You are on page 1of 16

A BÍBLIA E O CELULAR

• Biblija

Mobitel

Zamisli da se dogodi da našu Bibliju koristimo koliko i naš mobitel? .

I da svoju Bibliju uvijek nosimo u torbi? I da je otvaramo u svakom slobodnom trenutku dana? I da se vratimo tražiti je ako je zaboravimo u kući ili uredu? I da iz njezinog sadržaja šaljemo porukice? I da se prema njoj odnosimo kao da bez nje ne možemo živjeti? I da je poklanjamo mladima? .

I da je koristimo dok putujemo? I da je uzimamo u hitnim slučajevima? .

jer je Isus već platio beskonačni račun. a baterija se puni životom. *Ne treba se brinuti za kupovanje bonova. .* Za razliku od mobitela. Biblija nema ograničeno područje. * Ono što je u tome vrhunsko: nikad ne pada linija. ”djeluje” na svakom mjestu.

6) .”Tražite Gospodina dok se može naći. zovite ga dok je blizu!” (Iz 55.

U BIBLIJI NALAZIMO BROJEVE TELEFONA ZA NEKE ŽURNE SITUACIJE: .

34.19. Kad si u opasnosti. traži psalam 91. čitaj psalam 51. otvori psalam 27. otvori evanđelje po Ivanu 14. .Kad si tužan(na). Kad si zabrinut(a). Kad si nervozan(na). Kad netko o tebi loše govori. otvori evanđelje po Mateju 6.

Da doznaš tajnu sreće. otvori poslanicu Hebrejima 11. potraži poslanicu Kološanima 3. . čitaj psalam 23.Kad ti se Bog čini dalekim. 12-17. Kad trebaš oživjeti svoju vjeru. Kad si oštar(ra). Kad si sam(a). potraži psalam 63. otvori 1 Korinćanima 13.

.31-39.Kad se osjećaš sam(a) i tužan(na) čitaj poslanicu Rimljanima 8:.

izaberi: Matej 11.Kad poželiš mir i odmor. .25-30.

čitaj psalam 90.Kad ti se svijet čini većim od Boga. .

nekoji od ovih brojeva mogao bi biti VAŽAN u bilo kojem TRENUTKU tvoga ŽIVOTA!!! . Stavi ovaj popis u svoj rokovnik.PRIMIO(LA) SAM OVAJ POPIS TELEFONSKIH BROJEVA U POTREBI I ČINI MI SE DA BI BILA DOBRA STVAR PODIJELITI GA S PRIJATELJIMA.

Pošalji ih prijateljima.. ..

i neka nas Bog blagoslovi.... .

Isus te voli! .