www.nardonardo.

it

Draga Mos Craciun
Ti se va parea ciudat ca-ti scriu dupa atatia ani cu o rugaminte serioasa. Pentru aceasta ocazie nu am nici un gand sa fiu umila, sa ma gandesc la altii sau la actiuni caritabile. Aici e lista mea si te asigur ca mii de femei iti vor cere aceste lucruri, deci….poti face o productie en-gros.

cu un cod special care. Vreau un barbat adevarat. nu imi aduce imitatii: UN NU HOTARAT PIRATERIEI!.www. Vreau o supapa in ombilic. sa ma dezumflu automat. vorbesc serios mosule.nardonardo. atunci cand ma umflu un pic. la cumparaturi imi va da mereu acordul. .it Doresc o carte de credit fara limite.

nardonardo. ori mi-l indepartezi odata ptr totdeauna. care in momentul cand unul face pe idiotul sa-l aspir fara probleme. .it Adu-mi un aspirator uman. buza superioara. zona inghinala.www. NU MAI VREAU SA MA DEPILEZ! Ori faci sa se poarte parul pe picioare. subrat.

it Vreau sa-mi fac odata ptr totdeauna manichiura si pedichiura si sa dureze la infinit ca si cum de-abia leas fi facut cu oja.ce o fi trebuie sa stie dinainte ce gandesc ce spun. cand sunt sensibila si cand nu am chef sa-i vad mutra sa nu apara. sa stie ce-mi convine si ce cadouri sa-mi faca.www. sa fie capabil sa-si imagineze cum as vrea sa se poarte cu familia mea. logodnic. . si ce-mi place sa faca. concubin.nardonardo. Sotul meu.

.nardonardo. Ciclul sa dureze 2 ore. pardesiele in paltoane. pantalonii in bermude si tot asa. sa am un buton in mana care sa-l actionez numai atunci cand vreau eu sa fiu fertila. Imbracamintea sa se transforme singura in functie de anotimp.it Un cadou adevarat ar fi ca maternitatea sa dureze 2 zile si nasterea sa nu doara.www.

Daca va fi infidel.nardonardo. si sa-i creasca ca al lui Pinochio si sa-i cada si “chestia”. fa in asa fel incat sa un mai aiba erectii ptr cat timp decid eu (altfel poate nu-mi va conveni).it Daca un barbat isi permite sa se comporte ca un tap spiritual si sa minta. . fa-i un chip la care sa i se aprinda nasul ca la renul tau.www.

fundul.it Sanii. Cam atat as dori.www. totul cu o supapa in functie de ocazie.nardonardo. multumesc mult minunat Mos Craciun. Ne vedem pe 25 (nu conteaza daca totul e gata mai repede) .

O femeie ca oricare. .www.it Cu afectiune...nardonardo.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful