Gambar

SYAFIQ AIMAN 345, Extreme Pleasure Tower Jalan Hamzah Baki 54320, Setapak Kuala Lumpur 0192346272

OBJEKTIF

Eksekutif Pemasaran memberikan peluang saya mendemonstrasikan kemahiran pemasaran, pengiklanan, khidmat pelanggan, komunikasi dan pengurusan projek yang berjaya. Ini telah di buktikan dengan selama 5 tahun memegang jawatan ini.
RINGKASAN PERIBADI

Bermotivasi, berfikiran perniagaan yang profesional dengan Ijazah Pemasaran dari UPM dan rekod 5 tahun yang berjaya dengan syarikat Sihat Body Sdn Bhd. Cepat untuk menguasai teknologi terkini dalam pemasaran - baru-baru ini menyelesaikan Kursus Pemasaran Media Sosial Microsoft. Diplomatik dan bijaksana dengan profesional dan bukan professional di semua peringkat. Biasa dengan pemasaran "direct" ataupun "indirect" response. Fleksibel dan serba boleh - Mempunyai sentuhan lucu walaupun bekerja di bawah tekanan. Bersedia dan cekap. Mudah memperkembangkan diri dengan lebih maju setara dengan teknologi dan perkembangan dunia terkini. Sangat pasif apabila bekerja dalam kumpulan.
MAKLUMAT PERIBADI

Nama: Syafiq Aiman bin Abdullah Umur: 24 tahun No. Kad Pengenalan: 890923445261 Tarikh Lahir: 23 September 1989 Alamat Tetap: 345, Extreme Pleasure Tower, Jalan Hamzah Baki, 54320, Setapak, Kuala Lumpur Jantina: Lelaki Agama: Islam Bangsa: Melayu Kerakyatan: Malaysia Status Perkahwinan: Bujang Email: syafiq.aiman@gmail.com No. Telefon: 0192346272

2004  4 tahun ijazah memerlukan 30-34 jam kredit. 2001  CGPA: 3.0 KEMAHIRAN KOMPUTER    Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint    Adobe Omniture Google Analytics dan Keyword Research Media Sosial – Facebook dan Blog. (Jika ada pencapaian. Melaka Diploma Pentadbiran Perniagaan.75/4. . • Membuat perancangan strategik pemasaran produk dan servis syarikat. letakkan sekali) PENDIDIKAN UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA – Serdang. • Mengumpul segala permasalahn pelanggan dan melakukan kajian terhadap penyelesaian masalah.RINGKASAN KEMAHIRAN     Pengurusan Projek Penyediaan Laporan Pemasaran Offline Pemasaran Online    Khidmat Pelanggan Kemahiran Jualan Kerja Umum Pejabat     Media Sosial Pengiklanan Kajian Pasaran Persembahan / Presentation PENGALAMAN KERJA SIHAT BODY SDN BHD – Kuala Lumpur. 2005 – 2011 • Membantu Pengurus Pemasaran mempersiapkan bahan-bahan untuk pemasaran • Merancang idea dan strategi untuk memasarkan produk dan servis syarikat ke peringkat global • Menyediakan laporan kompleks bagi setiap kempen pemasaran produk dan servis syarikat • Berkomunikasi dengan pelanggan yang sedia ada tentang permasalahan terkini produk atau servis. Kuala Lumpur Ijazah Pemasaran dan Perdagangan.80/4.  CGPA: 3.0 UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA – Alor Gajah. Malaysia Eksekutif Pemasaran.

Setapak Kuala Lumpur 0192346272 Zulkifli Nordeen Ali Bahagian Pengurusan Pentadbiran Sihat Body Sdn Bhd Jalan Kelang Lama 52300. Extreme Pleasure Tower Jalan Hamzah Baki 54320. Kuala Lumpur .RUJUKAN Abdullah Mat Ali 345.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful