You are on page 1of 1

Resultat de les votacions dels Premis ciutat de Sant Adria 2012.

Categoria Esports -Ajuntament de Sant Adna de Besos

Resultat de les votacions dels Premis ciutat de Sant Adria 2012. Categoria Esports
Les entitats d'esports del municipi han escollit les candidatures premis Ciutat de Sant Adria 2012.
En la reuni celebrada el 22 de marc a les 19 hores a la Sala de Plens de I'Ajuntament i amb la participaci de 19 entitats d'esport, el regidor d'esports i la tecnica d'esports. Es mn realitzar les votacions corresponent als Premis Ciutat de Sant Adria 2012 en la categopria d'esports. Com a resultat d'aquestes wtacions , els premiats sn Categoria Esports, modalitat Persona Fsica: OSCA R PARRA, del Club de Lluita Olmpica de La Mina Categoria Esports, modalitat Entitat: Associaci Hockey TUCA NS. Des d'aquestes Inies, us fem arribar les nostres felicitacions iiii

I
m