Tegye meg az első lépést

you can

Ezek segítségével ideális körülmények közt ismerkedhet az EOS fotózás világával. Tv (záridő): 1/400 Av (rekeszérték): f/7. a 12 megapixeles felbontás és a 14 bites DIGIC 4 képfeldolgozás együttese utánozhatatlan képminőséget produkál. Egyszerű használat A DSLR fotózás nem leküzdhetetlen kihívás. azaz a remek képek beállítására és készítésére. hogy a felhasználó mindig a legfontosabbra koncentrálhasson. Az EOS 1100D készüléket arra tervezték.1 ISO-érzékenység: 100 Objektív: EF-S 17-55 mm f/2.Tegye meg az első lépést Képminőség Az APS-C méretű érzékelő. EOS rendszer Az EOS 1100D fényképezőgépet profi objektívek és tartozékok köre egészíti ki.8 IS USM A részletek visszaadását kis ISOérzékenységgel biztosították Brosúrakészítés: Patrick Harrison és az EOS 1100D 2 3 .

Eredeti kép Levágott elrendezésű kép Kép kivágása minőségromlás nélkül CMOS képérzékelési technológia A Canon a CMOS-érzékelő gyártási folyamata során gondoskodik róla. és készítsen színes. beleértve a RAW. így az EOS 1100D modellnek rossz fényviszonyok esetén is rendkívüli teljesítményt biztosít. Ezeket utólag minőségromlás nélkül ki lehet vágni. hogy minden egyes EOS készülékbe olyan képérzékelő kerüljön. A 12 megapixeles képek (4272x2848 pixel) tele vannak finom részletekkel. Az érzékelő felszínén található minden egyes fényérzékelő elem saját jelerősítővel és mikro-lencsével rendelkezik. és a fényes körülmények közt készülő pontos felvételeket. tervezték és gyártották. Nagy méretű APS-C érzékelő Az EOS 1100D fényképezőgép APS-C méretű CMOS-érzékelőjét teljes egészében a Canonál fejlesztették. Az EOS 1100D 14 bites architektúrája páratlan színátmeneteket és színmélységet kölcsönöz a képfájloknak. DIGIC 4 processzor. A DIGIC 4 processzor segít megszűrni a zajokat gyenge megvilágítás és magas ISO-érzékenység esetén. A chip a fényképezőgép működésének minden aspektusát vezérli.8 ISO-érzékenység: 100 Objektív: EF-S 17-55 mm f/2. amelyet kifejezetten az adott feladatra terveztek.0 Av (rekeszérték): f/2. Ez a remek képek és videofelvételek kulcsa.és JPEG-képfájlok létrehozását a másodpercenként 3 JPEGképet.8 IS USM A környező fény rögzítésére és a víz elmosására rövid záridőt használtak 4 5 . szinte zajmentes.Képminőség Váltson DSLR képminőségre. Az EOS 1100D viszonylag nagy képérzékelője hozzájárul a mélységélesség szabályozásához. segíti a gyenge megvilágítás melletti fényképezést. 14 bites képfeldolgozás Az EOS 1100D fényképezőgép lelke a Canon DIGIC 4 processzor. Tv (záridő): 8. illetve 2 RAW-képet rögzítő érzékelő által rögzített adatokból. részletgazdag képeket.

és ezeket egyesével elemzi a szín. a központi kereszt típusú AF-pont pedig még nagyobb pontosságot nyújt. Nagy teljesítményre született A Canon legendás DIGIC 4 processzorával együttműködő. 30 képkocka/ másodperces frekvenciájú HD-videók készíthetők. Ennek eredménye a még a legnehezebben kiértékelhető fényviszonyok között is kiemelkedően pontos expozíciós számítás. Ráadásul az EOS 1100D nagy méretű képérzékelőjével új kreatív lehetőségek is kiaknázhatók: ilyen például a rossz fényviszonyok között készíthető vagy a nagyon kis mélységélességű felvétel. és diszkréten fotózhat olyan helyeken.0 ISO-érzékenység: 6400 Objektív: EF 70-200 mm f/4L IS USM Gyenge megvilágítás mellett nagy ISO-érzékenységgel rögzítse a fontos pillanatokat 6 7 . A digitális képzajt a fényképezőgép DIGIC 4 processzora és az érzékeny kialakítású érzékelő megfelelően kiszűri. speciális fénymérő és autofókuszrendszerek biztosítják. amely minden témát 63 szegmensre oszt fel. mivel a vízszintes és függőleges vonalakra is érzékeny. Tv (záridő): 1/100 Av (rekeszérték): f/4. A rossz fényviszonyok esetén magas ISOérzékenységgel történő felvételkészítéssel a fotós megörökítheti a téma igazi hangulatát. Az EOS 1100D ezt az ultramodern iFCLfényméréssel éri el.és fókuszadatok függvényében. Széles mezős. 63 zónás iFCL fénymérési funkció A pontos fénymérés az élethű képek készítésének alapvető feltétele.HD videorögzítés Az állóképek készítéséhez használt készülékkel kiváló minőségű. 1280x720 képpont felbontású. ISO 100-6400 érzékenység Az EOS 1100D ISO 100-6400 érzékenységi tartományának köszönhetően gyenge megvilágításnál kézből is lehet fényképezni. ahol a beépített vaku használata tilos vagy nem illendő. A mozgó tárgyak az AI Servo AF funkcióval követhetők. függetlenül attól. 9 pontos autofókusz A teljes képmezőben rombusz alakzatú kiosztásban elhelyezett kilenc autofókuszpont biztosítja a kép pontos és gyors automatikus élességállítását. hogy a képmező melyik részén található a téma. hogy az EOS 1100D fényképezőgéppel készített minden képre mindig büszke lehet.

Standard Élénk Lágy Meleg Hideg Monokróm – Szépia 8 9 . Az egyszerű. Kreatív működés Alap + módban Az EOS 1100D Alap + technológiája lehetővé teszi.8 ISO-érzékenység: 400 Objektív: EF-S 17-55 mm f/2. Rekesz-előválasztás AE Záridő-előválasztás AE Expozíciós program mód Teljesen automatikus Vaku ki Kreatív automatika Portré Videofelvétel Éjszakai portré Sport Közeli felvétel Tájkép Manuális expozíció Automatikus mélységélességellenőrzéssel végzett AE Képtémára szabott téma módok A képtémára szabott téma módok kiválasztják a rekesznyílás. Az Alap+ módban anélkül ragadható meg az alkalom hangulata. például a mélységélességet intuitív felületen módosíthatja. Ha a Portré. a záridő. a fényképezni kívánt témának megfelelően.Egyszerű használat Az elegáns kezelőfelület mögött megbúvó különleges technológia teszi az EOS 1100D gépet igazán egyszerűvé és könnyen kezelhetővé. az EOS 1100D elvégzi a munka dandárját Ön helyett. az ISO és a fókuszmód értékeinek megfelelő kombinációját. amelyben már egyes beállításokat. hogy a könnyű használhatóság csorbát szenvedne. Tájkép. könnyen áttekinthető felületen kilencféle hangulatbeállítást vagy hétféle megvilágítástípust alkalmazhat. hogy a fotós az automata vagy téma módokban készült képeken is otthagyja a kézjegyét. Tv (záridő): 1/500 Av (rekeszérték): f/2.8 IS USM Hosszú záridő és nagy rekesznyílás segítségével érték el a gyors események rögzítését és a képtéma elkülönítését Kreatív automatika: kétszeres előny Lépjen tovább a teljesen automata módból az EOS 1100D Kreatív automatikus módjára. Többé semmi nem állhat a fotós útjába. Sport vagy Éjszakai portré módot választja. Közeli.

a sorozatfelvétel és a képstílus beállításához is gyors hozzáférést biztosít. Az ergonomikus kivitelnek köszönhetően a felhasználó sosem fárad bele a fotók és videofelvételek készítésébe. Képstílus Kép védelme Tv (záridő): 1/60 Av (rekeszérték): f/5. így bárhova könnyedén magával viheti. így nem kell a fényképezőgép menürendszerében keresgélni. az ergonomikus kivitel és az intelligens vezérlőszervek remek DSLR partnerré avatják az EOS 1100D fényképezőgépet.Kompakt és könnyű Az EOS 1100D mindössze 495 grammos.0 ISO-érzékenység: 200 Objektív: EF-S 17-55 mm f/2. Remekül alkalmas a fényképezőgép funkcióinak megismerésére. Teljesen automatikus A-DEP Útmutató A módválasztó tárcsával és a gyorsvezérlés képernyővel végzett minden műveletet követően automatikusan megjelenő funkcióismertető bemutatja az EOS 1100D funkcióit a felhasználóknak. Gyorsvezérlő képernyő Az EOS 1100D intuitív kezelését gyorsvezérlés képernyő segíti. Egyszerű használat Az intuitív kezelési mód. melyen egy pillantással átlátható a fényképezőgép főbb rendszereinek állapota.8 IS USM A színeket az iFCL fénymérés kelti életre Rekesz-előválasztás Kívánt környezet 10 11 . A fényképezőgép hátoldalán elhelyezkedő. így például a fókuszmód. kényelmesen használható kezelőszervvel elérhető gyorsvezérlés képernyő több funkcióhoz. A masszív polikarbonát gép sosem hagyja cserben.

6 ISO-érzékenység: 200 Objektív: EF-S 17-55 mm f/2. általános célú objektívekig minden megtalálható. ugyanakkor pl. Canon EF objektívek és tartozékok A több mint 60 típusból álló EOS objektívcsaládban a speciális ultra nagy látószögű és teleobjektívektől az utazáson vagy családi fotózásra használható. és az árnyékok vetülését. 13 . A képtéma ilyen megvilágítása azt jelenti. Canon Speedlite vakuk A Canon Speedlite vakuk választéka páratlan kreatív lehetőségeket biztosít a vakus fényképezéshez. A korszerű technológiák sorában ott van az képstabilizálás.8 Macro USM Speedlite 320EX Speedlite 270EX II (Vakuval) 12 Az EF és EF-S objektívekről bővebb információ a canon. Használhat Canon Speedlite külső vakut is. a gyenge megvilágítás melletti kézi fotózás. illetve a gyors. vakuk és tartozékok rendszerét kínálja a felhasználónak. (Vaku nélkül) Üdvözli az EOS rendszer Az EOS 1100D fényképezőgép ideális belépő gép az EOS fotósok sorába: világszerte az amatőr és profi fotósok részéről egyaránt elismert objektívek.5-4. szinte hangtalan fókuszálást szolgáló ultrahangos objektívmotorok lehetősége. A gépre helyezett használat során nagy teljesítményük felülmúlja az EOS beépített vakuját.8 IS USM A portrékép derítővakuval lesz fényesebb EF-S 10-22 mm f/3.hu/Efobjektivek oldalon. vakuk és tartozékok rendszerét kínálja a felhasználónak. Néhány példa az EOS rendszerrel használható 60+ objektívre Tájkép Természet Portré Makró Vakuk Tv (záridő): 1/40 Av (rekeszérték): f/5.4 USM EF-S 60 mm f/2.6 IS EF 50 mm f/1. hogy teljes mértékben a fotós szabályozhatja a beérkező fény irányát.Belépő az EOS fotózás világába: világszerte az amatőr és profi fotósok részéről egyaránt elismert objektívek. mely vezeték nélkül indítható az opcionális Speedlite ST-E2 infravörös távadó segítségével. dönthető vakufej is használható a finomabb portrévilágításhoz.5 USM EF-S 55-250 mm f/4-5.

Digital Photo Professional Tv (záridő): 400 Av (rekeszérték): f/8.Feldolgozás és teljesítmény Egyedül a Canon nyújt teljes körű digitális munkamenetet a digitális rögzítéstől egészen a papíralapú megjelenésig: szoftvermegoldásaival és nyomtatóival remekül kiegészíti az EOS készülék működését.0 ISO-érzékenység: 100 Objektív: EF-S 10-22 mm f/3. A tartozékok rendszere E sorozatú dioptriakorrekciós lencse ST-E2 270EX II 320EX 430EX II 580EX II Makro körvaku MR-14EX Makro ikervaku MT-24EX Szemkagyló-hosszabbító EP-EX15 II Együtt szállított tartozékok Ef szemkagyló Távkioldó RS-60E3 EF-objektív EF-S objektív Ef gumikeret Szögkereső C Széles pánt EW-200D Hálózati adapterkészlet ACK-E10 Félkemény tok EH19-L E2 kézi szíj DC egyenáramú adapter DR-E10 Kompakt hálózati adapter CA-PS700 Akkumulátorkészlet LP-E10 Akkumulátortöltő LC-E10 vagy LC-E10E * Minden kábel kb. A Canon SELPHY festékszublimációs nyomtatók kompakt és egyszerűen kezelhető formátumban biztosítják a gyorsaságot és megfizethetőséget a nagyközönség számára. EOS szoftvermegoldások Az EOS Solutions disk lemezen található szoftverek segítségével tovább bővülnek az EOS 1100D gép adtad lehetőségek. Canon fotónyomtatás A fotós munkafolyamat végéhez kínálja a Canon kompakt és elegáns PIXMA tintasugaras nyomtatóit. Az EOS platform keretében rögzített képek feldolgozásához ott a Digital Photo Professional: ez a széles körű alkalmazás minden EOS fényképezőgép tartozéka. hanem közvetlenül a számítógépre rögzítik. Az EOS Utility alkalmazás távoli fényképezőgépvezérlést és kötött exponálási lehetőségeket kínál: ilyenkor a képeket nem a memóriakártyára.5 USM PIXMA MG5250 14 SELPHY CP800 A nagyobb látómezőt nagy látószögű objektívvel érték el 15 . melyekkel a fotósok otthonukban is művészi minőségű nyomatokat készíthetnek.5-4. A Canon teljes körű digitális munkamenetet nyújt a fotósoknak a képkészítéstől a szerkesztésen át a végeredményig. A tartozék képstílusszerkesztő szoftverrel mindenki készíthet saját képstílusokat. **m hosszú. és a RAW és JPEG-fájlok szerkesztéséhez nyújt eszköztárat.

Pentatükör Kb. 3 kép/mp. Fehér fluoreszcens fény. 1 Nagy/Finom (8 minőség) felbontás 2 A Canon vizsgálati körülményei között. E sorozatú dioptriakorrekciós lencse Ef gumikerettel.Műszaki adatok: EOS 1100D KÉPÉRZÉKELŐ Típus Tényleges pixelszám Teljes képpontszám Képméretarány Aluláteresztő szűrő Érzékelőtisztítás Színszűrő típusa 22. Élő mód Valós idejű kiértékelő fénymérés képérzékelővel Az aktív fénymérési idő módosítható Rácsvonalak átfedése. vörösszemhatás-csökkentő lámpa. magyar. AE 50%. egyszínű felvétel. AI Szervo Automatikus kiválasztás. Bulb (Teljes záridőtartomány. RAW: RAW (14 bites.és 10-szeres közötti nagyítással.7 x 77. 100% Kb.6 millió 3:2 Beépített/rögzített fluorbevonat Manuális tisztítás és portörlési adatokhoz való hozzáférés Elsődleges szín DIGIC 4 EF/EF-S A gyújtótávolság 1. Monó. MR-14EX. 100 . görög. 2. norvég. Speedlite ST-E2 vezeték nélküli távvezérlő) Nincs RS-60E3 távkioldó E2 kézi szíj ÉLŐKÉP FUNKCIÓ Típus Képátfogás Képfrekvencia ÉLESSÉGÁLLÍTÁS Expozíció-kompenzálás AEB ISO-érzékenység (8) TARTOZÉKOK Kereső Tok Vezeték nélküli adó Objektívek VAKU ZÁR Típus Zársebesség Fénymérés Megjelenítési lehetőségek FÁJLTÍPUS Állókép típusa Akkumulátortartó markolat Távvezérlő/kapcsoló Egyéb FEHÉREGYENSÚLY Típus Beállítások RAW + JPEG egyidejű rögzítése Képméret Videó típusa Videó mérete Videó hossza Mappák Fájlszámozás Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). A-DEP mélységélesség-ellenőrzés Normál. kb. Sorozat. kijelölt képek. canon.0). fehéregyensúly-korrekció. Graphisoft Park 1. a képrögzítési minőségtől. Semleges. INTERFÉSZ Számítógép Egyéb Hi-Speed USB Videokimenet (PAL/ NTSC) (USB-csatlakozóba építve). kb. (M) 3088x2056. FE-rögzítés.9 x 99. fájlméret 4 GB Az új mappák manuálisan létrehozhatók és kiválaszthatók (1) Folyamatos számozás (2) Automatikusan visszaállított. Manuális: az AE-gombbal rögzíthető a kreatív zóna módokban. ismétlés Fényerő: Igen RGB: Igen Igen (csak rögzítési információk megjelenítése) Törlés: egy kép. akkumulátorral/elemekkel és memóriakártyával) Ef szemkagyló. Rekesz-előválasztásos autoexpozíció. kb. portugál.6400 (1 lépésenként) Elektronikusan vezérelt redőnyzár. a felvételi módtól. Kreatív automatika. ISO 100) Automata: egyképes AF-módban kiértékelő fényméréssel az expozíció az élességállítás után rögzül. kivál. +/. 1031 Budapest. 5 kép (2) Elektronikus kereső képérzékelővel Kb. normál képstílus mellett. SD kártya adatai Igen.30 kompatibilis) / Design rule for Camera File system (2. manuális vaku be. valamint PictBridge-kompatibilis PIXMA nyomtatók Igen SD kártya. ukrán. kompatibilis külső vakuval Igen Igen Igen/ E-TTL II EX-sorozatú Speedlite vakuk. a memóriakártya márkájától és kapacitásától. +/– 5 Fé 1/3 vagy 1/2 lépésekben (AEB-vel együtt használható).megvil. Árnyék. 430EX.) Egyképes. A beállítható tartomány a fényképezési módtól függ) Automatikus fehéregyensúly-beállítás a képérzékelővel AWB. (S3) 720x480 RAW: 4272x2848 MOV (Videó: H. félig áteresztő tükör (fényáteresztés aránya 40:60. Hisztogram JPEG: Finom.V. arab. 0. illetve 1. Egyedi. EP-EX15II szemkagylóhosszabbító. FE 50% esetén) (5) Kb. a képstílustól. 4 50 mm-es objektívvel. tartam 17 perc. max. Tájkép. LC-E10 akkumulátortöltő.2 Fé. Önkioldó (2 mp. 100% (vízszintes és függőleges) 30 kép/mp Manuális élességállítás (A kép 5-szörös vagy 10-szeres nagyítása a képernyő bármely pontján) Autofókusz: Gyors mód. Az egyes cégnevek és/ vagy terméknevek azok gyártóinak védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei ezeknek piacain és/vagy országaikban. 420EX. Felv. koreai és japán A frissítést a felhasználó végezheti el.6-szorosának felel meg TTL-CT-SIR CMOS-érzékelővel 9 AF-pont (f/5. 830 kép (1) Max.97. (S1) 2256x1504. ISO 100. AE 50%. 700 (23 °C-on. ACK-E10 hálózatiadapter-készlet. dán.com Canon Hungária Kft. 12. Éjszakai portré. olasz. nem védett képek Védelem: törlés elleni védelem egyenként (1) Fényképezés menü (4 db) (2) Lejátszás menü (2 db) (3) Beállítás menü (3 db). A beépített vaku időszakos felvillanásával vagy külön megvásárolható. expozíciókompenzáció. japán. Élő nézet módban ez az alapbeállítás Nem VAKU Beépített vaku GN (ISO 100. 495 g (CIPA tesztelési szabvány. Egyképes. AEB Vakuval kapcsolatos információk: vakukészenlét. legfeljebb 85% páratartalom 129. (Záhony utca 7. 95% Kb. legfeljebb 10 m Rögzítés Egyképes AF módban az exponálógomb félig történő lenyomásával. 2 kép/mp. a C. Idő-előválasztásos autoexpozíció.vörösszemhatás-csökkentés jelzőfénye 1/200 mp +/. 15 lépésben (1) Egy kép információkijelzéssel (2 szint) (2) Egy kép (3) 4 képes index (4) 9 képes index (5) Nagyított nézet Automatikus lejátszás: összes kép. holland. 270EX. (4) Saját menü 25 nyelv angol. exponálásonként 3 felvétel. 10 mp + 2-10 folyamatos felvétel) Max.6 ZoomBrowser EX / ImageBrowser Digital Photo Professional PhotoStitch. spanyol.2 x 14. lengyel. 1/2 vagy 1/3 mértékű Fé lépésekben Igen. a Canon eredeti RAW 2.1 verziójával kompatibilis Igen. 430EX II. vaku-expozíciókompenzáció. török. 12. Vaku. 10 mp. ISO-érzékenység (mindig látható). nincs tükörelsötétedés EF 600 mm f/4 vagy kisebb értéknél) Automatikus élességállításra vonatkozó információk: AF-pontok. 320EX.2 max. Az adatok előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak. méter) Beépített vaku képfedése Beépített vaku újratöltési ideje Módok Vörösszemhatáscsökkentés X-sync érintkező Vakuexpozíciókompenzáció Vaku-expozíciósorozat Vaku-expozíciórögzítés Szinkron a második redőnyre Vakupapucs/ PC-csatlakozó Kompatibilis külső vakuk Külső vaku vezérlése 9. makró körvaku. német. 1/2 vagy 1/3 Fé lépésekben AUTO (100-6400).és kikapcsolás Igen . FE 50%) 4 szint Kikapcsolás 30 másodperc. JPEG. finn. 580EX. Kék/sárga vagy magenta/zöld léptetés választható. manuális kiválasztás Megjelenik a keresőben és az LCD-monitoron Igen.4 objektív. 50 mm-es f/1. Tájkép. Makró. cseh.9 mm Kb. Sport. 580EX II. (2) Fényképezőgép-beállítások Készülékszoftver-frissítés Felvételi módok Sorozatfelvétel Fénymérési tartomány AE-rögzítés FIZIKAI PARAMÉTEREK Váz anyaga Üzemeltetési feltételek Méretek (szé x ma x mé) Tömeg (csak a váz) Rozsdamentes acél és polikarbonát gyanta vezetőképes üvegszállal 0–40 °C.8L IS USM 50 k/h mellett 8 Javasolt expozíciós index 9 Környezetvédelem Néhány kép szimulálja a reprodukció élességét. speciális Speedlite vaku használatával Az objektíven választható ki. expozíciós figyelmeztetések. 2 másodperc Automatikus. RAW Kb. RAW + Nagy JPEG JPEG: (L) 4272x2848. 25 kép/mp) Max. AE-rögzítés. nagy sebességű vakuszinkron. 270EX II. elektronikus első függönnyel 30–1/4000 mp (1/2 vagy 1/3 lépésenként). 170° Hét fokozatban állítható (1) Gyorsvezérlő képernyő. 650 (0 °C-on. LC-E10E FÉNYKÉPEZÉS Módok SZOFTVER Böngészés és nyomtatás Képfeldolgozás Egyéb Képstílusok Színtér Képfeldolgozás ÁRAMELLÁTÁS Akkumulátorok Akkumulátor élettartama Akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzése Energiamegtakarítás Tápellátás és akkumulátortöltők EXPOZÍCIÓVEZÉRLÉS Fénymérési módok Teljes rekesznyílású TTL fénymérési rendszer 63 zónás SPC-vel (1) Kiértékelő fénymérés (az összes AF-mezőre vonatkozóan) (2) Részleges fénymérés középen (kb. Digital Print Order Format [DPOF] 1. JPEG kb. –1 m –1 dpt 5 CIPA szabványnak megfelelően. v. 3 felvétel. orosz.264. SDHC kártya vagy SDXC kártya KÉPFELDOLGOZÓ Típus OBJEKTÍV Bajonettzár Gyújtótávolság PictBridge TÁROLÁS Típus ÉLESSÉGÁLLÍTÁS Típus AF-rendszer/AF-pontok AF-hatótávolság AF-módok AF-pont kiválasztása Kiválasztott AF-pont megjelenítése Prediktív AF (7) AF-rögzítés AF-segédfény Manuális élességállítás AF-finombeállítás TÁMOGATOTT OPERÁCIÓS RENDSZER PC és Macintosh Windows XP SP3 / Vista SP1 és SP2 (kivéve Starter Edition) / 7 Starter Edition) OS X 10. az ISO-érzékenységtől. körny.Fn-8-5 funkcióval hozzárendelve a SET gombhoz A szíjon 6. Program autoexpozíció. A témától. (S2) 1920x1280. Izzólámpa. ISO100 esetén) AI fókusz.2 Fé. 4. 230 000 képpont Kb. Portré.hu Canon Europe canon-europe. Képadatok: csúcsfényárnyalat-elsőbbség (D+). Fehéregyensúly-kompenzáció: 1. függően változik.2 millió Kb. középen) -0 és 18 Fé között (23 °C-on. fókuszvisszajelző fény Expozícióra vonatkozó információk: záridő. 3 Bármilyen tárolókapacitású CF-memóriakártya használható. még a 2 GB vagy annál nagyobb kártyák is (a fényképezőgép készülékszoftverének frissítése szükséges lehet).jelenet alapj. (3) Kézzel visszaállított 10 felhasználói beállítás 32 választható lehetőséggel A felhasználó szerzői jogi adatai (beállítható a gépen) Képértékelés (0-5 csillag) Igen 1. végtelenre állítva. MT-24EX makró ikervaku. Egyedi fehéregyensúly Fehéregyensúly-sorozat KERESŐ Típus Lefedettség (függőleges/ vízszintes) Nagyítás Szemtávolság Dioptriakorrekció Mattüveg Tükör EGYÉB JELLEMZŐK Egyedi funkciók Metaadatcímke Intelligens tájolásérzékelő Nagyított visszajátszás Kijelzőformátumok A keresőben megjelenő adatok Diavetítés Hisztogram Figyelmeztetés túlexponálásra Képek törlés elleni védelme Menükategóriák Mélységélesség ellenőrzése Szemlencse zárja LCD-KÉPERNYŐ Típus Képátfogás Látószög (vízszintes/ függőleges) Fényerőállítás Megjelenítési lehetőségek Menünyelvek Canon Inc. francia.5 és +0. a kereső területének 10%-án) (3) Középre súlyozott átlagoló fénymérés 1–20 Fé között (23 °C-on. max. Napfény.6 keresztező típusú. EOS Utility (beleértve a Remote Capture funkciót).5 (1/m) között (dioptria) Rögzített Gyors visszatérésű. verziója). 1 beállítás adható meg +/-3 lépés egy lépésenként.) Telefon: (+361) 2375904 Fax: (+361) 2375901 canon. Normál (Exif 2.com Hungarian Edition 0150W459 © Canon Europa N. többvakus rendszerekkel kompatibilis a fényképezőgép menüképernyőjén Automata. C szögkereső EH19-L félkemény tok Eye-Fi kártyákkal kompatibilis Összes EF és EF-S típusú objektív Canon Speedlite vakuk (220EX. hang: Lineáris PCM) 1280 x 720 (29. 21 mm (a szemlencse középpontjától) -2. vezeték nélküli. Manuális. Kék/borostyánsárga +/–9 2. HDMI mini kimenet (HDMI-CEC kompatibilis) KÖZVETLEN NYOMTATÁS Canon nyomtatók Canon SELPHY nyomtatók és tintasugaras nyomtatók közvetlen nyomtatási funkcióval. 17 mm fókusztávolság (35 mm-esre vetítve: 27 mm) Kb.. Vaku kikapcsolva.80-szoros (4) Kb. Élethű. sorozatfelvételben rögzíthető képek maximális száma (1 számjegyű).5.7 mm CMOS Kb. svéd. 550EX. thai. rekeszérték. Portré. román. Magenta/zöld +/–9 Igen. hagyományos kínai. szpot fénymérés mérőköre.8 cm-es TFT. Felhős. alapján. Picture Style Editor 1 db LP-E10 tölthető lítium-ion akkumulátor Kb. 2011 .4-10. egyedi funkcióktól stb. a készülékkel szállított akkumulátorokkal és memóriakártya-formátummal (ellenkező megjegyzés hiányában) 6 Csak memóriakártya és akkumulátortartó ajtaja 7 EF 300 mm f/2. egyszerűsített kínai. Saját beállítás (3) sRGB és Adobe RGB Csúcsfényárnyalat-elsőbbség Megvilágítás-optimalizálás (4 beállítás) Zajcsökkentés hosszú expozíciónál Zajcsökkentés nagy ISO-érzékenységnél (4 beállítás) Objektív peremsötétedés-korrekciójának automatikus korrekciója Alap+ (Felv. 8 vagy 15 perc után.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful