You are on page 1of 7

Sustinereexamen - Chapter 3 Exam - IT Essentials: PC Hardward and Software (Versiune 4.

0)

1

Un tehnicianinstaleaza o nouasursa in calculator. Ce tip de conector de alimentaretrebuiefolositpentruunitatea de discheta? Berg Molex Conectorpe 20 de pini ATX Conector SATA

2

Atuncicand se instaleazadispozitive SATA, catipinisunt in conectorul SATA al cablului? 7 34 40 80 184

3

Dupace un tehnnicianaasamblat un calculator nou, estenecesarsaconfigureze BIOS-ul. Candtrebuieapasata o tastapentru a porniprogramul de setare al BIOS-ului? Inaintesa fie pornitcalculatorul In timpulprocesului de incarcare a Windows-ului In timpul POST Dupa POST, darinainteca Windows-ulsainceapasa se incarce. Ce port este de obiceifolositpentru a conectaplacile de retea wireless externe? Paralel PS/2 SCSI

4

Tehncianulobservaca LEDulunitatiiramaneaprins constant. Care este prima metoda de a securiza UCP la loculsau? Pasta termoconductoare Incuietoriantistatice .) Hard disk-ul Unitateaoptica Unitatea de discheta Stick USB Placa video 7 Un tehnicianasambleaza un nou calculator.5 inch? (Alegetidoua.) CPU Memorie Placa de retea Placa de sunet Placa video 8 Un tehnicianinstaleaza o UPC nouaintr-un socket ZIF pe o placa de baza. Sa schimbesetarilejumperilor la masterpentruunitatea de discheta. Cum artrebuisaincercetehnicianulsarezolveproblema? Sa indepartezeunitatea de dischetafolosind Add/Remove Hardware.USB 5 Un tehniciandepaneaza un calculator care areunitatea de dischetadefecta. 6 Atuncicand se asambleaza un calculator. care douacomponentesunt in mod normal instalate in locasuri de 3. Care douacomponentesuntadeseamaiusor de instalatinainte de a montaplaca de baza in interiorulcarcasei? (Alegetidoua. Sa conectezecablul de date asigurandu-se cadungacolorataestealiniata cu pinul 1 peunitatesipeplaca de baza. Sa inlocuiascaunitatea de discheta.

25 inch sipoate fi accesatafara a deschidecarcasa? Hard disk-ul Unitateaoptica Unitatea de discheta Unitatea LS120 12 . Cum poateacestlucrusa fie facut de tehnician? Tehnicianulpoatecompletaaceastasarcinaprinatribuirealitereipartitiei in BIOS. dar nu estesigur de sloturile de extensiedisponibile. Unitatea de dischetapoatesa fie conectata la conectorul din mijloc al cablului cu treiconectori. Cetipuri de placi de retea wireless artrebuisaaibatehnicianuldisponibile? (Alegetidoua. Unitatea de dischetaartrebuiconectatafolosind al doilea controller. Literacorectapoate fi configuratafolosindsetarilejumperilorunitatii.11g intr-un calculator.) PCIe AGP SCSI PCI SATA 10 Un tehnician a fostrugatsainstaleze o unitate de discheta care saaibaliterapartitiei B:. 11 Ceunitateesteinstalata in locasul de 5.Parghie de fixare Suruburi 9 Un tehnician de teren a fostrugatsainstaleze o placa de retea wireless 802.

Sa se uite in manualulplacii de bazasaupepagina de Internet a producatorului.Facetireferire la schema. Sa se asigureca RAM-ulestecompatibil cu perifericeleinstalatepeplaca de baza. Ce tip de hard disk folosesteconectorul de puterearatat? ATA EIDE SATA SCSI USB 13 Care estemetodaceamaieficientaprin care utilizatorii pot saisicumpere RAMulcorectpentruaimbunatatiperformantelesistemului? Sa cumpere RAM de aceeasiculoare cu socket-urile de memorie de peplaca de baza CIP-ul RAM artrebuisa fie de aceeasimarime cu cip-ul ROM. .

LED-ul de peparteafrontala a carcaseilicare de un anumitnumar de ori. Atuncicandcalculatorulestepornitpentru prima data.14 Un tehniciantocmai a terminat de asamblat un nou calculator. Blocheazatastatura. 15 Care conectoraditional de 4 sau 6 piniestenecesarpentruuneleplaci de baza? AUX Berg Paralel SCSI 16 Care solutieartrebuifolositapentru a curata o UCP si un ventilator? Apasisapun Alcool medicinal O solutie de amoniacdiluata Alcoolizopropil 17 . POST-uldescopera o problema. Plaseaza un mesaj de eroare in BIOS. Cum indica POST eroarea? Emite un numar de bipuriscurte.

Ce tip de conector de alimentaretrebuiefolositpentru un hard disk PATA? Berg Mini-Molex Molex Conectorpe 20 de pini ATX .Facetireferire la schema. Ce tip de port esteprezentat? FireWire Grafic RJ11 RJ45 USB 18 Un tehnicianinstaleaza o nouasursa in calculator.

19 Ceactiuneesterecomandatapentru a prevenicaplaca de bazasaatingabazametalica a carcasei? Se seasigurecapartea non-conductiva a carcaseieste sub placa de baza. . Sa foloseascadistantatoarepentru a tine placa de bazadeasuprabazei de metal. Sa foloseasca o membrana auto-adeziva non-conductoarepepartea de sub placa de baza. Sa plaseze o bariera non-conductoareintreplaca de bazasibazametalica.