Soal dan kunci jawaban ini didownload dari www.banksoal.web.

id

Text 1 It was the first photograph that I had ever seen, and it fascinated me. I can remember holding it at every angle in order to catch the flickering light from the oil lamp on the dresser. The man in the photograph was unsmiling, but his eyes were kind. I had never meet him, but I felt that I knew him.one evening when I was looking at the photograph as I always did before I went to sleep. I noticed a shadow across the man’s thin face. I moved the photograph so that the shadow lay perfectly around his hollow cheeks. How different he looked! That night I could not sleep, thinking about the letter that I would write. First, I would tell him that I was eleven years old, and that if he had a little girl my age, she could write to me instead of him. I knew that he was a very busy man. Then I would explain to him the real purpose of my letter.I would tell him how wonderful he looked with the shadow that I had seen across his photograph, and I would most carefully suggest that the grow whiskers. Four months latter when I met him at the train station near my home in Westfield, New York, he was wearing a full beard. He was so much taller than I had imagined from my tiny photograph. “Ladies and gentlemen,”he said,”I had no speech to make and no time to make it in. I appear before you that I may see you and that you may see me.”Then he picked me right up and kissed me on both cheeks. The whiskera scratched.” Do you think I look better, my little friend?”he asked me. My name Grace Bedell and the man in photograph was Abraham Lincoln. 1. What is author’s main purpose in the passage? (A) To explain how Grace Bedell took a photograph of Abraham Lincoln. (B) To explain why Abraham Lincoln wore a beard. (C) To explain why the first paragraph was significant in American life. (D) To explain why Westfield is an important city (E) To explain why the photograph of Abraham Lincoln was not good looking. The word “fascinated” in line 1 could best be replaced by… (A) interested (B) frightened (C) confused (D) disgusted (E) terrified The man in the photograph… (A) was smiling (B) had a beard (C) had a round, fat face (D) looked kind (E) seemed cruel Why did the Little girl write the man a letter? (A) She was lonely (B) She wanted her daughter to write to her (C) She wanted him to grow a whiskers (D) She wanted him to visit him (E) She wanted him to look thinner What did Grace Bedell do every night? (A) she wrote a letter (B) she looked at potograph (C) she made shadow figures in the wall (D) she read stories (E) she read letters

2.

3.

4.

5.

1

They had their lawyer… their will. Why did the Aztecs offer human sacrifies? (A) They were cruel an inhuman (B) They believed they had to pacify the gods (C) They wanted to force the citizens to obey (D) They wanted to discourage crime (E) They wanted to prevent violence Before the sacrifies. But for most of those 34 million Americans. Why is it? Once cause is the kind of food Americans eat. and wars would not be won if the gods were not calm. The Sun would not shine. 8.web. warlike Aztec nation felt that its existence depended upon human sacrifices. (A) to change (B) changing 2 . Americans like (60)… everywhere instead of walking. having been previously indroctinated and heavily drugged (sedated).banksoal. These extra food and extra fat on the body. the victims were… (A) beaten and attacked (B) fed and entertained (C) brainwashed and drugged (D) interrogated and drugged (E) taught and seated 7. 6. the crops would not grow. 10. A third cause is not enough exercise. the problem is the American (62)…. These foods (Such as hamburgers and ice cream)often have (58)… things in them. the victims (usually taken from among captures from battles) accepted their fate passively. Another cause is the way Americans eat. Many Americans like ‘fast food’. … (A) fatten (B) fattened (C) fatter (D) fattening (E) fatty … (A) regularly (B) regulation (C) regularity (D) regulate (E) reguler 9.Soal dan kunci jawaban ini didownload dari www. … (A) (B) (C) (D) (E) sitting driving running jogging staying because inspite although however furthermore behavior characters lifestyle custom obstacle 13. They often eat Little snacks between (59)… meals. Text 3 Scientists and doctors say that about 34 million Americans are too fat. … (A) (B) (C) (D) (E) 11. As brutal as the ceremonies were. … (A) (B) (C) (D) (E) 12.id Text 2 The mighty. They often have machines to do a lot of the work. Some Americans are also too heavy (61)… of health problem.

Soal dan kunci jawaban ini didownload dari www.id (C) changes (D) change (E) changed 14.web. they decided to take a stroll. The famous architect. Frank Lioyd Wright. someone else…it. The student… the government gave the scholarship to study abroad is very brilliant. (A) will have bought (B) should have bought (C) must have bought (D) could have bought (E) might have bought 21. (A) see (B) seeing (C) to see (D) saw (E) to have seen 15.” (A) they are served (B) being served 3 . was greatly…. (A) influenced by his mother (B) from his mother’s influence (C) his mother influenced him (D) influencing for his mother (E) his mother influences him 22. ‘What did you think about the film we saw last night?’ ‘That’s great. (A) Because of (B) However (C) Due to (D) Although (E) In spite of 18. because I prefer…fast. (A) is going (B) are going (C) goes (D) has gone (E) was going 19. Both Mary and Ellen… on the tour. ’when I was in London. “Which would you prefer. fast food restaurant or ordinary one?” “Fast food restaurant of course. (A) would be (B) will be (C) could be (D) might be (E) should be 20. (A) whom (B) whose (C) which (D) for whom (E) with whom 16. If we eat fewer food with sugar and salt. The ring that I was looking at is gone.banksoal. (A) get up late (B) am getting up late (C) liked getting up late (D) used to get up late (E) used to getting up late 17.who wanted him to study architecture. … the bad wether. This means that I…when I was in London. I enjoyed…it. I always got up late. our general health…better.

web.banksoal.Soal dan kunci jawaban ini didownload dari www. (A) there are (B) where are there (C) there are where (D) where there are (E) are there 25. (A) begins (B) has begun (C) had begun (D) would begin (E) is begun 24.… (A) the doctor told the patient to take medicine regularly. (B) The patient should take medicine regularly (C) The nurse measured the temperature of the patient (D) The midwife helped the patient give birth (E) Paramedical workers entered the operating theatre. Sidementary rocks are formed below the surface of the earth… very high temperature and pressure. The badminton match… beeefore I arrived at the sport hall. 4 .id (C) be served (D) be serving (E) serving 23. Having written the prescription.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 B A D C B B C D E B A C D B A D E B B C A B C D A .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.