You are on page 1of 10

care sfidează timpul

- acoperişul

SOLUŢII DE ÎNVELITORI ŞI ACCESORII CU ACOPERIRE DE ROCĂ NATURALĂ

membranele pentru acoperişuri. produsă de o firmă care are peste 50 de ani de experienţă în domeniul învelitorilor. pe care îl şi patentează în 1894. Numele este inspirat de cuvântul aztec “copal”. el dezvoltă un material pentru învelitori pe bază de bitum numit Dansk Tagpixtjære. are peste 4000 de angajaţi. împreună cu linii noi de produse. 1876. să cercetezi. Produsul de bază. . Danemarca. printre care şi ţigla metalică Decra® şi sistemul Icopal de jgheaburi şi burlane metalice. care înseamnă “răşină”.Icopal – o dimensiune internaţională Să fii lider pe piaţa Europeană de învelitori înseamnă să menţii un nivel ridicat de performanţă. a fost dezvoltat în mod continuu. să produci. înfiinţează firma Icopal.decra. De-a lungul timpului. operează la nivel global şi are 84 de birouri în Europa. înregistrează marca Icopal în 1907. să distribui şi să acorzi asistenţă. de calitate. în toată Europa există peste 465 000 de case care beneficiază de avantajele sistemului de învelitoare Decra®. Suntem mândri că vă putem oferi o învelitoare originală. Vă aşteptăm să vizitaţi www. pe nume Jens Villadsen. Fiul lui Jens. Cu alte cuvinte. Grupul Icopal a vândut peste 121 300 000 de module Decra®. Un maistru tâmplar. specializat în repararea acoperişurilor din zinc şi bitum. În Europa. Christian Villadsen. America de Nord şi Asia. Grupul Icopal a devenit activ în peste 25 de ţări din Europa şi nu numai.ro pentru a descoperi cum puteţi deveni posesorul unei învelitori care sfidează timpul şi vă protejează pentru o viaţă. ceea ce înseamnă aproximativ 55 800 000 de metri pătraţi. Pentru lucrările sale. să dezvolţi.

care se compune dintr-un suport de oţel (1) galvanizat (2) cu zinc/aluminiu şi acoperit cu câte un strat de lac epoxidic pe fiecare faţă (3). La suprafaţa exterioară. ger. modulul este acoperit cu un strat de granule de rocă naturală (5). la ploile torenţiale. la grindină.54 Oberon y: 16 cm S: 0.4 m2 N: 2.5 y = distanţa de lăţuire S = suprafaţa utilă N = număr de module pe metrul pătrat . Classic y: 37 cm S: 0. trebuie să vedem ce impact are greutatea învelitorii pentru şarpantă.15 Stratos y: 32 cm S: 0. să studiem comportamentul învelitorii în condiţii climatice extreme. fixat cu o răşină acrilică (4) şi protejat cu un lac transparent (6). şi nu în ultimul rând să estimăm eforturile suplimentare pentru punerea în operă. cunoscut pentru rezistenţa de care a dat dovadă la furtunile cele mai violente. S: 0.465 m2 Elementul de învelitoare este un modul de aproximativ ½ m2. N: 2.16 Elegance y: 37 cm S: 0.465 m2 N: 2.15 Octava y: 37 cm Icopal propune un sistem de învelitoare extrem de durabil. Dacă ne gândim la ţigla ceramică sau din beton.Un sistem de învelitoare uşor şi foarte rezistent Rezistenţa materialelor tradiţionale este adesea bazată pe greutatea lor. vânturi puternice şi la foc.463 m2 N: 2.39 m2 N: 2.

Aspectul tradiţional combinat cu avantajele unei învelitori metalice face ca Decra® Classic să poată fi încadrat în locaţii de mare importanţă istorică la fel de uşor ca în situri urbane. Culorile naturale. deosebite. în orice locaţie. naturală. montajul uşor şi rapid şi aspectul inconfundabil fac ca Decra® Classic să fie alegerea cea mai uşor de făcut atunci când este nevoie de un acoperiş sigur. Decra® Classic este sistemul de învelitoare care se poate utiliza în orice condiţii.Classic Aşa cum sugerează şi numele. rezistent. uşor şi tradiţional. Suprafaţa granulară a modulelor difuzează lumina şi creează astfel o nuanţă delicată. .

Octava aduce module cu un format mai mic al ondulelor. pentru o soluţie de învelitoare stabilă şi accesibilă. . potrivit pentru clădiri modulare.Octava Cu un design unghiular. modern şi distinct. distincţia şi durabilitatea acoperişului cu optimizarea bugetului. modulele Octava îmbină frumuseţea. care garantează durabilitatea acoperişului. Designul modern este optimizat pentru a minimiza pierderile de material. case de vacanţă şi locaţii urbane. Octava este în acelaşi timp alegerea potrivită pentru un buget redus şi beneficiază de acelaşi sistem testat de montaj. Disponibile în culori moderne.

eleganţă şi claritate. Ca toate modulele Decra®.Elegance Finisajul fin şi lucios al modulului Decra® Elegance permite o oportunitate unică de a explora şi exploata integritatea pură şi fluidă a oţelului. elegant şi deosebit. . Disponibilă în variantele High Gloss. Cool Roof şi Dry Roof. Decra® Elegance este dezvoltată pe tehnologii inovatoare şi este mărturia unui acoperiş unic. rezistenţa excelentă a culorii în timp şi rezistenţa la dezvoltarea de muşchi pe acoperiş. Decra® Elegance vorbeşte despre stil. Satin. gama Elegance se remarcă prin durabilitatea combinată cu o greutate mică.

furnizând imagine şi durabilitate fără a fi nevoie de consolidări importante ale şarpantei acoperişului. . Decra® Stratos îşi poate găsi fără îndoială locul pe o casă bătrânească sau într-o locaţie tradiţională. care produce aparenţa unui acoperiş cu şindrile.Stratos Modulele Decra® Stratos se caracterizează printr-o suprafaţă cu model neuniform. Acoperişul Decra® Stratos înseamnă imaginea tradiţionalului îmbunătăţită cu performanţa prezentului. Aceste module de înaltă performanţă asigură un aspect elegant în acelaşi timp cu o robusteţe de excepţie şi o durabilitate excelentă.

acoperişul Decra® Oberon oferă un finisaj tradiţional. Accesoriile Decra® Oberon sunt gândite ca să se armonizeze perfect cu restul acoperişului.Oberon Atractiv şi extrem de versatil. subtil combinate. dar cu performanţa îmbunătăţită şi greutatea redusă a modului unic de construcţie al modulului Decra®. Disponibil în culori naturale. şi totuşi nu se pot crăpa şi nu se vor sparge sau slăbi cu trecerea timpului. menţinând linia imaginii tradiţionale combinate cu modul de montaj şi îmbinare care înfruntă trecerea timpului. modulele Decra® Oberon cântaresc cu 90% mai puţin decât ţiglele ceramice. .

de folia anticondens necesară sau de sistemul de jgheaburi şi burlane. o etanşeitate perfectă a îmbinărilor şi o bună ventilaţie a învelitorii. Disponibilă în patru variante (Monarperm 500. Folia anticondens Foliile anticondens Monarperm.O gamă completă de accesorii Fie că este vorba de accesoriile ţiglei metalice. a acoperişului metalic. Monarperm Classic si Monarperm Classic Plus). Accesoriile Decra® permit montatorilor să asigure un finisaj impecabil al acoperişului. Icopal Romania furnizează toate elementele necesare unei soluţii complete de învelitoare. folia anticondens Monarperm este o parte importantă a acoperişului şi desăvârşeşte rezistenţa la intemperii şi infiltraţii. sistemul de jgheaburi si burlane Icopal împreuna cu accesoriile lui oferă o calitate perfectă şi facilă a îmbinărilor între părţile componente şi elimină riscul scurgerii necontrolate a apei de pe acoperiş. rece. Capacitatea lor de a elimina aburul din interior. Fabricat din oţel galvanizat cu acoperire de plastisol. Pentru montajul acestui sistem nu este necesară nici un fel de intervenţie delicată. deosebit de rezistent la uzură şi care necesită întreţinere minimă în comparaţie cu sistemele tradiţionale. în acelaşi timp cu impermeabilitatea din exterior către interior fac imposibilă formarea condensului pe suprafaţa interioară. Monarperm 700. Sistemul de jgheaburi şi burlane Icopal Rainmate Icopal vă propune un sistem de jgheaburi şi burlane metalic. precum vopsirea sau sudurile. produse de către Monarflex. societate membră a Grupului Icopal. se caracterizează prin performanţe excelente. .

Bucureşti Tel. Elegance Stratos Oberon . Justiţiei. iar experienţa sa acumulată dea lungul anilor îi permite să stăpânească toate aspectele legate de învelitori.decra.uk Classic Octava Garanţia unei mărci recunoscute pe plan mondial Grupul Icopal este un specialist de necontestat al acoperişurilor. +40 31 805 74 98 Fax +40 31 805 74 99 Mobil +40 752 242 299 www. cu experienţă în domeniu.ro www.ICOPAL Romania SRL Str. 45. La rândul său. La finalul execuţiei nu uitaţi să solicitaţi certificatul de garanţie pentru material.decra. montatorul va garanta conformitatea prestaţiei sale.co. nr. impermeabilitatea ® fiecărui sistem Decra va fi garantată integral pentru 30 de ani. Sistemul de învelitoare ® Decra beneficiază de peste 50 ani de experienţă în toată Europa. Dacă acoperişul dumneavoastră este montat de către o firmă agreată. Sector 4.