Introducere » Electrocardiograf portabil » Electrocardiograf Omron HCG –801-E

Electrocardiograf Omron HCG –801-E
Electrocardiograf portabil
Accesibilitate: Număr produs: Producători: Preţ fără TVA: Preţ cu TVA (24.0 %): în coş: Electrocardiograf Omron HCG –801-E Specificaţie completă Accesorii, consumabile Comentarii Livrare in 24 ore in Bucuresti si 48 de ore in provincie. 231 Omron 1 968 LEI 2 440 LEI

Page

Electrocardiograf portabil Omron, compact, fara fir, cu un singur canal. Este excelent pentru uzul de pacient la domiciliu, in calatorii sau la serviciu. Precizia sa ridicata il recomanda ca fiind o unealta folositoare si pentru medicii de familie. Omron HCG 801 inregistreaza semnalul electric provenit de la inima si evalueaza diferite afectiuni cardiace. HCG 801 capteaza semnalul cardiac pentru 30 de secunde. Dupa masuratoare se poate analiza si revedea unda inregistrata precum si pulsul. Electrocardiograful Omron masoara unda electrocardiografica pentru a analiza "daca ritmul inimii dumneavoastra este prea rar sau neregulat" si "daca forma undei electrocardiografice este normala sau nu (abaterea de o forma speciala si extinsa in elecrocardiograma reprezentand activitatea electrica a unei portiuni din muschiul cordului)". Daca acestea nu sunt normale poate fi semn de aritmie sau angina. CUM SE REALIZEAZA O MASURATOARE: se actioneaza butonul de pornire a aparatului; asigurã o pozitie relaxatã. Poti realiza mãsurãtori si stând în picioare sau întins pe spate; pozitionati degetul arãtãtor drept pe cei doi electrozi. Chiar dacã sunteti stângaci trebuie sã – folositi mana dreapta; puneti electrodul de piept cu 5 cm mai jos de mamelon (spatiul 5 intercostal); din aceasta pozitie actionati butonul START. Începe mãsurãtoarea. Pe parcursul mãsurãtorii, unitatea emite un semnal sonor la fiecare sec timp de 30 de sec si la sfârsit 4 semnale rapide de acest gen; actionati timp de 2 sec butonul de închidere. Aparatul emite un semnal sonor când este închis. Omron HEARTSCAN este proiectat pentru situatiile in care echipamentele ECG conventionale sunt mai putin potrivite.

la birou in momentul in care simptomele trecatoare cer o solutie mobila si rapida. ghid de folosire rapida.. carte de garanţie. Daca este sa facem comparatie cu solutiile mobile de ECG deja existente. PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. In situatiile in care este nevoie de investigatii in continuare este necesar un dispozitiv de inregistrare portabil si compact este alternativa. HeartScan de la Omron ofera posibilitatea unei monitorizari pe termen lung .Electrocardiograf Omron HCG –801-E Page 5 ECG-ul cu 12 canale folosit in spital da mai multe informatii pentru o investigatie mult mai detaliata.unde sistemele de 24 de ore normal au greutati in a inregistra un eveniment real. acasa.01. http://www. gentuta de depozitare. 2 baterii AAA. dupa inregistrare softul inclus de evaluare automata va verifica datele colectate. pe cardul de memorie SD inclus se pot inregistra pana la 300 de inregistrari ceea ce ofera suficient spatiu pentru o monitorizare pe termen lung.ro/medmag/eshop/11-1-Electrocardiograf-portabil/0/5/76-Electrocardiograf. pentru evaluari viitoare datele se pot transfera pe calculator cu ajutorul softului ECG. ECG de la Omron ofera o alternativa la procedurile de mai sus. afara. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră. dispozitivul poate inregistra in jur de 30 de secunde de ritm cardiac si unda de fiecare data cand e activat. HeartScan de la Omron este foarte usor de utilizat. Acestea nu sunt practice in viata de zi cu zi..2012 10:23:16 . 11. Dispozitivele existente cu 12 canale necesita timp pentru atasarea electrozilor si sunt mult mai scumpe. HCG 801 de la Omron este: portabil compact fara cablu/electrozi cu un singur canal usor de folosit rapid discret Pachetul contine: electrocardiograf portabil Omron 801. card memorie. imediat dupa masurare inregistrarea cu ritmul cardiac apare pe ecranul LCD. manual de intructiuni in limba romana. Iata beneficiile folositnd HeartScan de la Omron: scopul lui este de a monitoriza acasa evenimentele cardiace sub supraveghere medicala.medmag. Masurarea continua inseamna electrozi incomozi si fire pentru pacient.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful