You are on page 1of 2

2/26/12

Model scrisoare de intentie

Locuri de munca› Ghid cariera› CV, scrisoare de intentie, interviu› Model scrisoare de intentie

Model scrisoare de intentie
Cand transmiti prin e-mail un CV catre un posibil angajator este de preferat sa atasezi si o scrisoare de intentie. Aceasta scrisoare de intentie este un document oficial (poate fi numita scrisoare de afaceri) si stilul ei este important. De retinut ca o scrisoare de intentie apartine procesului de cautare a unui job si ca reprezinta de asemenea un instrument de relationare cu reprezentatul companiei. Aceasta ofera candidatului oportunitatea de a face o introducere, de a-si manifesta interesul atat pentru pozitia vacanta cat si pentru companie, precum si de a atrage atentia angajatorului asupra abilitatilor si calificarilor detaliate in CV. O scrisoare de intentie este si un prim pas in a demonstra nivelul abilitatilor de comunicare, precum si o invitatie adresata angajatorului de a stabili o intalnire, un interviu de angajare, in care sa poata afla mai multe despre candidat.

Facebook

Twitter

Toate categoriile
Iata un model de scrisoare de intentie pentru un tanar absolvent: Nume candidat, Bucuresti, str..., nr... 15.03.2007 Nume companie, Bucuresti, str...., nr.... In atentia departamentului Resurse Umane

Cauta La vanatoare de locuri de munca
Domeniile cu cei mai putini concurenti pentru un j... Cum iti setezi alerta ca sa primesti joburi potriv... Cele mai cautate companii in luna ianuarie

Vezi toate articole

De voltarea carierei
Stimata/te Doamna/Domn, Ma adresez dumneavoastra cu intentia de a-mi manifesta interesul pentru postul de ''...junior'' postat de compania dvs. pe site-ul Myjob. Am absolvit recent Facultatea de Mecanica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, iar cunostintele mele teoretice le consider potrivite pentru acest post vacant, avand astfel oportunitatea de a incepe o cariera in domeniul proiectarii sistemelor. Pe perioada studiilor am fost membru in diferite echipe de proiect, dezvoltandu-mi abilitatile de comunicare si lucru in echipa. Cunostintele mele avansate de AutoCad si Visio pe care le-am exersat in cadrul acestor proiecte ofera garantia ca sunt persoana potrivita pentru acest job. Consider ca stagiul de practica realizat in cadrul companiei ...in vara anului 2006 a fost pentru mine o sansa deosebita de verificare a cunostintelor teoretice dobandite in anii de studiu. In anul 2005 am obtinut atestatul CAE, ceea ce ma califica pentru cerintele pos tului dumneavoastra de cunoastere avansata a limbii engleze. Vizitand site-ul companiei am observat ca exista sanse reale pentru mine de a-mi atinge obiectivul de cariera si anume de a fi membru al unei organizatii puternice orientata catre tehnologii noi.
Job sau cariera in 2012? Ce trebuie sa stii pentru 2012 Planul carierei tale - cel mai important obiectiv

Vezi toate articole

Negocierea salariului
Salariul minim ar putea sa creasca Este meseria ta bine platita? Vezi top 20 salarii ... Aici sunt banii tai! Cum pui mana pe ei?

Vezi toate articole

Atasat acestei scrisori va transmit CV-ul meu si, in speranta ca v-am convins in privinta calificarilor mele, astept cu interes o intalnire in care sa pot detalia si alte aspecte abilitatilor mele. Ma puteti contacta telefonic la numarul xxx/xx xx xx sau pe adresa de e-mail... Imi manifest un deosebit interes pentru a discuta cu dumneavoastra. Cu respect, Nume candidat Cum adapte i modelul de scrisoare de intentie la situatia ta?

www.m job.ro/cv-scrisoare-intentie/model-scrisoare-de-intentie.html

1/2

Articolul poate fi citat integral sau partial numai cu specificarea sursei si link catre www. intr-o de intentie exprimarea trebuie sa fie coerenta.ro/cv-scrisoare-intentie/model-scrisoare-de-intentie.ro/cv-scrisoare-intentie/model-scrisoare-de-intentie. 2. usor de urmarit si mai ales optimista. Legatura cu postul vizat .2/26/12 Model scrisoare de intentie Dupa cum vezi. mi place 3 Pub licat de M job la data de 25 iunie 2 Rating articol: Ce iti lipseste si ai avea nevoie pentru o viata profesionala personala echilibrata: Ore mai putine de munca Sa imi placa ceea ce muncesc Timp pentru viata sociala Descarca articolul in format pdf Puneti un link catre acest articol adaugand pe site-ul dvs codul de mai jos: Venit suficient ca sa nu ma gandesc mereu la bani Sanatate sa am energie sa fac ce mi-am propus <a href='http://www. O scrisoare de intentie este ideala pentru a motiva alegerea 4. Motivatia ta de a munci . Toate drepturile rezervate. Pentru paragrafele 2 si 3 foloseste-ti CV-ul ca inspiratie pentru o scrisoare de intentie.de ce vrei sa muncesti la ei! De ce iti place domeniu si mai ales de ce ei si nu altii. 3. Care sunt cele mai importante ''ingrediente'' pe care trebuie sa le contina o scrisoare de intentie 1.html'>Model scrisoare de intentie</a> Acest material este proprietatea Myjob. in special sectiunea abilitati si obiectivul de cariera. www.analizeaza care e punctul tau forte! Unde ai mai lucrat ceva asemanator? Ce poti sa faci pentru ei? Care sunt problemele pe care poti s rezolvi? Scrie totul intr-o scrisoare de intentie.ro si nu poate fi reprodus sau distribuit fara acord prealabil.html 2/2 . Pasul urmator .ro Voteaza 2012 ©Copyright Netbridge Services.myjob. Si nu in ultimul rand.explica intr-o scrisoare de intentie cum si de unde ai aflat de post si manifesta-ti interesul pentru oferta de job. 3-4 paragrafe sunt suficiente pentru o scrisoare de intentie.myjob.m job. Motivul pentru care te-ar angaja .incheie orice scrisoare de intentie cu ceea ce astepti: un telefon sau un e-mail pentru stabilirea unei intalniri.