Bonbonozás MedvEmese módra

A bonbonkészítés az egyik legjobb közös családi elfoglaltság az ünnepek előtt, ünnepekkor, ráadásul a végeredmény is utánozhatatlanul egyedi és különleges lesz, pont a szánk íze szerint való. Így készülnek a csodás bonbonok- lépésről lépésre! A bonbonkészítés nagyszerű családdal, barátokkal, nagyobb gyerekekkel is. Jó relaxációnak, nagyszerű otthonra, vagy baráti ajándéknak, igazi holisztikus elfoglaltság, hiszen kézzel-szívvel-lélekkel készül. Egyéni, hiszen a töltelékek, az ízesítés csak rajtad múlik. Ráadásul olyan minőségű és ízű csokoládét használok, amit én szeretek. Pár éve Karácsony előtt készítettünk először a családommal különféle bonbonokat, trüffelt, csokoládés finomságokat, és olyan sikere volt, hogy azóta ez életünk része. Szeretek bonbont készíteni. Ahogy megolvad a forró vízfürdőben a csokoládé, elmélyülten kevergetem, olyan ez nekem, mintha relaxáció lenne. Jó minőségű, legalább 50-60 százalékos csokoládét használok, és nem teszek bele semmi mást. Lehetne cifrázni, de most az egyszerűt szeretném bemutatni, hogy minél többen utánam csináljátok!

kikenem a bonbonformát olvasztott csokoládéval Egyenként kifestem a kis formákat, most előre mondom, a szilikon bonbonforma a kedvencem, de nem vagyok túl válogatós, dolgoztam már papírral, műanyaggal, gumival is, ezekkel nehezebb, de nem lehetetlen. Csak az a fontos, hogy jól érezzük közben magunkat.

nincs rohanás. de tudni kell. akkor ez az első lépés. ahol nem ment rá elég csoki. de szerintem a bonbonkészítés nem a rohammunkáról szól. amikor félig kihűlt. töltöm a csokoládé bonbont Csomagolást készítünk. de ha utána még ízesíteni szeretném. aprólékos alkotás ideje. . lélekkel az elmélyült. hogy a csoki megszilárduljon. Kikenem a formákat körbe-körbe a csokival. mélyhűtővel is elősegíteni.A bonbonkészítés lassú dolog. Kiválik rajta a kakaóvaj. és várok. felolvasztok benne 80-85 gramm tejcsokoládét. Szigorúan csak magunknak készítünk. és közben beszélgetünk a barátnőkkel. nincs kapkodás. nemde? Különben kesztyűben és más ANTSZ által jóváhagyott felszerelésben dolgoznánk… Két szilikonforma 30-32 kicsi bonbonjához 200-250 g ízesítetlen ét.vagy tejcsoki és egy adag töltelékkrém elég szokott lenni. akkor 1-2 kanálnyi lével teszem meg. szívvel. és aztán megint várunk. új töltelékrecepteket osztunk meg. hogy a csokoládébonbon külleme bánja. Persze lehet a rétegek szilárdulását hűtővel. Jócskán kell várni a száradásokra. ha nem a megfelelő hőmérsékleten tartod. Aztán az előre elkészített és lehűtött krémet beletöltöm. Gyerekeknek így is egy csodálatos krém. Ha más csoki-színnel is festek a szilikonforma aljára. csak a meleg csokoládé csodálatos illata a lakásban. és várok. és belekeverek. Tejcsokoládés krém: 6 evőkanál tejszínt felforralok. Javítom. Lehet sietni. A bonbonkészítés kézzel. nekem a picikét alkoholosak a kedvenceim. Bizony. és lenyaljuk a kezünkről a ráfröccsent csokoládét.

fémdobozba. ha nem szép. dobozba.csokoladebonbon. majd a tálcáról tálra. azazhogy a talpára.hu oldalon találod. vagy általam készített papírdobozba teszem. lefedem a bonbon alját csokoládéval Kipattintom a formából. Nem baj. Ilyen egyszerű. amit legvégén festettél. Egy kicsit megkaparom.csokoládés bonbon tölteléket készítek További kipróbált csokoládé bonbon receptjeimet a www. látod? . nehogy összefoltozzam ujjlenyomattal a csodás kis bonbonokat. Meglátod. vagy ecsettel. akkor bizony nagyobb kézügyesség kell. Majd befedjük a bonbon tetejét. majd újra csak hűl. ha nem szilikon. fejére állítva. ami kifordítva az alja lesz. majd gyönyörű lesz. hogy a felesleg ne száradjon rá. Kiskanállal. de mindenképpen nejlon vagy cérnakesztyűt használva.blog.

és utána ezt mondta: „Anya. Viszont kezd unalmas lenni. akkor olvasgass még itt is! . Ha ennyi még nem volt elég ahhoz. ez megint olyan jó délután volt. mintha nekifogna a táblás csokinak. és jóval kevesebbet kóstol belőle. ha ügyesen elrejtem a kamrában. a gyerekem is eltelítődik a csokoládé illatával. Sőt.kipattogtatom a csokoládé bonbonokat a szilikonformából Van közte olyan. hogy a még Karácsony előtt te is hozzáfogjál. amelyiket a kistini fiam készített. Utóirat: én alig kóstolok ezeken a napokon. Ez után pedig a bonbon még kitart pár napig – feltéve. hogy mindig ilyen hétvégét szeretnék!” Tündéri ez a bókolás. mert minden csokizással töltött délután után ezt mondja.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful