Poljubac, sve vrste i svi tipovi poljubaca – Enciklopedija poljupca

15. mart 2012. u Život | |Nema komentara | Velibor Mihić

Vrste poljubaca - nazivi i opisi svih vrsta poljubaca

Poljubac obraz-obraz - tek da prođe vreme! Ma, tu i nema poljupca!

Vazdušni - poljubac blizu glave onog s kim se pozdravlja; čuje se, samo, zvuk poljupca ali fizički kontakt ne postoji; obično ovo rade devojke koje imaju puno šminke na licu. Video sam sto puta... Tako je, kako je... Obe strane poljube vazduh i do viđenja, bilo mi je drago!...

Poljubac u čelo - roditeljska vrsta poljupca, obično otac tako ljubi kćer, znak zaštite, dobrote i razumevanja prema svom detetu. A ako je muž kriv, supruga mu "poturi", samo, čelo: dobiće usne kad zasluži! Pošteno!...

Poljubac slepoočnice - nešto slično poljupcu u čelo, sem što se ovaj poljubac koristi i za vreme predigre kao znak neodoljivog sviđanja.

Nemam potvrde! Blic poljubac . natenane.. postoje ljudi koji se tako pozdravljaju. ipak. to.. eto.. ako upali.obično šala između dvoje ljudi. štošta da primetim.. poljupci u krugu muško-ženskih prijateljstava. a žene da budu zavedene!.i to postoji . strategija.. ali. ovde. retko se praktikuje na Balkanu.. muškarci mogu da zavode. dok. kad sam ovo (prvi put) pročitao. u nekim zemljama postoji i varijanta poljupca desni obraz-levi obraz-blic poljubac u usta. npr.. Svakako. Ma.poljubac u usta... pravo da vam kažem: eto.. najčešće su. popravljaju se propusti i kreće u nov "napad"! Naša civilizacija je "odredila" da. Tolika nestrpljivost!.. pa.čudo nad čudima! U isto vreme! Mimo fizike! Retko se viđa ali se. Kao da sutra svi rade pa nema vremena! Poljubac u uvo .. Cmok-Cmok-Cmok!!! Ostao sam zapanjen. laknulo mi je. Svoje mišljenje zadržavam za sebe! Imao bih... Jeste li čuli za papučare?!. obično kad se dve osobe nalaze s trećom i u isto vreme se poljube u obraz!. Pogrešili ste: drugo su papudžije! . dešava. ali i poljubac kćeri s majkom. neki se ljube i više od tri puta! Mislio sam da su Srbi jedini na svetu! Trostruk poljubac . za neke druge zemlje dva. sve sam zvezde video! Jadna moja bubna opna! “Zavodnički” poljupci . neke četiri (obično se kreće od desnog). samo.služe za zavođenje devojke! Razrađuje se.Recimo da je tako. E.za našu zemlju predstavlja tri puta.. mene je majka dva-triput poljubila u uvo. desni-levi-desni obraz. izuzeci potvrđuju "pravilo". dobro je! Ako ne. Višestruk poljubac .

erotskog doživljaja.jedan koji češće primenjuju žene ali važi isto i s muške strane. u intervjuu. već spadaju u intimnu zonu. naučni genije kakav je bio naš i svetski gorostas iz Smiljana. Nema ljubavi bez dodira. predmet je nagađanja. Tesla je kazao kako "nikad nije dodirnuo ženu".ovaj poljubac je prvi iz ove vrste.. kad je poljubac blag i ne duži od nekoliko sekunda.. Vrat se smatra sve od linije vilične kosti do korena vrata. ikad. kad zađe u predeo vrata. I te kakva! Može "mali mrav" da vam šeta tamo-amo... naime on predstavlja propuštenu situaciju za poljubac. Jednom prilikom. Poljubac vrata . unutrašnja strana ruke je izuzetno osetljiva.. tako da tu nema više raščlanjivanja… uživajte. počev od korena šake do unutrašnjeg dela lakta. Mnogi poljupci su propali samo zato što su ostali napola! Nedorečeni! Nedoljubljeni!. ali vlažan ili suv. Zaista. iako u neku ruku predstavlja znak poštovanja. makar. jedna je kao predigra. Umesno pitanje. pa. tj. druga je zavodnička. između partnera. Formula: flert-dodir-ljubav. pretežno. tu gde se koža s vrata susreće s ramenom. kad vas “drugarica. i ne znale ni reč francuskog! Takođe postoji još varijacija gde jačim vakuumskim poljupcem poljubimo kožu s unutrašnje veoma osetljive strane lakta. devojke. ali. poljupci. drug” poljubi u kraj usana: to univerzalno znači “zašto me nisi poljubio/la?!”. poljubio ženu! Možda se "žena" "skrivala" u onoj Teslinoj golubici o kojo je često govorio?! Poljubac kraja usana . Ostale vrste poljubaca su. obično.ima dve različite vrste poljubaca vrata.Poljubac u ruku . takođe je i poznato da se u rukama nalazi veliki broj tačaka koje pružaju zadovoljstvo kad su stimulirane.. probajte.. sami procenite.brzo vas asocira sam naziv ovog poljupca: ljubljenje s jezikom i gomila poljubaca ruke s unutrašnje strane. bez jezika i griženja... dovode devojku do prijatne senzacije. gore-dole. erogena zona. ovaj gest razumeju kao “sviđam se ovom dečku” i neverovatno je kako devojkama prija ovaj poljubac. Zna se.. sladite se! . da li je. Da li je Tesla mislio doslovno ili ne. Poljupci iznad lakta. To predstavlja mesto gde nežni vakuumski ptitisci tj. osetićete ga! Francuski zavodnik .

.poljubac koji traje nekoliko sekunda tako što usne klize jedne preko drugih. I svi znaju šta ste "radili" prethodne noći! I svi se čude. kojima je. može biti i poljubac u obraz. naziv je dobio. zbog ugriza koji ponekad mogu biti bolni. ima ih više vrsta. ova vrsta poljupca je često u kombinaciji s nekim drugim. suv poljubac. čuo sam: oni koji vole da se ljube. svud po telu između zaljubljenih. to?! E... Ova vrsta poljupca može biti neprijatna sutra na poslu: nosi se flaster.. sad. po prirodi!... kao da želite da nekog zagrizete usnama (o. Čitao sam. to. dešava se i to!). teško je. Što se tiče francuskih poljubaca. brže naulče francuski! E.šta je.Ne znam da li je tačno. još češće. . bez odgovarajuće naučne aparature. bučno se ljube! A nisu krivi ljubavnici već vakuum i tanki zidovi! Verzirani policajci. ali. i. i žao mi je! Mislim: da me grizu! A nisam grizao ni ja! Stidljiv... poljupca s pritiskom i grickanja bilo kog dela tela. to i tolerišu buku dok ne pređe određen broj decibela da se ne sruši kuća! Poljubac s pritiskom .ima i takav! To je onaj zvučan-bučan poljubac usana koji obično zna da privuče pažnju na zaljubljen par.. proveriti. a "radili" su isto! Vakuumski poljubac . takođe. znaju. to je kad usnama kao da pokušavate da naduvate balon. Nekad je toliko jak da se čuje i kroza zid! Često ljubomorni zovnu i policiju: pomagajte. ali ne bi trebalo! Nisam imao te sreće. pa se predomislite i začuje karakterističan zvuk koji preti pucanjem!. ovaj poljubac može biti suv ili vlažan (odnosi se na pljuvačku).. prioritetno. ponekad je vlažan ali je lepši suv. Poljubac usana . samo. negde: sve je prštalo koliko su se snažno (čitaj: bučno) ljubili! Bolan poljubac predstavlja kombinaciju vakuumskog poljupca.

pasji . jezici se pomeraju od vrhova. A zna se kako je Juda "prošao"! Soul kiss . Sladak poljubac . ili jedan miruje dok drugi "potpiruje" "tornado" ili vortex. međusobno.jedan partner uzme (u usta) nesto tečno i slatko (najbolje med. "legla" mi je ovde. unutar ili izvan usta. znao je termiku. Otud naziv. veoma stara vrsta. sulc od slatka ili sirup). još od Adama i Eve! Naziv je dobio što partneri.: Tornado . prokažen. ujedno jedno drugom daju ''veštačko'' disanje inače bi se ugušili! Ranije se verovalo da se. dok se ljube. u ovom opisu! Francuska masaža . jedan oko drugog. Doggy . Hm. ugrejana! Kontrast! Čuda stvara! Led i vatra! Tip koji je ovo "pronašao".poljubac duše. čak. a neki. Ne spada u lepe poljupce. ni ne znaju da postoji. tj. kružnim pokretima sve do korena jezika.jezikom! Ovaj jezik svi znaju! Slažem se.poljubac koji je blagu masaža jezika onog kog/koju volite . ako svi ćute?! Judin poljubac . preko izdaha. Bez komentara! Jedino: a kako se za ovaj poljubac saznalo. a drugi veoma toplo. umešana i meteorologija! ''Vortex'' . istovremeno kod oba partnera.ovo je vrsta francuskog poljupca kad partneri istovremeno ližu jezike.jezici partnera se kružno kreću. Ili partneri presipaju piće jedno drugom iz . Bogami. tako da im usta posle pijenja budu rashlađena.nalik na "tornado". efektno! Hladno/vreo poljubac . može "oteti" nečija duša. obično je veoma vlažan i neki parovi ga izbegavaju.Npr.izdajnički. iz usta. zatim sledi poljubac s jezikom. Reč "potpiruje". na francuski način..kad jedan partner uzme vrlo rashlađeno piće (u usta). ružan. ali.

nije taj. Zanimljivost ovog poljupca je što može da se kombinuje s prethodna dva. karamelu). u Domu omladine. polurastopljenu čokoladu. samo što u usta partner uzima malu količinu "žestine"... u.. Amateri: stop! . Da nije. kocku šečera. znate na šta mislim! Frostbite . ali. pre i posle.... Inspirativno... Prva "Carstvo". ali. imao je dve reči. bolje s mirom nego da duvate u.. ne!. Hm.. Ne sme da se priča jer ljubav može da se "prospe"! Ćuti i uživaj! Ovde je ćutanje mudrost a ne zlato! Erotičnost! Da. da me ubijete. Naslov filma..ovde jedan od partnera uzima u usta nešto vrlo slatko (čokoladni sirup. sledi presipanje/prebacivanje u usta...isti kao prethodni. ne. samo.. to. ni taj!. Što ne znači da vi. ali druge se ne sećam! Sećam se. Samo za talentovane..usta u usta. u nekom filmu. zabranjen je u toku vožnje. Probao sam.poljubac sa sladoledom. Icecream kiss .. beše.partneri uzimaju ispod jezika led pa sačekaju da se malo otopi. Poljubac sladokusaca . itd. Pogodan za plažu. Partner uzima (u)griz sladoleda u usta pa sledi francuski poljubac. žmuri se i "sanjaju" slatki snovi. Treba mi vremena da se setim... u Beogradu: nije bilo mesta ni za iglu "u plastu sena"! Pijan poljubac ....promrzli poljubac .. zatim "ide" standardan poljubac. da sam sedeo na patosu.. Ćuti se.. nije mi uspelo! Kokteli mi nisu jača strana. Da nije.

baš. tako da ne primeti pa sledi zagrljaj oko vrata (blaga kragna!) i . rečima".lovac.pravo na usne. ovde se lovi protivnička usna(e) kad sledi nežno lickanje posle čeg se prelazi na tipičan francuski piljubac. brzo ga prekine.pecaroš-mačka. a onda . tj. Molim: bez bola! Silent Assasin poljubac . efektno deluje baš zato što je iznenadan.. ponašajte se kao da ćete ga/je poljubiti u obraz. I više od tog.sisanje jezika. onaj od kog počnu da lepršaju leptirići u stomaku (ili da trnu zubi). Fisher-cat poljubac . Svakoj fazi treba dati odgovarajući značaj jer se zadovoljstvo ne može vratiti unazad.ovo je isto jedan od veoma moćnih poljubaca.bum! tras! . levo-desno ili u nekoj kombinaciji koja liči na talase."tihi ubica". "caka" je u tom što usne treba da beže. kažete da zamisli poljubac.tigar. dosta jednostavan naziv sve govori.talasast poljubac .ostavljanje masnice na vratu od blagog isisavanja kože. Šljiva-poljupci . kažete da zatvori oči. s leđa ili od napred. s leđa. ali zatim "pristupite delu".poljubite. Suck poljubac . polako. Hunter poljubac . .. na neko prijatno mesto. Važan je redosled. Tiger-poljubac .. jedan od najuzbudljivijih poljubaca. zatim polako ljubi predeo oko usana prtnera/ke pa se nastavi na francuski. varijante! Vizuelizirajući poljubac .jezici se pomeraju gore-dole. samo. zatim "odvedete. Krije se maramom ili visokom kragnom. itd. Ne moraju.. da se sklanjaju da ne bi bile ulovljene. jednom se ljubi! Sve kasnije su. tiho i polako. Život je kratak. pre nego sto ćete poljubiti onog/onu kog/koju volite. priđite partneru/partnerki. skraćeno ispričate jedan romantičan scenario. sastoji se iz tog da partner/ka počne ka dugom francuskom poljupcu.Wave . kad do njega dođe. Iako se ne žudi za iznenađenjem. prilaženje partneru/ki. ovaj faktor. kažete da će tamo vrlo uživati. sutra. Nije loše imati snimljene zvuke morskih talasa. Atmosfera će biti bogatija.. najzad.

savladati tremu. Eskimski poljubac . . Još jedna varijanta. s izrazitom nežnošću (grublji muškarci. svi imaju noseve. ali ovde su uključeni i ugrizi s vremena na vreme kao faktor iznenađenja. vlažni poljupci mogu pokvasiti ceo vrat. nesmetano. ponekad. kad je hladno vreme. da klize po vratu ostavljajući vrlo erotičan osećaj. ka sedmom nebu. ima raznih varijacija . može biti i vlažan i suv. posle. Rečnik nije potreban. Anđeoski poljubac .Treba vežbati. izgleda. Što duži. to rečitiji.suv: kad jedan partner poljubi drugog u vrat. Vode. samo unutra jer se vrat/ovi rashlađuju. prilikom poljupca vrata. pomalo.onaj dug poljubac u obraz što.nežni veoma usporeni poljupci kapaka. donje usne mogu. gde naizmenično se ''šamarate'' vrhovima noseva. ali samo kad hoćete!) gde. pravo. ali i prijatan zato što je toliko dug.kombinacija prethodna dva. S ugrizima .ovaj deo tela je velika i osetljiva erogena zona kako kod žena tako i kod muškaraca. ovo vam je prilika da pokažete da znate biti i nežni. čudan. Sviđaš mi se poljubac . Poljubac vrata . mokar: ovde je uključen i jezik kao i kliženje usana.dodirivanje nosevima.

uz boje. Jedino bombona. na neki način.Pričljivci .. Ovo proizvodi snažnu požudu. nikad ispod ljubavi! Obrnuti poljupci .poljupci pri kojima se govore "slatke male stvari". stide i klone. Poljupci za-po-kući.sam naziv sve kaže. Kiss killer . tako što.kad neko od zaljubljenih stavi svilenu bombonu u usta i onda se ljube na fancuski način dajući bombonast ukus poljupcu. jedan partner naglo ustane i ode u susednu sobu ili da "pogleda" nešto (npr.poljubac pri kom partner pravi vibracije usnama na koži partnera. Dakle. U anatomiji ljubavi. Dogovore se šta će ko i koju usnu. izduvava u maloj količini vazduh što stvara vibracije. ubedljivo najveće zadovoljstvo stvara samo-samcato nežno grickanje. Sve ostalo je prljava pornografija od koje se pravi ljubavnici gnušaju. uz bogat dodir usana. sve je dozvoljeno pod uslovom da je svojevoljno prihvaćeno i da prija. Samo za upućene. eventualno pokoji prelaz jezikom preko ivice uveta. pa će drugi partner vrlo uskoro tražiti još! .ono je veoma prijatno. koliko je sati). Bez komentara! Ugriz brade . ne treba "slinaviti" uvo. Slatke/slane usne . Slede iznenađenja. neki vole da im se sisa donja polovina uveta.kombinacija šećera i soli. mirise i zvuci! Poljubac svilene bombone . Buzz poljubac . Ništa novo. dok su mu usne naslonjene na njen vrat. neki su za drugi pejzaž.kad ste. Grickanje uveta . resica. okrenuti naopačke u odnosu na partnerovu glavu. Držite meru.za vreme dugog i strastvenog ljubljenja. Sutradan je potreban visok šal. posebno ako se uradi kako treba.

Cherry kiss .. kad vas uhvati.. a izgleda ovako: nežno prelaženje na nekoliko milimetara iznad partnerkinih/ovih usana. Slično. E. i dalje ste zagrljeni kao da ne postoji niko i ništa oko vas. da. obraza očiju. znajte da posle ovog sigurno ide heavy makeout. tj. ne zaboravite: ljubav nije šala!!! Ne igrajte se ni ljubavi ni ljubavlju .dok se ljubite. polovinu višnje. kafe. nastavite da "bežite" od njega/nje i. jagode ili cherry karamele. itd.kao nagradu! Teško je pratiti..mogli biste da se opečete!!! Ukradi-i-beži . Balon-poljupci . naduvajte partnerove obraze. zatim na francuski. pobeći.. C-vitamina. Mint . razmenjujete je jezicima dok se ne istopi. na strastven način. u susednoj sobi jer vam draga/dragi može. već spomenuto.... s partnerom. pardon: aleve?! Romantičan poljubac .. U stvari... Setih se: a na bazi ljute paprike. meda.) i onda je zajedno jedete. i dr. Isto kao i prethodna varijanta stvara veliku ljubavnu požudu. ovi poljupci zahtevaju dve-tri probe bez suflera. kamilice. Šaljivi poljupci . predugo. baš ću da proverim.Recimo da je tako. Doživljaj bi bio udvostručen u vozu "Romantika". to je onaj poljubac kad posle nekoliko minuta u zagrljaju pređete na usporeno ljubljenje usana. u vidu "lastinog repa". mentos. niko nema pravo da. Ali. dajte mu/joj za uzvrat dugu "francusku masažu" .poljubac pri kom ne postoji dodir.oni su posebna vrsta.nešto nalik na kiss killer sem što ovde date partneru blic poljubac i onda otrčite od njega (najbolje je ovo raditi na ulici). nane/mente. kao voćna salata..već slutite. ako potrči da vas vija. prođe "akademska četvrt".poljubac pri kom delite... pomalo detinjasti ali vrsta koja širi pozitivnu energiju među ljubavnim partnerima. Hm. Ako ne dobijem nogu..jedan partner uzme neku izuzetno ljutu bombonu (tik-tak.. obe alave. ovaj poljubac obično proizvede zasmejavanje između partnera. Ipak. . ne ostajati. treba proveriti. Da li postoje bombone na bazi rena? Video sam u apoteci bombone na bazi: zelenog čaja. dragi moji ljubavnici. B-vitamina.... upao je u zamku. mentol.. Ghost kiss ..

glumac i reditelj! Sve je rečeno. ipak....poljubite se.. igra... Poljubi me filmski! .. ispirajte usta! Ne ogovaranjima. već. zato nek bude sladak! I iskren! I nezaboravan! Dakle. za to. I u poljupcima treba biti na visini ljubavi! I te kako! I uvek! Jer. Perite zube. pastama! .vrtoglavica: vrtite se u kruggg. nikad ne donosi korist: da ne bude . Lepo-čudni poljupci..Budite svoj scenarist.Samo po dogovoru. usne duplje. kao kad gušter ili zmija palacaju (jezikom).. između ostalog: veoma je važna .igračka-plačka! Gummy-poljupci .pravo vreme za poljupce!. E..dodirivanje usana vrhom jezika. higijena usta. nego da plačete! Pa. ime ti je ljubav! . Poznato od Adama i Eve.. "čak-šta-više!" Baš tako: znati i primenjivati! A svako iskustvo se plaća! Ne dozvolite da ga otplačete! Život je kratak. bolje da se smejete. tooooo! Dizzy kiss . Skroz-naskroz originalni.za poljupce ... Molim?. i onda.oralna higijena! Tj.jedan partner naduva balon od žvake a drugi ga buši poljupcemugrizom.. kad vam se zavrti u glavi . Originalnosti. Možda na ringišpilu? U susednim korpama? Gušterov poljubac . Hm.. pritom da je to lickanje usana vrlo brzo. A.. poigravanje. predviđenim vodicama... Nije loše znati. i deca se ljube: videla od starijih! Godina 18 (osamnaest) .

doslovno! Postoje dodiri usnama kad nisu pravi poljupci: kad se. ponegde. po svojoj ljubavi! Stvorite svoj "potpis"! Svoj "pečat"! Budite. smanjuje ih. preći jezikom preko usana pre poljupca. oslobađaju se hormoni koji podstiču osećanja vezanosti. jednom-dvaput... može se upražnjavati bilo kad i bilo gde. od Adama i Eve. sreće. naprotiv.. možete ga izvesti u nekom neočekivanom trenu ili na neočekivanom mestu. pre poljupca. samo. smislićete i sami šta bi se vašem partneru/ki posebno dopalo. milenijumima. Uslov opstanka! Podizanja dece. ili . Neka južnoafrička plemena ljubljenje smatraju uznemirujućim. već.. i danas. trebalo da skinu karmin ili sjaj za usne. zadovoljstvu i romantici. i niko drugi! Začinite. U svakom slučaju – dodatno će doprineti jačini osećanja. na dohvatu! Čak i najnežniji poljubac... protezama ili naočarima. verovatno. Maori mirišu partnerovo lice tolikom silinom da usisavaju kožu između nosa i gornje usne. tj.. dobrog raspoloženja. znate – i srce ubrzava svoj rad! Dakle – ljubljenje je zdravo. malo! U poljubac možete uključiti i neku hranu (predlozi: krem od čokolade. Uvek pamtimo prvi poljubac. na njegovom licu ili telu. kad se ljubite. davno-davno. Kako smo ga dobili.. na dimnjaku! Ukoliko ste. vi. I kada se zanesete. Ne zaboravite ruke – one se mogu nalaziti oko partnerovog struka.. Ljubite se što više! Na taj način ćete stvoriti sopstven stil i otkriti šta najviše odgovara i vama i vašem trenutnom partneru. med ili jagode). kao dijeta... već. Budite prepoznatljivi po sebi. mali dodir usnama stimuliše velik deo mozga. mnogo veće područje od onog koje bi aktivirala seksualna stimulacija ispod struka! Neverovatno! Zato: slava poljupcima! A ljubimo se vekovima. još. Da usne dobiju sjaj! Koliko god strasno bilo i koliko god eksperimentisali – budite nežni i "radite" sve predano. zadovoljstva. Gospođa Kama Sutra kaže da treba početi od usana! Naučno objašnjenje je da. nosevima... kako smo ga prmili! Jedno bez drugog ne ide! . našli i pravu osobu – sve ovo vam je nadohvat ruke. samo. iako nema dokaza da takav način ljubljenja ima istu hemiju kao i ono klasično. iskreno i polako. mlekara i sl. Usne treba da budu vlažne kako bi poljubac bio lepši.. još.Nisu slučajno zubari najbolji ljubavnici! Pored obavezne redovne oralne higijene i/ili žvakaće gume . nije uspeo da objasni: ne znaju za poljupce! Već je pomenuto: Eskimi se dodiruju nosevima. a među nekim afričkim i južnoameričkim plemenima. U liftu.žene bi. hrana žvaće i daje deci usta-na-usta! Tamo gde nema prodavnica. prijatno i usrećuje. Uopšte nema kalorija. samo. A kao što.. uzrokuje "oluju" u mozgu. na krilu aviona. ali. bilo je potpuno nepoznato! To niko. pazite da se ne sudarite zubima. Dovoljno je. Pored angažovanja preko 30 mišica lica. kako ne bi prijatno iskustvo ukusom šminke pokvarile i učinile neprijatnim.

. po vašoj proceni. Druga greška: Bakin poljubac! Ljubljenje bez jezika je najgore.. deluje poput prirodnog testa: govori nam želimo li s tom osobom da nastavimo vezu. bar. a ne da izgleda kao da vas je napala pobesnela životinja. ali. Moji stihovi za kraj . takve okolnosti . hm. Prva greška: Napad usta! Poljubac mora da bude nežan i lagan.nego da se opečete. Zatvorena usta i malecno coktanje nikom nisu uzburkali strasti. Treća greška: Loš zadah! Nije baš romantično ako u ustima partnera pronađete ostatke hrane. hm. Da ne ispadnete. Ponekad je bolje prepustiti partneru da vodi glavnu reč .. prvi poljubac ćete pamtiti bolje od gubitka nevinosti. možda... polako i pustite neka vas nosi trenutak u kome se nalazite. Poljubac. Ako imate sumnje kako da poljubite partnera (posebno ako je u pitanju prvi poljubac) postupajte. Četvrta greška: Promašena meta! Kako se osećate kad partner izvrši "napad" poljubaca na totalno pogrešna mesta. onda delovati! Radio poljubac . Ne brzajte. Budite oprezni. Možda virtuelan poljubac. tek. nemate kontrolu. Greške u ljubljenju Dve ključne stvari kod ljubljenja su hemija i tehnika.Ako ste poput većine. Nikakva superiorna tehnika u ljubljenju neće vas spasiti ukoliko imate neprijatan zadah. pa. Evo nekoliko najčešćih grešaka . Ne dozvolite da to budu samo napućene usne i malen "cmok". zaista. kao što je lizanje brade i obraza? Prvo morate biti sigurni. ali ne mora biti ni potpuno suv i bez osećaja. Ali. na svojoj tehnici ljubljenja možete da poradite kako ne biste došli u situaciju da pokvarite osećaj koji bi trebalo da doživite. pa se potrudite da u poljubac uključite kompletna usta. Nije jasno zašto. Forsiranje strastvenog ljubljenja može vašeg partnera zateći. Obavezno perite zube pre satanka. i ne oklevajte.ako su... ili osetite neprijatan zadah iz usta partnera. Počnite. . poljubac budućnosti! Kad je lice nebo a obrazi oblaci! .kad se čuje a ne vidi se! Ovaj poljubac nije jasan. poljubac ne mora da bude vlažan i klizav. oprezno.. Nad hemijom. Uvek sa sobom nosite žvake ili bombone koje otklanjaju neprijatne mirise iz usta. ali može biti povezano s tim da je poljubac prvi korak prema seksualnosti i svim važnim odlukama koje s tim dolaze.

I kad sve dođe I ovo i ono I treće I manje i Veće I prođe Ko bi rekao Nestane ko Ptice let Da i lanjski sneg i Sve sve Baš sve draga/dragi Sveeeeeee I ono što Što nikad nije moglo Ni htelo I to i to Uprkos zakletvi Sve reči zagrljaji sva Svi snegovi i behari svu I reka kad proteče I planina se odseli Preko mora tri Sve suze i osmesi Da prolazi prolazi Sveeeeeee I kad godine i lica .

Odu ko vetar Sva jutra Sve noći bez sna U nepovrat u zaborav Sećaj me se sećaj Sećaj me se Sećam te se sećam Sećam te se U poljupcima U poljupcima U poljupcima .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful