Bomboane Raffaello

Pentru 6 persoane :: Preparare 30 minute :: Dificulate scazuta :: Fara coacere Ingrediente: - 500 g lapte praf - 100 g nuca de cocos - 200 g zahar pudra - 200 g unt - 1 lingura de smantana sau iaurt mai gras

Preparare: cine are robot de bucatarie va pregati aluatul de bomboane foarte repede. Dar merge si framantat cu mana, veti obtine aceleasi rezultate bune. In vasul robotului turnati laptele praf, zaharul pudra si nuca de cocos. Amestecati cateva secunde. Adaugati untul taiat cubulete si amestecati iar. Turnati smantana/iaurt pana obtineti un aluat omogen, bun de modelat bilute.

care sunt fine si foarte sfarmicioase. adaugam laptele praf.Pt Raffaello avem nevoie de: . perfecte pt ce avem nevoie. punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos.In ceea ce rpiveste foile de napolitane.o tabla de unt . mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma. . Din pasta luam cate putin. nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine.2 foi de napolitane cu vanilie .150g zahar pudra cu vanilie . Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigi.100g migdale intregi Acestea fiind spuse.200g nuca de cocos .200g lapte praf . eu prefer "foile pt vafe" de la Vel Pitar.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful