TAJUK : PERNIAGAAN PASAR TANI DI BUKHARY SOUQ

NAMA KELAS SEKOLAH NAMA GURU : MUHAMMAD FAKHRUSY SYAKIRIN BIN AHMAD : 3 DELIMA : SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DATO’ SYED OMAR : PUAN GOH LEE PENG

TARIKH HANTAR :

7. 3. 10.SENARAI KANDUNGAN BIL 1. 8. 5. 2. 6. 9. PERKARA Penghargaan Pendahuluan Objektif Kajian Kawasan Kajian Kaedah Kajian Dapatan Kajian Rumusan Lampiran Rujukan Bukti MUKA SURAT . 4.

Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua-dua ibu bapa Puan Norlia Binti Abdul Rahman dan Encik Ahmad Bin Abu Bakar yang telah member dorongan dan bantuan untuk saya menjalankan kajian ini.PENGHARGAAN Terlebih dahulu saya mengucapkan terima kasih dan penghargaan kepada guru geografi saya Puan Goh Lee Peng atas tunjuk ajar dan nasihat serta bimbingan dalam menjalankan Kajian Geografi Tempatan. Saya bersyukur kerana mendapat kerjasama daripada ahli kumpulan saya Muhammad Afiq Hazwan Bin Muslim. Saya juga mengucapkan terima kasih kepada pengetua SMK Dato’ Syad Omar Tuan Mejar Abdul Halim Bin Hashim yang telah memberikan kebenaran kepada kami untuk menjalankan kajian ini selepas waktu persekolahan. . Muhammad Azim Bin Shahrir dan Muhammad Amirul Hafiz Bin Zambri.

dan pada cuti sekolah. Keluasan kawasan ini lebih kurang 5 km.Pendahuluan Kajian ini perlu di lakukan kerana ia merupakan syarat untuk pensijilan PMR. waktu malam. Saya menjalankan kajian ini pada hujung minggu. Saya dan rakan-rakan saya memilih tajuk perniagaan runcit pasar tani di Bukhary Souq. waktu petang. . Kawasa ini dipilih sebagai lokasi kajian kerana ia menepati tajuk kajian dan berhampiran dengan rumah saya. Saya diberikan 3 bulan untuk menyiapkan kajian ini dari Februari hingga Mei. Saya menulis laporan ini secara individu berdasarkan maklumat dan laporan yang dikumpulkan secara kumpulan.

Objektif kajian Kawasan kajian .

KAEDAH KAJIAN .

DAPATAN KAJIAN .