Analiza spectrală biorezonantă V. 2.0.

Cuprins

EOF

Pagina 1 din 35

Analiza spectrală biorezonantă
Cuprins

Partea I
* Introducere * Fotogramele cu Entităţi * Imagini cu Entităţi *

Partea II
* Entităţile – Proiecţii energetice * Sferele Roşii * Sferele colorate coliniare * Sferele albe * Conexiunea 3D - 3D * Conexiunea 3D - 4D * Activarea 3D * Activarea 4D - Trezirea * Activarea 5D – Iluminarea *

Partea III
* * * Resurse ale ZENLA Project * * Cuprins * EOF *

Aveţi dreptul de a folosi şi transmite acest material, atât timp cât o faceţi fără a pretinde vreo despăgubire, bani sau similar şi atât timp cât materialul rămâne exact în această formă.

LICENŢĂ ŞI TERMENI DE UTILIZARE PENTRU VERSIUNEA ELECTRONICĂ
Faceţi clic pe iconul de mai jos pentru detalii privind drepturile şi obligaţiile:

© Stănescu, Monica & Şerban, 2010, V 2.0.

Cuprins

EOF

1 din 35

Analiza spectrală biorezonantă V. 2.0.

Cuprins

EOF

Pagina 2 din 35

Introducere
Metoda analizei spectrale biorezonante, este rodul unei perioade de cercetare de peste doi ani şi a unor căutări de peste două decenii. Ea vine să completeze setul de instrumente destinate autocunoaşterii, cu o metodă accesibilă oricui şi care implică doar eforturi de cunoaştere din partea celui care vrea să afle cu adevărat cât mai multe despre el însuşi şi, de asemenea, să se schimbe, să găsească metodele cele mai potrivite pentru el însuşi de a avea o viaţă şi o existenţă echilibrată şi de a folosi cu maximum de înţelepciune şi randament, resursele de care dispune la un moment dat. Ce este necesar pentru a pune în practică metoda? Foarte puţine: — Operatorul. Deci, cel interesat să afle despre el însuşi şi posibilităţile sale la un moment dat; — Un aparat foto digital, cu o rezoluţie minimă de 4 Mega pixeli (Mpx); — O zi însoriă şi în care soarele să fie clar vizibil. Metoda analizei biorezonante, comportă două etape de bază: 1. Realizarea fotogramelor (spectro-fotograme) 2. Analiza şi interpretarea fotogramelor. În cele ce urmează, ne vom ocupa de descrierea metodei de realizare a fotogramelor (fotografiilor) cu entităţi. Pentru că, Metoda Analizei Biorezonante, înseamnă în practică a realiza o fotografie cu entităţi în prima etapă. Apoi, analiza şi interpretarea acesteia, în funcţie de rezultatul obţinut.

Fotogramele cu Entităţi
Am specificat ceea ce este necesar să aveţi. Restul, este o chestiune de practică şi aplicarea corectă a informaţiilor de mai jos. Deocamdată, studiaţi cu atenţie imaginea de mai jos. Ea reprezintă esenţialul privitor la realizarea fotogramelor: Cum trebuie să vă poziţionaţi faţă de Soare, atât voi, cei care sunteţi interesaţi să vă descoperiţi vouă înşivă, cât şi aparatul foto. Foarte importantă este poziţia faţă de Soare şi claritatea cu care se vede din locaţia în care vă aflaţi! Vă rog acum să studiaţi cu atenţie fotograma de mai jos:

© Stănescu, Monica & Şerban, 2010, V 2.0.

Cuprins

EOF

2 din 35

Analiza spectrală biorezonantă V. 2.0.

Cuprins

EOF

Pagina 3 din 35

Arcul de cerc, simbolizează Soarele, = sursa de lumină şi de câmp radiant. Săgeata, indică direcţia pe care trebuie să fie coliniare: 1. Ochiul operatorului (Monica, în imagine); 2. Axul optic al aparatului foto; 3. Razele Soarelui. Cu alte cuvinte spus: Trebuie să priviţi direct la Soare şi abia după ce acesta apare pe ecranul aparatului corect, apăsaţi pe declanşator. Soarele este sursa de lumină care trece prin blocul optic al aparatului foto şi ajunge pe CCD (Charged Coupled Device), senzorul care preia câmpul radiant sosit de la Soare şi de la operator şi le converteşte în informaţie codificată digital, adică, fotograma (fotografia) noastră. Iată cam ce trebuie să vedeţi pe ecranul aparatului foto:

Fotografia a fost realizată de Monica, special pentru această lucrare, pe data de 31 martie 2010, ora 13:14 min. Din cauza frecvenţei medii de vibraţie a Monicăi, în fotografie au ieşit Entităţi. Dacă aveam o fotografie cu Soarele clar încadrat şi fără Entităţi, aş fi pus-o, dar acum la amândoi apar Entităţi când facem astfel de fotografii. După cum se poate observa, spre stânga-mijloc, este una mai mare, roz-roşie şi un lanţ mai jos, care în fapt, este o singură entitate 4D, cu corespondent fizic în 3D şi care este descompusă printr-un fenomen de difracţie interdimensională. Despre interpretarea fotogramelor, voi vorbi în partera a doua a materialului.

Materialul privind interpretarea, are rost să îl citiţi abia după realizarea unui set de fotografii consecutive, în care apar entităţi. Altfel, vă veţi irosi timpul de pomană.

© Stănescu, Monica & Şerban, 2010, V 2.0.

Cuprins

EOF

3 din 35

constituie violarea legislaţiei române şi internaţionale a dreptului de autor. Cuprins EOF 4 din 35 . 2. în alt loc din Thessaloniki (aproape de Palatul imperial al lui Galeriu. Puteţi aici vedea clar trei Entităţi (Proiecţii) în stânga. Întrucât tendinţa relevată este cea de interes faţă de subiect. reţineţi că orice modificare a prezentului material. aveţi o altă imagine cu Entităţi. Totuşi. este şi Înafară”. nivelului lor de evoluţie actual. celor cu deschidere dar şi scepticilor. iar odată dubiile eliminate. vor avea un grad de libertate corespunzător aspiraţiilor lor de evoluţie şi în egală măsură. realizată de mine.Analiza spectrală biorezonantă V. După cum presupun că s-a înţeles deja. Dacă veţi privi cu atenţie. Astfel. ce este Înăuntru. L-am difuzat în regim de liberă circulaţie. mi se par mai puţin importante ca însuşirea acestei metode. vor beneficia din plin şi de partea a II-a a acestui material. m-am consultat cu ghizii mei spirituali (conexiunile mele din Planul Cauzal) şi mi s-a sugerat să ţin cont de rezultatele obţinute în Planul Fizic cu cărţile deja publicate. este şi Jos. de către cei interesaţi. la tehnica de interpretare şi modul în care poate fi folosită fiecare fotogramă pentru autoinstruire...0. le amintesc Învăţătura Secretă a Tăbliţei de Smarald: ”Ce este Sus. Mai jos.0. simetrice cu cele de jos. În total 7 Entităţi. am decis să public întreg materialul. pe orizontală. în prima versiune am impus alte condiţii. Aveţi dreptul de a folosi şi transmite acest material. Între timp însă. 2010. vor putea trece mai departe. intervenţia mea în Liberul Arbitru individual se reduce la minimum şi cei care vor ajunge să descarce această nouă versiune şi să parcurgă etapele descrise. mai sunt încă două sus. construit între 250 – 325 AD). V 2. Cuprins EOF Pagina 4 din 35 De altfel. Cei care vor realiza astfel de imagini. Se vor convinge în primul rând de existenţa structurilor energetice. acest material face obiectul proprietăţii intelectuale. atât timp cât o faceţi fără a pretinde vreo despăgubire. bani sau similar şi atât timp cât materialul rămâne © Stănescu. aliniate vertical şi orizontal. Monica & Şerban. încă două. Tuturor. întrucât aspectele materiale. financiare.

Analiza spectrală biorezonantă V. exact în această formă.0. 2. V 2. Cuprins EOF 5 din 35 .0. Monica & Şerban. Cuprins EOF Pagina 5 din 35 © Stănescu. 2010.

3D * Conexiunea 3D .0. Cuprins EOF Pagina 6 din 35 Analiza spectrală biorezonantă Partea II Partea II * Entităţile – Proiecţii energetice * Sferele Roşii * Sferele colorate coliniare * Sferele albe * Conexiunea 3D . 2010. V 2.0.Trezirea * Activarea 5D – Iluminarea * * Resurse ale ZENLA Project * * Cuprins * EOF * * © Stănescu. 2.4D * Activarea 3D * Activarea 4D . Monica & Şerban. Cuprins EOF 6 din 35 .Analiza spectrală biorezonantă V.

este una extrem de primitivă. Voi diseca acum sub ochii tăi modul în care s-a născut această metodă. la îndemâna oricui este interesat să afle despre el însuşi. ca parte a experimentelor pe care le-am făcut în scopul de a mă înţelege şi de a afla mai multe despre ceea ce sunt. adevăruri fundamentale. corpurile energetice ale tuturor celor pe lângă care treceam pe stradă. Am început prin a menţiona fenomenul apariţiei umbrei corpului omenesc. Pentru că. cunoscut îndeobşte sub denumirea de post şi anume. cu cunoaşterea actuală. Cuprins EOF 7 din 35 . „Sine Superior”. Altfel spus. Ei bine. funcţie de durata postului dar şi de atitudinea celui care abordează această metodă de cercetare. Pentru a putea înţelege mai bine. voi apela la un fenomen foarte cunoscut de toţi: umbra plană a omului. are 3 dimensiuni fizice. cu o infinitate de dimensiuni. Voi lua rând pe rând noţiuni cunoscute sau. În primul rând. ceea ce suntem. Sinele şi Ego?” Imaginea pe care o avem despre Universul Infinit. pas cu pas. a căror documentare poate fi făcută rapid pe internet şi vă voi prezenta în cel mai clar mod voi putea. în această experienţă. V 2. Lumea în care trăim şi de care suntem conştienţi în cea mai mare măsură. o Entitate tridimensională. „subconştient”. vă voi spune că am văzut în plină zi. în ciuda spectaculoaselor descoperiri făcute de ştiinţă. Despre aceste umbre vom discuta în continuare şi voi căuta să prezint modul în care trebuie ele înţelese. am primit enorm de multă informaţie şi enorm de multe răspunsuri la întrebări care m-au frământat ani în şir. Pe moment. de unde şi denumirea de lume sau univers 3D.Analiza spectrală biorezonantă V. este să efectuăm conexiunile necesare în modul de a exprima ceea ce poate simţi. într-un plan cu mai mult de 3 dimensiuni. umbra omului pe pământ. „lăţime” şi „înălţime”. © Stănescu. „trezire”. au loc anumite modificări. Astfel.0. Da. informaţiile ce mi-au fost transmise în cadrul acelui experiment. aceste dimensiuni. am căpătat şi pe acela referitor la „Ce este Dumnezeu. este o reprezentare plană = în două dimensiuni. Am avut atunci expunerea practică a ceea ce înseamnă „iniţiere”. Dimensiunile sunt îndeobşte cunoscute ca fiind „lungime”. sunt de fapt umbrele unor Entităţi sau Fiinţe cum prefer eu să le numesc. Funcţie de durata acestui regim alimentar. prin prisma unui Univers Infinit şi prin urmare. racordarea informaţiilor din domeniul invizibil. Ele pot fi mai profunde ori mai superficiale. adică 2D. în corpul omenesc. care a durat 15 zile. acele sfere care apar în fotogramele prezentate în prima parte. Din acest motiv. am urmat un regim alimentar mai drastic. „inconştient”. Matematic. „conştienţă”.0. Mai sunt şi multe alte informaţii asupra cărora vom discuta cu alte ocazii. astfel încât să fie mai uşor de înţeles cum am ajuns la ea şi de ce anume fac anumite afirmaţii pe parcursul acestei cărţi. corespunzătoare cu cele 3 dimensiuni fizice. ceea ce este important. înţelegerea vine mai greu. care este o Entitate 3D. „post cu apă”. În anul 2004. Monica & Şerban. vreau să dau la o parte vălul mistico-religios de pe această metodă de cercetare. 2. care este un set de 3 drepte perpendiculare. ce poate percepe un om şi felul în care aceste percepţii pot fi exprimate în limbaj articulat şi în cadrul definit deja de ştiinţele studiate în procesul de învăţământ. sunt simbolizate prin ceea ce numim „sistemul de axe ortogonal”. într-o zi însorită. 2010. În sens mai restrâns. postul asta este: o metodă de cercetare. Cuprins EOF Pagina 7 din 35 Entităţile – Proiecţii energetice Multă lume se întreabă ce anume sunt sferele de diferite culori care apar în fotografiile (fotogramele) de tipul celor prezentate în partea întâia a acestei metode. într-o zi însorită. „iluminare”. Aceasta este principala problemă: stabilirea unui limbaj de comunicare uşor de înţeles şi. Între alte răspunsuri. Aceasta este imaginea cheie pe care trebuie să o avem în minte atunci când analizăm sferele din imaginile cărora le spunem „cu Entităţi”. a corpului omenesc. „Ego”.

sunt imposibil de reprodus cu fidelitate prin simpla copiere a celulelor. este: Perfecţionarea unor metode de realizare a reprezentărilor unor Fiinţe multidimensionale. care ţin de o altă organizare a Universului şi care. va fi imposibil să realizăm o copie perfect funcţională a unui om. în cadrul desenului tehnic. Îi lipsesc absolut orice „instincte”. se numeşte desen tehnic. umbra sa pe pământ. A fost realizată cu succes copierea genetică a unei oi. vom căuta soluţia de a identifica modalitatea de a reprezenta Entităţi din lumile cu 4 ori mai multe dimensiuni. oricâtă mâncare ar avea în jurul ei şi oricât de valoroasă ar fi mâncarea din punct de vedere nutritiv. Cuprins EOF 8 din 35 . Unde este această informaţie stocată? Aceasta a fost întrebarea care a chinuit geneticienii. care să permită reconstituirea de către oricine a unui corp omenesc. Aşa cum oricine poate să îşi dea seama. oricât de fidelă ar fi ea. cu realizarea unor astfel de reprezentări care să permită reconstituirea unei Entităţi 3D din proiecţiile sale plane. După cum bine ştim. moare. iată că.0. la reprezentarea oricăror Entităţi. Ea poate copia modele de comportament de la alte oi cu care intră în contact. Aşadar. va conduce la o copie identică cu tine? Poate reproducerea celulelor tale. a celui care citeşti acum. care. Pe baza acestor reguli unitare. răspunsul ar fi ”da”. apoi expunerea sa la lumină. este stocat în acele celule copiate pe cale genetică. este foarte departe de ceea ce este Fiinţa umană în realitate. desenul tehnic. Este rezultatul acestei copieri o oaie adevărată? Vă las să reflectaţi voi înşivă. adică. avem nevoie de un număr foarte mare de astfel de „umbre” = proiecţii plane. savanţii geneticieni se află în faţa unui mister aparent insolvabil: Oaia clonată. oricâte reprezentări 2D — adică plane — am face unui corp omenesc. ADN-ul. urmată de îndepărtarea © Stănescu. reprezentarea tridimensională. dar dacă este lăsată singură. specialiştii în fizică cuantică şi au imaginat experimente potrivit principiilor ştiinţei cu care ei erau familiarizaţi. Cu alte cuvinte. adică. Vă ofer un punct de plecare important: Copierea fizică a ta. oricât de bine şi-ar face datoria ADNul. este asemeni unui calculator nou-nouţ. Astfel. conţine toată informaţia necesară reproducerii fizice. În acest sens. de către oricine cunoaşte limbajul de comunicare numit desen tehnic. de la reprezentarea Entităţilor 3D în plan („umbre”). O altă formulare posibilă a acestui demers.Analiza spectrală biorezonantă V. dar mai există şi o altă informaţie. 2. precum şi un set de reguli de interpretare a acelor proiecţii plane sau „desene”. deja genetica aplicată a reuşit copierea fizică a unor organisme complexe. Un experiment care a şocat lumea cercetării. rezultă că în procesul de clonare.0. Ştiinţa care studiază şi se ocupă cu aceste proiecţii plane. potrivit metodelor cu care suntem deja familiarizaţi. poate reprezenta un „obiect” = Entitate din lumea fizică. oricine învaţă desen tehnic. să facem o mică excursie în lumea geneticii. este mai „idioată” decât un miel abia născut. a fost izolarea unui element de ADN. vom căuta soluţia de a extinde acest limbaj de comunicare. câteva decenii la rând. atunci evident. reprezentarea plană şi respectiv. se stabilesc nişte reguli de reprezentare în plan precise. descrie omul doar într-o anume ipostază şi într-o măsură extrem de redusă. La fel de uşor de înţeles este şi faptul că. În continuare. este stocată 0 (zero!) informaţie. din ultimele 5 decenii. mult mai importantă decât cea necesară fabricării unui organism. continuând însă să ne raportăm la lumea noastră tridimensională. izolată. Monica & Şerban. Altfel exprimat. V 2. o umbră din infinitele posibile ale corpului omenesc. scapă procesului de clonare. Prin urmare. Cuprins EOF Pagina 8 din 35 Aşa cum putem să ne dăm seama cu uşurinţă. astfel încât el să poată fi reconstituit în orice număr şi la orice scară. o oaie matură clonată. 3D. cu oricâte dimensiuni. Adică. să reproducă şi experienţa ta de viaţă? Emoţiile pe care le-ai trăit? Cunoaşterea pe care ai acumulat-o? Dacă am avea garanţia că absolut tot ceea ce însemni tu. Pentru a putea oferi o descriere completă. 2010. plasarea sa într-un recipient. pe al cărui hard-disc. se presupunea că ar conţine toată informaţia necesară reproducerii unui organism evoluat. există anumite elemente invizibile. în lumea noastră 3D. Iată însă că. în lumea noastră. Au intrat însă în echipa de cercetare.

avem nevoie de o „reprezentare în triplă proiecţie ortogonală. în lumea noastră. Hai acum însă să ne străduim să ne vedem propria lumne 3D. 2010. prin ochii unei Fiinţe cu două dimensiuni. de ce am pierdut înţelesurile acestei cunoaşteri? Pot fi puse după cum vedem nenumărate întrebări. Cei care cunosc desenul tehnic. plană deci să ne înţeleagă. care. Ce s-a descoperit? Că lumina a „îmbrăcat” fragmentul de ADN. copiindu-i forma. Cuprins EOF 9 din 35 . căreia. prima parte a acestei cărţi. revin în discuţie „nebuniile” clarvăzătorilor.. divers colorate. începe calvarul! Care sunt „structurile de lumină”? Cum putem afla ce anume informaţie conţin ele? Putem copia acele structuri de Lumină? Şi dacă da. O reaşezare a conceptelor. spre stupoarea tuturor. pentru cei care au citit modul în care matematicianul rus Minkovski face introducerea sa în teoria spaţiilor n-dimensionale. cred că aţi intuit deja următorul nivel. o Fiinţă 4D. păstrând forma de organizare pe care o avea ADN-ul. revenind la procedura de clonare. cum? De ce avem şapte culori? Ce informaţii conţine fiecare dintre ele? Cum se face legătura între informaţiile stocate pe fiecare bandă de culoare? Prea multe întrebări! Şi. 2. în Univers. să ne cunoaştem pe noi înşine. Abia pe urmă. pentru a înţelege universul Infinit. Cum va putea ea oare să treacă dincolo de multitudinea de forme sub care ne percepe şi să înţeleagă că în fapt.. pentru comoditatea noastră. pe care abia acum avem cunoaşterea necesară să le abordăm sistematic? Şi dacă acestea sunt „informaţiile” care scapă clonării fizice? Şi dacă toate tehnicile transmise de către tradiţiile orientale. Apoi.0. Aceasta este ceea ce vom căuta mai departe să realizăm. după îndepărtarea ADN-ului. putem verifica în ce măsură ceea ce ştim despre noi. lumina a memorat structura ADN. reprezentarea într-un sistem cu 3 dimensiuni. Cuprins EOF Pagina 9 din 35 fraghmentului de ADN. pentru a îşi găsi răspunsul. care spun că în jurul fiecărui „obiect” sunt „învelişuri” de lumină. În această ordine de idei. poate să memoreze. e uşor de înteles trecerea de la un mod de a percepe spaţiul tridimensional prin reprezentări plane (desene). îşi schimbă culoarea. care uneori se unesc şi formează „punţi” între „posesorii” lor.” Astfel. Monica & Şerban. vă furnizează metoda practică prin © Stănescu. Să revenim la desenul tehnic. Prin urmare.. suntem de fapt. este o singură Fiinţă?!? Mergând mai departe acum. pentru a realiza o copie perfectă a unei oi. ştiu că pentru a reprezenta pe o foaie de hârtie un corp tridimensional. V 2. Cum spuneam. îi va fi practic imposibil. care se întrepătrund. a unor Fiinţe care trăiesc într-o lume cu 4 dimensiuni. dacă „Ce este Înăuntru este şi Înafară”. ca „obiecte” fizice. Oricât de mult s-ar strădui o Fiinţă bidimensională.0. Altfel exprimat. trebuie înainte de toate. clarauzul. oamenii tridimensionali. ca lucrurile să fie şi mai complicate decât atât. pentru orice „obiect” tridimensional şi un set de reguli de interpretare. clarvederea. necesită o schimbare radicală a modului în care privim şi înţelegem Universul. deoarece ea ne va percepe sub o infinitate de forme diferite. Noi. Şi o altă serie de întrebări explodează! Şi dacă telepatia. potrivit observaţiilor practice. Omul. de asta ocupă desenul tehnic. telekinezia. Aşa cum la desenul tehnic avem trei proiecţii principale (tripla proiecţie ortogonală). va avea 4 proiecţii 3D şi un alt set de reguli de interpretare. Şi de aici încolo.Analiza spectrală biorezonantă V. Ce putem înţelege de aici? Cel puţin un fapt: Lumina. mai este necesar să cunoaştem şi ce anume informaţie este stocată în structurile de lumină ale oii.. mai complex decât cel al desenului tehnic uzual. sunt fenomene comune. se regăseşte la o altă scară. îi vom spune 4D. sunt fragmente ale unei cunoaşteri străvechi (de unde provine ea?!?). Dar. ale cărei înţelesuri s-au pierdut în timp? Şi dacă e aşa.

DA. adică. Pe aceeaşi fotogramă. prin intermediul câmpurilor lor energetice (aurele lor). fiecare Fiinţă 4D. Deci. sunt de fapt două perechi. Stadiul superior.0. ar ieşi între noi un război pe viaţă şi pe moarte! Există multe diferenţe. au un astfel de comportament încât le putem asocia o astfel de caracterizare. lumea noastră. După cum se poate deduce. Iată deci ce reprezintă sferele roşii: Felul în care arată un om. aşadar cu evoluţia omului. După cum am spus înainte. V 2. Este Monica la fel ca mine? E identică cu mine? Dimpotrivă! Dacă ne-am înşira unul altuia diferenţele. După cum se observă. Există însă multe altele care ne unesc şi fac să funcţioneze bine prima pereche din totalul celor 4 oameni care formează Fiinţa 4D din care suntem parte integrantă.0. ele sunt sferele „roşii” din imagini. e doar unul din aspecte şi poate cel mai puţin important. ei sunt nişte oameni ca şi noi. atunci când vor dori să evolueze către un stadiu superior. la unele persoane apar fie 4 sfere. sunt acordate în aceleaşi benzi majore de frecvenţă. Astfel. fiecărei Fiinţe 4D. Cuprins EOF Pagina 10 din 35 care putem realiza „desenele” acestor proiecţii 3D. aceşti 4 oameni care sunt toţi proiecţia uneia şi aceeaşi Entităţi 4D. fie 8. Cu alte cuvinte. Ele sunt în fapt inseparabile dacă ne raportăm la planul superior al manifestării. este o proiecţie 3D. Din acest motiv. este ECHIPA. Monica & Şerban. există 4 oameni. celelalte 3 limbi străine complementare. e un altul. Aceste patru proiecţii. 2010. suntem părţi componente ale unei construcţii mai mari. de exemplu. văzut din lumea 4D. la rezultate imposibil de atins individual. între care există o legătură energetică mai puternică. În anumite limite. care sunt „umbrele” sau proiecţiile sale în lumea 3D. adică. aşa cum am cunoscut-o până acum. îi va conduce pe fiecare în parte.Analiza spectrală biorezonantă V. Sau. dar acesta este un subiect pe care îl voi detalia mai târziu. ori „subordonat” al unui „dumnezeu” discreţionar şi foarte subiectiv. sunt multe posibilităţi fie şi numai aici. În esenţă însă. Am simţit amândoi asta după o perioadă de tatonare reciprocă. formaeză un tot unitar. doar două. Pur şi simplu. observăm că. Oameni al căror grad de conştientizare a ceea ce sunt. aşa cum arătam anterior. pot fi puse în evidenţă în fotograme. Aceşti oameni sunt cunoscuţi în relatările generaţiilor anterioare sub denumirea „suflete pereche”. Care sunt aceste proiecţii? Ei bine. Momentul când înţeleg că împreună. fără a avea nevoie de translator. ori mai scăzut. Mulţi le interpretează ca fiind drept „Entităţi malefice”. Nivelul de instruire. Monica este „sufletul meu pereche”. are 4 „suflete pereche”. fie un număr mai mic. care suntem noi. Fără îndoială. ei vor putea comunica între ei în limbaj articulat.. Mai mult. De ce se petrece aceasta? Numărul proiecţiilor care apar în fotograme. vor şti toţi patru una şi aceeaşi limbă străină tuturor. îi corespunde un grup de 4 oameni. oase şi sânge. este în strânsă legătură cu nivelul de înţelegere. prin metoda deja descrisă. a unei Fiinţe 4D. între care sexul. Astfel. dacă aceasta se va petrece. Sau.. Ei pot comunica între ei mult mai amplu. întrucât aurele lor. Cei care fac astfel de fotografii fără însă a crede că există o organizare superioară a © Stănescu. are 4 proiecţii 3D. Pentru că. Ca exemplu concret. am reuşit să înţelegem într-o anumită măsură că aici e vorba despre cu totul altă relaţie decât aceea de „slugă”. câmpurile lor energetice îi vor determina să înveţe fiecare. poate fi mai ridicat. când se vor întâlni. Cuprins EOF 10 din 35 . să spunem că benzile de frecvenţă sunt limbile străine cunoscute de cei patru oameni. dacă cei patru oameni „suflet-pereche” trăiesc în 4 ţări distincte. altfel spus. Construcţia e inexistentă atât timp cât noi refuzăm să acceptăm adevărul existenţei ei şi ţinem morţiş la individualitatea noastră. unii dintre oameni. Putem afla cam care este nivelul de înţelegere al fiecărei proiecţii sau „suflet geamăn” folosind fotogramele? Evident. 2. oamenii. a cărui funcţionare armonioasă. fiecare om din carne. au deja asigurate condiţiile minimale pentru a se putea cunoaşte şi recunoaşte. o Fiinţă 4D.

iar relaţii de tip soţ-soţie. pentru a înţelege că ceea ce altă dată i se părea a fi „halucinaţii”. cât şi în afara lor. Singura dezvoltare posibilă a unei astfel de fiinţe umane. e posibilă. sunt în fapt fenomene reale. simte înăuntrul său şi este sigur că are un „suflet pereche” şi e ferm hotărât să îl descopere. pe care într-o bună zi. Cuprins EOF Cuprins partea II Sferele Roşii Pentru cei care cunosc semnificaţia termenului „Chakra”. În contextul fotogramelor. Cam greu să mă însor cu toate 3. Pentru ceilalţi. Acest fel de Fiinţe umane. sub formă solidă. este cunoscută semnificaţia culori roşii. Sufletele mele pereche de rang 1 (mai sunt şi altele. Astfel. Aici însă. ceea ce ne va oferi o imagine de pornire asupra nivelului de comunicare atins între cele patru „suflete pereche”. Aşadar. aici. de alte ranguri. este adânc înrădăcinată ideea potrivit căreia „sufleteul pereche” este un om de sex opus. este irelevant aspectul. Altfel spus. fără vreo Entitate = proiecţie. V 2. Cuprins EOF 11 din 35 . viaţa noastră va fi un paradis. corespunde centrului-rădăcină Muladhara şi elementului subtil „Pământ”. a început să depăşească mentalitatea „o viaţă are omul”.0. aparţinând unui Univers mai complex decât cel investigat până atunci. Ei sunt incoştienţi de ceea ce se petrece atât înăuntrul lor.Analiza spectrală biorezonantă V. Mă văd nevoit să spulber această iluzie. sufletele pereche. vor obţine o fotografie simplă. tridimensională. există pe internet informaţii detaliate cu privire la cele 7 chakras. Dacă apar două. cu totul altceva. sau. Prin măsurarea radiestezică a frecvenţei medii de vibraţie a fiecărei sfere roşii. dar. pe Pământ) şi care îşi semnalează prezenţa în acest fel. pot avea orice sex. ca părţi componente ale unor sisteme agregate. apoi veţi reveni la lectura acestui capitol. înseamnă că nivelul de comunicare atins este încă incipient. deoarece legătura energetică dintre ei şi „sufletele pereche” ale lor. Prin urmare.0. Restul. e vorba de cu totul altceva. care corespund în fapt unor Entităţi destrupate (fără corp fizic. Un fel de „reflexe automate”. dacă pe fotogramă apare doar o sferă roşie. Pentru astfel de oameni. Să continuăm însă cu sferele roşii. care este nivelul de conştientizare al acestora. ca microsisteme. Considerând că am schiţat mulţumitor cadrul general de interpretare al fotogramelor. Vă veţi completa cunoştinţele cu aceste informaţii. tot ceea ce există este mâncarea şi propria lor fiinţă. „trebuie” să le posede. A început să caute răspuns la întrebarea „Cine sunt eu de fapt?”. este acumularea cantitativă de bunuri fizice. culorile asociate şi semnificaţia acestor centri energetici. Dar „convieţuire” înseamnă ceva. Este informaţia cea mai simplă care poate fi furnizată despre un om şi anume că el există în lumea manifestă. sunt obiecte ale posesiunii. 2010. adică unui corp omenesc. Monica & Şerban. o convieţuire cu ele. este „întrupat”. i se oferă elemente de sprijin. E singurul limbaj de comunicare pe care îl acceptă şi înţelege. omul care a realizat fotograma. deşi. 2. sferele roşii corespund deci unei structuri fizice. Ca urmare. Din păcate. este vorba despre tot ceea ce ţine de manifestarea energiilor. Cu alte cuvinte. este incomplet dezvoltată. Vom vorbi mai încolo şi despre acestea. unitare şi indivizibile. culoarea roşie. e semn că deja unul din „sufletele pereche” şi-a găsit cel puţin o „pereche” şi caută să comunice cu ea. cu care trebuie să ne căsătorim şi alături de care. chiar şi dacă ne limităm la aspectul pur sexual al relaţiei. Semnalele de comunicare sunt la cel mai scăzut nivel posibil. cum vom vedea mai târziu) sunt 3 femei. Cuprins EOF Pagina 11 din 35 Universului (Ego-centricii). vom discuta în continuare despre sferele roşii. se pot întâlni mai des cu imagini în care apar sfere albe. în forma fizică numită „om”. De aici şi enorm de multe deziluzii ale unora dintre cei care ştiu cu certitudine că şi-au găsit un astfel de © Stănescu. putem afla cu aproximaţie.

După ce întâlnirea are loc însă. Oricare ar fi sentimentul generat de această evaluare. studiind internetul ca fenomen. după ce am clarificat puţin chestiunea sferelor roşii. Prin urmare. la interval mic de timp. Pe de altă parte. răspunsul era unul singur: Ceea ce vedeam în fotograme. Aşa am remarcat inversarea ordinii culorilor curcubeului. care au fie toate cele şapte culori ale curcubeului. această carte este doar o mică parte. ele sunt ordonate invers: VIAVGOR. înseamnă însă un efort comun de comunicare şi conştientizare. În cazul meu.0. atunci singura cale de a face aceasta. “Împreună”. După cum se observă. să discutăm puţin despre lanţul sferelor policromatice. ne putem da seama cât de bine comunicăm şi în mod direct. Cât de performantă va deveni comunicarea între noi şi cât de repede. este mai puţin sexul şi vârsta fizică. din care. pot fi văzute clar formaţiuni de sfere. de fiecare dată. de exemplu. Dacă ele sunt necesare. este împreună. Dar este totodată şi o măsură a ceea ce avem de făcut şi în ce direcţie anume. etc. sfera cea mai de jos. care determină nivelul de instruire şi de experienţă acumulată. tot aşa ne manifestăm şi prin emisiile empatice şi telepatice. Ca să fiu mai limpede. am avut nevoie de peste doi ani de căutări. în care apare şi curcubeul şi acest lanţ de sfere coliniare. tot aşa suntem capabili să comunicăm şi într-o reţea în care viteza de transfer este. © Stănescu. La rândul lor. Monica & Şerban. Pe cât de responsabili şi deschişi ne manifestăm pe internet. fiind cea Roşie. Cuprins EOF Pagina 12 din 35 companion. Deşi am cerut sistematic „cheia” de interpretare. Acum. sufletele pereche care se caută. Contează în primul rând nivelul de comunicare care poate fi realizat şi numărul canalelor de comunicare care funcţionează deja. 2010. este internetul. Cât de bună este această comunicare. dispuse în ordine inversă culorilor curcubeului. „partenerul de căsnicie ideal”. Pentru a descifra semnificaţia acestui grup de sfere. Cu alte cuvinte. este adevărul despre starea de maturitate a omenirii. experienţa şi nivelul de instruire depind de zona geografică de origine. 2. fie o parte dintre acestea. Ceea ce este important la sufletele pereche. am reuşit să alătur fotograme făcute în acelaşi loc. Cum de nivelul comunicării depinde calitatea relaţiei şi o sumedenie de alte aspecte „exterioare” şi „interioare”. dacă în curcubeu culorile sunt ordonate de sus în jos ROGVAIV. Cuprins EOF Cuprins partea II Sferele colorate coliniare În unele dintre fotograme. vârsta fizică a sufletului pereche.Analiza spectrală biorezonantă V. am astfel de proiecţii care sunt cu mult mai tinere decât mine.0. acele sfere diferit colorate şi ordonate după o anumită axă. poate fi foarte diferită de a celui care şi l-a descoperit. într-o zi.. infinită: Reţeaua bazată pe telepatie. e nesfârşit. V 2. în imaginile noastre în care apar sfere coaxiale. există o multitudine de condiţii care contribuie la dezvoltarea mai rapidă ori mai lentă a comunicării între sufletele pereche. ca expresie a nivelului maxim de capabilităţi de comunicare.. locul pentru deziluzii amare. Apoi. Atât timp cât sufletul pereche este asociat sensului de „perechea sexuală”. între acei oameni. depinde de efortul fiecăruia în parte. intervin vârsta. în cele două imagini. a intra în amănunte este o întreprindere care necesită scrierea a multe cărţi. pot comunica prin limbaj articulat dar şi telepatic sau empatic. Aşa cum comunicăm pe internet. Un model de comunicare şi de calitatea acesteia. va fi factorul care va determina cât de repede se vor întâlni. teoretic. altele care sunt mai apropiate ca vârstă fizică. ca specie. Cuprins EOF 12 din 35 .

conduce la modificarea culorii. Ea este o reprezentare a Luminii. care se află de fapt pretutindeni. de claritatea sferelor situate coliniar. m-am concentrat asupra Ajna chakra. Cu alte cuvinte. suprapunerea parţială a lor. Ultimele două. într-o lume mai înaltă decât a noastră. ciudat fenomen. pot înţelege mult mai uşor. După cum se vede în spectrograma mea. a structurii mele fizice. căutând cuvântul cheie „chakras”. Eu voi continua. care au o succesiune precisă a culorilor în spaţiu? În cazul Monicăi şi al meu. V 2. Primele informaţii furnizate sunt conform celor cerute: Eu am cerut să mi se explice nivelul la care mă aflu în momentul acesta. în numărul de sfere roşii. la © Stănescu. Aşadar. a fost amorsat un proces complex de restructurare a unor informaţii provenite din mai multe domenii. colorate diferit şi. În vreme ce am învăţat să îmi modific frecvenţa de vibraţie în mod conştient. Rezultatul. Nivelul de energizare. au un mic curcubeu pe suprafaţa lor.0. aceste sfere sunt în număr de şapte şi corespund celor 7 centri de forţă. care este Entitatea 4D. ele sunt reprezentarea 4D a proiecţiei curente. există o Fiinţă. descompusă în elementele corespunzătoare formelor ei de manifestare fundamentale. în această lume densă. decodificat de mine: Numărul de sfere roşii = numărul potenţial (posibil) de proiecţii 3D cu care pot comunica conştient. chakras şi culori aţi clarificat-o. Cuprins EOF Pagina 13 din 35 Din acel moment. de foarte bună calitate deci. adică. mai uşor decât celelalte. Acest număr. nivelul cel mai bun de energizare îl am pe Anahata Chakra (Centrul Iubirii). este să priviţi printr-o riglă de plastic. 2010. Veţi observa că toate cele care sunt în jur. Ideal. Răspunsul este codificat în mai multe moduri. Ei bine. ar fi ca toate cele 7 sfere. Semnificaţia culorilor sferelor. studiaţi-le şi clarificaţi-vă nelămuririle. A fi capabil să te acordezi la voinţă pe o anumită frecvenţă înseamnă ceva diferit de a avea o structură perfect echilibrată şi corect dinamizată. exact la nivelul lui Anahata chakra m-am concentrat. să fie clar vizibile şi distincte. Există materiale în limba română. care distorsionează puţin culorile individuale. ia naştere o spectrogramă. aţi putut vedea foarte clar Sfera Roşie. ceea ce înseamnă o energizare corectă la nivelul tuturor celor 7 chakras. ca urmare a stabilirii unei comunicări liber-acceptate între o proiecţie fizică (Şerban Stănescu ori Monica Stănescu de pildă). o găsiţi pe internet. prin partea gradată. astfel. dacă le aveţi. a rămas la fel? Am avut nevoie de multe luni de reflecţie şi multe fotograme realizate pentru a înţelege. Trecerea luminii prin prismă. De asemeni. cea în care în dreapta apare o sferă uriaşă indigo. îşi semnalează prezenţa. O reprezentare a acesteia. pot comunica pe această frecvenţă foarte bine şi aceasta este calea pe care pot merge mai departe. Lanţul de sfere. De ce a apărut o altă entitate? De ce sfera indigo corespunzătoare din lanţul de sfere coliniare. care. Monica & Şerban. De altfel. presupunând că problema legăturii dintre centrii de forţă. este proiecţia corespunzătoare avatar-driverului. ROGVAIV. Explicaţia este simplă. Avatarul. în porţiunea secantă (suprafeţele comune ale cercurilor). îl puteţi vedea în fotogramă. ce înseamnă acele sfere coliniare. dar în special din fizică şi mai exact. este dat de gradul de diferenţiere al structurii proiecţiei active. Cu alte cuvinte. pe care o vom numi proiecţia activă. la momentul realizării fotogramelor. Împreună. depinde de nivelul de energizare al proiecţiei active. determină difracţia luminii şi. cei care au văzut filmul „Avatar”. Pentru simplificarea înţelegerii. Iată ceea ce înseamnă acest răspuns. în secvenţa de sfere colorate şi. Cum se obţine un curcubeu? Cea mai simplă metodă. care. datorită transparenţei lor şi a fenomenului de compunere a culorilor. aşa cum am precizat anterior sunt spectrograma mea. de asemenea. Verde. apar mai mici ca dimensiune şi culoarea este estompată. Rigla are secţiune triunghiulară şi joacă rolul de prismă. este în planul fizic şi este operatorul sau omul care realizează fotograma. Oranj.Analiza spectrală biorezonantă V. optică.0. În fotograma „Entităţi-S-05”. confirmând prin această spectrogramă recepţionarea acordului privind colaborarea conştientă. Indigo şi Violet. Cuprins EOF 13 din 35 . 2. cum am spus şi la început. materială.

lipsa coerenţei în gândire. a opune rezistenţă la învăţătură (fenomen răspândit în masă azi.. Poate mai târziu. aşa am ajuns să explicăm mecanismele bolilor. ca la nişte „radiografii” complexe. precum şi modul în care putem acţiona pentru compensarea sa şi prin urmare. a abilităţii de a interpreta corect informaţiile furnizate de fotograme. 2. conduce la boli mintale. e ceva de natură să îmi frâneze evoluţia şi asta. cazuistică în familie. vom discuta pe larg formele de manifestare în plan fizic şi conexiunea cu tipul de dezechilibru energetic. este stabilirea unui regim de viaţă menit să ne echilibreze energetic. însemnând că dificultatea situaţiilor prin care voi trece. Aceasta este cauzată de refuzul sistematic al integrării în macrosistem. este răspunsul la rezistenţa opusă faţă de neceitatea dezvoltării noastre. obsesii. în prezent. 2010. Este important să subliniez că.Analiza spectrală biorezonantă V. Putem să ne gândim de asemenea la aceste fotograme. mai am mult de lucru. fiind poate cele care stârnesc cea mai mare spaimă. Spaima. precum boala (sindromul) Alzheimer. aşa cum spun bătrânii „a da în calul care trage”. prin consecinţe şi modul de manifestare. Cred că cea mai importantă aplicaţie practică. Celălalt tip de dezechilibru este cel schizoid. Astfel. să acţionez corect. În acest punct aflaţi. aşa cum evoluează ea. schizofrenia şi similarele. este în sine un factor agravant al dezechilibrului şi un colosal consumator de energie. Acum. deoarece acestea m-au preocupat într-o măsură mai mare.0. până când ele vor apare în fotograme la fel cu cele care corespund Anahata chakra. dezechilibre hormonale complexe. care înseamnă a face © Stănescu. dezechilibrele mele sunt compensate prin preluare de energie de la nivelul Anahata chakra. Iată deci o primă informaţie importantă: Care sunt direcţiile în care trebuie să mă perfecţionez. el este tot Adevăr aşa încât. este un fel de încurajare care mi se oferă. în care toată energia de la nivelul lui Muladhara este consumată înainte ca ea să poată stabiliza propriul său nivel (structura fizică) şi se declanşează boli precum Parkinson. avem posibilitatea de a urmări noi înşine starea noastră de sănătate. pentru a creşte nivelul de energie la nivelele deficitare. în care se declanşează boli legate de sistemul nervos central. O altă cauză. Fiecare boală. acestea sunt reversibile o perioadă lungă de timp. la un nivel sau altul.. deci se poate munci eficient pentru compensare şi readucerea la normal. Paranoia şi altele. Cuprins EOF 14 din 35 . cele paranoide. trebuie să fac în aşa fel încât să cresc nivelul energizării pe centrii Vishuddha. Am enumerat aceste afecţiuni. Monica & Şerban. oricând se poate transforma în „ghinioane”. restabilirea sănătăţii. tulburări auditive şi motrice. fără costuri exorbitante de spitalizare şi investigare cu aparatură sofisticată. V 2.. Echilibrul. Oricât de puţin mi-ar place Adevărul. corelând semnificaţia celor 7 chakre. Odată acest regim conceput şi pus în aplicare. aflăm cu uşurinţă care sunt direcţiile în care trebuie să acţionăm. Din fericire. Şi iată. A accepta situaţia ca atare. e o soluţie de criză şi doar atât. chiar dacă în stare „embrionară”. cred că puteţi să înţelegeţi importanţa realizării acestor fotograme precum şi a dobândirii prin practică. ale structurii energetice a Fiinţei. că sferele corespunzătoare apar. evenimente care au menirea de a mă constrânge treptat. pentru ca fluxurile de energie să „spele” acele nivele energetice ale mele. boli ale sistemului limfatic iar la rigoare. Faptul că stau mai bine ca alţii..0. La fel cu toţi ceilalţi centri de forţă. în sensul dezvoltării pe direcţiile arătate. rămâne echilibru şi dezechilibrul dezechilibru şi. a fost una directă. printr-o metodă simplă de tot. apar două tipuri majore de manifestări fizice. Altfel exprimat. Ajna dezechilibrat şi lipsit de energie. Cuprins EOF Pagina 14 din 35 capitolul energizare şi echilibrare. va creşte proporţional cu rezistenţa opusă de mine. la momentul particular al realizării lor. Altfel spus. La nivelul lui Sahasrara. pentru a reduce dezechilibrul. „cancerul sângelui” = leucemie. Ajna şi Sahasrara. Sindromul Down. am nevoie să realizez o deschidere mai mare decât cea actuală. memorie scăzută şi în final ceea ce se numeşte „personalitate dublă” sau „sindrom discordant”. Unora s-ar putea să li se pară grozav.) înseamnă boli tiroidiene. Eu însă am înţeles esenţialul. „Treptat” aici. mai precis.

Ei sunt însă încă puţini şi atacaţi de confraţii lor cu o duritate şi o violenţă care merg până la asasinat. Îmi ia prea mult timp să argumentez această teză şi oricum. sunt angajate în acest proiect. 2010. care este în fapt separarea structurilor energetice complexe de interfaţa fizică numită „corp fizic” şi pe care mulţi o confundă cu Omul. Fotograma de la arteziană.. Sunt expus riscului de a fi atacat de lumea farmaco-medicală. Găsiţi pe internet poveştile a cinci savanţi asasinaţi pentru că au lucrat în cadrul unor programe militare ultrasecrete de cercetare în domeniul manipulării genetice. Numărul Entităţilor albe a crescut odată cu nivelul de concentrare atins de mine. acţiunilor şi atitudinilor.. Cu această ocazie. albe cu modele complexe în interior. V 2. sau albe cu modele colorate şi complicate.Analiza spectrală biorezonantă V. Ea are o durată de viaţă mult mai mare decât a corpurilor (proiecţiilor) fizice. poate înţelegeţi şi motivul pentru care acest material este difuzat unui număr restrâns de persoane şi încă. bazate pe cultivarea bolilor şi a psihologiei bolnavului. 2.. a afacerilor lor prospere. suntem nevoiţi să respectăm alegerile fiecăruia. fie inconştient. salutăm pe toţi medicii care au trecut de această parte a baricadei şi luptă din răsputeri să ajute oamenii să înţeleagă prin prisma învăţăturilor medicale. este doar un mic fragment. Revenind la ceea ce Monica şi cu mine ne-am propus în cadrul Proiectului Ritmuri Interioare. este faptul că aceste Fiinţe au venit să îi răspundă la nişte întrebări. nouă ni se par pierdere colosală de Timp şi Energie.. pe care. Cuprins EOF 15 din 35 . că ne putem schimba pe noi şi odată cu noi. că putem lucra împreună. de realizare a unor viruşi capabili să extermine un anumit de tip de populaţie. spun doar că vrem să redăm încrederea în forţele proprii ale fiecărui om în parte. cu atât metodele noastre vor fi mai mult luate în serios. Am © Stănescu. din care. altele mai puţin. Restul. Liberul Arbitru e Legea fundamentală a lui Dumnezeu. Putem însă face propriile noastre alegeri.. rugămintea ca Entităţile prietene mie. să fiţi proprii voştri medici. această carte. care oricând se poate mobiliza pentru a distruge o ameninţare a statutului lor. De aici. vom schimba şi mediul din jurul nostru. astfel încât şi eu şi oricine simte nevoia de a căpăta asigurarea că suntem asistaţi. Că putem fi sănătoşi. să se manifeste mai aproape de Planul Fizic. reflectă un anumit nivel de structurare al acestor Entităţi. Existenţa modelelor. Cuprins EOF Cuprins partea II Sferele albe După destrupare. Atunci când au realizat în ce sunt implicaţi şi s-au decis să facă publice informaţiile. Aceste Entităţi 4D. e doar o chestiune de Alegere. Desigur. este să vă învăţ ce ştiu eu şi anume. au avut doar rolul de a muşamaliza amestecul la nivel de stat în lansarea şi executarea ordinului de asasinare.0. să poată avea o demonstraţie. Dar. se pot observa sub forma unor sfere albe. Unele sunt mai evoluate. au fost asasinaţi. până la schimbarea întregii lumi. Toate acţiunile noastre. le-a pus fie conştient. ceea ce mi-am propus eu în această carte. Ceea ce este important pentru cel care realizează fotograma. ceea ce supravieţuieşte în primă instanţă. Cu cât vom fi mai mulţi capabili să ne dispensăm de serviciile medicale. Anchetele oficiale. Timp şi Perseverenţă. Cuprins EOF Pagina 15 din 35 fotografii în aer liber. cu o anumită configuraţie genetică. unor persoane care parcurg prima etapă. toate forţele noastre. este Entitatea 4D.”. Prin forţa împrejurărilor. Să facem explicit faptul că fiecare om îşi poate găsi locul în societate şi că el este chiar rezervat. legătura dintre fenomene. Monica & Şerban..0. deci... am făcut-o lansând în Univers. în baza aceluiaşi drept garantat de însuşi Dumnezeu: Dreptul de a alege. cu „ploaia” de sfere albe pe care v-am prezentat-o şi care este imaginea centrală a coperţii volumului „Autodezvoltare.

cred că a venit momentul să discutăm despre conexiunea dintre Entităţile 4D şi cele 3D. Din acest motiv. (piramidă cu baza triunghi) care. a folcalizării asupra unui obiectiv bine precizat. o structură spaţială care arată conexiunea dintre cele patru Suflete Pereche. ale cărei „umbre” sunt patru Fiinţe omeneşti. Este important să reţinem un fapt: Pământul. adică. e clar că şi lumea fizică răspunde cel puţin în egală măsură. care este poiecţia 4D. mi se par nume mai calde.. respectiv planeta Geea sau Terra sau. În această ordine de idei.Analiza spectrală biorezonantă V. Este un tetraedru regulat. Cuprins EOF Pagina 16 din 35 ţinut să fac mai multe fotograme. Adică. Monica & Şerban.. între ele. Figura 1: Sufletele pereche. 2010. V 2. Cuprins EOF 16 din 35 .0. pentru a pune în evidenţă importanţa concentrării sau altfel spus. aflate într-un plan fizic: Sufletele pereche. despre „Sinele Superior”. felului în care noi gândim. am ajuns la demonstraţia practică a ceea ce se afirmă în atâtea filme care circulă astrăzi pe internet. mai dovedesc şi altceva: Faptul că putem interacţiona cu lumile complexe prin intermediul gândurilor. care este în primă instanţă Entitatea 4D şi proiecţiile sale fizice. este modul în care putem deveni conştienţi de Sinele nostru Superior. „The Law Of Attraction” „Zero Point Awakening” şi încă multe altele. Eu prefer Geea şi alternativ Terra. Altfel spus. oamenii care simt că între ei.0. Cu alte cuvinte. cea mai evoluată formă din lumea minerală.3D Ceea ce este important să înţelegem. Dar. ca Realitate Fizică. mineralul-rege. s-a mărit şi numărul sferelor albe apărute în fotografie. cum preferaţi să o numiţi. este unul din scenariile posibile. Iată mai jos. Pământul. atunci când se întâlnesc. Este de fapt denumirea străveche a planetei. este foarte posibil ca proiecţiile fizice ale unei Entităţi 4D. dintre care amintesc doar câteva „What the fuck do we know?”. Pe măsură ce starea interioară de concentrare a crescut. să se afle în lumi fizice diferite de cea în care ne aflăm noi. transmisă pe cale orală şi de asemenea prin izvoarele scrise ale istoriei noastre. Cuprins EOF Cuprins partea II Conexiunea 3D . 2. „The Secret”. mai apropiate şi mai sugestive de conceptul „Mamă”. pe care o anumită literatură le numeşte „Suflete pereche”. este totodată şi structura de cristalizare a diamantului. este doar una dintre infinitele Realităţi 3D posibile. de vreme ce lumile complexe răspund modului nostru de gândire. se exercită o atracţie irezistibilă şi se simt excepţional împreună. Aşadar. Cei patru oameni care au frecvenţe de vibraţie foarte © Stănescu. Aceste fotograme. din infinitatea de scenarii posibile.

este felul în care se dezvoltă ceea ce numesc eu ”vectorul rezultant”. Toată cunoaşterea dobândită de noi. o mulţime de aspecte legate de formarea şi dezvoltarea unui astfel de cuplu. verificarea compatibilităţii fizice. Simţim că trebuie să existe cineva cu care să ne potrivim atât de bine. Ceea ce mă determină să accept cu mai mare uşurinţă această teză. dacă ele sunt bine cunoscute de către ambii. Este faza de căutare a răspunsurilor. Ea se bazează pe negarea oricăror forme intermediare de manifestare. în egală măsură anumite diferenţe. la nivel absolut. Ceea ce este important între noi. Monica & Şerban. pentru ca apoi. Un aspect important este însă. Acestei căi de evoluţie îi corespunde paradigma „Unitate în diversitate”. Evoluţia noastră. în esenţă sunt energii cu diferite frecvenţe. Dar. Cuprins EOF 17 din 35 . Dat fiind că începem prin a căuta în exteriorul nostru. căsnicii ratate. între suflete-pereche. De aici şi multele eşecuri în relaţiile interpersonale. Tocmai aceste diferenţe vor face relaţia trainică. este că cea de a doua cale. părerea mea. repet. vom găsi ceea doar ce se potriveşte din punct de vedere fizic. care fără îndoială. poate să pară o femeie banală. poate merge pe două căi principale: Evoluţia singulară. acea Entitate care s-a născut din clipa în care am consimţit să îi dăm naştere. este unul oarecare. această percepţie este doar parţial adevărată şi ea ţine de nivelul de evoluţie (dezvoltare) atins de fiecare. 2010. datorită nivelului slab de dezvoltare. care. Pot exista de exemplu mari diferenţe de vârstă. În cartea „Casa şi Familia”. La începutul procesului de conştientizare. adică. De altfel. vom aplica principiul „văzut-plăcut”.0. pur şi simplu. Cuprins EOF Pagina 17 din 35 apropiate şi constituie familia de proiecţii 3D a unei Entităţi din planul 4D. „Maya”) cu excepţia Absolutului. care sunt rezultatul educaţiei şi autoeducaţiei. Personal. este cea mai potrivită timpului pe care îl trăim. punând în comun resurse felurite. măsura în care consimt să evolueze împreună în mod conştient. a Unicităţii. înţelegerea faptului că pot exista diferenţe foarte mari între cele două Fiinţe umane. copii rămaşi pe drumuri şi multe alte nereguli sociale. consider că forma mai potrivită acum este cea de-a doua. 2. încât viaţa noastră să fie împlinită şi să fim fericiţi. exploatând astfel resurse comune excepţionale. este mai puţin hârtia de la primărie sau fizicul ei. inclusiv a Manifestării înseşi. în afara Fiinţei noastre. chiar dacă la nivel energetic. obiective comune. Aşadar. etc. Măsura în care cei doi se acceptă pe ei înşişi şi situaţia momentană a nivelului lor de evoluţie. Prezentului. dă naştere Vieţii. colaborarea. Ceea ce mă leagă de Monica bunăoară. există o compatibilitate ridicată. unirea. concepţii de viaţă. care înseamnă existenţa unor idealuri comune. care altfel. Fără îndoială. ei pot conlucra la îmbinarea creativă a acestora. În cealaltă © Stănescu. pot trece la cealaltă etapă şi anume. ştearsă. V 2. Cei care au extraordinara şansă de a îşi găsi un Suflet Pereche de sex opus. Cu alte cuvinte. la alt nivel. este spre exemplu o observaţie directă: Soarele printr-un proces de fuziune. întrucât. (Totul este o iluzie. care este mai mult calea bărbaţilor şi în unele texte mai este numită şi „Calea Mâinii Drepte”. ar trece drept „defecte”. sunt foarte conştient că ceea ce îmi place mie la fizicul ei.0. poate fi extrem de dezagreabil pentru o mulţime de alţi bărbaţi sau. educaţie. să fie revărsate înapoi în „Manifestare”. demonstrează că aceasta este calea cea mai răspândită de manifestare a Vieţii. adică Fuziunea. Evoluţia în grupuri. am discutat exact care este drumul care trebuie parcurs pentru identificarea şi în final găsirea Sufletului Pereche. dincolo de dificultăţile punctuale ce pot surveni la un moment dat în faţa Echipei sau cuplului dacă preferaţi. Am explicat pe larg aşa cum spuneam.Analiza spectrală biorezonantă V. care sunt esenţiale în dezvoltarea relaţiei. începe procesul de căutare a Sufletului Pereche. dintre care cuplul este prima şi cea mai simplă formă şi care se bazează pe principiul fuziunii conştiente a părţilor componente ale Întregului.

mă îndreptăţeşte şi consider eu că ne îndreptăţeşte pe toţi să credem în Viaţă. Timp de mai bine de 5 ani. încep să comunice între ele. ar trebui să accept faptul că tot ceea ce înseamnă Viaţă. Paradoxal. bazate pe acelaşi principiu de organizare piramidală. Şi aceasta. structura fizică. Prin contrast cu ceea ce se petrece în societatea clasică. Pe măsură ce aceste structuri piramidale se vor crea treptat. 2010. dar şi în construcţiile megalitice multiseculare: Piramida. Trăim într-o lume despre care am ajuns să aflăm informaţii pe care a devenit imposibil să le gestionăm la nivel de individ. Prin urmare. e o posibilitate in infinitatea de posibilităţi. în timp. are loc o restructurare a informaţiei şi energiei. Ce se petrece în lume? Iată întrebarea care m-a frământat şi căreia. să revenim la „lumea invizibilă” a Entităţilor. chiar dacă se organizează piramidal. până la cele mai fine nivele ale Universului. în continuă transformare. asistăm la naşterea unui nou sistem de organizare socială. în vreme ce în celălalt. care şi-a atins limitele şi este pe cale de a se dezagrega. după aceeaşi schemă piramidală. se va dezagrega. În primă instanţă. organizaţiile de toate felurile. etc. în continuă evoluţie. încât orice tentativă de argumentare a tezei contrare. Conflicte mai mari ori mai mici. deci respectă o schemă de organizare care îi garantează o rezistenţă colosală. Desigur. 2. vizibile: Incompetenţa guvernelor. În timp. sub presiunea generală a © Stănescu. este internetul. Toate au o structură piramidală. Este exact ceea ce vedem că se petrece la scară mondială şi numim „criză”. Bisericile şi armatele. aşa cum o cunoaştem. creând o structură energetică similară. conflicte armate. Fără îndoială. infinit. Ce înseamnă aceasta? Orice structură fizică.Analiza spectrală biorezonantă V. o evoluţie firească a organizării fizice de tip piramidal. a căror comunicare cu întregul organism care este societatea este extrem de limitat şi puternic distorsionat. Este un adevăr atât de evident. bazat pe o comunicare la nivel de individ şi al cărei schelet şi structură de rezistenţă. am fost convins că i se poate găsi un răspuns. înseamnă şi o restructurare a câmpurilor energetice.0. punctiform şi static. Cuprins EOF Pagina 18 din 35 variantă. cu atât mai mult cu cât. vom asista la mutaţii sociale spectaculoase. menită să stârnească panică mondială şi astfel să mai conserve o vreme oarecare privilegiile unei elite. După acest ocol în care m-am străduit să revin puţin în lumea fizică. în acest model de Univers. este o simplă iluzie. bisericile. se izbeşte de fapte clare. au o ierarhie de tip piramidal. dar ceea ce sunt acum.0. Vedem asta. ceea ce conduce la concluzia unui Univers închis. au fost şi au rămas 3: Masoneria. ceea ce se vede prin înseşi mişcările sociale de tip convulsiv la care asistăm. am căutat explicaţia acestui fenomen aparent inexplicabil. 4D. Îl ghiciţi? Iată-l: Lipsa suportului energetic al structurilor piramidale actuale. de aceea mă opresc aici. îşi are locul inclusiv teza Universului Punctiform. fiind lipsită de suport energetic. asistăm la o puternică dezagregare a acestor structuri. care sunt structuri închise. apare deja o limitare. Însăşi tendinţa naturală de organizare a societăţii umane. Am figurat deci structura care ia naştere atunci când cele 4 proiecţii 3D ale Entităţii de nivel superior. anume. este un teren al infinitelor speculaţii filosofice. începând cu nivelul 4D. În aceasta constă în fapt criza actuală: Lipsa nivelului adecvat de organizare la nivelele energetice superioare. Dacă întârzie să se manifeste o astfel de restructurare. Monica & Şerban. Aşa cum a demonstrat experimentul cu fragmentul de ADN expus la lumină. Răspunsul. se destramă cu repeziciune. o putem simţi dincolo de limitele suportabilităţii. Cuprins EOF 18 din 35 . Instituţiile care au supravieţuit cel mai bine timp de secole. greve. este în desenul prezentat şi în ceea ce aţi citit până aici. într-un Univers deschis. trebuie să evolueze şi în plan energetic. în locul unei explicaţii. demonstraţii. am descoperit că şi alte structuri secundare. atunci. are forma unei piramide. ca formă particulară de manifestare a Vieţii. faptul că totul este o iluzie. V 2. este doar o bombă mediatică. Am figurat structura care ia naştere şi pe care o regăsim de altfel în natură. Exemple? Armatele. „Armaghedonul” 2012. în prezent.

Oamnenii. stocate la nivel inconştient sau cel mult subconştient. ar fi constituite pe baze mult mai trainice şi implicit. „proprie”. Performanţele la care am ajuns. Cum potrivit experienţei întregii specii umane un anumit grad de armonizare este asociat unei anumite perioade de convieţuire măsurată în ani. la nivelul superior al organizării Universului.Analiza spectrală biorezonantă V. creştere urmărită prin metode simple de măsurare. dacă am fi educaţi să acţionăm prin metode specifice pentru creşterea conştientă a acestui grad de armonizare. în cursul anului 2009. sunt şocante şi am întrerupt aceste serii de experimente. acea experienţă personală. echipă?” Care este adevărata eroare şi în ce constă ea în fapt? Cum trebuie definită corect relaţia dintre doi oameni şi ce anume face să se simtă coeziunea dintre doi parteneri? Pentru că. produce efecte. de ce pare că am avea atât de mulţi ani de căsnicie. Fotogramele pe care le-am prezentat. şi acela împlinit pe 6 aprilie 2010. care să reflecte gradul de conştientizare „individual” cu toate consecinţele pe care această conştientizare le implică. ce influenţă produc ele asupra celorlaţi din jurul nostru? Cum percep ceilalţi oameni ceea ce se petrece între noi? Un prim set de informaţii. acţionează în ea. Cuprins EOF Pagina 19 din 35 evoluţiei întregului sistem numit „Terra”. se naşte întrebarea „Ce anume generează această percepţie falsă?” O altă întrebare. Totuşi. în această existenţă. Ca întotdeauna. consecinţe asupra întregului. Totuşi. Dincolo de ciudăţenia aceasta însă. sute de experimente de comunicare telepatică şi empatică. procesul de reorganizare continuă. pentru simplul mortiv că. 2. destul de modeste. Monica & Şerban. Aici însă. Înţelegerea faptului că sunterm părţile componente ale unui întreg şi că orice acţiune sau gând. Se pune aici întrebarea: De vreme ce am comunicat la distanţă. Dacă am fi sistematic educaţi în sensul măsurării gradului de armonizare dintre două ori mai multe persoane în procente spre exemplu. demenţa dezlănţuită. De aici. sunt dovada clară a restructurărilor care se petrec în lumea „invizibilă” a energiilor mai înalte. ar fi mult redusă. în final. stocată la acel nivel energetic pe care îl numim „Akasha”. gradul general de armonizare al © Stănescu.0. atunci unde sunt greşelile în definiţia a ceea ce înseamnă căsnicie. rezultatele ar fi incomparabil saperioare actualelor rezultate. impresie potrivit căreia. factorul stress şi mai departe reacţia la stress (Vezi Bedri Cetin – Energia Universală). colectivele de muncă. Cum are loc această restructurare. avem doar 1 (un) an. suntem modalitatea prin care Entitatea 4D culege informaţie din lumea 3D şi totodată. Este neîndoios că actuala elită poate provoca mari convulsii şi mari nenorociri speciei umane. care este şi mai neliniştitoare. ei vor măsura intensitatea şi stabilitatea conexiunii. folosind ca valoare de referinţă. pentru a realiza restructurarea la nivelul 3D. V 2. am putut efectua mişcări fizice coordonate prin astfel de comunicări mediate de biocâmpurile noastre. prezintă ceea ce putem face relativ uşor. Pornind de la aceste premise. de coordonare la distanţă prin transmiterea pe calea câmpurilor a informaţiilor din teren. am efectuat împreună cu Monica. pentru a verifica soliditatea acestei ipoteze de lucru. restructurare care va permite Entităţii 4D să comunice mai uşor cu lumea noastră 3D. de asemenea. Potrivit experienţei lor. a lumii 3D? Figura 1. am avea peste 20 de ani de căsnicie. pentru a putea conştientiza implicaţiile la scară mai mare. după interminabile şi epuizante discuţii cu Monica. o reprezintă impresia multor oameni care ne-au văzut împreună. cuplurile s-ar putea forma pe baza unor măsurători de compatibilitate energetică. exprimarea acestui proces de evaluare a parametrului informaţional-energetic numit „grad de armonizare”. conduce la o exprimare echivalentă în ani de convieţuire. este „Şi dacă percepţia este corectă. Astfel. Cuprins EOF 19 din 35 . privită din perspectiva noastră. provoacă pierderi catastrofale. scriptic.0. parteneriat. atunci am asista cu certitudine la reducerea drastică a destrămării familiilor. percep gradul de echilibrare dintre câmpurile noastre întrepătrunse. Altfel exprimat. 2010. am înţeles ce se petrece. prin intermediul nostru. dat fiind faptul că suntem „membrele” acestei Fiinţe. începând chiar de la nivelul 4D. se impune o condiţie.

Cuprins EOF Pagina 20 din 35 societăţii umane ar creşte. Cuprins EOF 20 din 35 . cei care am conlucrat la scrierea acestei cărţi şi la punerea la punct a Metodei Analizei Spectrale Biorezonante. mai puţin vizibilă. Ilustrarea schemei de conectare prezentată la începutul acestui capitol. Vom discuta mai departe ce înseamnă existenţa a două tetraedre. De noi depinde. 2. Prima structură. E posibil să scurtăm spectraculos şi chiar să eliminăm complet. distructivă.Analiza spectrală biorezonantă V. respectiv cele dintre structurile 3D. Voi încheia aici subiectul conexiunilor 3D – 3D de prim nivel. Ea reprezintă descrierea unor paşi concreţi. sau opt proiecţii. Ce poate rezulta de aici. constituită din 4 Entităţi roşii. grupate câte patru. poate ajuta la înţelegerea a ceea ce trebuie făcut. conferindu-i un grad de operaţionalitate mai mare. aşa cum este evoluţia noastră acum.0. Informaţia prezentată până aici. Încheierea acestei expuneri o voi face cu o fotogramă realizată în martie 2008. activează structura 4D. foarte apropiată de coroana solară. foarte clar vizibile şi următoarea. conflictuală. V 2. © Stănescu.0. făcuţi de noi. Monica & Şerban. o perioadă de evoluţie a Terrei de tip convulsiv. Figura 2: Două structuri tetraedrice. fotograma care apare pe coperta volumului I al seriei „Ritmuri Interioare” şi în care se poate observa exact structura tetraedrică a opt proiecţii fizice. ceea ce ar permite comunicarea mai rapidă şi mai puţin distorsionată cu structurile noastre superioare. 2010. este dificil de spus. prezente în fotogramă sub forma a opt sfere roşii-roz. care odată formate.

Dintre cele două. se pot organiza la nivel fizic. bilaterală şi — inconştientă sau subconştientă. 2. exprimabile în cifre şi statistici. pentru valoarea lor de simbol şi încărcătura pe care o conţin. evident a doua este mai puţin de dorit decât prima. Ea este totuşi o etapă necesară. evidenţierea condiţiilor. am abordat conexiunea între structurile 3D. 2010. comunicând între ele pe mai multe canale de comunicaţie. Experimentele de comunicare efectuate de mine în perioada 2004 – 2010. © Stănescu. unilaterală.0. discuţii în grupul de studiu care să elimine confuziile legate de distorsionarea comunicării. de o anumită cultură şi educaţie. sau chiar patru oameni. în condiţii cât mai variate. am văzut în capitolul precedent că cele 4 Suflete Pereche. cât felul în care asociem informaţiile cu reprezentările acestor forme de existenţă.Analiza spectrală biorezonantă V. este necesară desfăşurarea unui program complex şi o desfăşurare de forţe care depăşeşte cu mult posibilităţile a unul. mai ales în perioada identificării persoanei care este potenţiala noastră pereche sufletească. care să asigure condiţiile minimale efectuării unei lungi serii de experimente şi măsurători. comunică conştient şi nivelul distorsiunilor apărute în procesul de comunicare. Aşadar. Odată ce aceste Suflete Pereche încep să comunice între ele. de timp. ele se şi influenţează reciproc. doi. Cu alte cuvinte. Este nevoie de condiţii.4D În capitolul precedent.0. Monica & Şerban. între Sufletele Pereche. este dificil de estimat în valori discrete. Cuprins EOF 21 din 35 . etc. resurse variate şi mai ales. Contează mai puţin denumirea în sine. corpurile fizice ale oamenilor sau. Pentru a putea efectua un astfel de studiu. V 2. relevă cel puţin două tipuri de comunicare: — conştientă. Măsura în care cele două – patru suflete se influenţează reciproc. stocarea şi prelucrarea datelor şi observaţiilor experimentale. sau. Am să folosesc în continuare expresia Suflete Pereche. Cuprins EOF Pagina 21 din 35 Cuprins EOF Cuprins partea II Conexiunea 3D .

se găsesc şi soluţii pentru depăşirea unor obstacole momentane. am căutat o explicaţie a fenomenelor constatate. E destul să spun că. relatări ale unor curioşi care. de undeva trebuie început şi acesta este motivul pentru care am urgentat realizarea acestei prime sistematizări a adnotărilor şi experimentelor efectuate în perioada 2004 – 2010. Există astăzi sute de şcoli de bioenergetică. Reiki. singurul lucru interesant făcut. Marea majoritate a textelor filosofice. conduce la rezultate spectaculoase. Ca urmare a acestor rezultate experimentale. Monica & Şerban. se practică învăluirea în zeci de văluri magicomistice. Ceea ce m-a interesat au fost fapte experimentale şi contextul în care acestea au avut loc. relaţiile sociale se dezvoltă mai rapid şi mai armonios. şocat de ceva ce se situează dincolo de înţelegerea şi capacitatea sa de acceptare a unor fapte brute? Curând am înţeles că literatura de gen. Prana-Healing. axată îndeosebi pe cazuistică. înmulţind numărul întrebărilor fără răspuns în mod exponenţial. 2010. poate fi obţinut fără a plăti sumele de bani pretinse. chiar dacă este unilaterală. iscate din dorinţa de a accede la celebritate. Cel puţin în aparenţă. se face de la un cu totul alt nivel. pe care ei o promovează cu atâta sârg. inteligenţa şi intuiţia se manifestă mult mai intens. Toţi cei care se consideră maeştri în esoterică. © Stănescu. Din păcate însă. conectarea la nivelul lui Anahata Chakra. despică firul în patru. decurge mai rapid şi mai eficient. Până şi şcolile esoterice. Punctele de vedere prezentate de primul grup. etc. demonstrează valabilitatea învăţăturilor din Biblie. „Goana după aur” a îmbibat şi cunoaşterea aceasta. Ceea ce. mai multe dintre aspectele profunde şi implicaţiile unor situaţii complexe de viaţă. Astfel. evoluează mult mai rapid. dar între care lipseşte această conexiune energetică a Iubirii. este spectaculos mai ridicat. oferă informaţii diluate şi contradictorii şi trebuie să îmi găsesc singur calea înspre Adevăr. o serie de cursanţi Reiki. care poartă „războaie de lumină”. Am stat şi m-am întrebat de sute. atât de importantă pentru fiecare. Cuprins EOF 22 din 35 . întrucât abordările filosofice. în afara curiozităţii lor faţă de senzaţional. discuţiile degenerează în polemici şi extinderea continuă a listei de piedici şi imposibilităţi. de ce se vinde această cunoaştere la preţuri atât de piperate când în realitate.Analiza spectrală biorezonantă V. sunt mai curând monologuri polemice asupra problemelor şi foarte rar soluţii efective. cu „săbii de lumină”. sunt mult mai clare. „văd” entităţi malefice. în dosul căruia. toată învăţătura este îmbrăcată în mult spectacular. cu timpul.0. pentru a se asigura vânzarea la preţuri colosale a unui produs care. pornite de la informaţii de mâna a doua. V 2.0. sunt sesizate cu mult mai multă obiectivitate şi promptitudine şi totodată. îşi difuzează învăţăturile cu puternice accente speculative. ba chiar horror. Cum se explică totuşi ineficienţa în găsirea şi aplicarea soluţiilor? Care sunt cauzele tegiversărilor şi a alunecării treptate în zona derizoriului şi a atitudinilor polemice? Acestea sunt doar o parte mică a nedumeririlor. nivelul unei discuţii cu nişte copii situaţi în zona de vârstă 14 – 17 ani. „elită” cu ajutorul căreia. greu inteligibil. a întrebărilor ridicate de unele dintre experimentele efectuate. îşi crează mici imperii financiare şi apoi o „elită” din anumiţi discipoli. Dar cât anume este informaţie valoroasă într-o relatare a unui om uimit. a fost consemnarea situaţiilor. în teorie. Ceea ce pot spune este că practica demonstrează că. A fost nevoie să studiez multă literatură. mii de ori poate. ţes văluri din ce în ce mai dense şi derutante în jurul unor fenomene foarte normale şi care pot fi învăţate şi fără îmbrăcămintea sciencefiction. Din păcate. literatura de gen abundă în interpretări particulare. în diferite direcţii. la nivelul lui Anahata Chakra. Corinteni XIII. iniţierea autentică. prezintă avantajul unei experienţe de viaţă şi decizionale mai ridicate. o grupă de vârstă mai ridicată. în vreme ce în cazul al doilea. Cuprins EOF Pagina 22 din 35 Totuşi. am descoperit că se camuflează în fapt infatuarea şi ignoranţa. Cei aflaţi într-o astfel de comunicare. rupte de faptul experienţei interioare. cu puţin efort individual. depăşeşte nivelul multor discuţii între maturi situaţi în zona de vârstă 40 – 75 ani. lăsând la o parte limbajul voit eclectic. „bombe de lumină”. nivelul comunicării în limbaj articulat. 2. Învăţarea. tot felul de monştri care mai de care mai înfricoşători.

am decis să îmi structurez cercetările pornind de la o schemă simplă: — Conectarea cu subiectul cercetării la nivelul lui Anahata. Altfel spus. într-un limbaj accesibil pe cât posibil. planeta. Descoperirea conexiunilor energetice între cele patru proiecţii însă. un adevăr simplu: Organismul uman. au în comun manifestări şi percepţii în care Lumina (subtilă) este direct implicată. am ajuns la concluzia că singura luptă cu singura şi cea mai grea boală. În primul moment. mai cu seamă în ceea ce priveşte utilizarea cunoştinţelor Yoga. Cu aceste două elemente fundamentale în minte. Monica & Şerban. tentaţia a fost să resping ceea ce era evident.0. în a cărui valoare. Era mult mai comod să pun acele sfere pe seama reflexiilor oprice în lentile. la mijlocul anului 2008. are 75% din suprafaţă. pornind de la tot ceea ce acumulasem ca experienţă. Cuprins EOF 23 din 35 . apa. a fost conectarea la nivelul lui Anahata Chakra. în alt © Stănescu. au fost din nou spectaculoase. Pe acest fond al realităţilor interioare proprii. practic în orice. susţinute de dovezi disparate şi dificil de conectat într-o construcţie coerentă.0. se regăseşte în natură. conţine 78% apă. care apare practic în toate formele de iniţiere şi şcolile de tratamente bazate pe tehnici de medicină tradiţională orientală. şi frantasme distructive. care răspundea multor întrebări. Cum se explică faptul că alimentaţia noastră. — Utilizarea Luminii subtile. Neastâmpărul meu dintotdeauna însă. care se suprapuneau peste multe alte rezultate experimentale obţinute în anii de după incidentul din 1967.Analiza spectrală biorezonantă V. Aveam însă nevoie la acel moment de o metodă prin intermediul căreia să pot „traduce” informaţiile percepute de către structurile mele energetice. sunt imaginaţie debordantă. în primăvara lui 2008. a început să se închege întrun tot unitar. V 2. Aveam nevoie însă de o metodă de a obiectiva vizual toate aceste descoperiri. erau insuficiente. am decis să devin foarte prudent. al unor concluzii experimentale îngrijorătoare prin implicaţii. „accidente”. explicaţiile furnizate de această descoperire. De ce? Mă frământa la acea vreme. inclusiv Isihasmul Ortodox. au fost efectuate cu Lumină. Al doilea element de bază. Restul. privind „Lumea de Dincolo”. acoperită cu apă. Dincolo de descoperirile cu aspect spectacular făcute în 2004. a reuşit să mă călăuzească prin labirintul falselor idei şi ipoteze contradictorii. deci Energia Iubirii. aşa cum o cunoaştem. conceput de mine pornind de la teza că. rămâneau însă invariabil câteva realităţi pe care mi-a fost imposibil să le înlătur: Lumina. care prin colosala energie pusă în cărţile sale. propria mea experienţă emoţională. a unor erori datorate aparaturii. 2010. Cum îşi permit astfel de oameni să se erijeze în vindecători şi să se împăuneze cu „victorii” în „lupta cu boala”? De-a lungul anilor. 2. este fundamental greşită. Reiki şi Inforenergetică. ale cărui câmpuri sunt încărcate cu astfel de tensiuni. Cuprins EOF Pagina 23 din 35 Pentru cei care au cât de cât o experienţă a lumilor invizibile. Absolut toate iniţierile primite în perioada 1991 – 2010. Energia şi Informaţia. mai multor oameni. am stat şi m-am întrebat ce fel de maestru Reiki poate fi un om. În aceste condiţii. m-a pus să repet prima serie de fotograme.Corinteni XIII. sub o formă ori alta. alimentaţia omului. etc. Aşa au apărut fotogramele cu „sfere roşii”. „aberaţii optice”. eu cred. peste 60%? Rezultatele obţinute în cele aproape 80 zile de astfel de regim. precizez că toţi aceşti „monştri” şi „diavoli” sunt simple reprezentări mental-imagistice ale unui corp subtil măcinat de tensiuni şi conflicte interioare uriaşe. e lupta cu propria mea ignoranţă. Ceea ce până la acest experiment erau doar simple ipoteze de lucru. Nenumăratele poveşti de iubire şi impactul lor social şi emoţional. Aveam aici cel puţin câteva garanţii ale inexistenţei vreunui pericol: Biblia . credinţă pentru care îi mulţumesc Maestrului Ghelasie Gheorghe. Toate vindecările şi ameliorările realizate asupra mea şi asupra unor cunoştinţe care au apelat la mine. în aplicarea de tratamente unor pacienţi. „erori”. Astfel. deja luasem decizia de a încheia capitolul „Ritmuri Interioare” prima carte scrisă şi de a continua călătoria începută cu această carte în interiorul meu. inclusiv în minerale. este predominant uscată? Cum ar putea influenţa Fiinţa umană dacă în alimentaţie aş introduce raportul 75 – 80% apă în loc de solide. Am ţinut în primăvara lui 2008 un regim alimentar special.

trecuse cam repede la „lecţia a doua” şi îmi servise imaginile cu sferele colorate. Ce este ea? Evident. tu. La vreo trei luni după seria de fotograme cu opt sfere roşii. 2010. învăţasem câteva noţiuni de proporţiile corpului omenesc.0.. a unei construcţii multi-stratificate? Am reluat lectura multor pasaje din diferite cărţi. pornind de la cele două ecuaţii fundamentale ale fizicii cuantice: Ecuaţia Einstein (E=mc2) şi ecuaţia Max Plank (E=hv). colorate în verde şi albastru. m-am refugiat brusc în gramatică: Ete-te ce agramatism simpatic! Sună haios! Auzi.. conduceau clar la conexiunea dintre Lumină. care tratau problema Sinelui. „micul dumnezeu”. începând din 2004. devenisem familiar cu conceptul de Timp tridimensional. Am citit şi recitit pasaje lungi din toate cărţile care simţeam că mă pot ajuta să avansez în înţelegerea metodei de cercetare care îmi fusese dăruită de o Fiinţă extrem de binevoitoare. confortabile. care. cu toate argumentele unui „Gică-contra” destul de competent şi cu ceva experienţă în domeniul realizării imaginilor şi al prelucrării lor. cea de la începutul capitolului precedent. Aşa s-a născut prima schemă. Experienţele de decorporalizare conştientă. care răspunsese cererii mele de a fi ajutat să înţeleg ce este înăuntrul meu şi cine. îmi serveşte o întrebare încuietoare: Cât de superior? Ca întotdeauna. am înţeles că. Mă obseda asemănarea izbitoare a dispunerii celor opt sfere. „drăcuşorul”. sferele. de care fugeam: Mai am enorm de multe de învăţat! Am ajuns abia la prima structură mai complexă decât corpul fizic. suprapuse. Scânteia Divină din fiecare. A fost o perioadă de intense frământări şi căutări. Am regăsit conceptul stratificării şi am înţeles că sunt pe drumul cel bun. rămas în poziţie de meditaţie. că Sufletele Pereche sunt de fapt principalele părţi componente © Stănescu. sunt sferele roşii. Am trecut de formula lingvistică stupidă şi am înţeles că aici. era clar. aici apărea o altă întrebare chinuitoare: Câte straturi mai sunt până la „miez”? Dacă este doar prima „foaie de ceapă”. făcusem în adolescenţă un an de arte plastice. Spaţiul trece în Timp şi invers şi că cele două stări. Dar. se căzneau din răsputeri să mă înveţe ceva? Ştiam de existenţa „numărului de aur”. de decenii. Ea răspundea misterelor legate de Sufletele Pereche. Prin urmare. materiale. mă strivea. exista un Adevăr mare. materia solidă trece în Lumină. Aşa s-a produs „declic”-ul. imaginile au început să se complice. am realizat filmări video. 2.. în care mă jucam cu noţiunile se spaţio-timp. Încă din 1991 mă întâlnisem cu spectaculosul fotografiilor cu Entităţi. dintr-o perspectivă care sfidează orice logică matematică sau fizică. sunt doar nişte stări limită ale unei „substanţe”. cu canonul de proporţii al lui Da Vinci. „Cât de superior” Ha-ha-ha-ha! Faptul brut însă. am ajuns la concluzia că trebuie să existe o structură ale cărei „umbre” în planul fizic. Ce a vrut să ne transmită savantul şi artisul medieval prin acel desen misterios? Dar aceste Fiinţe. am fost nevoit să îngenunchez în faţa evidenţei! Aveam experienţă de fotograf amator. Am reluat studiul Chakrelor şi a modului lor de funcţionare. odată cu creşterea frecvenţei. Au început să apară două sfere parţial suprapuse. continuau să sfideze fizica aparaturii optice foto-video.. spiritul omenesc ataşat de soluţiile comode. Cuprins EOF Pagina 24 din 35 loc şi în alte condiţii. erau reprezentările unor existenţe fizice.0. vortexuri spaţio-temporale. mă familiarizaseră cu existenţa unui „EU” care se priveşte pe sine „de sus” şi înţelesesem că ceea ce privesc. Monica & Şerban. Ecuaţiile. este practic imaginea corpului meu fizic. Mi-am amintit de nişte fragmente de scrieri mai vechi „de sertar”. de la 10 ani. Am purtat mai multe discuţii — graţie internetului — cu o serie de oameni preocupaţi ca şi mine. Cu tot scepticismul meu de om de formaţie tehnică. La o altă abordare. Treptat. frecvenţa de vibraţie şi materia solidă şi puneau în evidenţă faptul că. de aceste domenii de cercetare. în locul fizic în care iniţializasem decorporalizarea. Făcusem deja nenumărate experienţe de decorporalizare. simţeam acum că trebuie puse cap la cap. ori ce sunt eu de fapt. Neastâmpărul din mine. care ocolesc greutăţile.Analiza spectrală biorezonantă V. Toate acestea. Devenea din ce în ce mai clar faptul că sferele roşii. Cine este totuşi acest „EU” care se priveşte pe el însuşi? Am înţeles că este vorba despre ceea ce unii numesc „Sinele Superior”. imediat după absolvirea cursului de operatorie imagine TV. V 2. Mă necăjea că profesorul meu invizibil. Cuprins EOF 24 din 35 . pe care am reuşit să o identific în termenul „eter” din scrierile tradiţionale orientale.

rezultă o structură de o complexitate colosală. Urmăriţi ce se poate obţine în grafica 2D. frecvenţe de vibraţie şi energii specifice. Astfel dacă luăm în considerare piramida ca sămânţă (gereratoarea elementară a construcţiei fractalice). forma geometrică-nucleu. ca Fiinţă şi proiecţiile sale sau părţile componente numite „Suflete Pereche”: Aşa am descoperit ce anume au vrut să ne înveţe cei care au construit piramidele. este atât de importantă? Ce „secret” ascunde această formă? După ce am citit vreo patru cărţi pe tema piramidelor şi experimentelor. Este irelevant cine le-a construit de fapt. Totul în Univers este ENERGIE ŞI INFORMAŢIE. Aşadar. Cuprins EOF Pagina 25 din 35 ale acestei Fiinţe. în spaţiu! Bun! Să trecem acum la o altă perspectivă a conexiunii 3D – 4D. Cu atât mai mult. Universul Infinit. am reuşit să înţeleg mesajul real al piramidelor: Piramida este schema de organizare a Universului. Şi dacă vechimea lor ar fi doar de 5000 de ani. este organizat în „straturi”. este „materia primă” iar formele sunt date de energia structurată potrivit unui volum oarecare de © Stănescu. au o vechime de peste 550. a fost mai mult efortul de a traduce experienţa interioară în imagini coerente şi în limbaj articulat. Abia după ce am înţeles că forma este ceva irelevant şi că ceea ce contează sunt conexiunile. Aşa se explică de altfel şi tendinţa naturală a societăţii omeneşti de a forma ierarhii piramidale. Da. totul este o chestiune de conştiinţă. Cuprins EOF 25 din 35 . ing.Analiza spectrală biorezonantă V. incert? De ce această formă particulară. astfel încât să existe certitudinea că ea va străbate zeci de secole. a justificat acest efort colosal de conservare a informaţiei. Marioara Godeanu cu piramida de la Piteşti.0. o primă reprezentare grafică a acestei structuri complexe 4D şi a relaţiei dintre ea.0. „viitorimea”. ca metodă de generare a imaginilor. conştientizare şi de perspectiva din care percepem Universul Infinit. Ea este „celula”. Fiecare „foaie de ceapă”. este piramida. are caracteristicile ei proprii şi de asemenea. contrar opiniilor oficiale de până acum. 2. e posibil să fie şi mai vechi. în toată această desfăşurate colosală. părţile care realizează interfaţarea dintre ea şi lumea tridimensională în care este ancorată conştiinţa noastră în mod uzual. pentru a ajunge la un „mâine”. tot rămâne întrebarea: Ce informaţie crucială pentru noi. Dar câte variaţiuni obţinem dacă modificăm unghiurile triunghiului? Dacă aveţi posibilitatea să vă jucaţi cu un program de generare a fractalilor (Ecuaţiile Mandelbrot) veţi vedea ce spectaculoase sunt rezultatele chiar şi în plan. după ce am citit despre lucrările şi rezultatele colectivului doamnei dr. schema de bază. 2010. Energia. V 2. numită Viaţă.000 ani. Cea mai plastică imagine este cea a unei cepe. Aşadar. Monica & Şerban. cu o sămânţă-triunghi echilateral. cinci sute cincizeci de milioane de ani! Şi încă. potrivit ultimelor cercetări efectuate. am rămas ani în şir cantonat în ideea „secretul e în formă”.000. Am revenit apoi la studiul fractalilor. Piramidele. De aici şi până la o primă reprezentare a conexiunii 3D – 4D. extrem de dificil de reprezentat. Iată mai jos.

al „necazurilor”. consecinţele alegerii. dar pentru a atinge această performanţă. Cuprins EOF 26 din 35 . este într-o continuă „fierbere”.” Revenind la conexiunea 3D – 4D. există o corelaţie continuă. Mai sunt şi alţi factori. ceea ce alegem să fim. adică. prin însuşi procesul complex pe care îl numim „Viaţă”. Legea Liberului Arbitru. 2010. Şi la acest „să le pasăm altcuiva”. Această legătură. Universul sprijină orice iniţiativă care implică dezvoltarea Vieţii şi inhibă. Suntem produsul propriilor noastre alegeri. Iată deci că schimbăm energie cu mediul de viaţă. le vom suporta. fie că ne convin fie că am prefera să le pasăm altcuiva. în transformare. începe vârtejul „ghinioanelor” sau. în mişcare. Puteţi să vă abţineţi de la a respira 24 de ore? Da.Analiza spectrală biorezonantă V. Extrem de multă lume încă trăieşte iluzia că răspunderea pentru propriile decizii. vă spun eu. A ignora aceste adevăruri. etc. cefaleele. o legătură imposibil de distrus. fie că ştim asta fie că o ignorăm. potrivit unui interes izvorât din nevoia de cunoaştere şi dezvoltare. indigestii. stratul 3D (prima „foaie de ceapă”) şi cel de-al doilea. interacţionează cu aerul şi deci. Monica & Şerban. Motivaţia. ea se poate traduce astfel: „Suntem ceea ce vrem să fim. să descoperim Legile care guvernează Universul şi să le îmbinăm în aşa fel încât să obţinem un rezultat sau altul. Totul evoluează. este reglementat de o Lege Universală.0. iată o perspectivă uşor modificată a imaginii de la începutul capitolului. Acest lucru. Cuprins EOF Pagina 26 din 35 informaţie. Pe de o parte. Puteţi să renunţaţi la a consuma orice lichide timp de 90 zile? Din nou răspunsul este da. dar primele efecte sunt constipaţia. stratul 4D: După cum se observă în figură. potrivit unor programe precise. poate fi transferată „altcuiva”.” Ceea ce putem însă face mult mai uşor. prin © Stănescu. imagine în care am figurat primul strat. dar.. este absolut imposibil. este să învăţăm din deciziile luate. V 2. Întreg Universul. vomismente. este fără îndoială o chestiune de alegere. Am explicat mecanismul în cartea „Autodezvoltare.0. avem o serie de corelaţii între structura informaţionalenergetică 4D şi structurile informaţional-energetice 3D. este un alt factor determinant. apoi urmează migrenele. transformată.. cu elementele componente din aer. flatulenţă (gaze). prin intermediul frecvenţei de vibraţie. funcţie de interesul şi perseverenţa pe care o arătaţi pentru învăţătură. între orice formă de existenţă din mediu şi mediul însuşi. Felul în care fiecare Entitate evoluează însă. Iată câteva exemple: Orice formă de existenţă. care vă poate lua toată viaţa. În esenţă. poate fi doar modificată. aveţi o cale lungă de parcurs. 2.

am venit pe lume cu nişte lecţii secundare. relevă că relaţia noastră este catastrofală. Monica & Şerban. dar suntem destul de mult diferiţi. Ca să iau un exemplu. hai să vedem ce înseamnă conectarea entităţilor 3D între ele şi în final. Adică.11. Cu alte cuvinte. cauzele care produc dezechilibrele. Cuprins EOF Pagina 27 din 35 mecanisme de reciclare a energiei. se înşeală. punând în comun ceea ce face din noi nişte individualităţi..06. se traduce prin „vindecare”. opuse. Cuprins EOF 27 din 35 . Scopul acestora. atât timp cât ne menţinem obiectivul de a forma o Entitate.. Ajungem să ne încălţăm. Deşi acest „joc”. datorită modului în care suntem educaţi.. mi-am propus mai puţin să abordez problema vindecărilor şi a tratamentelor şi mai mult să subliniez mecanismele prin care putem stabili un diagnostic al unor dezechilibre şi modul în care putem să conştientizăm calea pe care trebuie acţionat în vederea echilibrării. între care terapiile convenţionale sunt doar o parte dintre acestea. multă transpiraţie. Pe acest principiu se bazează toată concepţia mea privind Universul. prin două corpuri fizice. relevă că este singura formulă viabilă. altfel o să rămâi mic! © Stănescu. sunt nenumărate metode. 6D. ora 2:10. înseamnă multă. ca microsisteme individuale. Cine îşi imaginează că este vorba despre altceva. etc. care este formarea echipei sau. Bacău.0. ora 22:30. pe care ni le-am însuşit în anii precedenţi. Bucureşti. poate atinge succesul. se completează reciproc. 2. bunăstarea. trecând peste limitele individuale. să ne îmbrăcăm şi să facem o mulţime de lucruri. Dacă vreţi o demonstraţie. Astrograma individuală. este însuşirea unui minim de experienţă şi abilitate în gestionarea resurselor proprii.. — Îmbracă-te că o să răceşti! — Mănâncă. Împreună însă. care se opune Vieţii.Analiza spectrală biorezonantă V. omul parcurge în viaţă o serie de experimente. Datele necesare sunt: Monica = 15.1959.0. Când „baremul de promovare” a fost atins. Conceptul „proprietate”. De altfel. poate verifica ce am afirmat eu. ele sunt complementare. în fapt. ne sporesc şansele de a evolua. care însă. Cum anume se realizează „dizolvarea” limitelor proprii. Cea compusă. orice direcţie de dezvoltare a unui subsistem. Monica este Suflet Pereche cu mine. Iar drumul vindecării începe de la vindecarea mea. Am trecut deci la lecţia mai complexă. trebuie să remarcăm că înainte de orice măsură de tratament. am început să ne simţim şi să ne căutăm. e mai complicat de explicat. în care cuplul. care arată clar că drumul cunoaşterii este extraordinar de lung. ne naştem goi-goluţi.. trebuie să cunoaştem cât mai bine posibil. 2010. Este bine cunoscut mecanismul rezonanţei şi implicaţiile acestuia în Univers.. etc. Şerban = 11. ideea de vindecare şi tratament. V 2. Pe parcursul acestei cărţi. practic. oricine cunoaşte astrologie suficient de bine. care se manifestă în planul fizic. cauzele care conduc la starea de boală deci. Voi reveni poate în alt context. După această digresiune. conectarea la entitatea 4D. acţionează sinergetic şi sintonic. Cuprins EOF Cuprins partea II Activarea 3D Ca fiinţă tridimensională.1967. ca automatele. sau a celui care a ales calea autodezvoltării. pe care am făcut-o să vă uşurez puţin de sperietura celei de-a doua imagini. a căror expresie este starea de boală. care în fapt. dezvoltarea şi în particular. Restul.. Totuşi. aceste alternanţe în jurul unui punct de echilibru par a fi procese contrare. este o aberaţie la scara Universului Infinit. Principial. altfel spus. apoi 5D. dizolvarea individualităţilor şi fuzionarea într-un tot unitar.

fără rost. care să ştie „ce şi © Stănescu. a protecţiei şi celelalte nevoi care ţin de supravieţuirea biologică. Că suntem dirijaţi. de grup şi ajungem în fine la descoperirea relaţiilor care ne leagă de mediul de viaţă. Uneori. prin reproducerea ca individ. ca să puteţi înţelege fenomenul Activării. Apare întrebarea „Există Dumnezeu?” şi dacă da. dacă exişti? Dormi? De ce mă laşi să mă chinui în halul ăsta?” În acest moment. „presiunea” creşte. Că are emoţii. a devenit conştient la un anumit nivel. altfel o să rămâi mic! — Învaţă. Z. trebuie să existe „ceva” sau „cineva”.. 2010. inutil. vom experimenta şi efectele deciziilor luate. cum de altfel se şi vede de secole în societate. pentru că aşa crede el că ar fi bine. devine evident că pot fi obţinute doar în Echipă. inevitabil. este condusă de alţii. etc. Această nevoie este exprimată la nivelul cel mai scăzut. care sunt criteriile corecte de repartizare a resurselor. gânduri care îl frământă şi pentru a căror limpezire.0. la un cu totul alt nivel. modul în care ne percepem. casă şi chiar la orice formă de confort. Încet-încet. idei.0. Activarea este un proces care înseamnă o primă deschidere a individualităţii.. de la conştienţa individuală de sine. — Fii cuminte. Al nostru 3D. este acela de individualitate. începem să ne opunem acelor cerinţe care simţim că intră în contradicţie cu interesele noastre. clarificare.Analiza spectrală biorezonantă V. V 2. Ea este o particularizare a Legii Universale a Echilibrului. După o altă serie de astfel de experimente. către mediul de viaţă. doar pentru a afla răspunsul la o întrebare chinuitoare: Ce rost am eu în această lume? Totul în jur devine fad. de ce anume? De o poziţie socială care să îmi permită să terorizez nişte subalterni cu mofturile mele? De bani? De averi?) — . că te bat! (CE e aia „cuminte”? Să însemne oare „cu minte”? Adică? Craniul meu e fără minte.. Cuprins EOF Pagina 28 din 35 — Dormi. prin intermediul funcţiei de reproducere (organele sexuale). apare nivelul următor al Activării.. experienţa îl conduce să caute potrivit semnelor exterioare. atunci cine e „cuminte” ori „cu minte”? Cel care abuzează de forţă împotriva celui slab? Pentru că la asta se rezumă în final a fi „cuminte”: a fi sclavul celui puternic. în care individul simte nevoia perpetuării experienţei acumulate. apare limpede faptul că există parteneri cu care relaţia decurge „sublim” şi alţii. Încep să apară crizele existenţiale: Cine sunt? De unde vin? De ce trăiesc? Încep nemulţumirile legate de aspectele organizării sociale şi multitudinea de întrebări derivate din „Ce e drept. adjudecat”. individul îşi însuşeşte lecţiile de bază privind asigurarea hranei. sentimente. dincolo de el ca individualitate. reproducerea fizică.etc. Din perspectivă energetică. Monica & Şerban. ca să ai parte! (Parte. Treptele activării unui 3D. Răspunsurile la aceste întrebări însă. plăcut. a fi obedient. Legea care guvernează acest tip de indivizi. până la a renunţa şi la viaţă. continuă de aici. cunoscută în literatura orientală sub denumirea „Legea Karmei”. De ce există „injustiţie”. Şi asta. este dispus să renunţe la masă. se activează alte zone ale conştienţei. Odată aceste lecţii învăţate. de singularitate efemeră: „O viaţă are omul şi ea trebuie trăită!” Pe măsură ce experimentăm luarea propriilor decizii. ca urmare a Legii Cauzei şi Efectului. descoperă că există „înăuntru” şi „în afară”. că ni se încalcă voinţa şi dreptul de a alege. Astfel. care o înglobează. a avut loc Trezirea. Astfel. pe principiul „Văzut. că Universul este polistructurat şi că. „Ce faci acolo. etc. după experimentarea a tot felul de relaţii interumane. adică e gol? Cine hotărăşte asta şi pe ce criterii? După care legi? Cine îi îngăduie lui X. începe din momentul când simţim înăuntrul nostru că viaţa noastră. Procesul Activării. 2. Y să mă bată? Simplul fapt că sunt în inferioritate fizică faţă de el e o justificare? Şi dacă da.. este instinctul de conservare individual. cu care e tensionată. Odată Activarea produsă.) V-am dat câteva exemple de punere în problemă. Omuleţul nostru activat. a face ce îţi dictează el. La început.. La început. la cea de familie. Cuprins EOF 28 din 35 . ce e nedrept şi de ce”. începe să caute ceea ce numim „Sufletul Pereche”.

Totuşi. Astfel. Parcă toate „se leagă”.. doar el ştie de ce. se dezvoltă şi comunicarea devine mult mai amplă. în mod inexplicabil. legătura devine din ce în ce mai stabilă şi mai performantă. 3D. Reperele însă sunt exterioare şi erorile de detecţie.. îşi bate joc de el în fel şi chip. e vorba de empatie. se completează conexiunile şi pe orizontală şi nivelul de integrare.Analiza spectrală biorezonantă V. apare sentimentul nelămurit că „trebuie să existe o jumătate a mea”. 2010. În timp. e răzbunător. când numărul experienţelor de viaţă ajunge destul de mare încât să compare rezultatele lor cu ce îi spusese Vocea Interioară. să păstreze mai bine echilibrul structurilor interioare şi să acumuleze informaţie din ce în ce mai © Stănescu. Structurile energetice ale 3D. e cunoscut în literatura de gen sub denumirea de „Channeling”. Structura energetică a unui 3D. La început. În sfârşit. Până acum trăise într-un univers al surdo-muţilor. Iniţial. parcă se lipeşte undeva. o parte din experienţe. mult mai repede decât a făcut-o primul 3D cu el. Experienţele de viaţă încep să devină din ce în ce mai dificile. Cuprins EOF Cuprins partea II Activarea 4D . 5D. dar la un alt nivel. va fi mai atent la ce îi spune Vocea şi va verifica dacă e corect ce se petrece. mai complexă. Cuprins EOF 29 din 35 . acum se pare că a început comunicarea. le-a făcut aproape cum i se spusese şi au ieşit mai bine ca altele. se mişcau haotic.. Fenomenul. Începe să se deplaseze în lumea în care fusese imobil şi treptat. constată că e mai bine dacă ascultă Vocea. părtinitor. începe procesul de integrare la următorul nivel de complexitate. Astfel. încet-încet. procesul se reia. începe să pună întrebări. De aici înainte. te-ai răzgândit? Colaborăm?”. complexitatea comunicării creşte şi începe să se dezvăluie arhitectura Universului. când se lasă condus de Voce. chiar şi când logica e împotriva soluţiei. pentru 4D. În fine. Proiecţia 4D. Cu timpul se manifestă şi telepatia. Apar şi primele fenomene de decorporalizare conştientă. cu o singură verigă. Sufletele Pereche. sunt numeroase. Şi la un moment dat. care îl lasă să se chinuie. Monica & Şerban. Acesta este momentul în care la 4D. să se revolte. îşi va îndrepta toate furiile şi nemulţumirile. Informaţiile se restructurează continuu. împotriva lui „dumnezeu”. între cei patru 3D. tot ce ai vrut tu ai făcut! Acum. se reintegrează în cea 4D şi 4D începe să capete mobilitate. indiferent ce le-ar fi spus. Şi îi răspunde: „Prostule! Eu sunt aici dintotdeauna! Am fost alături de tine tot timpul dar tu ai fost surd şi orb! Orice ţi-am zis. în străfundurile lui 3D. Dat fiind nivelul de vibraţie mai ridicat al stratului 4D. la găsit! Multe experimente de viaţă se vor derula în astfel de condiţii. „Vocea Interioară”. Începe în paralel şi comunicarea pe orizontală. creşte. Aşa trece la treapta următoare a Trezirii. apare Trezirea.. Şi atunci. să ceară explicaţii. Aşa se naşte primul canal de comunicare. o cunoaşte. Pe măsură ce experienţa se acumulează şi comunicarea prin intermediul câmpurilor se perfecţionează. El încă are nevoie de „cineva” în spinarea căruia să zvârle răspunderea tuturor „nenorocirilor” prin care trece. acesta începe să comunice cu Sinele său Superior. Pentru 3D. Este cea mai primitivă formă de Channeling. începe o altă perioadă a existenţei. încep să gestioneze din ce în ce mai bine energiile.. Treptat..0. Şi începe căutarea acesteia. De acum înainte. 2. V 2.0. E nevoie de un vinovat.Trezirea Odată ce 3D a început „să strige”. Cei patru 3D care îl compun. e încă prea devreme. e doar o comunicare slabă. începe treptat să comunice cu toate cele patru 3D şi încep întrebările cu următorul nivel de complexitate. în mod conştient. începe să descopere că. De aici încolo. Cuprins EOF Pagina 29 din 35 cum”.

Începe clarificarea relaţiei: De ce? Ce? Cum? Etc. După parcurgerea unui stagiu de acest gen. Comunicarea 5D – 3D în loc să aibă loc progresiv. apare trezirea lui 5D. vor pleca către o altă planetă. se maturizează suficient. apar blocajele. Astfel. Cele 5 proiecţii 4D încep să comunice între ele din ce în ce mai bine. Experienţele de viaţă sunt din ce în ce mai bine concepute iar învăţăturile.Analiza spectrală biorezonantă V. canalul iniţial de comunicare mai capătă o verigă. V 2. Iluminarea lui 3D. 5D este Activat. Aşa apar contactele cu civilizaţiile „invizibile”. colaborările cu ele şi evoluţia gernerală accelerată. în alte sub-benzi vibraţionale (Vezi Scarlat Demetrescu. în scopul ridicării frecvenţei medii de vibraţie la nivel planetar. astfel încât şi aceştia să poată descoperi Scânteia Divină din ei. este puternic condiţionat de nivelul de evoluţie al altei Entităţi 3D. încât 3D o preferă. 5D. şi alţi 3D. Activarea 7D. Acele Entităţi care reuşesc însă să depăşească această barieră naturală a vibraţiei fundamentale planetare. abia atunci. 5 la număr. înglobând toate formele de viaţă din 3D. O muncă extrem de dificilă şi delicată. aşa numite „spirituale”. începe o sarcină mai grea. comunică în Fizic cu alte proiecţii 3D. conştiinţa celor 5 4D fuzionează. „sufletele pereche” 4D.0. că sunt proiecţiile unei Fiinţe cu alt nivel de complexitate (5D). Treptat. „vârfurile”. care este o structură extrem de complexă. până în momentul când 3D. Ghidarea altor 3D. se limitează la una 4D – 3D. ei ştiu că e un potenţial mare şi că este una din proiecţiile lor „suflet pereche”. Iluminat. Treptat. Iluminarea 5D. acesta îl informează că trebuie să îşi caute „părţile” celelalte. Cuprins EOF Cuprins partea II Activarea 5D – Iluminarea Odată apărută comunicarea unui 4D cu al său Sine Superior. vor fi nevoite să se ocupe de dezvoltarea generală. putem numi această misiune. Odată stabilită conexiunea între 2 Entităţi 4D active. cu alte tipuri de experienţe 3D. conştiinţa celor 4 3D fuzionează. © Stănescu. apoi se extinde la nivelul 4D şi astfel. Monica & Şerban. apare fenomenul de integrare la nivelul 3D. „Din tainele vieţii şi ale Universului” şi „Viaţa de dincolo de mormânt”). aflaţi în diferite stadii de dezvoltare. 2010. În acest moment. trezite. evoluţia pe verticală este atât de tentantă. Urmează Iluminarea 4D. În general. Până atunci. pentru a îşi completa practica în 3D. Trezirea 6D. care. Adică. 2. cu care sunt conectate printr-un alt 4D. iar 3D. dar. 4D rămâne o perioadă îndelungată intermediarul între lumea fizică. se deblochează accesul general la 5D. Acest proces de maturizare însă. Apare apoi Activarea 6D. îi permite acestuia să identifice pe calea clarviziunii. 4D intensifică comunicarea cu primul său nucleu de 3D şi aceştia. Ce se întâmplă în plan fizic? Apar comunităţile stabile. fusese doar activ. mai profunde. Şi aici. care sunt de această dată. ele comunică intens cu 5D ale căror proiecţii (umbre) sunt şi înţeleg că sunt în fapt „celule” ale aceluiaşi ţesut. etc. care lucrează împreună. cu misiuni mai dificile decât cele pentru care ar fi putut rămâne anterior... Începe conştientizarea unui Adevăr fundamental: Toate sunt UNA. foarte frumoasă. Ei deja pot comunica telepatic şi înţeleg diferenţa dintre o rezonanţă spontană şi cea controlată. extrem de importante: Planeta! Abia când planeta însăşi ca entitate 3D ajunge să îşi conştientizeze propriul 4D. Entitatea poate alege să revină. 3D şi 5D. Acolo unde apar rezonanţele spontane. 4D Trezit. ignorând datoria de a transmite învăţătura. De cele mai multe ori însă. comunicarea 4D cu ai săi 3D devine mult mai performantă şi începe comunicarea cu Planeta şi cu celelalte planete ale sistemului solar în care evoluează. când practic. Astfel. 5D stabilizează conexiunea cu 4D şi astfel. Cuprins EOF Pagina 30 din 35 multă. De aici. Cuprins EOF 30 din 35 . „maestru de maeştri”.0.

Analiza spectrală biorezonantă V. este de aceea una foarte potrivită. evoluţia este un proces de conştientizare a ceea ce există şi abia apoi un proces de evoluţie. Cuprins EOF Cuprins partea II Vă urăm să vă găsiţi cât mai repede talentele native şi să le dezvoltaţi cât mai repede. atât prin simplitatea ei cât şi datorită intuitivităţii cu care schematizează structura Universului. este un nou giuvaer adăugat Tezaurului Universal. inedite. din structură simplă.0. Cuprins EOF 31 din 35 . În realitate. Omul. Cuprins EOF Pagina 31 din 35 Fiecare 3D trezit. între „microcosmos” şi „macrocosmos”. 2. În continuare. cu relaţiile dintre acestea. să găsiţi în voi Lumina. în structură complexă. este doar o formă de interfaţă foarte înzestrată. 2010. Monica & Şerban. V 2. Este o imagine microscopică a întregului Univers. Schema de dezvoltare fractală. Iubirea şi Echilibrul pe care vi le dă Adevărul! Monica şi Şerban Stănescu © Stănescu.0. schema evoluţiei întregului Univers. 4D şi 5D. Este ceea ce am putea numi „nucleul” sau „şablonul”. către formule noi. sau „sămânţa” fractală. Aceasta este. la scară foarte mică. din etapă în etapă. voi prezenta o schemă în care am reprezentat nivelele 3D.

Energia Iubirii. faptele demonstrează că lumea anglofonă este mult mai deschisă. capitolele enunţate consider că sunt suficiente pentru partea a III-a. o sclavie perversă. s-a transformat în „ZENLA Project” şi am decis să abordăm piaţa internaţională. Ansa virtuală şi măsurători. 2. Utilizarea fotografiilor cu Entităţi în vederea stabilirii priorităţilor. Armonizarea unui colectiv.. Dacă am avea Timpul şi resursele necesare să aşteptăm ca românii să se trezească în suficientă măsură pentru a acţiona integrat. oameni care muncesc de se spetesc în ceea ce numim „afaceri” sau liberă iniţiativă şi cărora li se impune prin legi şi instituţii cum sunt armata. Cuprins EOF Cuprins partea II Resurse ale ZENLA Project Ceea ce până de curând s-a numit „Proiectul Ritmuri Interioare”. Dacii. caz în care versiunile publicate. Toate lucrările publicate pot suferi în timp modificări importante.0. de rezultatele efective obţinute de fiecare în parte. echilibrat. Cuprins EOF Pagina 32 din 35 Partea III În curs de elaborare. este limba Engleză. pensii mai mari. În funcţie de interesul manifestat de cititori. salarii mai mari. abia atunci va începe să se schimbe ceva în România. vor mai urma şi alte dezvoltări. Crearea unei echipe de muncă eficiente. în care argumentul este aşa numitul „interes public”. se bat pe posturi la buget şi în loc să se apuce să muncească în adevăratul înţeles al expresiei „a munci” se întreabă de ce „bugetul” refuză să plătească. Limba în care va continua dezvoltarea proiectului. Din cuprins: • • • • • • • • • • Implicaţiile sociale globale ale structurii energetice piramidale. Atunci când românii vor înţelege că „bugetul” sunt oameni în carne şi oase. Motivul este unul simplu: Atunci când românii vor reuşi să impună pe plan mondial limba română cel puţin în aceeaşi măsură în care s-a impus limba Engleză. Evoluţia individuală şi colectivă. prime. factori decisivi în evoluţia individuală şi generală. 2010. etc. Deocamdată. pe prima pagină. Conştiinţa divizată şi integrarea. Din păcate însă. Monica & Şerban.. etc. Românii deocamdată. limba Engleză este cea care asigură audienţa cea mai largă cu putinţă în prezent. Şi din nefericire. pivotul central al integrării. poliţia. cunoaşterea lui Zamolxe. mai receptivă şi mai hotărâtă să acţioneze în sensul unor schimbări reale. pentru a putea transmite cunoaşterea moştenită de la strămoşii noştrii.0. footer) fiecărei pagini sau. Aspecte esoterice privitoare la dezvoltare şi integrare. Deocamdată însă. Recomand tuturor cititorilor să consulte frecvent versiunile lucrărilor publicate. a formării colectivelor de muncă şi a armonizării la nivelele 3D. se pare © Stănescu. am face-o cu siguranţă. V 2. securitatea. vor fi înlocuite cu noile versiuni. finanţele zise „publice” raptul (furtul!!) roadelor muncii lor. Stabilitatea şi eficienţa unei structuri sociale. pentru a ne putea face cunoscuţi. care sunt afişate în antetul sau posttetul (header. pagina cu cuprinsul. vom proceda altfel. Cuprins EOF 32 din 35 . 4D şi 5D..Analiza spectrală biorezonantă V.

Mergem la ei de bună voie şi negociem schimbul de valori. Restul. pe cine recunoaştem în viaţa cea de toate zilele? Ţăranii din piaţă. a clienţilor adică a oamenilor obişnuiţi — fără a se ascunde după legi. Criza mondială este una singură: Prea mulţi pierde-vară care s-au învăţat să simuleze munca şi prea puţini cei care muncesc cu adevărat. sunt cei care se pun direct în faţa noastră. bibliotecarii. brutarii. Cuprins EOF Pagina 33 din 35 că mitul „bugetului public”. tipografii. e un mit păzit cu străşnicie pe întreg globul de către o „elită” şi hrănit de miliarde de oameni. într-o continuă dezinformare a populaţiei. El se supune continuu unei evaluări a importanţei şi valorii produselor şi serviciilor pe care le oferă pe piaţa valorilor. sancţiunilor lor. frizerii. Cei care produc şi au curajul de a veni în faţa noastră. Pe ei îi recunoaştem ca fiind utili societăţii. armată. direct cu ei! Aceşti întreprinzători liberi. Cum pot eu refuza să plătesc un parlamentar care iroseşte după bunul lui plac. Monica & Şerban. stomatologii şi alte categorii de medici. Ce au în comun toţi aceştia? Îşi oferă produsele şi serviciile direct celor interesaţi. V 2. ale poliţiilor. cititorule. tu. Altfel. Şi el ar decurge normal. au de ales o singură soluţie: Supravieţuirea în alt mediu. Pe un ţăran la piaţă. a voastră şi care sunt validaţi de către mine.. voi!!). ceasornicarii. cizmarii. a celor care au uitat de mult ce este Iubirea. 2010.0. în data de 19 Mai © Stănescu. rezistă pe piaţa valorilor. este demn de tot respectul. producătorii de artă. Cei care activează în domeniul liberei iniţiative sunt singurii care aduc bani reali la „buget”. Prin acest act al recunoaşterii — sau nerecunoaşterii! — directe. De aceea datoria externă a României creşte zi de zi. Cam asta ar fi de spus despre debandada numită „criza mondială”. Toţi ceilalţi care procedează altfel. a celor care consumăm produsele şi serviciile oferite de ei. coafezele.. cei care căutăm şi cumpărăm = acceptăm schimbul de valori. o parte din profesori şi învăţători. procentul celor care simulează munca. noi. clienţii se orientează către cel mai bun. Cuprins EOF 33 din 35 . pentru a pute face schimbărilor la scară cosmică ce au loc. faţă în faţă. Dacă. fie într-o firmă cu capital privat. Depinde de tine. un securist care dezinformează lumea pentru a face jocul unui grup de minoritari cu interese obscure? Atunci când un om oarecare are curajul de a ieşi în stradă şi a spune „Asta am de oferit. a acelor valori pe care le produc şi pun în circulaţie pentru şi către noi. banii colectaţi de la oamenii corecţi? Dar un profesor incompetent. vor să îi desfiinţeze şi moral şi fizic. pe calea menţinerii în ignoranţă. serviciilor de securitate şi a munţilor de legi. a celor care muncesc şi trăiesc din rezultatele propriei lor munci. se ascund în dosul armatelor lumii. adică. dacă amestecul intermediarilor ar înceta. aceştia deci. expunându-se direct nevoilor oamenilor şi implicit. aceia dau toţi banii care se colectează la buget. care se schimbă zi de zi.0. 2.. cine are nevoie de ce ofer eu?”. cei care muncesc pe cont propriu. este de peste 75% şi asta s-a recunoscut oficial pe postul TVRi. printr-un act de liber consimţământ şi printr-o negociere directă acele produse şi servicii. Singurii care produc ceva cu adevărat util societăţii. dacă ne referim la România. fie ca liber întreprinzător (Persoană Fizică Autorizată. Până atunci. Sunt acei oameni care vin cu oferta lor de produse şi servicii în faţa mea. tuturor! După acest portret sumar. poliţie. Oricare altul decât România. instituţii care să constrângă acceptarea unui produs sau serviciu oarecare prin forţa legilor şi a instituţiilor de represiune amintite. prin ignoranţa şi suficienţa de care dau dovadă. sunt cei care desfăşoară activităţi pe cont propriu.. de către societate — adică de noi toţi. pe banii lor şi cu resursele lor şi ale familiilor lor. nouă. în care categorie vrei să te încadrezi: A celor care consumă şi trăiesc de pe urma muncii altora sau. sunt iluzii create de propaganda oligarhiei din fruntea ţării. În România. tâmplarii. Dacă acest proces ar decurge normal. constructorii. clienţii lor direcţi (eu. un ministru. Prea puţină Iubire şi prea multă dezbinare. cei care se calcă în picioare pentru un post „la buget”. îl putem refuza dacă are marfă slabă calitativ. Freelancer) şi pe care. un poliţist corupt.Analiza spectrală biorezonantă V. pentru că sunt atât de puţini cei care mai muncesc cu adevărat. atât timp cât oferă valoare. cei care riscă să fie în afara sistemului de salarizare de la buget.

scribd.sserbanro. 2.groups.Analiza spectrală biorezonantă V. 4.yahoo. „Casa şi Familia”. 3.com/group/IRP_downloads BLOG ZENLA PROJECT: http://zenlaproject. Ocultism.com/group/InnerRhythmsProject/ DOWNLOAD SITE: http://groups.com/group/autodidactulonline GRUPUL RITMURI INTERIOARE http://tech. 5. celor capabili să acţioneze în primul rând pentru a se schimba pe ei înşişi.yahoo.yahoo. „Începutul Călătoriei”.yahoo.com WEBSITES: Şerban Stănescu http://www.weblog. ca urmare a reducerii pensiilor şi salariilor bugetarilor. „Protecţia PC”. care sunt părţi componente ale ZENLA Project: Cele şase volume: 1.groups. „Autodezvoltare. Situri Web: GRUPUL AUTODIDACTUL ONLINE http://groups.yahoo.com/group/sa_facem_bani/ BLOG PROIECTUL RITMURI INTERIOARE http://ritmuri_interioare.cc ZENLA Project: http://www.wordpress. Alte cărţi ale autorilor (Monica şi Şerban Stănescu): „Am învăţat”. Tuturor celor capabili să înţeleagă ceea ce scrie în rândurile de mai sus.groups.ro/ BLOG CUM SĂ FACI BANI FĂRĂ BANI http://banifarabani.wordpress.yahoo. „Analiza Spectrală Biorezonantă”. 6.com/group/ritmuri_interioare GRUPUL OAMENI DE SUCCES http://tech. „Ghidul Autodidactului Online”. 2. în cadrul emisiunii consacrate grevelor şi manifestaţiilor ce au avut loc în Bucureşti.co. „Libera Circulaţie a Valorilor – LCV”.groups.zenproject.com/group/IRP_downloads MATERIALE VIDEO: http://www.com/group/oameni_succes GRUPUL CUM SĂ FACI BANI http://finance.youtube. „Schimbul de Valori”. Cuprins EOF Pagina 34 din 35 2010.cc © Stănescu.yahoo. Monica & Şerban.0.com/ SITURI DOWNLOAD: http://www. Extrasenzorial”. „Cum să faci bani”. V 2. 2010. le stau la dispoziţie următoarele resurse. Cuprins EOF 34 din 35 .com/sserbanro http://groups.com/user/sserbanro Resurse internaţionale (Limba Engleză): NEWSLETTER ZENLA PROJECT: http://tech.0.co.

0. Cuprins EOF 35 din 35 . Monica & Şerban.0. 2.Analiza spectrală biorezonantă V. 2010. Cuprins EOF Pagina 35 din 35 Cuprins EOF Cuprins EOF End Of File © Stănescu. V 2.