Shenime a) Ky eshte version i plote me kohe perdorimi 14 dite. b) Nese ju nevojitet Programi Bilanc per qellime mesimdhenieje ju lutemi te na kontaktoni per te marre materialet dhe versionin perkates. c) Nese keni Windows 64Bit shkarkoni ketu versionin perkates te Bilanc per 64 bit (~148M).

Nese keni probleme gjate instalimit ndiqni keto hapa: a) Shkarko Programin e "Asistences Nepermjet Internetit" b) Pasi ta hapni programin na dergoni ne suport@bilanc.com numrin qe shfaqet ne fushen ID dhe kontaktet tuaja.

http://www.bilanc.com/new/shkarko