P. 1
Minit Mesyuarat Pendidikan Pencegahan Dadah Kali Pertama 2011

Minit Mesyuarat Pendidikan Pencegahan Dadah Kali Pertama 2011

|Views: 4,242|Likes:
Published by Zaini Md Saad

More info:

Published by: Zaini Md Saad on Mar 23, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/29/2015

pdf

text

original

Minit Mesyuarat Pendidikan Pencegahan Dadah Kali pertama 2011 Tarikh : 20 Januari 2011 Hari :Khamis Masa : 1.00-1.

45 ptg. Tempat : Bilik Bunga Raya Agenda: 1.Ucapan Pengerusi Majlis 2.Aktiviti Tahunan PPDa 3.Karnival PPDa 4.Hal-hal lain Kehadiran : 1.Pn.Hajah Rohani bt.Haji Jaafar 2.Pn.Zaini bt Md Saad 3.Pn. Azura bt Hanapi 4.Cik NorHafizah bt Hakimi 5.Pn.Arnizailani bt Ariffin 6.Cik Nooraini 7.En.Azlan bin Jamali BIL PERKARA 1 Ucapan Pengerusi Majlis 1.1 Puan Rohani selaku Pengerusi mengucapkan terima kasih kepada semua AJK kerana sudi meluangkan masa untuk menghadiri mesyuarat pada kali ini. 1.2 Pn.Rohani juga berharap program PPDa kali ini berjalan dengan lancar dan mengikut perancangan.Beliau juga berharap agar murid di sekolah ini tidak terlibat dengan kegiatan dadah. 2 Aktiviti Tahunan PPDa 2011 2.1Pn.Zaini menerangkan aktiviti yang dirancang pada tahun ini ialah: a.Minggu PPDa b.Ceramah dan Pameran PPDa c.Karnival PPDa d.Program 5 minit 2.2 Pn.Rohani berharap semua program yang dirancang memberi menafaat kepada semua murid dan mendapat kerjasama daripada semua guru. Tindakan :AJK PPDa dan Guru Kaunseling 3. Karnival PPDa 3.1Pn Rohani memaklumkan yang pertandingan semasa Karnival PPDa peringkat Zon yang akan diadakan pada bulan April nanti ialah pertandingan ePPDa dan juga Sajak dan melukis Poster. Ajk PPDa diminta bersiap sedia untuk pertandingan tersebut. CATATAN

Mesyuarat ditangguhkan pada pukul 1. Tindakan : Cigku Azlan 4. -Guru bimbingan Kaunseling. -Pn Rohani berharap semua guru bekerjasama untuk menjadikan sekolah bebas Dadah dan program yang dirancang berjaya dilaksanankan dengan baik.45 petang. Disediakan oleh ……………………………………………… (PN.Cik Nooraini diminta membuat persediaan untuk minggu PPDa. Hal-hal lain -Pn Zaini memaklumkan sekolah perlu menyediakan satu sudut PPDa -Pn Rohani berharap Cikgu Hafizah dapat melengkapkan sudut PPDa yang terletak di dewan.AZURA BT HANAPI) Setiausaha PPDa Sekolah Kebangsaan Bukit Damansara .3.2 Cikgu Azlan di minta memilih murid yang sesuai untuk menyertai pertandingan yang akan diadakan.

Hajah Rohani bt.Beliau juga berharap agar murid di sekolah ini tidak terlibat dengan kegiatan dadah.Yasmin Iman CATATAN 3.Haji Jaafar 2.Asha Ganesh 2. Arnizailani.Pengesahan minit mesyuarat 3.En.2 Pn.Pn.1 Puan Rohani selaku Pengerusi mengucapkan terima kasih kepada semua AJK kerana sudi meluangkan masa untuk menghadiri mesyuarat pada kali ini.Alyssa Liew Menon 4.Zaini bt Md Saad 3. Tempat : Bilik Bunga Raya Agenda: 1. .Azura membentangkan minit mesyuarat kali pertama -Cik Norhafiza mengesahkan minit mesyuarat dan disokong oleh Pn.Arnizailani bt Ariffin 6. -Pelajar yang terlibat dengan ePPDa ialah : 1. 2.Azlan bin Jamali BIL PERKARA 1 Ucapan Pengerusi Majlis 1. Perkara Berbangkit -Pn.00-1. -Cikgu Azlan memaklumkan yang beliau telah memilih murid untuk menyertai pertandingan dalam Karnival PPDa.Karnival PPDa 4.Cik Nooraini 7.Perkara berbangkit 4.Ucapan Pengerusi Majlis 2. Karnival PPDa -Karnival ePPDa akan diadakan di SKBD pada 12/4/2011 dan persembahannya akan diadakan semasa hari Karnival di SK Hartamas pada 23/4/2011.Minit Mesyuarat Pendidikan Pencegahan Dadah Kali Kedua 2011 Tarikh : 7 April 2011 Hari :Khamis Masa : 1. Pengesahan minit mesyuarat -Pn.Zaini memaklumkan yang karnival PPDa peringkat Zon Bangsar akan diadakan pada 23/4/2011 di SK Hartamas.Pn.Hal-hal lain Kehadiran : 1. 1.Cik NorHafizah bt Hakimi 5. 4. Azura bt Hanapi 4.45 ptg.Pn.Pn.Rohani juga berharap program PPDa kali ini berjalan dengan lancar dan mengikut perancangan.Michelle Ong 3.

-Pelajar yang terlibat dengan sajak: 1.AZURA BT HANAPI) Setiausaha PPDa Sekolah Kebangsaan Bukit Damansara . Mesyuarat ditangguhkan pada pukul 1. Disediakan oleh ……………………………………………… (PN. Mohd Nadzli -Pelajar yang terlibat dengan poster : 1.Mohd Alif Irwan b. 5 Hal-hal lain -Semua Ajk dikehendaki memberi kerjasama melatih murid-murid untuk persediaan pertandingan dalam Karnival PPDa Zon Bangsar yang akan diadakan nanti.45 petang.Kasih Leia Ixora bt Azhar -Pn Rohani berharap semua murid berjaya dalam pertandingan ini.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->