II . Tehnici Comerciale 1.

Functionalitatea magazinului : Magazinul ales: Flo&Jό

Adresa: Str. Ing. Dumitru Zossima , nr 76B , et.2 , Sector 1 , Bucuresti. Telefon/Fax: 0264 372 169 Web: www.flo&jo.ro Email: office@flo-jo.ro Sedii/Puncte de lucru in tara: Bucuresti-Magheru Bucuresti-Plazza Mall Iasi-Carrefour Felicia Cluj-Polus Center Brasov-Centrul Vechi Ploiesti-Carrefour Pitesti-Euromall Ramnicu Valcea-River Plazza Timisoara-Iulius Mall

. acestia urmand sa cumpere produsele la pretul normal . nefacand exceptie si firma S&B Comp S.A. Proiectul Flo&Jό a debutat in anul 2001 . fluturasi . fiind conceput pentru piata est-europeana avand drept principal obiectiv promovarea de articole vestimentare care se pot combina cu usurinta pentru asigurarea unei tinute complet armonizate si de calitate. care sunt vandute din acest magazine sunt aduse din export . cei de la Flo&Jό isi atrag clientii . Prin publicitatea pe care si-o fac . .1. iar cei de acolo le exporteaza tot din Romania . si expozitiile de imbracaminte . tricoturi atat pentru femei cat si pentru adolescente.1. sau la reduceri. Produsele tip tricot . bannere publicitare . Vocatia si politica comerciala a magazinului: Magazinul Flo&Jό comercializeaza produse textile .

De obicei magazinele Flo&Jό este amplasat in Mall-uri .culinare. .necesare sanatatii. Amplasarea magazinului: Magazinele sunt amplasate astfel incat sa atraga cat mai multi clienti (in mijlocul oraselor) si sunt existente in orasele cu debit mare de cumparaturi.inteligentei.etc. in care persoanele interesate de shopping intra sa isi satisfaca placerile vestimentare.2.1.

adica o gama vestimentara de la confectii la tricotaje . -refacerea stocului de marfa datorita depozitului central de la Bucuresti.3. de la casual la office. Punctele forte ale magazinelor Flo&Jό sunt: -serviciul oferit clientului. -identitatea usor de recunoscut a spiritului tanar Flo&Jό. Structura functionala a localului magazinului: Proiectul Flo&Jό a fost conceput acum 4 ani pentru piata rusa . -calitate si preturi competitive. . Atunci un grup de intreprinzatori italieni a lansat idea unei “total look” pentru femei .1.

manechinele fiind expuse in vitrine sau in interiorul magazinului. model . Mobilierul si utilajele comerciale: In magazinul Flo&Jό se gasesc rafturi pe care sunt aranjate piesele vestimentare in functie de : marime . jos afisand preturile acestora . culoare.4.1. . Pe manechine sunt expuse cele mai noi si cele mai in trend articole .

Stenderele sunt asezate liniar si fara umerase goale in spatiul destinat acestora. . Muzica ambientala va invita la visare. In interiorul magazinului mai putem gasi canapele de pe care putem privi piesele vestimentare probate de catre prietene.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful