P. 1
Lista Tratamente Belight

Lista Tratamente Belight

|Views: 2,308|Likes:
Published by Ilie Pana

More info:

Categories:Types, Recipes/Menus
Published by: Ilie Pana on Apr 08, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/02/2012

pdf

text

original

- E usor sa ai un corp frumos!

,
, ,

www.belight.ro

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Diagnosticare cu Aminostats Bio ZM II®
Descoperă compozi ia ta corporală în detaliu A ă regimul alimentar potrivit pentru tine Urmărește- i evolu ia prin statistici și gra ce

În sala de diagnosticare vom stabili date despre compoziţia ta corporală. Toate datele vor prelucrate de un software profesional pentru a-ţi oferi o viziune completă asupra corpului tau prin interpretări, comparaţii, gra ce, dar şi prin obiective de îndeplinit. Mai departe, în funcţie de datele culese şi de un chestionar administrat pe computer, vom stabili şi caracteristicile alimentaţiei pe care o foloseşti in prezent. Te vom ajuta să descoperi ce nutrienţi îţi lipsesc şi care prezintă surplus. Astfel, îţi vom face o recomandare privind regândirea nutriţiei pe care o foloseşti în prezent pentru a te apropia cât mai mult de o alimentaţie optimă. La nal, vom realiza o serie de fotogra i în studioul nostru specializat pentru a putea urmări împreună cu mare exactitate evoluţia ta.

49 lei/ședin ă - diagnosticare/evaluare 29 lei/ședin ă - program nutri ional personalizat
FuturaPro și NutriSaveurs.

BONUS - acest serviciu este GRATUIT la pachetele LPG, Ultratone

,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Lipomassage by LPG Endermologie®
Slăbește acolo unde vrei Redă- i fermitate pielii Scapă de celulită

În ciuda exerci iului zic zilnic și a celor mai exigente diete, organismul va depozita grăsime în anumite zone. LipoMasajul, o tehnică derivată din Endermologie, oferă prin stimularea metabolismului adipocitelor o solu ie dovedită știin i c pentru grăsime localizată, celulită, piele lasată și un nou contur.

149 lei/ședin ă - individuală 119 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 99 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază 100 lei - costumul de tratament BONUS la pachetul de bază:
- costum de tratament - diagnosticare și evaluarea rezultatelor - program nutri ional asistat

,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Biostimulare cu Ultratone FuturaPro®
Arde caloriile și grăsimea Conferă- i tonus corpului Ușor, fără nici un efort

Întinde-te, relaxează-te, în timp ce unul dintre membrii echipei beLight introduce datele tale în computerul aparatului Ultratone FuturaPro. Acesta î i construiește un program de lucru complet personalizat, iar tratamentul este o experien ă plăcută și liniștitoare. Astfel, este posibil să î i remodelezi sau să î i între ii corpul ușor, într-un mod confortabil și fără nici o risipă de efort. Multe func ii ale corpului sunt controlate de impulsuri neurologice. Aceste impulsuri sunt transmise în mod natural de către creier anumitor organe, prin sistemul nervos. Programele Ultratone pur și simplu imită ecare dintre aceste impulsuri speci ce pentru a produce o paletă largă de antrenamente, plăcute și fără efort.

89 lei/ședin ă - individuală 69 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 59 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază 39 lei/ședin ă - ultrasunete 300 lei - set personal de electrozi BONUS la pachetul de bază:
- diagnosticare și evaluarea rezultatelor - program nutri ional asistat - set personal de electrozi

,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Power Plate®
Toni ază-te în doar 20 de minute Arde caloriile și grăsimea Îmbunătă ește- i masa osoasă

E ușor să faci sport cu Power Plate. Ob ine în doar 20 de minute rezultatele a 2 ore la sala de tness! Power Plate funcţionează pe bază de vibraţii și impulsuri. Corpul uman utilizează în mod subconştient musculatura pentru a-şi menţine echilibrul, adaptându-se vibraţiilor. Aceste vibraţii transmit valuri de energie prin corpul uman, activând contracţii musculare între 25 şi 50 de ori pe secundă! În această tensionare constantă a mușchilor rezidă e cacitatea deosebită a aparatului Power Plate pentru toni erea corpului, arderea caloriilor, reducerea celulitei și întărirea oaselor.

50 lei/ședin ă - individuală Tip
8 ședin e 12 ședin e 24 ședin e

Valabil
30 zile 30 zile 90 zile

înainte de 16:00 199 lei (24,88lei/ș.) 269 lei (22,42lei/ș.) 479 lei (19,96lei/ș.)

după 16:00 249 lei (31,13lei/ș.) 339 lei (28,25lei/ș.) 599 lei (24,96lei/ș.)

*Durata: 20min. Ședin ele sunt asistate de kinetoterapeut.

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Masaj anticelulitic și de relaxare
Elimină aspectul de celulită Stimulează- i circula ia Relaxează-te profund

,

MASAJ ANTICELULITIC (30min.) Stimulează circulaţia sanguină şi limfatică, eliminând toxinele şi apa în exces reţinută în ţesuturi. Astfel, nu numai că vei elimina celulita, dar şi pielea ta va deveni mai fermă şi mai elastică, iar muşchii vor toni aţi.

59 lei/ședin ă - individuală 49 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 39 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază
MASAJ DE RELAXARE (50min.) Elimină toxinele din corp si oferă o stare de relaxare totală și profunda, îmbunătă ind circula ia limfatică și pe cea sanguină. În general, masajul de relaxare are un efect puternic antistres.

79 lei/ședin ă - individuală 69 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 59 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Împachetări Anesi® & Sciences et Mer®
Slăbește intens în cm Elimină kg e cient Elimină aspectul de celulită

,

PARAFANGO Împachetarea cu parafango, împreună cu ingredienţii activi conţinuţi în ole şi creme distrug nodulii şi grăsimea, făcând un drenaj al zonei şi asigurând astfel eliminarea toxinelor şi a lichidelor în exces.

129 lei/ședin ă - individuală 109 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 99 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază
THALASSALGO Tratamentul este bazat pe o combinaţie de alge marine care ajută la eliminarea grăsimilor şi a celulitei într-un timp foarte scurt. Algele marine au un efect extrem de puternic asupra stratului adipos determinând eliminarea acestuia şi a apei reţinute în spaţiile interstiţiale. Acest tratament are un efect vizibil mai mare asupra ţesutului adipos, pe când cel cu parafango are un efect mult mai puternic în combaterea celulitei a ata chiar şi într-un grad avansat.

69 lei/ședin ă - individuală 49 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 39 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Universal Contour Wrap®
Pierde minim 15cm în doar 2 ore Men ine rezultatul cel pu in 30 de zile Primește banii înapoi dacă la tine nu func ionează

Un tratament de împachetare cu adevarat spectaculos, Universal Contour Wrap î i oferă rezultate impresionante într-o singură ședin ă folosind o tehnică unică de detoxi ere profundă a organismului. Prin combina ia dintre formula unică a argilei mineralizate care se folosește în cadrul tratamentului și tehnica specială de împachetare cu bandaje elastice cu efect stimulator asupra sistemului limfatic, se ob ine o slăbire intensă într-o singură ședin ă la nivelul întregului corp. Spre deosebire de alte tratamente, Universal Contour Wrap Classic nu dezhidrateaza pentru a obtine scaderea in centimetri, ci absoarbe toxinele din organism acumulate în urma factorilor negativi cotidieni (alcool, tutun, stress, oboseală, dezordine în alimenta ie), deblocând astfel și organismul pentru a putea remodelat ulterior prin tratamente, dietă și sport.

,

199 lei/ședin ă - individuală 159 lei/ședin ă - cură de 3 ședin e

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Împachetări Yamuna
Slăbește natural cu ingrediente exotice Detoxi ază-te și scapă de celulită Relaxează-te în miresmele orientului

PAPRIKA & GUARANA - Împachetare naturală cu efect puternic, drenantă, detoxi antă, care ajută la pierderea rapidă în greutate. COFEINĂ & CIOCOLATĂ - Cofeina elimină apa și grăsimea din esuturi, iar ciocolata toni ază și hidratează pielea, inducând în acelasi timp o senza ie mental- zică deosebită. CEAI VERDE - Tratament cu efect puternic anti-oxidant, dar și lipolitic datorită con inutului de theophillin din ceaiul verde. ALGE - Datorită combina iei de săruri marine și alge realizează o detoxi ere dublă a organismului, atât externă, cât și internă. SCOR IȘOARĂ - O împachetare naturală foarte relaxantă cu efect anticelulitic, care dezvoltă elasticitatea pielii și îi redă echilibrul. Este destinată în special persoanelor cu fragilitate capilară.

129 lei/ședin ă - individuală 109 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 99 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază BONUS la pachetul de bază (valabil pentru toate împachetările):
- 2 ședin e biostimulare cu Ultratone FuturaPro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Împachetări criogenice cu Bruno Vassari®
Experimentează senza ia unică de criogenie Elimină aspectul de celulită Slăbește rapid și crește- i elasticitatea pielii

Tratamentul Fast Slim de la Bruno Vassari oferă o solu ie șoc, atât ca senza ie, cât și ca rezultate, pentru excesul de grăsime și celulită, decongestionarea esutului adipos, fermitatea și elasticitatea pielii, îmbunătă irea tonusului muscular și ampli carea circula iei sângelui. Ingredientele active con inute de solu ia principală - camfor, mentă și lavandă - produc modi cari imediate la nivel local. Senza ia de frison la acest produs este data de schimbările intense care au loc în esutul adipos, și nu de tranzi ii între senza ia de cald și cea de rece. Aceasta împachetare are la bază principiul termo-reglării, conform căruia organismul utilizează energia depozitată în stratul adipos pentru a încălzi zona răcită, efectuându-se astfel arderi intense.

79 lei/ședin ă - individuală 59 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 49 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază

,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Tratamente pentru bust
Revitalizează- i decolteul Conferă fermitate bustului Toni ază- i musculatura pieptului

,

CRYO BUST FIRMING - SEA OF LIFE Întineri i-vă bustul și decolteul folosind formule active de la Marea Moartă - nămol și apă minerală, vitamine naturale și antioxidan i, precum și uleiuri orale naturale.

119 lei/ședin ă - în pachetul de bază (10 ședin e)
OBJECTIF BUSTE - ANESI Con ine un complex de ingrediente active - alge, tohormoni de trifoi, oligopeptide și extracte din soia, Centella Asiatica și ulei de macadamia, cu rol de a reda fermitatea bustului prin accelerarea regenerării celulare, garantând nivelul optim de colagen și elastină, prevenind astfel și apari ia vergeturilor. Tratamentele oferă o senza ie plăcută de răcoare și efect de fermitate

139 lei/ședin ă - în pachetul de bază (6 ședin e)

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Programul nutri ional NutriSaveurs
Singurul program de slăbire cu mâncare adevărată A revolu ionat conceptul de dietă în Europa Slăbire sigură, comodă și 100% e cientă

,

Î

...ÎN CADRUL PRIMULUI PROGRAM DE SLĂBIT CU DELICIOASE SPECIALITĂ I CULINARE GATA PREPARATE
Zile

I OFERIM TOATĂ MÂNCAREA PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

MÂNCARE GĂTITĂ

ÎN BOX-URI DE

7ZILE

PE CARE O ÎNCĂLZEȘTI ȘI Î I ARDE GRĂSIMEA ÎN DOAR

2 SĂPTĂMÂNI!

Slăbești rapid! Pierzi doar grăsime! Nu te îngrași la loc!

Principiul dietei proteice este foarte simplu: aducând aproape exclusiv proteine și foarte pu ini carbohidra i, obligăm organismul să își preia energia din grăsimile stocate. Nutrisaveurs a reușit dupa ani de cercetări să pună la punct o gamă de preparate adevarate, gata gătite care permit declanșarea acestui fenomen, mâncând normal.

998 lei/program - BOX Starter + BOX Control
- diagnosticare și evaluarea rezultatelor

BONUS:

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

LiftMassage by LPG Endermologie®
Scapă de pungi și de cearcăne Redu vizibil ridurile Redă- i fermitate pielii

Prin stimularea mecanicã a colagenului și a elastinei, LiftMasajul oferă singura metodă 100% naturală (fără opera ie, fără injec ii, fără substan e) pentru întinerirea vizibilă a fe ei. LiftMasajul este conceput special pentru a preveni și a întârzia procesul de îmbătrânire a esuturilor delicate ale fe ei, gâtului și decolteului.

99 lei/ședin ă - individuală 79 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 69 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază 39 lei/ședin ă - mască de nal BONUS la pachetul de bază:
- 1 tratament facial complet cu Ultratone FuturaPro sau - 3 măști de nal sau - 3 ședin e Bioptron

,

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Biostimulare cu Ultratone FuturaPro®
Oferă fe ei tale un lifting e cient Toni ază pielea și ob ine o nouă expresie Ușor, în doar 15 minute

Cu cei 20 de electrozi speciali concepu i pentru tratamente faciale, Ultratone FuturaPro î i oferă lifting facial nechirurgical, toni ere musculară facială profundă, drenaj limfatic, reducerea ridurilor și masaj hidratant.

79 lei/ședin ă - individuală 59 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e) 49 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază

Hrănește- i pielea cu ingrediente active Întinerește- i și luminează- i fa a Vizibil de la prima ședin ă
Tratamentul facial complet, disponibil la beLight, î i oferă o experien ă facială unică. După 15 minute de biostimulare facială folosind cei 20 de electrozi și programele special concepute, vei tratată cu 2 baghete cu microcuren i sau ultrasunete pentru efecte de reducere a ridurilor ne, anti-îmbătrânire, reanimare a esutului și introducerea în profunzime a ingredientelor active. La nal i se va aplica o mască specială pentru sporirea efectelor tratamentului.

,

149 lei/ședin ă - individuală

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Biostimulare cu Zepter Bioptron®
Scapă de riduri și de acnee Accelerează- i vindecarea și regenerarea pielii Stimulează- i chakrele pentru efecte uimitoare

Zepter BIOPTRON Pro este un aparat medical patentat interna ional, dotat cu un dispozitiv optic speci c de emitere a unei lumini similare cu spectrul electromagnetic produs de soare, dar fără radiaţii UV. Terapia acţionează într-un mod natural prin susţinerea capacităţilor de regenerare şi echilibrare ale corpului şi de aceea ajută organismul să-şi activeze potenţialul propriu de vindecare. Odată intrată în ţesuturi, energia solară ajută procesul de biostimulare (stimularea proceselor biologice din organism, îmbunătăţind astfel funcţiile corpului). Terapia unică prin culoare. Există şapte chakre şi ecare dintre ele este asociată unui anumit organ sau sistem al organismului. Fiecare chakra are o culoare dominantă, care se poate dezechilibra. Dacă acest lucru se întâmplă, pot apărea tulburări şi efecte zice. Prin aplicarea culorii potrivite, dezechilibrul poate remediat. *Cere acum catalogul cu cele peste 40 de tipuri de terapii prin culoare pentru o multitudine de efecte zice și psihice.

29 lei/ședin ă - individuală 19 lei/ședin ă - în pachetul de bază (12 ședin e)/cu altă procedură 9 lei/ședin ă - după nalizarea pachetului de bază

,

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Serviciile de coafură sunt asigurate de către Nicoleta Costache, care bene ciază de o experien ă de 10 ani în domeniu, de pregătire în centre mondiale de top precum Keune Olanda, Wella Damstat Germania, InterCoafure Paris, precum și de participare la numeroase seminarii de tehnici de culoare, tunsoare și styling organizate de către Wella, L’Oreal, Matrix, Londa, Artego etc. Spălat - 20 lei Tuns - 40 lei Uscat simplu - 15 lei Coafat scurt - 30 lei Coafat mediu - 35 lei Coafat lung - 45 lei Coafat f lung - 60 lei Coafat placă ondulat mediu - 50 lei Coafat placă ondulat lung - 90 lei Vopsit mediu - 100 lei Vopsit lung - 120 lei Șuvi e scurte - 60 lei Șuvi e medii - 80 lei Coafat special - 250 lei Coafat mireasă - 300 lei Tratament cheratină P. Mitchell - 85 lei Aplicare extensii cusute cu păr natural - 1500 lei
Pre urile pentru serviciul de vopsit se pot modi ca în func ie de cantitatea de vopsea folosită.

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Abonamente spălat + coafat
Plătești 4 și bene ciezi de 5
Abonament spălat + coafat scurt - 200 lei 250lei Abonament spălat + coafat mediu - 220 lei 275lei Abonament spălat + coafat lung - 260 lei 325lei Abonament spălat + coafat f lung - 320 lei 400lei

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Serviciile de manichiură-pedichiură sunt asigurate de către Claudia Marin, care bene ciază de o experien ă de peste 18 ani în domeniu, de pregătire în centre mondiale de top precum Christine Valmy SUA sau Academia Peggy Sage Fran a, precum și de participare la numeroase seminarii de tehnici moderne de aplicare decor, pictură, montare unghii arti ciale și îngrijirea unghiilor naturale organizate de către OPI - SUA, Jessica - Belgia, Mavala - Elve ia, Zoya - SUA. Printre premiile ob inute se numără Premiul II pe ară la categoria Nail Artist la Congresul Interna ional de Estetică Aplicată Les Nouvelles Estetiques. Claudia a oferit de-alungul timpului servicii de top pentru nume sonore printre care se numără și Demi Moore sau Kevin McKidd. Manichiură clasică - 25 lei

- cură are cuticule, pilire, scurtare unghii, dezinfectare, bufuire, lac tratament, lac luciu, cremă sau ulei hidratant.

Manichiură clasică + ojă - 35 lei Manichiură French - 20 lei

- modelare cuticule, scurtare unghii, pilire unghii, lac tratament, lac luciu, cremă sau ulei hidratant.

Manichiură French + ojă - 30 lei

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Manichiură SPA - 50 lei

- modelare cuticule, dezinfectare, masaj cremă, aplicare mască, peeling, cremă sau ulei hidratant, lac tratament, lac luciu.

Manichiură SPA + ojă - 60 lei Manichiură SPA și cură are de cuticule - 70 lei Manichiură SPA + împachetare cu para nă - 85 lei Para nă mâini - 30 lei
- peeling, lo iune hidratantă, dezinfectant, ulei hidratant, cremă hidratantă.

Aplicare ștras, decor, ab ibilduri - 1leu/buc. Pictură pe unghii - 5 lei/unghie Unghii false tips - 100 lei

- pregătirea unghiei naturale, pilire și scurtare, bufuire, aplicare unghie falsă, nisare tips, nisare cuticule, dezinfectare, aplicare ojă și luciu.

Unghii false cu protec ie de mătase - 140 lei Unghii false cu protec ie acrilic/gel - 200 lei

- pregătirea unghiei naturale, pilire și scurtare, bufuire, aplicare tips, nisare tips, aplicare mătase, nisare mătase, nisare cuticule, dezinfectare, aplicare ojă și luciu. - pregătirea unghiei naturale, pilire și scurtare, bufuire, introducere în ax, aplicare tips, nisare tips, aplicare protec ie acrilic, nisare acrilic, nisare cuticule, dezinfectare, aplicare ojă și luciu.

Construc ie acrilic pe unghiile naturale/gel - 350 lei

- pregătirea unghiei naturale, pilire și scurtare, bufuire, introducere în ax, aplicare colant formator, aplicare și umplere acrilic pe unghia naturală, nisare acrilic, nisare cuticule, dezinfectare, aplicare ojă și luciu.

Între inere unghii false cu protec ie de acrilic/gel - 100 lei

- pregătirea unghiei naturale, pilire și scurtare, bufuire, introducere în ax, aplicare acrilic pe unghia falsă, nisare acrilic, nisare cuticule, dezinfectare, aplicare ojă și luciu.

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Pedichiură clasică - 35 lei

- cură are cuticule și unghii, cură are tălpi și călcâie, dezinfectare, cremă sau ulei hidratant, lac tratament, lac luciu.

Pedichiură clasică + ojă - 45 lei Pedichiură French - 30 lei

- modelare cuticulă, cură are tălpi și călcâie, dezinfectare, cremă sau ulei hidratant, lac tratament, lac luciu.

Pedichiură French + ojă - 40 lei Pedichiură SPA - 60 lei

- modelare cuticule, cură are tălpi și călcâie, masaj cremă hidratantă, împachetare cu mască, peeling, ulei sau cremă hidratantă, dezinfectare, lac tratament, lac luciu.

Pedichiură SPA + ojă - 70 lei Pedichiură SPA + cură are cuticule - 80 lei Pedichiură SPA + împachetare para nă - 100 lei Pedichiură cu protec ie de acrilic/gel pe unghia naturală - 200 lei Para nă picioare - 40 lei Aplicare ojă - 10 lei Masaj mâini/picioare cu cremă sau ulei hidratant - 10 lei/5min. Înlăturare tips - 40 lei Reparare tips - 20 lei

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Tratamente faciale
Hidratează- i tenul e cient Reglează- i nivelul de sebum Revigorează- i aspectul fe ei

Î i oferim tratamente cosmetice faciale în func ie de necesită ile tenului tău, cu substan e active cu putere mare de hidratare și hrănire, cu vitamine și extracte dintr-o multitudine de plante și fructe, alge marine sau caviar. Tratamentele faciale sunt realizate cu produse cosmetice de înaltă clasă care î i propun solu ii pentru orice tip de problemă dermato -cosmetică (restabilirea nivelului de hidratare a tenului, reglarea nivelului de sebum, atenuarea ridurilor, vindecarea acneei) sau tratamente de îngrijire și preven ie (exfoliere, toni ere și revitalizare a tenului). Tratamente faciale gama Cholley - 119 lei
(demachiere, toni ere, peeling, mască, masaj, olă, cremă) - tratament ten gras/cu impurită i - tratament ten sensibil/cuperotic - tratament hidratare pentru ten uscat/deshidratat - tratament lifting ten matur

Extrac ie - 40 lei Masaj facial 15 min. - 20 lei

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Machiaj profesional și pensat

Machiajul este o modalitate de a- i scoate în eviden ă trăsăturile, de a contura zonele frumoase, putând o solu ie chiar și când vrei să ascunzi mici defecte. Î i recomandăm cele mai potrivite machiaje de zi, de seara sau pentru ocazii speciale. Adoptarea unui machiaj profesional se face în urma consultării tale cu make-up artistul nostru pentru a ob ine o linie cât mai unitara în look-ul dorit. Machiaj de zi - 70 lei Machiaj de seară - 130 lei Machiaj ocazie specială - 130 lei Machiaj de mireasă (include proba) - 250 lei Consiliere machiaj - 70 lei Pensat normal - 19 lei Pensat formă - 29 lei Vopsit gene/sprâncene - 19 lei

,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

Servicii de epilare

Pentru o piele catifelată și pentru un efect imediat cât mai pu in iritant, epilarea se face acordând o deosebită aten ie tipului tău de piele și în func ie de aceasta. Folosim o ceară adaptată nevoilor tale și uleiuri speciale cu efect calmant. Lung - 39 lei Scurt - 29 lei Bra e - 19 lei Axilă - 13 lei Musta ă - 9 lei Pome i - 9 lei Abdomen - 13 lei Lombar - 13 lei Fese - 13 lei Inghinal total - 29 lei Inghinal par ial - 19 lei

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

www.belight.ro

- E usor sa ai un corp frumos! ,

Extensii de gene r cu r Xtreme Lashes®
Ob ine un efect de alungire a genelor Capătă un nou volum Remodelează- i forma ochilor

După o pregătire temeinică şi o curăţare profundă, extensiile se lipesc r cu r de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile de calitate bună sunt făcute din material sintetic, deoarece acesta nu provoacă alergie şi îşi menţine forma pe tot parcursul purtării lor. Este important de ştiut că durata de viaţă a genelor naturale este între 60-90 de zile. Dacă doreşti să por i extensii de gene pe un timp mai îndelungat trebuie să vii la retuş la 3-4 săptămâni. Extensiile de gene de calitate au efect 4 in 1: alungire, volum (stilistul pregătit aplică 160-220 de gene pe ochi), remodelare (ochii pot corectaţi: de ex. ochii îndepărtaţi pot apropiati) şi lifting. Aplicare extensie de gene r cu r Xtreme Lashes - 299 lei Între inere extensie de gene r cu r Xtreme Lashes - 149 lei Înlăturare extensie de gene r cu r Xtreme Lashes - 49 lei *Extensiile sunt aplicate de către cosmetician autorizat Xtreme Lashes.

,

- E usor sa ai un corp frumos! ,
,

- E usor sa ai un corp frumos! ,
, ,

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->