"As he approached, I heard the flapping of wings, like an overgrown eagle.

The sound dissolved when he landed at the edge of the open window. A rush of wind flew past me and extinguished the flames in the fireplace. Stars glimmered behind him but his body was encircled in black."

”Destined” de Jessie Harrell

” Pe măsură ce se apropia, am auzit bătaia aripilor, ca ale unui vultur uriaș. Sunetul s-a dizolvat când a aterizat pe marginea ferestrei deschise. Un suflu de aer veni spre mine și stinse flăcările din șemineu. Stele străluciră în spatele lui dar corpul său era înconjurat e negru. ”
Când Psyche primește o profeție care merge oribil de greșit, ea învață că și cea mai frumoasă fată din Grecia poate avea un viitor hidos. Destinul ei? Să se îndrăgostească de acea creatură de care chiar și zeii se tem. Pe măsură ce simte că alunecă încet în brațele profeției, Psyche trebuie să aleagă între înfricoșătoarea și tandra atingere în fața căreia se simte lipsită de putere pentru a-i rezista și acea constantă pe care a ajuns să o aștepte de la viață: nu poți scăpa de ce îți este destinat. Jessie Harrell Asta sunt eu. Sunt soție, mamă a doi copii, avocată și autoare. Primul meu roman, ”Destined”, este o repovestire a mitului antic grecesc al lui Cupidon și Psyche. 1.Dacă ai putea fi născută în istorie ca oricare persoană faimoasă, cine ai fi şi de ce? Maica Teresa. Cred că ar fi uimitor să trăiești o viață așa modestă, atât de devotată pentru ceilalți. Avem nevoie de mai mulți oameni ca ea în lume. (Așa cum veți vedea în răspunsul următor, eu sunt mult mai superficială). 2. Poț i să retrăieşti orice moment al vieţii tale. Perioada de timp poate fi de doar jumătate de oră, totuşi. Ce jumătate de oră din trecutul tău ţi-ai dori să experimentezi din nou?

7. Dacă ai putea fi oricare personaj fictiv. Cineva apare de nicăieri cu o cabină telefonică de călătorit în timp. Ai un talent secret în afară de a scrie şi care e acesta? Mă descurc destul de bine ca un scrapbooker*– nu știu dacă voi aveți acest hobby în România. Dacă m-aș întoarce la acel moment. prima mea regulă ar fi ca nimic să nu se deschidă înainte de 10. În plus. Și când mă întorc înapoi în timp. În ce perioadă vei călători şi ce ai de gând să faci când vei ajunge acolo ? Cu siguranță m-aș îndrepta către Grecia antică și m-as duce la Templul lui Apollo din Delphi ca să îi consult oracolulm Pythia. deci da. Poţi să te duci în orice perioadă de timp în trecut.Ziua nunții mele a fost aproape perfectă. Cel mai ciudat ”talent” natural este că am articulații flexibile și degetele mele se pot îndoi în toate formele ciudate. Cu toate că nu mi-am folosit prea des acest ”talent” (deși e mai mult o îndemânare. Și vreau să știu ! 6. se îndrăgostește de un tip cu adevărat hot și dulce. Asta chiar m-a frustrat. desigur! Glumesc. 5. Anna primește o bursă în Franța pentru ultimul ei an de liceu. Când a venit clipa primului nostru dans. nu mi-ar mai păsa de dans sau de ce cred oamenii despre el. Tu faci regulile. Casa ta e în flăcări! Ai destul timp să fugi înăuntru şi să apuci un singur obiect fără viaţă. ”Anna și Sărutul Franțuzesc” (Anna and the French Kiss) ? Sunt îndrăgostită de Paris. și societatea noastră nu e acomodată prea bine cu acest program. Aproape. Care este prima regulă pe care ai instaura-o? M-aș face Regină. care ar fi acela ? Vai. Cred că asta ar fi așa o experiență minunată. Aș urî să pierd acele amintiri. presupun) pot să fac destul de bine goblene. Aceste practici erau atât de secretoase. Descoperi o insulă frumoasă pe care îţi poţi clădi propria societate. Doar mi-aș încolăci brațele în jurul gâtului lui. 3. Mi-aș dori enorm chiar să pot experimenta ritualul pe pielea mea. și aș fi fericită că m-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele. 4. asta e chiar foarte grea! Ai citit romanul lui Stephanie Perkins. cei dragi şi animalele de companie au ieşit în siguranţă afară. Prefer să stau trează până târziu și să dorm mai mult dimineața. Nu îţi face griji. maș interesa de niște secrete ale ritualurilor de inițiere din diverse culturi și religii. aș alege-o pe Anna. . că nu știu cu adevărat ce se întâmpla. Deci care este obiectul pe care ai de gând să-l salvezi din acel infern arzător? Mi-aș înșfăca Mac-ul de pe birou. și în acel roman. dar este un mod distractiv de a-ți păstra pozele. cvartetul nu se dădea mișcat de pe scenă și astfel valsul cu o coreografie perfectă pentru care eu și soțiorul meu luasem lecții a fost o apă de ploaie. Aproape mă topeam după el și nu am putut să mă bucur de mai mult de 10 secunde din primul meu dans. E încărcat cu TONE de poze la care nu am avut timp să le fac backup-uri.

9. sau ceva. Nu pot justifica alegerea asta.8. Cartea mea preferată de anul trecut a fost ”Where She Went” de Gayle Forman. Moartea apare. Sunt sigură că aș putea să o citesc iar și iar. Moartea îţi oferă şansa de a aduce la viaţă un prieten membru al familiei o persoană etc. şi se întâmplă să fie şi într-o stare fantastică. și în afară de faptul că sunt DEPARTE de a fi perfectă. care crezi că ar trebui să fie titlul ? ”Imperfecționista” (The Inperfectionist). Dacă ai fi un supererou . e normal să faci asta pentr familie. *Scrapbooking este arta de a realiza compoziţii originale. 11. El și buni au avut grijă de mama ei. Mi-aș dori să pot zbura și să am o voce așa uimitoare care ar face oamenii să facă orice le comand în cântecul meu. Pe cine ai aduce înapoi? L-aș aduce înapoi pe bunicul meu. Aș putea probabil să îl citesc și pe acesta iar de câteva milioane de ori). și chiar și broaștele din spatele grădinii au voci mai bune decât mine. (În secret.Cred că probabil aș fi ca Fata de la Operă sau Fata Sirenă. și străbunica mea chiar a ajuns să locuiască cu ei. utilizând fotografiile personale şi materiale decorative . am iubit și primul roman Amurg. tare. Desigur. Dar se pare că.. sunt cel mai firav purice pe care l-am cunoscut vreodată. deci se pare că se potrivește până la urmă. cred doar că sună cu adevărat tare. pot să aleg mai mult de una? Hmmm. sau chiar să se hotărască într-un moment să ia cina în oraș. Doar aș continua perpetuu să o editez și să o schimb și probabil nu aș avea nicio hârtie pe care să-mi notez ideile. sunt mai mult decât sigură că aș înnebuni dacă mi-aș lua propria carte cu mine. mai exact albume şi pagini în acest stil. Nu au mai călătorit cum vroiau. (În realitate. Dacă cineva ar scrie o biografie despre tine. Mi se rupe inima pentru Buni și Bunu’ pentru că nu au apucat să petreacă singuri timpul la pensie.) 10. căruia îi spuneam Grumpy. ce puteri supranaturale ai vrea sa ai ? Oh. dar mi-aș fi dorit doar ca Buni și Grumpy să fi putut avea timpul lor împreună. A. pentru că aveau grijă de străbunica mea. Moartea e chiar o entitate de treabă. Ce carte ai alege? ( în afară de a ta ) Nu. Pleci pe o insulă pustie şi poţi lua doar o singură carte cu tine.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful