UN MILION DE ROZARII

PENTRU SALVAREA COPILAȘILOR DIN SÂNUL MATERN 4 MAI (vineri), 5 MAI (sâmbătă), 6 MAI (duminică) ✞ 2012
În zilele de 4, 5 și 6 MAI, se desfășoară pe plan mondial o

BĂTĂLIE SPIRITUALĂ pentru ÎNCETAREA AVORTURILOR ȘI SALVAREA PRUNCILOR NENĂSCUȚI. Vă invităm să participați alături de oameni din lumea întreagă, RUGÂNDU-VĂ CEL PUȚIN UN ROZARIU PE ZI și oferind cât mai multe SFINTE LITURGHII CU ACEASTĂ INTENȚIE ! În ultimii 50 de ani, sute de milioane de prunci au fost uciși prin avort
chirurgical sau nechirurgical. Un masacru de asemenea proporții nu a mai avut loc asupra nici unei alte categorii de persoane. SĂ FACEM PENTRU COPILAȘII NENĂSCUȚI CEEA CE EI ÎNȘIȘI NU POT FACE CA SĂ SE APERE! „Îi încurajez pe credincioși să ceară mijlocirea Sfintei Fecioare de Guadalupe...rugându-se Rozariul pentru protejarea vieții intrauterine, prin campania Organizatiei Sf. Arhanghel Mihail.” (Cardinal Raymund Burke, 2008) Anul trecut, credincioși din mai mult de 40 de țări au participat și s-au înregistrat, cu scopul de a atinge un milion de rozarii (recitate în perioada stabilită) pentru încetarea uciderii pruncilor încă nenăscuți, dar scopul nu a fost atins. PREASFÂNTA FECIOARĂ DE GUADALUPE SĂ NE ÎNDRUME ȘI SĂ NE AJUTE ÎN ACESTĂ SFANTĂ BĂTĂLIE! AMIN.
Vă invităm să vă înregistrați angajamentul pentru aceasta luptă spirituală pe http://www.SaintMichaelTheArchangelOrganization.org/ inițiatoarea acestui efort comun internațional, pt. a se putea contoriza participările; să ne unim din an în an tot mai mulți în rugăciune!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful