P. 1
Merész és extrém nászajándék ötletek a Meglepkéktől

Merész és extrém nászajándék ötletek a Meglepkéktől

|Views: 51|Likes:
Published by Meglepkek
Ne állj be a sorba, a tőled kapott szuvenír ne legyen egyhangú és monoton! Az alábbi szívhez szóló ötletek láttán szem nem marad szárazon.
Ne állj be a sorba, a tőled kapott szuvenír ne legyen egyhangú és monoton! Az alábbi szívhez szóló ötletek láttán szem nem marad szárazon.

More info:

Published by: Meglepkek on Apr 12, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/13/2014

pdf

text

original

Merész és extrém nászajándék ötletek a Meglepkéktől Ne állj be a sorba, a tőled kapott szuvenír ne legyen egyhangú és monoton!

Az alábbi szívhez szóló ötletek láttán szem nem marad szárazon. 1. Pénz a palackban Régebben az esküvő egyik legkínosabb pillanata volt, mikor a borítékot átnyújtottuk az ifjú párnak, ma már nem kell, hogy az legyen! Bár valóban kényelmetlen perceket okozhat a boríték átadása, mégis jól tudjuk, hogy a menyasszony és a vőlegény is jobban örül, ha ők dönthetik el, mire költsék a nászajándékba kapott pénzt ahelyett, hogy felesleges dolgokkal legyen tele a padlás. De hogyan is kerülheted el a nyomasztó szituációt? Ajándékozz pénzt stílusosan! Meglepkék egyedi ötlete egy viasszal lezárt palackpostában elhelyezett bankók, amelyekhez csak kalapács segítségével juthatnak hozzá a friss házasok. Így a te „csomagod” garantáltan kiemelkedik majd a számtalan fehér boríték közül, és biztosan emlékezetes marad, ellenben a többi egysíkú megoldással. Főként, ha elrejtesz a palackban egy szívhez szóló üzenetet is a készpénz mellett! 2. Hancúr Párbaj erotikus társasjáték Az újdonsült házasok számára a nászéjszaka mindig felejthetetlen, még akkor is, ha manapság már divatját múlta a házasság előtti cölibátus. Te viszont még emlékezetesebbé teheted a forró éjszakát! A negyedik turmix gép és mikrohullámú sütő között tuti siker és felüdülés egy erotikus társasjáték a szerelmespár számára. Csempéssz egy kis humort a kellemetlen borítékátadások közé, bár az ötlet vicces, mégis pazar, és biztos, hogy nem lősz bakot ezzel az ajándékkal. Sőt, a lagzit követő éjjel folyamán egyenesen a te meglepetésed lesz az első, amelynek hasznát vehetik! Neked köszönhetően olyan jól indul majd a házas élet, hogy kétségtelenül hosszú időre megalapozhatja a remek folytatást is. 3. Éjszakai helikopteres városnézés Igazán exkluzív ajándékot szeretnél adni, amitől hétszentség, hogy imába foglalják a neved? A házaspár ezt még a gyémántlakodalmon is mesélni fogja a rokonoknak, barátoknak. Az éjszakai városnézés helikopterrel lélegzetelállító élmény lesz. Ki ne kapna szívesen egy kettesben eltölthető éjszakai repülést? Képzeld csak el, ahogyan kedveseddel összebújva, a magasból letekintesz a fényárban úszó fővárosra. Ezzel a meglepetéssel fel nem veszi a versenyt a tucatnyi ötlettelen nászajándék, amiket lehet, hogy az életben nem használ majd az ifjú pár, vagy pár hónap múlva már nem is emlékeznek rá.

A nászutat követően megkoronázhatják a nyaralást, nem akármilyen hab lesz a tortán egy kis éjszakai helikopteres városnézés a világ egyik legszebb városának tartott Budapest felett. 4. Páros tandemugrás A páros tandemugrás tökéletes nászajándék egy extrém szerelmespár számára, ha kevésbé extrém az ifjú pár, akkor pedig pont azért remek ötlet, hogy végre átéljenek valami igazán adrenalin dús élményt! Felejthetetlen program lesz a friss házasoknak együtt megtapasztalni a szabadesést és az azt követő lebegést. Semmihez sem fogható, amikor szívük a torkukban lüktet, és csodás érzés járja át testük minden porcikáját. A biztonságot a tapasztalt tandempilóták garantálják, a légi operatőr felvétel pedig tesz róla, hogy megmaradjon az utókor számára is az ütős élmény. Már a lakodalom alatt híre megy majd, hogy ki volt a legkreatívabb ajándékozó! A nem mindennapi vagány meglepetés és ezzel együtt te magad is pedig örök életre emlékezetes marad a házaspár számára. 5. Csillagelnevezés Add nászajándékként a halhatatlanság zálogát! Nevezz el a menyasszonyról és a vőlegényről egy csillagot, avagy az éjszaka legfényesebben ragyogó égitestét. Eredeti tanúsítványuk lesz róla, hogy a messzeségben az ő nevüket viseli valamely égitest és megnézhetik a csillagvizsgálóban a különleges ajándékot. Nem igazán tudunk elképzelni ennél romantikusabb és egyedibb nászajándékot friss házasok számára. Örökre szóló, a holtomiglan-holtodiglanon is túlívelő meglepetés. Még szuperebb lesz a csillagelnevezés, ha a szerelmespár felveszi egymás nevét és a csillag például a Kovács-Szabó nevet viselheti.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->