ARTMANIA FESTIVAL, 6-12 AUGUST 2012, SIBIU FORMULAR ACREDITARE PRESA
Va rugam sa completati si sa trimiteti formularul de acreditare pana la data de 15 iulie 2012 la adresa de mail press@artmania.ro sau press@artmaniafestival.ro sau prin fax la numarul 031/437 91 23. Toate campurile sunt obligatorii! Pentru fiecare persoana
acreditata trebuie trimis cate un formular separat si o poza electronica (ex: unul pentru reporter, altul pentru fotoreporter).

1. INFORMATII PERSONALE: NUME PRENUME FAX TELEFON MOBIL EMAIL TARA ORAS 2. INFORMATII DESPRE ORGANIZATIE: NUMELE ORGANIZATIEI EDITOR/REDACTOR SEF ADRESA ORASUL TARA TELEFON ADRESA WEB 3. ¨ ¨ ¨ ¨ 4. ¨ ¨ ¨ 5. FUNCTIA OCUPATA: Reporter ¨ Operator Corespondent ¨ Foto-reporter Redactor ¨ Altele… (va rugam precizati) Producator TIPUL DE MEDIA: Ziar ¨ Radio Revista ¨ Online Televiziune ¨ Altele (va rugam precizati): VA RUGAM PRECIZATI: Audienta (pentru radio si TV): Tiraj (pentru ziare si reviste, mentionati daca publicatiile sunt zilnice, saptamanale sau lunare): Vizite pe zi (pentru siteuri): 6. Va rugam precizati, pe scurt, activitatile pe care intentionati sa le desfasurati in cadrul festivalului (reportaje, cronici, filmari, interviuri etc.):

7. Materiale publicate anterior despre ARTmania Festival (linkuri, scanari):

Pagina  1/2    

Prin semnarea acestui formular sunteti de acord ca ARTmania Festival 2012. Articolele. pierderea sau distrugerea bunurilor (inclusiv obiecte personale) ce pot surveni in timpul participarii la acest eveniment. Foto-video reporterii pot fotografia sau filma artistii festivalului numai din zonele special amenajate. traumele psihologice. sponsorii. 8. oficialii comunitatii si reprezentatii acestora sunt exonerati de orice raspundere cu privire la ranirea (inclusiv arsuri). 5. 12. Aceste reguli sunt valabile si pentru materialele foto sau video realizate in cadrul festivalului. chiar decesul. Jurnalistii si fotografii „freelance” vor fi luati in considerare pentru obtinerea unei acreditari doar in baza prezentarii unei delegari din partea unui canal media sau a unei publicatii. echipe radio si tv. editori radio si TV. 2.     Conditii de acreditare: 1. jurnalisti on line. cu exceptia celor care fac obiectul legilor in vigoare. 9. sunteti de acord sa participati la acest eveniment pe propriul risc. fotoreporter. 13. corespondenti straini si corespondenti ai agentiilor de presa). 7. Organizatorii isi rezerva dreptul de a retrage oricand acreditarea sau a restrictiona accesul persoanelor acreditate in anumite zone sau chiar a interzice accesul in perimetrul festivalului. cronicile si fotografiile facute in cadrul ARTmania Festival 2012 pot fi utilizate numai in cadrul tipului de media pentru care acestea au fost cerute. Purtarea ecusonului de acreditare de catre o alta persoana decat cea acreditata atrage dupa sine anularea acreditarii de catre organizator si confiscarea ecusonului. ARTmania Festival are dreptul de a refuza toate cererile de acreditare incomplete sau irelevante pentru promovarea evenimentului. De asemenea. 3. Acreditarile nu sunt transferabile. fara impunerea unor costuri aditionale. Legitimatia de presa sau cartea de identitatea sunt obligatorii la ridicarea acreditarii de presa. organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita oricand copii ale materialelor realizate in cadrul festivalului. 4. 10. Durata inregistrarilor video nu trebuie sa depaseasca 30 de secunde pentru fiecare concert din festival obligatoriu si necesita prezenta unui reprezentant al festivalului. Timpul acordat foto-video-reportajelor nu va depasi durata primelor 3 (trei) piese ale fiecarui concert si necesita prezenta unui reprezentant al festivalului. 6. organizatorii sai. Acreditarile de presa sunt rezervate strict mass media (redactori. Jurnalistul are obligatia de a purta ecusonul de acreditare la toate evenimentele ARTmania Festival. Nume si prenume: Semnatura si stampila Data: Pagina  2/2     . 11. Reprezentatii media au nevoie de acordul scris al organizatorilor pentru a inregistra materiale audio video la festival. ARTmania Festival isi rezerva dreptul de a limita numarul de acreditari disponibile pentru fiecare canal media.