- restaurant rustic cu o capacitate de 200 de locuri, dispus pe 2 nivele, cu meniu traditional romanesc, unde se pot organiza nunti, mese

festive. - cazare cu o capacitate de 65 de locuri - sala de conferinte de 70 de locuri - curte de 7 hectare - lacuri in curte pentru pescuit sportiv - foisor cu gratar/barbeque pe malul lacului - parcare in curte - posibilitatea de practicare a echitatiei - posibilitate de inchiriere a ATV-urilor - posibilitatea de inchiriere a echipamentului de paintball - efectuarea de bungee-jumping - teren de sport - loc de joaca pentru copii - drumetii montane pe trasee care strabat tinuturi de basm- cazare cu mic dejun inclus; - camere dotate cu balcon, Tv color, cu cablu, cu telefon, cu internet, cu minibar si cu seif; - sauna, jacuzzi si minisala fitness; - sala de conferinte complet dotata (120 de locuri, video-proiector, flipchart, plasma, ecran), bar de zi; - parcare, terasa, spatiu de joaca pentru copii amenajat pe o suprafata generoasa ; - sala de bowling, tenis de masa, biliard, dartz.

La cererea dvs. Putem organiza plimbari cu Atv-uri, sanii sau carute trase de cai, sporturi in sala amenajata (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, ping-pong), paintball.

-teren de sport -tenis de masa -biliard -foc de tabara(la cerere) -piscina acoperita - 400mp cu apa incalzita (26-28 grade) -minipiscina -mers pe franghi -zbor pe cordelina -sauna, solar vertical, masaj

table .fitness.10 lei/ora -solar vertical-1 lei /min -sala de internet -traseu cu ghid la Vf.plimbare cu bicicleta .-paintball -trasee turistice in munti pana la 2270 m -piscina acoperita(minipiscina. sania . remi. sah.ATV -drumetii . .internet.Hranire pastravi .plimbare cu carutza. Omul 1935 m-5 lei\pers -masaj terapeutic-15 lei\ora -curs de franghii-10 lei\pers -tiroliana-5 lei\pers -panou de catarari -5 lei/pers -teren sport -10 lei / ora -foc de tabara -50 lei .5 lei zi -tenis de masa-10 lei\ora -biliard-10 lei\ora -darts .Calarie (ponei pt copii) .masti protectie) -minipiscina pt copii .karaoke . fitnes. sauna)-20 lei/zi -paintball-25 lei 50 bile (in dotare echipament.joc de joaca pt copii .tenis de masa .pescuit .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful