Jika engkau minta intan permata Tak mungkin ku mampu Tapi sayangkan ku capai bintang Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia Akan aku coba Ku hanya mampu jadi milikmu Pastikan kau bahagia Hati ini bukan milik ku lagi Seribu tahun pun akan ku nanti Kan kamu Sayangku jangan kau persoalkan Siapa dihatiku Terukir di bintang Tak mungkin hilang cintaku padamu Hati ini bukan milik ku lagi Seribu tahun pun akan ku nanti Kan kamu Sayangku jangan kau persoalkan Siapa dihatiku Terukir di bintang Tak mungkin hilang cintaku padamu Sayangku jangan kau persoalkan Siapa dihatiku Terukir di bintang Tak mungkin hilang cintaku padamu Terukir di bintang Tak mungkin hilang cintaku padamu

tak pernah langsung menangis.Assalamualaikumwaramatullahiwabarakatuh. TOGETHER.- . What past is past. tapi tak kesah janji sayang. As you guys know. InsyaAllah :’> Mohamad Amirul Asad Bin Razali was his name on birth certificate. NO DOUBT! Aku jiwang ka wey? . and biar benda ni antara kami ja. Asad pernah menangis untuk aku. from Kuala Lumpur to home. Orang-orang tertentu ja taw apa yang jadi. Seorang yang sangat tidak menyukai ikan dan sayur -. dan rajin belajar. Just think about our future okay tawan tawan? And now for me. Hey take note this. nak habaq sikit ni. ramai yang tataw dia ni pandai masak okay.Tak suka mi. Which is. while Mohamad Asad Bin Razali was his name on myKad.Our daughter’s names are Asfa Farisya which is asad plus fatin.Okay cerita atas bas tu memang to be continued.p K sila tekan sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang cinta atas bas ini ya. depan aku sendiri. Semua orang berhak untuk bahagia right? Untuk hang. GET CHILDREN.Now. from Nilai to Kuala Lumpur. Jangan tanya awat hilang pi mana nama Amirul tu.Something yang aku takan lupa sampai mati. from Sungai Buloh to Nilai. from hm to hm tataw dah hihi. Sorry to say la brader. buat lawak bodo and gelak gelak gelak. hai tawan tawan cemuee. is back to him. me. and oleh disebabkan itu aku drop bio dan sbb lain ialah sir tu terlah palinglah sangatlah amatlah bosanlah okaylah. tensyen k tensyen. if a boy cries for a girl. dia makan nasi kosong dengan daging masak merah. Kalau dapat hat tu pun okay dah. insyaAllah hang akan dapat kebahagiaan dengan orang lain k. Hm dia ni seorang yang sangat panas baran dan mudah naik angin dan cepat melenting dan marah dan seangkatan dengannya. seorang yang sangat menggemari ayam dan hanya akan makan ayam setiap hari. GAIN LOVE ON ME EVERY SEC. appreciate your man pleaseeee :) IT ALMOST 2 YEARS NOW. Tua 2 tahun tak cukup 6 hari dari aku k hihi :p Seorang yang berketinggian 169cm dan mempunyai berat 45kg. from bottom to top. from front to back. but people can changes right? Hewhew.. Dia ni kann. baru-baru ni ada terjadi something dekat aku. sebab seumur hidup aku masa dengan dia. from car to bus. from school to Aneka. gigih... taw lah perangai dia macam mana. The guy who owned my heart from beginning to end. Tapi series k. Baguih dak aku? *kadang2 rindu jugak kat twitter hmm* Hihi well.Okaylah sambung balik. So girls. Tapi kan kalau boleh aku teringin anak-anak aku ada hidung bangla macam Nadzmi. Hahahahaha eeeyekk :b Merupakan bekas ahli gimnastik dan mempunyai minat dalam parkour dan menggilai game dan segala game terutama HON! Eh sat. that is my ‘hajat’ when I turn into 17 y/o a month ago. from home to car. kalau aku duk sebelah masa dia duk main game. from home to school. sbb hidung kami dua tak cukup segi k. Lebih baik drop daripada habis duit bayar yuran tapi tak masuk kan? Okay dah. Game penting lagi dari awek K -____. And nama anak laki tak cari lagi hahahaha. sorang lagi Amy Batrisya. Yaa dia ni agak bantut pastu keding pulak tu haih. tak suka laksa. kalau boleh kembaq. Okay lately. *mata ke bawah tangan menaip* Hihi. Nak taw apa jadi tanya dia sendiri k -. He’s fun and funny ofcourse. Dan yang paling penting dia hanya cinta kat seorang budak yang bernama Fatin Nur Najihah Bt Jasmi. Yang dia taw cuma jadi kelolo. nak jadi pelajar cemerlang. she’s must means a lot to him. tambah dua pinggan. from night to day. aku bukan nak cita pasai ni pun sebenarnya -. Tapi kann. from Kedah to Sungai Buloh. Dia jugak pernah berkorban macam-macam untuk aku. my one and only. And as you guys know. yang tu habit yang tak boleh diubah k. I wanna share something about my relationship. Dan sememangnya kalau dia menangis memang pelik hahah :p. aku sendiri pun tak percaya nak habaq bg. dia juga mengimpikan 4 orang anak. percaya atau tidak? Hahahahaha jangan kata hang. rindu itew tak? :> Firstly. I LOVE YOU MOHAMAD AMIRUL ASAD RAZALI. Haha aku cukup meluat bila buat ayat jiwang haih -. hah jangan harap dia nak kalih tengok aku walau pun sesaat! Duk besa kena banyak kali dah woi. Perkenalan yang bermula di atas bas pada suatu malam dua tahun yang lalu telah membuatkan seorang gadis yang kecil dan COMEL ini jatuh cinta pada pandangan pertama. Dan dia pernah kata dan selalu kata dan selamanya akan kata dia nak kahwin dgn budak comel tu hewhew :3 FNNJMAAR lep lep yeahhh! Sat sat lagi satu. aku hargai sangat sangat sangat. tp post aku yg selepas2 tu dah menceritakan semua kot noh? So complicated ok. Hattuudiaaaa tak dan apa lagi pikiaq dah pasai anak! -. tak perlu nak panjang-panjang cerita kot aku rasa. *take note pada huruf besar tu k hihi* Dan bermula atas bas itu lah mata bertentang mata dan seterusnya hati bertemu hati dan seterusnya number bertukar number dan seterusnya mesej berbalas mesej dan seterusnya call berdemi call dan seterusnya kasih bersulam kasih dan seterusnya sayang bersama sayang dan akhirnya cinta dibalas cinta hahahaha muntah hijau wey muntah hijau! . Alhamdulillah semakin hari aku semakin tekun. tak suka hm apa lagi? Sumpah hang cerewet wey gemuk haihh lerr. WE GET MARRIED. Sapa yang kenai Asad. And its soo hard for me nak atasi semua tu k. Ommoih! Banyak hensem hang wey -. komeng. future aku dengan komeng. I HOPE YOU’LL ALWAYS BY MY SIDE. from Aneka to Newtown. *mampuih nak kena masak ayam tiap2 hari kalau kawin* Kalau tadak ayam. And sebab ni. Tapi Alhamdulillah sekarang dah kurang k :’> *big clap to him* Hihi. 2 laki 2 perempuan. Baguih dak aku? *tepuk tangan sikit untuk Najihah* Hikhik :> Tapi tapii.Seorang yang berumur 19 tahun 1 bulan 20 hari. AND LIVE HAPPILY TILL THE END OF THE WORLD. tuisyen duk tuang kerap jugak hahahaha. aku dah kurangkan online and banyakkan study and siapkan homework yang bertimbun-timbun bak gunung jerai yang tak berapa nak tinggi tu. Wahhhh terkezutt nyerrr :O Hahaha kk nak sampai part yang penting dah ni hihi.

jpg ‘ .http://3.blogspot.bp.com/-3QBAeMwclBA/T2RndiyOUNI/AAAAAAAACUM/DHX1yqKl8qM/s1600/Picture0143.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful