You are on page 1of 4

Subconstientul, puterea incredibila a mintii umane

Subconstientul respira odata cu tine. Da-i ceea ce merita si vei primi ceea ce meriti. Ofera-i impresii pozitive, ofera-i deschidere, ofera iertare si intelegere fata de cei care ti-au gresit, elibereaza toate tensiunile si resentimentele pe care le-ai acumulat si fii sigura ca iti vei primi inzecit recompensa.

“Orice lucru pe care mintea si-l imagineaza si crede in el devine realizabil” – Napoleon Hill “Orice lucru pe care mintea si-l imagineaza

si crede in el devine realizabil”

“Orice lucru pe care mintea si-l imagineaza si

crede in

el devine realizabil” “Orice lucru pe care mintea si-l
imagineaza si

crede in el devine realizabil”

In mod inexplicabil, avem tendinta de a cobori tonul vocii atunci cand ne aflam intr-o incapere in care se afla o fotografie reprezentand o biblioteca. In mod straniu, daca iti spui in gand, cu convingere, inainte de a dormi, ca este necesar sa te trezesti la ora 7, te vei trezi, fara ajutorul alarmei, la ora 7. Intr-un mod ciudat, cu ajutorul hipnozei, poti induce in subconstientul unei persoane si la nivel fizic simptomele unei boli. In mod miraculos, prin rugaciune puternica si perseverenta, poti induce vindecarea unei boli considerate incurabile. Spune-i unei persoane ca nu a facut nimic bun in viata si acea persoana o sa fie convinsa ca nu a facut nimic bun in viata sa. Spune-i unei persoane ca este cea mai frumoasa din lume si vei vedea cum chipul sau se lumineaza de frumuste. Unii cercetatori geniali ai lumii au gasit in timpul somnului solutii la problemele la

forta dinauntru care te aduce langa ceea ce-ti doresti Ceea ce vezi. se poate transforma in realitate imediata... crezi. Tot ceea ce iti oferi interior si toate gandurile pozitive pe care le emiti catre ceilalti vor atrage catre tine gandurile pozitive ale celorlalti.. Subconstientul. Spune-i in mod constant. . cu convingere . Imaginea mentala pe care ti-o proiectezi in minte la nivel vizual. Subconstientul va face astfel incat. Nu este mintea cea mai puternica arma care se afla la dispozitia omului?. albe sau gri.care nu gaseau rezolvare in timpul starii de veghe. Fa acest lucru cand esti relaxata si destinsa. a intamplarii sau a sansei. Subconstientul respira odata cu tine. cu perseverenta.. Sugestiile. Subconstientul inspira impresiile tale. generand o forma proportionata sau disproportionata a cristalelor. prin preajma circumstantelor. cand te eliberezi de toate grijile si nelinistile. convinsa de posibilitatea implinirii dorintei tale. Indiferent daca sunt negre. Nu dispune subconstientul de o putere incredibila?. gandurile si sentimentele umane pot influenta chiar si moleculele din cristalele de apa. sa Cere-i subconstientului si iti va da… primesti ceea ce i-ai spus ca iti doresti. Spune-i ca iti doresti un anume lucru si imagineaza-te cat de fericita esti atunci cand obtii acest lucru. subconstientul nu va intarzia sa-si manifeste reactiile fata de aceste ganduri. simti si gandesti este trimis mai departe subconstientului.

Poate distruge sau poate conduce catre lucruri minunate. pozitive. Pentru a ne face sa intelegem. spune Joseph Murphy in cartea sa "Puterea extraordinara a subconstientului tau" . “sunt sanatoasa”. adica mentalul constient si mentalul inconstient. constient si inconstient”. supraveghind si veghind gandurile. Subconstientul nu elibereaza idei. Manipularea si controlul emotional se folosesc spre exemplu de puterea negativa a heterosugestiei.Subconstientul nu merge la culcare odata cu corpul tau. “voi fi sanatoasa”. “voi gasi jobul care sa imi aduca satisfactie”. “voi gasi acea iubire care sa ma faca sa ma simt implinita”. Sugestia in sine are puteri miraculoase sau malefice. Mintea este un intreg alcatuit din doua componente si nu i se poate nega caracterul sau dual. eul de suprafata si eul profund. Autosugestia poate face acelasi lucru. Poti sugestiona unui om sa devina ceea ce vrei tu pana cand acesta devine ceea ce vrei tu. “am aflat acea iubire care ma face sa ma simt mai implinita” sunt sugestii mult mai puternice decat “”voi fi fericita”. spiritul treaz si cel care doarme. “Sunt fericita”. Murphy aseamana metaforic mintea umana unei gradini: “ Dumneavoastra sunteti gradinarii care planteaza in . el ramane activ 24 de ore din 24. “In mod obisnuit ele (componentele) sunt numite mentalul obiectiv si mentalul subiectiv. insa le accepta ca adevarate pe cele pe care mintea constienta le percepe ca atare. masculinul si femininul. mentalul ce supravegheaza actiunile voluntare si cel ce supravegheaza actiunile involuntare. Heterosugestia (sugestia venind din partea altor persoane) are si ea proprietati identice. “am gasit jobul care imi aduce atisfactie”.

Pentru a imprima subconstientului acea stare pe care doresti sa o ai sau acel lucru la care ai visat. . conditionari.” Mintea reprezinta cu siguranta o putere incredibila insa nimeni nu ne invata cum sa folosim aceasta putere. in corpul si in destinul dvs. le vei scoate la iveala in realitatea concreta si iti vei reduce sansele de a ajunge acolo unde doresti. experiente negative..sunteti repetenti mereu!!!) Ca sa generezi sau sa dai nastere acelor lucruri pe care le doresti in viata trebuie sa preiei mai intai controlul asupra mintii.. Vizualizeaza dorinta pe care o ai.cursul zilei diferite seminte ( ganduri intretinute in subconstientul propriu). Bucura-te ca si cum dorinta ta ar fi realizata. Confera-i dorintei tale o imagine vizuala si mentine-o in minte suficient de mult timp incat sa crezi in ea. subconstientul va face astfel incat aceasta dorinta sa fie pusa in practica. dar. Mai devreme sau mai tarziu. Imaginea mentala si proiectarea ei cu perseverenta si credinta in subconstient reprezinta secretul de a obtine de la subconstient tot ceea ce iti doresti. Imprimand subconstientului frici. Ceea ce “semanati” acum in subconstient veti “culege” mai tarziu ca efecte. trebuie sa presupui ca deja ai obtinut acel lucru.(ba VA INVATA.