You are on page 1of 2

Cum să-ţi optimizezi browserul de internet Căutarea pe internet este o experiență minunată.

Toate știrile și informațiile sunt la un click distanță. Fă ca această experiență sa fie și mai placută prin optimizarea browserului de internet. Nu mai aștepta ca pagina să se încarce doar pentru că ai instalate programe pe care nu le mai utilizezi. Iți arătăm câțiva pași care vor face ca browserul tău să prindă viteză și să încarce site-uri, video-uri și fișiere audio mult mai rapid și fără erori.

Internet Explorer Incepe sa-ti optimizezi Internet Explorerul prin folosirea unor utilitati incorporate in Windows 7. In mod implicit, performanta Internet Explorer este inclusa in sistemul de operare. Inchide toate programele de pe calculator. Da click pe "Start" si alege "Control Panel". Selecteaza apoi "Find" si "Fix Problems" pozitionate sub "System and Security". Da click pe "View All". Alege "Internet Explorer Performance" si "Next" in casuta de dialog. Lasa programul sa mearga si sa repare toate problemele si sa optimizeze Internet Explorer-ul. Apasa "Close" cand s-a terminat.

Sterge toate suplimentele pe care nu le mai folosesti. Acestea le poti localizat dand click pe "Tools" din bara de instrumente. De acolo selectezi "Manage Add-ons". Inchide tot ce nu mai folosesti si sterge-le pe toate, in masura in care iti este permis. Fiecare supliment de pe Internet Explorer este altfel. "Disable" iti da voie sa pastrezi suplimentul in browser pentru a fi reactivat ulterior, dar nu toate iti vor da voie sa faci asta. In acest caz, sterge toate programele pe care nu le mai folosesti.

Micsoreaza spatiul de pe hard drive pe care il foloseste browserul pentru a stoca site-uri. Da click pe 'Tools", apoi pe "Internet Options" si in cele din urma pe "Browser History". De aici selecteaza "Settings" si miscoareaza spatiul de folosire la 50.

Google Chrome Optimizeaza functionare Google Chrome dand click pe "cheia" localizata in coltul din dreapta sus a barii de instrumente. Selecteaza „Options". Apoi alege tab-ul „Under the Hood", da uncheck la "Show suggestions for navigation errors", "Use a suggestion service" si "Help make Google Chrome better", iar apoi apasa "Close" pentru a salva setarile.

Nu mai aștepta ca pagina să se încarce doar pentru că ai instalate programe pe care nu le mai utilizezi.Sterge sau dezactiveaza toate suplimentele nefolosite prin alegerea "cheii" si apoi din ea a optiunii "Extensions". Acest lucru iti va da voie sa vezi preview-uri ale documentelor. Identifica toti suplimentii care nu sunt utilizati si dezactiveaza-i prin butonul indicat. dezactiveaza "PDF support" pentru a optimiza browserul. Safari Pentru optimizarea functionarii browserului Safari de pe Mac ai nevoie de un program numit "Safari Speed". Iți arătăm câțiva pași care vor face ca browserul tău să prindă viteză și să încarce siteuri. . Din tab-ul "Performance". in loc ca acestea sa se incarce complet in browser de fiecare data cand le intalnesti. Sub "Network" selecteaza butonul "Proxy Settings". poti sa opresti "Page loading delay" care iti incetineste browserul. Acesta il poti downloada de pe internet gratuit. Micsoreaza spatiul de depozitare. Selecteaza "Tools" si da click pe "Options". Căutarea pe internet este o experiență minunată. Micsoreaza "Offline Storage" la 50 si apasa "OK". Sub tab-ul "Features". Acest soft iti da voie sa activezi meniul de "deparazitare" al Safari si iti va imbunatatii viteza browserului. Asta iti va da voie sa le reactivezi mai tarziu fara sa trebuiasca sa le reinstalezi. Din tab-ul "General" mergi la "Browsing History" si da click pe "Settings. Dezactiveaza proprietatea "Save favorite icons" pentru a imbunatatii si mai mult viteza. Selecteaza toate extensiile care nu sunt utilizate in acel moment si dezactiveaza-le. Toate știrile și informațiile sunt la un click distanță. Mozilla Firefox Sterge sau dezactiveaza toate extensiile din Mozilla Firefox prin alegerea optiunii "Tools" si apoi selectarea "Add-ons". Fă ca această experiență sa fie și mai placută prin optimizarea browserului de internet. video-uri și fișiere audio mult mai rapid și fără erori. Da restart la Google Chrome pentru a termina procedura. iar apoi din ea "Options" si da click pe "Under the Hood"." Reseteaza spatiul la 50 si apasa OK. Da restart la Firefox ca sa termini procedura. Micsoreaza depozitul folosit pentru stocarea site-urilor prin selectarea "cheii".