(Ίσως η πιο ενημερωμένη δημοσίευση για Ελληνικά ebooks

στο internet με

25 links!!!)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ
Η ανάγνωση βιβλίων πρέπει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιβίωσης μας.Οι
λόγοι;Πολλοί. Αυξάνουν την ικανότητα μας στο να εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε, μας
κάνουν να σκεφτόμαστε καλύτερα, να αναπτύσσουμε την φαντασία μας,μας ηρεμούν
όταν είμαστε αγχωμένοι, μας κάνουν πιο ισχυρούς απέναντι στους κάθε λογής
εκμεταλλευτές, μας ταξιδεύουν σε διαστάσεις που δεν θα είχαμε την δυνατότητα να
πηγαίναμε ποτέ και μας βοηθάνε σε τόσα πολλά άλλα πράγματα ...
Οι τιμές τους έχουν φτάσει στα ύψη όμως.25 ΕΥΡΩ για ένα βιβλίο θεωρείται λογική τιμή!
Πόσο λογικό είναι να δουλεύεις όμως μια ολόκληρη ημέρα για να αγοράσεις
ένα βιβλίο;Ένα βιβλίο που στην καλύτερη περίπτωση θα διαβαστεί για μια φορά και
μετά θα αφεθεί σε ένα ράφι μιας βιβλιοθήκης να φιγουράρει σαν μπιμπελό για χρόνια
και στην χειρότερη θα καταχωνιαστεί κάπου μέχρι να αποφασίσει ο ιδιοκτήτης του
κάποια στιγμή πως πιάνει τζάμπα χώρο και πρέπει να πεταχτεί;

Και τι άλλες λύσεις υπάρχουν δηλαδή;
1ον)Υπάρχουν δανειστικές βιβλιοθήκες που έχουν ποικιλία σε μεγάλα κλασικά
αριστουργήματα.Το παράδοξο είναι ότι οι περισσότερες βιβλιοθήκες έχουν λιγότερους
επισκέπτες από ένα δημοφιλής βιβλιοπωλείο.Ρώτησε η κάνε μια αναζήτηση στο google
για την περιοχή σου
όλο και κάποια βιβλιοθήκη θα βρεις που να είναι κοντά σου.

org/ http://www.blogspot.Σε αυτά τα links πάντως υπάρχει μια λίστα βιβλιοθηκών για Αθήνα εδώ http://www.forfree.blogspot.gr/tags/ebooks.googlepages.php http://www.php?cat_id=24 2ον)Υπάρχουν δωρεάν e-books στο internet.html http://www.gr/frontoffice/portal.synthasite.com/ http://aromata.gr/ http://ebooks-gr.gr/thess/forless.edu.openbook.mikrosapoplous.com/home .johnnie-society.com/ http://www.gr/ http://www.com/index.gr/ebook/?do=/ebook http://e-vivlia.artspot.asp? cpage=NODE&cnode=1 http://greekquotations.com/group/2500--00-greek-books http://www.pblogs.scribd. Σε αυτές τις διευθύνσεις υπάρχουν πολλά ελληνικά e-books και κείμενα http://www.org/browse/languages/el http://www.eugenfound.gr/forless.gutenberg.freebooksingreek.php?cat_id=2 και εδώ για Θεσσαλονίκη http://forfree.snhell.gr/ http://www.

com/intl/el/googlebooks/agreement/ .gr/e-books.html http://el.com/ http://www.pblogs.com http://ebooks-gr.gr/store/pg001.free-ebooks.wikibooks.blogspot.blogspot.com/ http://srv-gym-ovryas.gr/~lekkas/books/ http://e-bibliothiki.org/wiki/ http://www.php http://ellinikibibliothiki.blogspot.com/doc/26937683 http://silver.ach.gr/ http://www.gr/el/list_online.000 τίτλους βιβλίων (αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) και να διαβάσεις ολόκληρα βιβλία που δεν προστατεύονται από τον νόμο των πνευματικών δικαιωμάτων η και να κάνεις λήψη αυτών αλλά επίσης και να διαβάσεις αποσπάσματα βιβλίων που προστατεύονται από τον παραπάνω νόμο.http://www.com/ http://comics-read-online.html Επίσης μέσω της σελίδας της google που αναβαθμίζεται μπορείς να κάνεις αναζήτηση κειμένων μέσα από 7.ebooks4greeks.picturebooks.google.pe.scribd.Πληροφορίες για την εν λόγω υπηρεσία θα βρείτε εδώ http://books.asp http://www.000.gr/gr/index.sch.blogspot.sch.

μαθαίνεις για βιβλία που χαρίζουν άλλα άτομα και στην συνέχεια .html http://www.archive.com/ http://www.wattpad.net/ http://www.audioowl.scribd.com/Main/MainText.com/ Επίσης αν γραφτείς στα sites που υπάρχουν με την μορφή υπερσυνδέσμων στο δεξιό μέρος αυτού του blog θα βρεις μεγάλη ποικιλία.com/2006/10/audio_book_podc.Αν ψάχνεις τώρα για ξενόγλωσσα ebooks υπάρχουν πάρα πολλοί τίτλοι στην διάθεση σου σε σελίδες όπως αυτές http://gigapedia.gutenberg.epistemelinks.howtogeek.perseus.free-ebooks.org/details/texts http://www. 3ον)Μια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι οι ανταλλαγές βιβλίων.openculture.com/ http://www.shtml http://paulocoelhoblog.com/news/download-the-entire-national-academies-presslibrary-for-free/5152/ Εδώ free audio books http://www.edu/hopper/ http://www.Μέσω του site του bookcrossing πχ.iue.com/pirate-coelho/ http://www.com/ http://www.org/wiki/Main_Page http://www.com/ http://www.tufts.aspx http://www.booksshouldbefree.it/LIB/ElectronicResources/ebooks.audiobooksforfree.com/ http://www.

com/gr/Αλ.booksmania.Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι μπορείς να γράψεις τις εντυπώσεις σου για αυτό το βιβλίο σε αυτήν την ιστοσελίδα και αφού το δώσεις σε κάποιον άλλο να διαβάσεις και τις δικές του εντυπώσεις.php 4ον)Αγόρασε μεταχειρισμένα βιβλία.com/forum/28/page_ Ανάλογου περιεχομένου είναι και το site του bookmooch όπου λειτουργεί σε διεθνή επίπεδο.Στο bookmooch συμμετέχουν και Έλληνες αλλά και Ελληνικά βιβλία.bookmooch. http://www.Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω site http://www.Μπακατσέλου 9 & Ιουστινιανού.com/ Μια πολύ καλή προσπάθεια επίσης έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες στο παρακάτω site όπου μπορεί κανείς να βρει και να δώσει μεταχειρισμένα βιβλία σε καλή τιμή η και δωρεάν.Επίσης τα μέλη αυτού του club διοργανώνουν και συναντήσεις για ανταλλαγές βιβλίων ανά τακτά διαστήματα. 2310260615 & 2310720577 .ένα μαγαζί στην Αλεξάνδρου Σβώλου 55 στο υπόγειο (δίπλα από το περίπτερο κοντά στο ύψος της Αγγελάκη). δίπλα στον Κινημογράφο Φαργκάνη *Exlibris Oldbookswww.exlibris-oldbooks. 2310253200 *Παλαιοβιβλιοπωλειο Θεσσαλονίκης Ιασωνίδου.gr μπορείς να βρεις σε αυτά τα μαγαζιά παλιά βιβλία. http://www.gr.gr/index. Σβώλου 55.ένα περίπτερο στην Βενιζέλου 40.Πληροφορίες για σχετικά μαγαζιά στην Αθήνα μπορείς να βρεις εδώ Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει το πάρε-δώσε στην Δημήτριου Γούναρη στην Ναβαρίνου. *Χρήστος Καββαδάς & Υιός | www.ένα μαγαζί απέναντι από το υπουργείο Βορείου Ελλάδος δίπλα από το park hotel και επίσης σύμφωνα με το forfree.bookcrossing.Στο συγκεκριμένο site χρεώνεσαι απλά τα έξοδα της αποστολής και για κάθε βιβλίο που δίνεις η παίρνεις αφαιρούνται η προστίθενται πόντοι ανάλογα.old-books.αφού τα διαβάσεις τα χαρίζεις και εσύ σε άλλους.

Γ.bibliupoli.Α δίνουν κουπόνια για δωρεάν η φθηνότερα βιβλία 7ον)Δάνεισε και δανείσου βιβλία με τους φίλους σου.gr/ 5ον)Αγόρασε βιβλία stock γιατί τα βιβλία εξάλλου δεν έχουν ημερομηνία λήξης.Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση.Στην Αθήνα σχετικά βιβλιοπωλεία μπορείς να βρεις εδώ 6ον)Κατά περιόδους διάφοροι οργανισμοί όπως ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας η ο Ο. Επίσης μεταχειρισμένα βιβλία μπορείς να αγοράσεις και μέσω αυτού του site http://usedbooks.Αφού τα διαβάσεις πήγαινε και πούλα τα στο κατάστημα που τα αγόρασες και πάρε άλλα(θα δώσεις κάτι παραπάνω βέβαια).Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει το ΒΙΒΛΙΟSTOCK στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 8 στο κέντρο.Απλά έχε υπόψη σου ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τις περισσότερες φορές τα βιβλία χάνονται η ξεχνιούνται με έναν μαγικό τρόπο .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful