačka! Gummy-poljupci . zato nek bude sladak! I iskren! I nezaboravan! Dakle. nikad ne donosi korist: da ne bude . usne duplje. pastama! .. između ostalog: veoma je važna . ipak. igra. bolje da se smejete. Originalnosti..oralna higijena! Tj..Samo po dogovoru. nego da plačete! Pa..

Uvek pamtimo prvi poljubac. Maori mirišu partnerovo lice tolikom silinom da usisavaju kožu između nosa i gornje usne. U liftu. i niko drugi! Začinite. bilo je potpuno nepoznato! To niko. na dimnjaku! Ukoliko ste. protezama ili naočarima.Nisu slučajno zubari najbolji ljubavnici! Pored obavezne redovne oralne higijene i/ili žvakaće gume . Usne treba da budu vlažne kako bi poljubac bio lepši. smislićete i sami šta bi se vašem partneru/ki posebno dopalo. kao dijeta. znate – i srce ubrzava svoj rad! Dakle – ljubljenje je zdravo. mali dodir usnama stimuliše velik deo mozga. može se upražnjavati bilo kad i bilo gde. po svojoj ljubavi! Stvorite svoj "potpis"! Svoj "pečat"! Budite. našli i pravu osobu – sve ovo vam je nadohvat ruke. Pored angažovanja preko 30 mišica lica. Budite prepoznatljivi po sebi. mnogo veće područje od onog koje bi aktivirala seksualna stimulacija ispod struka! Neverovatno! Zato: slava poljupcima! A ljubimo se vekovima. a među nekim afričkim i južnoameričkim plemenima.. naprotiv. na dohvatu! Čak i najnežniji poljubac. doslovno! Postoje dodiri usnama kad nisu pravi poljupci: kad se. Kako smo ga dobili. smanjuje ih. ali. kako smo ga prmili! Jedno bez drugog ne ide! . kad se ljubite. samo. nosevima. Neka južnoafrička plemena ljubljenje smatraju uznemirujućim. malo! U poljubac možete uključiti i neku hranu (predlozi: krem od čokolade. verovatno. Dovoljno je. samo.. ponegde. na krilu aviona. vi.... hrana žvaće i daje deci usta-na-usta! Tamo gde nema prodavnica. na njegovom licu ili telu. trebalo da skinu karmin ili sjaj za usne.. pre poljupca. pazite da se ne sudarite zubima.. med ili jagode). još. I kada se zanesete. iako nema dokaza da takav način ljubljenja ima istu hemiju kao i ono klasično. samo. A kao što. Uopšte nema kalorija.. od Adama i Eve. prijatno i usrećuje. jednom-dvaput. tj. Uslov opstanka! Podizanja dece. mlekara i sl. preći jezikom preko usana pre poljupca. Ljubite se što više! Na taj način ćete stvoriti sopstven stil i otkriti šta najviše odgovara i vama i vašem trenutnom partneru. oslobađaju se hormoni koji podstiču osećanja vezanosti.. već. dobrog raspoloženja. davno-davno.žene bi.. već. kako ne bi prijatno iskustvo ukusom šminke pokvarile i učinile neprijatnim.. Ne zaboravite ruke – one se mogu nalaziti oko partnerovog struka. Gospođa Kama Sutra kaže da treba početi od usana! Naučno objašnjenje je da. i danas. još.. zadovoljstva. U svakom slučaju – dodatno će doprineti jačini osećanja. nije uspeo da objasni: ne znaju za poljupce! Već je pomenuto: Eskimi se dodiruju nosevima. sreće.. ili . možete ga izvesti u nekom neočekivanom trenu ili na neočekivanom mestu. uzrokuje "oluju" u mozgu.. milenijumima. iskreno i polako.. Da usne dobiju sjaj! Koliko god strasno bilo i koliko god eksperimentisali – budite nežni i "radite" sve predano. zadovoljstvu i romantici.

. Četvrta greška: Promašena meta! Kako se osećate kad partner izvrši "napad" poljubaca na totalno pogrešna mesta. tek. Moji stihovi za kraj ..ako su. bar. na svojoj tehnici ljubljenja možete da poradite kako ne biste došli u situaciju da pokvarite osećaj koji bi trebalo da doživite. Ali. Nikakva superiorna tehnika u ljubljenju neće vas spasiti ukoliko imate neprijatan zadah.. Poljubac. oprezno. Ne brzajte. Da ne ispadnete. kao što je lizanje brade i obraza? Prvo morate biti sigurni.nego da se opečete. nemate kontrolu. poljubac budućnosti! Kad je lice nebo a obrazi oblaci! .Ako ste poput većine. zaista. takve okolnosti . Evo nekoliko najčešćih grešaka .. Obavezno perite zube pre satanka. pa. poljubac ne mora da bude vlažan i klizav. možda.. Nije jasno zašto. Forsiranje strastvenog ljubljenja može vašeg partnera zateći. po vašoj proceni. ali ne mora biti ni potpuno suv i bez osećaja. onda delovati! Radio poljubac . Ne dozvolite da to budu samo napućene usne i malen "cmok".. hm. Nad hemijom. a ne da izgleda kao da vas je napala pobesnela životinja. Ako imate sumnje kako da poljubite partnera (posebno ako je u pitanju prvi poljubac) postupajte... i ne oklevajte. Ponekad je bolje prepustiti partneru da vodi glavnu reč .kad se čuje a ne vidi se! Ovaj poljubac nije jasan. ali. Uvek sa sobom nosite žvake ili bombone koje otklanjaju neprijatne mirise iz usta. Možda virtuelan poljubac. Prva greška: Napad usta! Poljubac mora da bude nežan i lagan. Druga greška: Bakin poljubac! Ljubljenje bez jezika je najgore. Počnite. ili osetite neprijatan zadah iz usta partnera. pa se potrudite da u poljubac uključite kompletna usta. Budite oprezni. Treća greška: Loš zadah! Nije baš romantično ako u ustima partnera pronađete ostatke hrane. deluje poput prirodnog testa: govori nam želimo li s tom osobom da nastavimo vezu. hm. Greške u ljubljenju Dve ključne stvari kod ljubljenja su hemija i tehnika. . Zatvorena usta i malecno coktanje nikom nisu uzburkali strasti. prvi poljubac ćete pamtiti bolje od gubitka nevinosti. ali može biti povezano s tim da je poljubac prvi korak prema seksualnosti i svim važnim odlukama koje s tim dolaze. polako i pustite neka vas nosi trenutak u kome se nalazite.

I kad sve dođe I ovo i ono I treće I manje i Veće I prođe Ko bi rekao Nestane ko Ptice let Da i lanjski sneg i Sve sve Baš sve draga/dragi Sveeeeeee I ono što Što nikad nije moglo Ni htelo I to i to Uprkos zakletvi Sve reči zagrljaji sva Svi snegovi i behari svu I reka kad proteče I planina se odseli Preko mora tri Sve suze i osmesi Da prolazi prolazi Sveeeeeee I kad godine i lica .

Odu ko vetar Sva jutra Sve noći bez sna U nepovrat u zaborav Sećaj me se sećaj Sećaj me se Sećam te se sećam Sećam te se U poljupcima U poljupcima U poljupcima .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->