Grillikauden viralliset avajaiset!

Verkkokauppa.com grillikinnas
Punainen grillikinnas, joka suojaa sinua grillin lämmöltä. Suunniteltu suojaamaan käsiä ja käsivarsia briketti- ja kaasugrillien käytössä. Valmistettu puuvillasta. Mitat 25 x 16.5 cm. Yksi kappale per asiakas tähän hintaan, minkä tahansa grillitilauksen mukana. Tuote 18713.

O-Grill 3000 kaasugrilli
Kätevä ja nopea kaasugrilli, joka vie vähän tilaa ja jonka avaat käyttövalmiiksi 20 sekunnissa! 1450 cm2 valurautainen grillauspinta-ala. 9450 BTU / 2.8 kW kaasupoltin. Kätevä kantokahva ja levitettävät jalat. Paino alle 11 kiloa. Posliiniemaloitu pinta. Mukana suomalainen kaasuliitäntä suoraan kaasupulloon sekä liitäntä 440 g kertakäyttökaasupulloon. Tuote 31176 (musta), 31298 (punainen) tai 31507 (sininen).

0.10

199.90 49.90

Weber Spirit E-210 Classic kaasugrilli
Spirit E-210 on hyvä kaasugrilli, kun haluat perehtyä kaasulla grillaamisen taitoon. Spirit E-210 on taloudellinen Weber-malli, jossa on tarvittavat ominaisuudet kunnolla grillauksen makuun pääsemiseksi. Sopii myös pieneen tilaan, sillä työtaso on irroitettavissa. Työvälinekoukut pitävät välineet käden ulottuvilla. Varustettu kahdella polttimella - epäsuoraan grillaukseen suosittelemme kolmella polttimella varustettuja malleja. Tuote 15850.

Terrapro puukomposiitti terassilankku, 150 mm leveä, 4 kpl x 2.9 m
Neljä kappaletta, 2.9 m pitkiä puukomposittilautaa terassin rakentamista varten, yhteensä 1.74 m2 alueelle. Mukana myös 35 kpl muovisia kiinnikkeitä jolla laudat ruuvataan kiinni terassin runkoon.

439.90

Valitse kestävämpi, ekologinen ja kemikaaliton puukomposiittilauta terassille. Valmistusmateriaalina kierrätetty muovi ja puumassa. Ei vaadi maalausta tai ylläpitoa, kestää vuosikymmeniä toisin kuin myrkyllä kyllästetty lauta. Komposiittilauta on helppo ja turvallinen vaihtoehto puulle; se ei ole liukas märkänäkään, se ei ime kosteutta, ei lahoa eikä halkeile tai väänny. Esillä Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöissä. Tilaustuote. Tuote 50805 (harmaa), 50816 (teak), 35658 (ruskea, kuvassa).

Muista äitienpäivä su 13.5.!
The Cloud Nine Iron muotoilurauta Bockia Gople pihavalo aurinkokennolla

The Cloud Nine Iron on ammattilaisten suosima muotoilurauta. Rauta sopii kaikille hiustyypeille ja sillä voi loihtia mitä upeimpia kampauksia. Laitteen ainutlaatuisen lämmönsäätö-teknologian ansiosta muotoiluun ei tarvitse käyttää korkeaa lämpötilaa, ja näin ollen hiukset säilyvät elinvoimaisina. Tuote 16179.

129.90

14.90

Peter Möller-Jensenin suunnittelema design-pihavalaisin. Kaksi kirkasta valkoista lediä. Tehokas monokristalliaurinkokenno. Toimii jopa 8 tuntia täydellä latauksella. Tuotteen leveys 156 mm ja korkeus 567 mm. Tuote 53442.

Name a Rose - anna ruusulle (äitisi) nimi
Upea yksilöity ja tunteellinen lahja kenelle tahansa! Anna valmiiksi kasvatetun ja pian lakastuvan ruusun sijaan jotain muuta - itse kasvatettava ja nimettävä elävä ruusu. Pakkauksessa toimitetaan mukana kiinanruusun (Rosa chinensis) siemeniä sekä englanninkieliset nimeämis- ja kasvatusohjeet. Gift Republic postittaa englanninkielisen nimeämissertifikaatin lahjan saajalle 28 päivän sisällä nimeämisestä. Tuote 56179.

Name a Star - anna tähdelle (äitisi) nimi
Upea, yksilöity ja tunteellinen lahja kenelle tahansa! ”Annan vaikka kuun ja tähdet taivaalta”, tai ainakin yhden tähden. Taivaalla tähtiä nimittäin riittää ja yksi niistä nimetään tämän lahjan saajalle. Pakkauksessa toimitetaan mukana englanninkieliset tähden nimeämis- ja paikallistamisohjeet sekä yleistä tietoa tähdistä ja avaruudesta. Gift Republic postittaa englanninkielisen nimeämissertifikaatin lahjan saajalle 28 päivän sisällä nimeämisestä. Tuote 56180.

22.90

22.90
Tarjoushintaan rajoitetun ajan!

GARDENA R40Li robottiruohonleikkuri
Innovatiivinen GARDENA R40Li -robottileikkuri hoitaa ruohon leikkaamisen puolestasi! Se leikkaa nurmikon itsenäisesti ja jättää sinulle mahdollisuudet käyttää aikasi johonkin muuhun. Satunnaisen liikeradan ansiosta R40Li leikkaa jopa 400 m² suuruisen alueen tehokkaasti, luotettavasti ja siististi. Leikattava alue rajataan helposti ja huomaamattomasti asennettavalla rajakaapelilla. Kone on vankkarakenteinen sekä ketterä, ja se selviytyy jopa 25% kallistumista - ruoho leikkaantuu myös loivista rinteistä ja mäistä. R40Li on monipuolinen ja soveltuu siten lähes kaikentyyppisille pihoille ja myös sivualueille. R40Li-robottileikkuri on huomattavasti hiljaisempi kuin tavanomaiset sähkö-, akku- tai bensiinikäyttöiset ruohonleikkurit ja sen energiankulutus 400 m² suuruisella alueella on vain 7 kWh kuukaudessa. Tuote 24036.

1299.90

Hinnat voimassa 7.5.-13.5.12. Tarkista tuotteiden saatavuus, hinta ja tuotetiedot sivuiltamme. Kuvastovirheet korjataan suoraan tuotetietoihin. Emme vastaa mahdollisista kuvastovirheistä. Lue kuvasto - www.verkkokauppa.com/katalogi

ViikkoExtra!
Kärcher K 2.21 Car Kit painepesuri + pesusarja
Kevyt ja helppokäyttöinen painepesuri, jonka mukana on kaikki tarvittava auton pesemistä varten! Sisältää painepesuriosien lisäksi vaahdotussuuttimen, pehmeän pesuharjan, pesuaineen vahalla ja kuivaussäämiskän. Sopii hyvin myös mm. polkupyörän, mattojen, puutarhatyökalujen ja -kalusteiden pesuun. Yhdessä optimoitujen suuttimien kanssa se tuottaa hyvän pesutuloksen energiaa säästäen. Tuote 39221.

Nestekaasut myynnissä kaikissa myymälöissä!
Philips PD7022 DVDsoitin kahdella näytöllä

98.90

149.90
Toista elokuvia ja musiikkia autossa. Philips PD7022, jossa on kaksi 7”/18 cm TFT-LCD-näyttöä, vievät sinut DVD/DivX®-elokuvien, musiikin ja kuvien maailmaan tien päällä. Helppo asentaa ja kiinnittää autoon. Tuote 30769.

LG LK450N 32”/42” Full HD LCD-TV hybridi

349.90 429.90
32” malli 42” malli

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Weber-grillimestari Raymond Jätkäsaaren myymälässä pe 11.5. klo 14-20

Silmiä hivelevän kaunis Full HD LCD -televisio, josta löytyvät sekä maanpäällisen että kaapeliverkon digivirittimet. AV Mode-, Picture Wizard II- ja 24p Real Cinema -ominaisuudet huolehtivat täydellisestä kuvasta. USB-liitännän kautta voit toistaa musiikkia ja katsella kuvia. 100 000:1 kontrasti, kolme HDMI-liitäntää. DVB-T ja DVB-C -virittimet. Cable Ready HD. Tuote 26606 (32”) tai 22525 (42”).

Weber Summit S-420 kaasugrilli
Upea, aidosta ruostumattomasta teräksestä valmistettu Weber Summit S-420 tuottaa ainutlaatuisen grillauselämyksen kymmeniksi vuosiksi eteenpäin! Suuri grillauspinta-ala, sivukeitin ja Weberin grilleistä tuttu tarkka lämpötilan säätö tarjoavat mahdollisuuden loihtia mitä haastellisimpia ruokia. Neljän polttimen ansiosta yhdistelymahdollisuuksia on lukemattomia ja lopputulos on erinomainen joka kerta. Laajasta ja laadukkaasta lisävarustevalikoimasta löydät paljon monipuolisia lisämahdollisuuksia ruoan valmistukseen. Helppo puhdistettavuus ja monipuoliset ruoanlaitto-ominaisuudet houkuttelevat sinut grillaamaan Summitilla kerta toisensa jälkeen!

12.90
Hyvät perustyökalut tekevät grillaamisesta mukavaa! Nämä grillipihdit tarjoavat hyvän vastineen rahalle mukavalla otteella ja kätevällä ripustuslenkillä. Pituus n. 48 cm. Tuote 16400.

BBQ Thermometer Fork grillihaarukka
Tarkista pihvin kypsyysaste tällä kätevällä grillihaarukalla. Voit asettaa toivomasi kypsyyasteen mittariin ja kun lihan sisus on saavuttanut oikean lämpötilan, laite ilmoittaa siitä merkkiäänellä. Käyttää kahta AAA-paristoa, ei sisälly pakettiin. Tuote 47357.

MyGrill grillipihdit

1999.90

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Weber Summit S-sarja on suunniteltu ilman kompromisseja ja se valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista. Takuu 25 vuotta! Tuote 55706.

7.90
Ole! Ole! pullonavaaja

Ecolight Wooden LED Tile 30x30 cm LED-laatta
Tyylikäs ja moderni pihalaatta upotetuilla LED-valoilla jotka saavat virtansa auringonsäteistä, kiitos sisäänrakennetun aurinkokennolaturin. Laatan materiaalina on luja ja säänkestävä puu- ja muovikuitukomposiitti. Valot syttyvät automaattisesti hämärässä. Tuote 27974.

9.90

Korkkaa tyylillä! Tämä pullonavaaja tervehtii Ole! Ole! -huudolla joka kerta, kun avaat pullon. Tuote 10292.

8.90

Ecolight Wooden Tile 30x30 cm
Pihalaatta joka on helposti yhdistettävissä vastaavan Ecolight LED-varusteisen laatan kanssa. Laatan materiaalina on luja ja säänkestävä puu- ja muovikuitukomposiitti. Tuote 27987.

3.90

MyGrill matalapainesäädinsarja

12.90

Ecolight Solar Rattan Basket
LED-valaisin aurinkokennolatauksella. Valoa pihalle, polulle tai terassille! Kiva itämaishenkinen valaisin jossa punottu kori LEDvalolla. LED-valon värilämpötila on keltainen LED joka simuloi kynttilän välkehdintää. Tuote 28009 (pyöreä) tai 28008 (soikea).

Grillikäyttöön soveltuva painoventtiilisen kaasupullon matalapainesäädinsarja. Sisältää 1 m letkun, letkunkiristimet ja 30 mbar matalapainesäätimen. Tuote 3137.

Grow It Wild Flowers kukkien kasvatussetti
Kasvata oma pieni kukkaniitty ikkunalaudallesi tästä hauskasta kasvatussetistä! Tämä lahjapakkaus sisältää kaiken tarvittavan: kolme erilaista siemensekoitusta, orgaaniset kookoskasvatusruukut, tikut sekä kasvatusohjeet. Tuote 49586.

16.90

12.90

Weber One-Touch Premium 57 cm brikettigrilli
One-Touch Premium on reilun kokoinen ja monipuolinen väline kaikkeen ruoanvalmistukseen. Erittäin kattava lisävarustevalikoima ja suuri grillauspinta-ala mahdollistavat mitä monipuolisimpien ateriakokonaisuuksien valmistamisen, joita et edes kuvitellut voivan olla mahdollista valmistaa grillissä. Epäsuora grillausmenetelmä tarjoaa mahdollisuuden valmistaa grillissä mm. kanaa, paisteja, kiviuunipizzaa tai jopa joulukinkun! Vakiovarusteena olevat kannen lämpömittari ja kätevä, puhdistusta nopeuttava tuhkalaatikko ovat yksityiskohtia, jotka innostavat grillaamaan päivittäin. Kansi sulkeutuu tiiviisti vielä 10 vuodenkin käytön jälkeen ja estää kuumuutta karkaamasta grillin sisältä. Se erottaa Weber-grillit muista grilleistä, ja mahdollistaa lämmön tarkan säädettävyyden grillin ilmanottoaukkoja säätämällä! Tuote 28339.

Weber Briquettes Premium 10 kg
Erittäin pitkä, jopa neljän tunnin paloaika sekä tasainen ja helposti säädettävä lämpötila. Nämä ovat alkuperäisiä ominaisuuksia Weber-grillaukseen aidossa brikettigrillissä. Tämä uusi kookospähkinöiden kuorimateriaalista valmistettu ekobriketti tarjoaa nämä ominaisuudet ja lisäksi uusia etuja. Sen syttymisaika on vain puolet aikaisemmista (piippusytyttimellä n. 20 min), se tuottaa huomattavasti vähemmän pölyävää tuhkaa, ja lisäksi siinä on korkeampi lämpöarvo.Nämä briketit eivät anna ruokaan ylimääräistä sivumakua. Tuote 51002. Muista piippusytytin (tuote 15616) ja sytytyskuutiot (tuote 15566)!

199.90

11.90
I-Grill 10 hiili-/brikettigrilli

Tuo vanha grillisi kierrätykseen Verkkokauppa.comin myymälään 1.7. asti!
MyGrill grillikori 35x32 cm
Erinomainen pannu kalan, vihannesten ja hedelmien paistamiseen. Pannussa voidaan valmistaa myös paistinperunoita tai erittäin rapeita ranskalaisia, jotka voidaan kaataa pannuun suoraan pakastimesta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua pannua on helppo kantaa grillin ja keittiön välillä. Tuote 16126.

MyGrill grillialusta, 35x47.5 cm
Erinomainen pannu kalan, vihannesten ja hedelmien paistamiseen. Pannussa voidaan valmistaa myös paistinperunoita tai erittäin rapeita ranskalaisia, jotka voidaan kaataa pannuun suoraan pakastimesta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua pannua on helppo kantaa grillin ja keittiön välillä. Tuote 13704.

14.90

Kätevä ja nopea hiiligrilli, joka vie vähän tilaa ja jonka avaat käyttövalmiiksi viidessä sekunnissa! Grillauspinta-ala 1130 cm2. Erillinen tuhka-astia. Koko avattuna 420 x 320 x 280 mm ja suljettuna 420 x 110 x 300 mm. Paino alle 6 kiloa. Kätevä kantokahva. Tuote 0451 (musta) tai 0479 (punainen).

49.90

Wellos leikkuulauta

14.90
3.90
Vie grillaaminen uusiin ulottuvuuksiin! Aidoista Jack Daniel’s -viskitynnyreistä valmistettuja savustuslastuja. Tämä uniikki tuote tuo grillaamiseen miellyttävän vivahteen toffeeta, vaniljaa, puun sävyjä ja ainutlaatuisen savun maun. Tuote 2878.

Näppärä leikkuulauta jonka desinfioit laittamalla sen mikroaaltouuniin. Ei enää hajua tai bakteereja leikkuulaudassa. Valmistettu luonnollisesta phytoncide ja TPE (Thermoplastic Elastomer) muovista. Koko 24 x 30 cm. Tuote 4055.

9.90
5.90

Weber sytytyskuutiot, 24 kpl

Jack Daniel’s Wood Smoking Chips 1 kg

12.90

MyGrill grilliharja
Grilliharja on välttämätön työkalu jolla pidät grilliritilän puhtaana aina käytön jälkeen. Teräsharjasten lisäksi harjassa on skraapat jolla pinttyneemmät liat saa raaputettua pois. Tuote 18400.

Perinteinen sytysneste tuo makuhaittoja itse ruokaan. Mikä sinulla ei ole kuivaa tuohta saatavilla, valitse Weberin sytytyskuutiot, jotka ovat hajuttomia ja myrkyttömiä, joten ne eivät pilaa itse ruokaa. Tuote 15566.

Maktec-tuotteet ovat Makitan valmistamia laadukkaita kotikäyttöön suunniteltuja sähkötyökaluja joiden valmistukseen on käytetty osittain samoja komponentteja ja tekniikoita kuin vastaavissa Makita-sähkötyökaluissa.

Maktec by Makita MT924 epäkeskohiomakone

Maktec by Makita MT070E 14.4 akkuporakone
Kompakti 14.4 V akkuporakone joka on erityisen ergonominen käyttää ja kevyt käsitellä. Käteen istuvan muotoilun, tasapainoisen painojakauman ja kevyen akun ansiosta työskentely on mukavaa ja tehokasta. Sisältää kaksi 14.4 V / 1.1 Ah litiumioniakkua jotka tarjoavat voimanlähteenä hyvän kestävyyden kevyessä paketissa. Kaksi akkua mahdollistavat myös jopa tauottoman työskentelyn kun toista akkua ladataan ja toista käytetään työskentelyyn. 10 mm pikaistukka ja jopa 30/14 Nm (kova/pehmeä) vääntövoima varmistavat koneen moitteettoman toiminnan koti- ja harrastuskäytössä. Tuote 44001.

68.90
Tehokkaalla pölynpoistojärjestelmällä varustettu kompakti epäkeskohiomakone sopii monipuolisesti erilaisiin hionta-, kiillotus- ja viimeistelytöihin. Parhaiten kone toimii pienimmillä ja myös kaarevilla hiontapinnoilla. Hiomapaperissa on yleismallin 125 mm velcrotarrakiinnitys, joten hiomatarvikkeissa on hyvä saatavuus ja ovat helposti ja nopeasti vaihdettavia. Kone soveltuu parhaiten koti -ja harrastelijakäyttöön. Pölynpoistoliitäntään voidaan liittää pölynimuri tai koneen mukana toimitettava pölypussi. Tuote 47692.

128.90

Maktec by Makita MT431 heiluripistosaha 450 W

Maktec by Makita MT963 kulmahiomakone
Kevyt ja tehokas 125 mm kulmahiomakone joka soveltuu monenlaiseen katkaisua, hiontaa, harjausta tai muuta työstöä vaativaan työtehtävään. Pitävien otepintojen ja hyvän painojakauman ansiosta koneella on mukavaa ja tehokasta työskennellä. Kahvan vaihdettavan kiinnityspisteen ansiosta työkalu sopii täydellisesti myös vasenkätisille. Tuote 47665.

68.90
SawDust alumiiniset teleskooppitikkaat
Kätevät teleskooppitikkaat! Nämä ovat pieneen, vain 0.78 m kokoon menevät teleskooppiset alumiinitikkaat. Tikkaat lukittuvat haluttuun korkeuteen avattaessa - voit siis helposti käyttää näitä myös lyhyempänä versiona. Maks. kantama 150 kg. EN-131 hyväksytty. Tuote 49232 (2.0 m, 39.90 euroa), 49234 (3.2 m, 66.90 euroa), 49240 (3.8 m, 79.90 euroa). Myös A-tikasversiot, tuote 49310 (2.0 + 1.4 m A-tikkaat, 72.90 euroa).49311 (3.8 + 3.2 m, A-tikkaat, 199.90 euroa).

48.90

Kompakti 450 W pistosaha säädettävällä heiluritoiminnolla sopii hyvin puun ja metallin kuviosahaukseen koti -ja harrastuskäytössä. Sahaa 0° kulmassa jopa 55 mm paksua puuta tai 6 mm paksua metallia. Sopii myös viistosahaukseen maks. 45 asteen kulmassa vasemmalle tai oikealle kallistettuna. Pölynpoistoliitäntä mahdollistaa koneen liittämisen pölynimuriin jolloin työskentelyympäristö pysyy siistinä ja turvallisena. Tuote 47182.

Everise monitoimityökalu + varustepaketti, 241 osaa

Kätevä monitoimityökalu, jossa mukana monipuolinen sarja erilaisia kaiverrus-, harjaus-, kiillotus-, hiontaja leikkuutyökaluja! Mukana kätevä taipuisa ”jatkoletku”, joka mahdollistaa työkalujen käytön myös ahtaissa paikoissa. Korkea kierrosnopeus mahdollistaa laitteen sopivuuden moneen käyttötarkoitukseen. Toimitetaan tukevassa salkussa, jossa työkalu ja vaihtopäät säilyvät siististi ja käytännöllisesti. Tuote 35013.

39.90

alk.

39.90

Autobil FP950C 700 W aggregaatti
Näppärä, kompakti ja edullinen kaksitahtinen aggregaatti! Maksimiteho jopa 800 W - tällä käytät kaikki yleisimpiä 230 V sähkötyökaluja. Käyttää kaksitahtibensiiniä. 4.2 litran tankki, jolla aggregaatti pyörii jopa 6 tuntia. Helppo käynnistää. Automaattisulake. Kätevä kantokahva. Mökille, veneeseen tai työmaalle. Bensiiniksi suosittelemme laadukasta 2-tahti-pienmoottoribensiiniä. Tuote 46612.

69.90

Tilaa alle 35 kilon tuotteet lähimmän Prisman SmartPOSTautomaattiin 1.90 eurolla!

GARDENA automaattinen lomakastelusarja
GARDENA-lomakastelusarjalla voi kastella jopa 36 ruukkukasvia automaattisesti. Sarja kastelee yhden minuutin ajan päivittäin muuntajan sisäisen ajastimen ohjaamana joten se on erinomainen apuri kun olet poissa. Sisältää kolme eri kasteluveden jakelijaa, joissa kussakin on 12 kasteluhaaraa, joten eri kasveja voidaan kastella niiden kasteluvaatimusten mukaan, 15 ml/min, 30 ml/ min tai 60 ml/min. Jos kasvi tarvitsee enemmän vettä, yhteen ruukkuun voidaan laittaa kolmekin tippusuutinta. Tiivistä pienjännitemuuntajaa voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Sarjassa on sisäisellä ajastimella varustettu muuntaja (14 V), roskasuodattimella varustettu pumppu, kolme tippuvedenjakelijaa, joissa kussakin 12 kasteluhaaraa, 9 m runkoputkea, 30 m kasteluletkua, 36 letkunpidintä ja 20 päätytulppaa. Tuote 35607.

98.90

GARDENA Comfort 500 AL raivaussakset
Lukuisia palkintoja voittaneet alasinmalliset raivaussakset ovat keveydestään ja pienestä koostaan huolimatta erittäin tehokkaat. Ne sopivat jopa 35-millisen kovan ja kuivan puun leikkaamiseen. Saksissa on patentoidun hammasvälityksen ansiosta jopa 38 prosenttia lisää leikkuutehoa verrattuna perinteisiin oksasaksiin. Kevyiden ja ergonomisten raivaussaksien paino on vain 600 grammaa ja kokonaispituus 50 cm. Tuote 43972.

39.90

Erittäin laaja valikoima Gardenan tuotteita nyt valikoimassa!

GARDENA Micro-Drip aloituspakkaus
Suosittu GARDENA MicroDrip -järjestelmän aloitussetti sopii mm. viidelle metrille istutuslaatikoita, kymmenelle terassikasville, kymmenelle pensaalle tai kahdellekymmenelle hyötykasville. Micro-Dripjärjestelmä on vettä säästävä ja tarkkaan kohdistettava kastelujärjestelmä, jonka tippusuuttimet vievät kasvin juurelle juuri oikean määrän vettä. Tuote 35351.

GARDENA Micro-Drip aloituspakkaus kasvihuoneille
Suosittu GARDENA Micro-Drip -järjestelmän aloitussetti kasvihuoneille sopii erinomaisesti jopa 10 m2 kasvihuoneiden kasteluun. Mikrosumutinsuuttimien ansiosta taimet ja herkät kasvit voidaan kastella hellävaraisesti ja rivitippusuuttimilla voi kastella yksittäisiä kasveja, kuten tomaatteja ja kurkkuja. Micro-Drip-järjestelmä on vettä säästävä ja tarkkaan kohdistettava kastelujärjestelmä, jonka tippusuuttimet vievät kasvin juurelle juuri oikean määrän vettä. Tuote 35361.

53.90

GARDENA vesijohtojärjestelmän aloituspakkaus
GARDENA-pihaputkiston aloitussetissä on perusosat pihan vesipistorasiajärjestelmää varten. Vesipistorasialla saat vettä yhtä kätevästi kuin sähköä pistorasiasta. Aloitussetissä on tarvikkeet kahta vesipistorasiaa varten, ja sitä voidaan laajentaa rajattomasti. Sarjan mukana toimitetaan automaattinen tyhjennysventtiili, joten maan alle asennettava putkisto on suojassa pakkaselta. Tuote 46460.

99.90

GARDENA Classic SkinTech letkusarja 13 mm / 20 metriä
Classic SkinTech -letku sopii parhaiten kevyeen ja säännölliseen käyttöön. Letkussa on ainutlaatuinen SkinTech-pinnoite, jonka ansiosta letku liukuu erinomaisesti eikä väänny mutkille. Käsittely helpottuu merkittävästi ja vesi virtaa esteettä. Tuote 10123.

79.90

37.90

GARDENA autonpesusarja
Heti käyttövalmis autonpesusarja joka sisältää letkuun kytkettävän pesuvarren, pesuharjan ja autonpesushampoon. Autonpesusarja sopii ajoneuvojen ja muiden herkkien pintojen hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Kätevää: pesuharja kääntyy kokonaan ympäri 30 asteen portaissa joten työasento on aina hyvä ja hankaliinkin paikkoihin pääsee käsiksi. Veden virtausta ja painetta säädetään kätevästi pesuvarresta. Tuote 43434.

196.90

GARDENA CST 2018-LI akkumoottorisaha

39.90

Ergonominen ja kevyt akkusaha joka sopii erinomaisesti myös niille puutarhureille joille moottorisahan käyttö ei ole entuudestaan tuttua! Jopa 20 cm vahvuiset rungot katkeavat helposti ketjusahan voimakkaan moottorin ja laadukkaan teräketjun ansiosta. Tehokas 18 V 2.6 Ah litiumioniakku tarjoaa erinomaisen toiminta-ajan ja se riittää useimpiin puutarhatöihin yhdellä latauksella. GARDENA CST 2018-Li Tee Itse -lehden 3/2012 akkusahatestissä: testin ”Hyvä ostos” -palkinto, pisteet ”Hinta-laatusuhde” -vertailussa: 7/7 Tuote 23796.

1549.90 1849.90 2649.90
40” 46” 55”

Samsung ES7005-sarjan 800 Hz 3D LED-televisiot
Samsung ES7005 on silmiähivelevän kaunis Full HD -televisio joka on pakattu täyteen huippuominaisuuksia. Sisäänrakennettu WiFi-yhteys ja verkkoselain tekevät surffailun helpoksi sekä mahdollistavat erilaisten sovelluksien lataamisen. Tuplaydinprosessori varmistaa että älytelevision käyttö on nopeaa ja sujuvaa. 800 Hz Clear Motion Rate -ominaisuuden ansiosta kuva on äärimmäisen sulavaa nopeimmissakin kohtauksissa ja videoleikkeissä. Micro Dimming varmistaa parhaan kontrastin ja syvät mustan sävyt. Smart View -sovellus mahdollistaa puhelimen tai taulutietokoneen käytön ylimääräisenä televisioruutuna. HD-triplaviritin (DVB-T2/C/S2). 40” malli: tuote 13824. Energialuokka B. 46” malli: tuote 13761. Energialuokka A. 55” malli: tuote 13586. Energialuokka A.

Samsung BD-E5500 3D Blu-ray -soitin
Ota kaikki hyöty irti Full HD 3D -televisiostasi ja liitä siihen Samsungin 3D Blu-ray -soitin jonka käyttämät teknologiat mahdollistavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Samsung BD-E5500 Blu-ray-soittimen edessä olevan USB-portin kautta voit kätevästi toistaa esimerkiksi kuvia ja videoita. Tuote 18403.

Samsung HW-D450 2.1 Soundbar-kaiutinjärjestelmä
Laadukas 2.1-kaiutinjärjestelmä, joka tuottaa mahtavat 280 W tehoa! Samsung Crystal Amp -vahvistinteknologia takaa rikkaan ja yksityiskohtaisen äänielämyksen. Langattoman subwooferin ansiosta kuulet matalatkin tehosteet, kuten ne on tarkoitettu kuulla. Tuote 1580.

129.90

329.90
Finnsat FH05-HDR C/T tallentavat HD-digiboksit

749.90
tai
(6 kk aidosti koroton osamaksu)

125.00 /kk

349.90 379.90
FH05-HDR tallentaa sekä teräväpiirtokanavat että perinteiset digikanavat. Voit tallentaa kolmea kanavaa yhtäaikaisesti ja näiden lisäksi katsomasi kanava voi olla vielä ajansiirtotilassa. Laitteen 500 GB kovalevy on oma ohjelmakirjastosi, johon säilöt suosikkiohjelmia ja elokuvia jopa 250 tuntia. Sinun ei tarvitse tietää millä tavoin signaali kotiisi tulee, FH05-HDR ymmärtää sekä antenni- että kaapeliverkon lähetykset.

Panasonic Viera TX-P46ST32Y 46” Full HD 3D plasma-TV
NeoPlasma-näytöissä käytettävät nopeasti toimivat fosforit ja oma valontuottamistekniikka vähentävät sekoittumista eli kaksoiskuvia, joten 3D-kuva näkyy kirkkaana ja sitä on mukava katsella. Lisäksi tämä tekniikka auttaa parantamaan 2D-kuvanlaatua. VIERA-plasmatelevisioiden 600 Hz Sub-field Drive ja Intelligent Frame Creation Pro -teknologia varmistavat tasaisen ja sulavan liikkeen. TX-P42ST32 sisältää virittimet maanpäällistä ja kaapeliverkkoa varten (DVB-S, DVB-T, DVB-C). Se on yhteensopiva uuden myös DVBT2-standardin kanssa. Energialuokka C. Tuote 12521.

Musta: tuote 52662, 349.90 euroa. Valkoinen: tuote 13223, 379.90 euroa.
**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

Kotiinkuljetus kaupan päälle! Myös aidosti korottamalla osamaksulla!

Fuj:tech HDMI High Speed with Ethernet kaapeli, 2.0 m

Mozi Slimfix B2 taulutelevision seinäkiinnike, 32-60”

Samsung SSG-3050GB kahdet 3D-lasit

11.90
HDMI 1.4 standardin mukainen kaapeli. HDMIkaapeli on digitaalisen kuvan ja äänen siirtoon suunniteltu kaapeli. Tuote 4676.

24.90
Todella monipuolinen ja laadukas seinäteline taulutelevisiolle. Tämän erittäin kapean kiinnikejärjestelmän avulla saat television kiinni vain 14.5 mm etäisyydelle seinästä! Tuote 13111.

59.90
Paristoilla toimivat 3D-aktiivilasit ovat portti Samsungin 3D-viihteeseen. Erittäin miellyttävät päässä ja voit käyttää niitä myös perinteisten silmälasien päällä. Tuote 55591.

989.90 1289.90 1599.90
40” 46” 55”

Sony Bravia NX723-sarjan Full HD 3D LED-televisiot
tai
(6 kk aidosti koroton osamaksu)

165.00 /kk 215.00 /kk 273.65 /kk

tai

(6 kk aidosti koroton osamaksu)

Full HD 3D LED -televisio sisäänrakennetulla WiFillä ja MotionFlow XR200 -tekniikalla. Lyömätön teräväpiirtokuva! Monolithic Designin ja OptiContrast-LEDnäytön ansiosta kyseessä on yksi ohuimmista Sonyn televisioista. Alati laajentuva valikoima verkkoviihdettä ja uusia älykkäitä toimintoja muuttaa tavan katsoa televisiota lopullisesti. Nauti 2D- ja 3D-kuvasta teräväpiirtoisena Full HD 1080 -tekniikan avulla. Sisäänrakennettu tuki langattomalle verkolle. Antenni- (DVB-T2) ja kaapeliverkon HD-virittimet. Cable Ready HD sekä Antenna Ready HD -hyväksytty. Energialuokka A.

Sisältää SUB401SAEP Monolithic-alumiinijalustan! 40” malli: tuote 47953. 46” malli: tuote 47954. 55” malli: tuote 47955.

tai

(6 kk aidosti koroton osamaksu)

Kotiinkuljetus kaupan päälle! Myös aidosti korottamalla osamaksulla!

989.90 1199.90 1589.90
40” 46” 55”

Philips PFL5507-sarjan 400 Hz 3D LED-televisiot
Rentoudu ja nauti upeasta TV-illasta huippulaatuisen Philipsin 3D Full HD LED-television parissa. Televisiossa on Pixel Plus HD Engine jonka avulla voit nauttia sisällöstä ja eloisasta Full HD -kuvasta. Smart TV Plus -ominaisuudet yhdessä sisäänrakennetun WiFi-yhteyden kanssa tarjoavat sinulle upeat mahdollisuudet. Two Player Full Screen 3D -tekniikan avulla saavutat täysin uudenlaisen pelikokemuksen! Se tarjoaa kummallekin 3D-lasien käyttäjälle oman, koko ruudun pelikentän! Erinomainen etu esimerkiksi ajopeleissä joissa kuva yleensä jaetaan keskeltä halki. 400 Hz Perfect Motion Raten (PMR) ansiosta kuva pysyy terävänä ja kirkkaana toimintaelokuvissa. Kolmen USB-paikan avulla voit avata kuva-, musiikki- ja videotiedostoja useimmilta USB-muistitikuilta. Liitä USB-tikku tai ulkoinen kovalevy television liitäntään ja multimediasisältö avautuu helposti ruutuselaimella. Energialuokka A+.

40” malli: tuote 6051. 46” malli: tuote 5964. 55” malli: tuote 5339.

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

LG 42LV450N 42” Full HD LED-TV
Full HD LED-televisio TruMotion 100 Hz -tekniikalla ja sisäänrakennetulla kuvanasetusoppaalla. Kolme HDMIliitäntää, joihin voit kytkeä esim. Blu-ray-soittimen tai pelikonsolin. USB-liitännän kautta voit toistaa DivX HD -videostiedostoja, kuvia ja musiikkia, myös HD-tasoisena. Huikea 4 000 000:1 kontrastisuhde takaa värikkään kuvan. Intelligent Sensor -tekniikka säätää kirkkauden vallitsevan valoisuuden mukaan. Kaapeliverkon Cable Ready HD -hyväksytty HD-viritin sekä antenniviritin. Energialuokka B. Tuote 5938.

LA Digital CI+ CONAX kortinlukijamoduli

599.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

69.90
Mahdollistaa maksullisten teräväpiirtokanavien katselun yhdessä Conax-maksukortin ja CI+ -standardia tukevan television tai digiboksin kanssa. Tuote 1611.

Panasonic SC-BTT270 3D Blu-ray -kotiteatterijärjestelmä
Suuren erottelukyvyn dekooderi ja kehittynyt kaiutintekniikka tuottavat virtuaalista 7.1 Cinema Surround -ääntä 5.1-kaiutinjärjestelmän avulla. Johtoja on erittäin vähän, sillä järjestelmä on valmis langattomia Surround-kaiuttimia varten. Koko järjestelmää ohjataan kätevästi VIERA Link -toiminnon avulla. Useita liitäntöjä, esimerkiksi iPhone/iPod-telakka, ulkoisten musiikkilähteiden yhdistäminen digitaalisesti, USB-tuloliitäntä ja SD-korttipaikka. Tuote 50003.

299.90

PlayStation 3 Slim 160 GB konsoli

239.90 254.90
160 GB malli 320 GB malli
PlayStation 3 vie sinut rajattoman viihteen maailmaan. Seikkaile hätkähdyttävissä teräväpiirtopeleissä, nauti uskomattomista Blu-ray Disc -elokuvista, ilmaisesta PlayStation Network -käytöstä ja monesta muusta edusta. Tervetuloa uudentasoiseen viihteeseen. PlayStation 3:n 160 tai 320 gigatavuiselle kovalevylle voi varastoida pelejä, elokuvia, musiikkia, valokuvia ja PlayStation Networkista ladattavaa sisältöä ja palveluja. Tuote 25869 (160 GB, 239.90 euroa), 34140 (320 GB, 254.90 euroa) tai 5404 (320 GB + Battlefield 3, 299.90).
**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

ProCaster DVD-005 ultra slim DVD-soitin

DVD/DivXsoittimien kuningas! DVD-005 on erittäin tasokas DVD/DivX-soitin jossa laadukas HDMI-skaalain ja USB-liitäntä. USB-liitännän kautta voit toistaa MP3/MPEG4(DivX/XViD)/JPEG-tiedostoja suoraan muistitikulta tai muistikortilta muistikortinlukijan välityksellä! Aluekoodivapaa. Koko 26 cm (leveys) x 22 cm (syvyys) x 2.6 cm (korkeus). Tuote 40944.

29.90

Samsung T27A300 27” LED TV-monitori
Samsung T27A300 on laadukas TV-monitori kaapeli- ja antenniverkkoon. Kätevällä PIP-toiminnolla voit katsoa TV-lähetystä ja nettisivuja samaan aikaan ja Magic Angle -toiminto säätää värit ja kirkkauden sopiviksi, kun katselet näyttöä sivusta tai alhaalta. Megadynaaminen kontrasti takaa kirkkaat värit ja huikean kontrastin. LED-tekniikkaan perustuva näyttö on myös ekologinen - se pienentää energiankulutusta jopa 40% perinteisiin CCFL-näyttöihin verrattuna. Tuote 18593.

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

294.90

ProCaster 8-in-1 oppiva kaukosäädin
Kaukosäätimien kuningas - tällä komennat koko laitteistovaltakuntaasi. Vihdoinkin edullinen tapa korvata se kadonnut kaukosäädin! Monipuolinen yleiskaukosäädin jopa kahdeksalle eri laitteelle! Tuote 0657.

ProCaster 7” taulu-tv
Tasavallan halvin taulutelevisio! Oiva valinta veneen, matkailuauton tai mökin pieneksi digitelkkariksi. Sisäänrakennettu digitaalinen antenniviritin, joka tukee täysin ja satavarmasti myös Ylen tekstitystä. Lisäksi mm. EPG-ohjelmaopas, tekstiTV ja pelejä. Muistikortinlukijan ja USB-liitännän ansiosta televisiolla voit katsoa myös digikuvia tai videoita USB/SD/ MMC-muistilta. Tuote 6556.

9.90

Testatusti tehokas sisäantenni esim. digiboksiin. Optimoitu maanpäällisten digi-tv-lähetysten vastaanottoon. Mukana antennikaapeli (2 m) ja virtalähde. Taajuusalue 470-870 MHz (UHF) sekä 47-230 MHz (VHF). Vahvistus 18 dB. Toimii myös ilman virtalähdettä (5 V / 50 mA). Tuote 2632 (musta) tai 2638 (valkoinen).

ProCaster 350 Active antenni

69.90 99.90
Kombotallennin on tallentava digiboksi, joka toimii sekä kaapeli- että antenniverkossa! Kansalaisboksi Kombotallennin on helppokäyttöinen ja monipuolinen tallentava digiboksi, jossa on USB- ja HDMI-liitännät sekä Conax-kanavakortinlukija. Ohjelmat tallentuvat USB-väylään liitetylle USB-muistille tai USBkovalevylle. 1 GB muistia riittää n. 25-30 minuutin tallennukselle/ ajansiirrolle Tuote 6238.

Kansalaisboksi Kombotallennin antenni- ja kaapeliverkkoon

19.90

PhotoNav Classic v2.0 3.5” tai 4.3” GPS
Tätä olet odottanut! Pienikokoinen ja näppärä GPSnavigaattori uudella PhotoNav-navigointiohjelmistolla. Entistäkin ohuempi, uusi parempi ohjelmisto, uudet kartat, erittäin helppokäyttöinen ja kulkee helposti myös mukana. Varustettu 3.5” tai 4.3” kosketusnäytöllä sekä Suomen uusilla tiekartoilla. PhotoNav ohjaa sinut aina perille, helposti ja luotettavasti. Sisällä tasokas PhotoNav-ohjelmisto, jossa mukana myös tarkat Helsingin ilmakuvakartat. Helppo myös muokata omaan käyttöön, asenna vaikkapa TaskuLoisto maasto- ja merikartat laitteeseen! Tuote 30259 (4.3”, 69.90 euroa) tai 30256 (3.5”, 59.90 euroa).

59.90

69.90

Denon AVR-1912 7.1-kanavainen AVvahvistin

Bose IE in-ear kuulokkeet

58.90

Denon AVR-1912 on erittäin monipuolinen 7.1-kanavainen HD-viritinvahvistin jolla voit nauttia täydellisestä 3D-videokuvasta ja dynaamisesta tilaäänestä. AVR-1912-vahvistin on myös varustettu monipuolisilla verkkotoiminnoilla joiden avulla voit toistaa ja hallita digitaalista kuva- ja musiikkikirjastoasi. Airplayn avulla voit lähettää musiikkia lähiverkossa iPadista, iPhonesta, iPod touchista tai iTunesista. Denon Remote App -ohjelman avulla voit hallita vahvistimen perustoimintoja iPadin, iPhonen ja iPod touchin avulla. Tuote 49350.

479.90

Antavat ainutlaatuisen äänen kompaktissa muodossa sekä istuvat hyvin ja tukevasti. Mukana tyylikäs suojakotelo ja kolme erikokoista silikonisovitetta korvaan. Tuote 34559.

Sennheiser Adidas MX 680 Sports nappikuulokkeet
Sennheiser Sport Line -sarjan aktiiviselle liikkujalle suunnitellut, hikeä ja vettä kestävät, äänenvoimakkuudensäätimellä ja EarFin-kiinnikkeillä varustetut dynaamiset nappikuulokkeet. Tuote 27190.

ELAC CINEMA 3 ESP V kotiteatterikaiutinsarja
Täydellisyyttä pienoiskoossa. CINEMA 3 ESP V on Elac SUB 111.2 ESP -subwooferista ja viidestä Elac 301.2 -satelliittikaiuttimesta koostuva, laadukkaasti viimeistelty, erinomaisella äänenlaadulla varustettu 5.1-kanavainen kotiteatterikaiutinsarja. Tuote 16530 (hopea), 19674 (musta) tai 20458 (valkoinen).

42.90

1679.90
Mirage Prestige S-8 subwoofer
Kanadalaisen Miragen Prestige S8 -subwoofer tuo klassisen tyylikkäästä ulkomuodostaan huolimatta todellista voimaa äänentoistojärjestelmääsi. Subwooferissa on digitaalinen BASH®-vahvistin sekä Miragen patentoimalla ripustuksella varustettu 8” elementti. Kotelo on valmistettu järeästä MDF-materiaalista ja tyylikäs pinta on viimeistelty käsin 8-kerroksella lakkaa. Prestige S8 -subwooferissa on sekä kaiutintasoiset että RCA-sisäänmenot, joten se sopii mihin tahansa järjestelmään. Tuote 1200.

Boston Acoustics SoundWareXS Digital Cinema televisiokaiutinsarja

499.90
Erittäin kompakti ja tyylikäs 2.1-kanavan kotiteatterikaiutinsarja jonka laadukkaat pianomustat kaiuttimet ja tehokas aktiivinen subwoofer tuottavat uskomattoman äänen niin elokuviin kuin musiikkiin. Sisäänrakennettu vahvistin tukee analogista ja digitaalista äänituloa sekä langatonta Bluetoothtoistoa suoraan mobillilaitteesta tai tietokoneelta. Loistava päivitys laihaääniselle taulutelevisiolle. Tuote 27628.

299.90

Pioneer DEH-6400BT autosoitin

178.90
Melkein kuin klubi autossasi! Pioneerin CD-viritin, jossa iPod-/iPhone-ohjain, Bluetooth, 2 x taka-USB, SD-kortinlukija ja 3 Hi-Volt RCA Pre-out -liitäntää (RGB/moniväripainikkeet ja näyttö). MOSFET 50W x 4 -vahvistimen avulla tämä viritin tuottaa raakaa äänivoimaa ja huippuäänenlaadun säröisyyden ollessa minimaalista. Liitä vain yksinkertaisesti iPodisi tai iPhonesi USB:n kautta (mukana kaapeli) tai mikä tahansa muu puhelin tai kannettava soitin suoraan aux-etuliitännän kautta. MIXTRAXin avulla voit luoda klubitasoisia non-stop-miksauksia käyttämällä useita eri miksausefektejä. Valaistusväri ja -voima vaihtelevat kappaleen ääniominaisuuksien mukaan. Tuote 55983.

ProCaster Bluetooth Audio Receiver
Nyt sinun ei tarvitse enää liittää piuhaa kannettavasta tietokoneestasi kotistereoihin kun haluat vähän jämäkämmän äänen elokuviin tai musiikkiin. ProCaster Bluetooth Music Receiver siirtää musiikkisi langattomasti stereoihisi esimerkiksi iPhonesta tai tietokoneesta. Tuote 24126.

24.90

Canon IXUS 220 HS digikamera
Kätevä digikamera! Canon IXUS 220 HS yhdistää tehokkaan HS System -järjestelmän ja klassisen IXUSmuotoilun: ultralaajakulmainen 5x zoom-objektiivi, Full HD -videokuvaus ja hyvät hämäräkuvausominaisuudet ovat sulavalinjaisessa ruostumattomassa teräsrungossa. Tuote 3850 (hopea), 3871 (musta) tai 3962 (punainen).

0.00 149.90
Canon PIXMA MP280 monitoimimustesuihkutulostin
Canon PIXMA MP280 tulostaa studiolaatuisia kuvia, skannaa ja kopioi laadukkaasti. Pienikokoinen ja tyylikäs laite on omiaan kotikäyttöön. Sopii erinomaisesti vaikkapa opiskelijoille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja edullista monitoimilaitetta. Teräväpiirtovideotulostuksen avulla voit tulostaa kuvia myös videoista, ja selkeä Easy-WebPrint EX -ohjelma tekee internettulostuksesta helppoa. Huom! Tulostin ei sisällä USB-kaapelia, tilaa se erikseen, jos tarvitset (esim. tuote 12565). Tuote 19655.

Canon säilytyspussi IXUS-ostajalle kaupan päälle, tuote 4845

Canon DC320L vedenpitävä kotelo IXUS 220

59.90
Tämä veden- ja pölynpitävä kotelo suojaa IXUS 220 HS kameraasi vaikeissa kuvausolosuhteissa. Vesitiivis 3 metriin asti. Huom! Tarkista kotelon vedenpitävyys ennen käyttöönottoa! Emme vastaa mahdollisista kameralle aiheutuneista kosteusvahingoista. Tuote 4036.

39.90
Fuj:tech 1.8 m USB 2.0 A-B kaapeli tulostimelle

HP 635 15.6” HD/4 GB/500 GB Win 7 Home Premium 64-bit

6.90
Transcend 2 GB Secure Digital (SD) muistikortti

Edullinen USB-kaapeli! USB 2.0 -standardin mukainen USB-kaapeli, joka sopii esim. tulostimelle, digiboksille tai skannerille. Siirtonopeus jopa 480 Mbps. Alaspäin yhteensopiva vanhemman USB 1.1 -standardin kanssa. Tuote 3941.

4.90

Edullinen digikameran SDmuistikortti! Erittäin luotettavia ja soveltuvat käytettäväksi minkä tahansa Secure Digital -korttia käyttävän laitteen kanssa. Tuote 20207.

Tyylikästä suorituskykyä. Kestävä ja tyylikäs kannettava, jolla hoidat päivittäiset askareet vauhdikkaasti. Tyylikäs tummanharmaa mattapintainen viimeistely. Ominaisuuksiin kuuluu mm. AMD E-450 1.6 GHz -suoritin, 4 GB DDR3-muistia ja 500 GB kiintolevy. Tukee uutta Bluetooth 3.0 -tekniikkaa. Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelma, jossa kielivaihtoehtoina suomi, ruotsi tai englanti. Kaupan päälle kantolaukku! Tuote 31979.

379.90

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **
**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/ kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

Acer Aspire 5749 15.6” i32350M/4 GB/320 GB/DVDRW/Win 7 Home Premium

Acer Predator G3610 i52320/8 GB/500 GB/Win 7
Acer Predator G3610 on tyylikäs ja futuristinen pöytätietokone, jonka sisällä sykkii raaka voima! Järeä Intel Core i5-2320 -neliydinsuoritin, kahdeksan gigatavua nopeaa DDR3-keskusmuistia ja nopea 500 gigatavun kovalevy takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Ripeä NVIDIA GTX 550 Ti -näytönohjain gigatavun erillisellä muistilla vauhdittaa pelit ja multimediatiedostot vaivatta. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, norjan, tanskan tai englannin. Tuote 55230.

499.90
Acer Aspire 5749 on Myös 6 kk:n osasuorituskykyisellä Intel Core maksulla, vain 7€/kk i3-2350M -tuplaydinlaskutuslisällä! ** prosessorilla ja nopealla 4 GB DDR3-keskusmuistilla varustettu tehokannettava. Sen avulla voit nauttia viihteestä niin kotona kuin tien päälläkin. 15.6” Acer CineCrystal -näytön kuva on kirkas ja upean värikylläinen. Nopean langattoman yhteyden avulla kytkeydyt vaivattomasti verkkoihin ja integroidulla web-kameralla kommunikointi ystäviesi kanssa on helppoa. Laitteessa on lisäksi kattavat liitännät, mm. 3 x USB 2.0, HDMI, VGA sekä Multiin-1-muistikortinlukija. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, norjan, tanskan tai englannin. Office Trial -koekäyttöoikeus. Tuote 53738.

849.90
Acer Aspire 5750G 15.6/i32350M/4 GB/500 GB/Win 7 Home Premium

Acer Aspire X1930 i5-2320/8 GB 1 TB/Win 7
Acer Aspire X1930 on tehokas ja luotettava pöytäkone, jota pyörittää Intel Core i5-2320 -neliydinprosessori, mahtavat kahdeksan gigatavua keskusmuistia ja tilava teratavun kovalevy. Peleihin ja viihteeseen vauhtia antaa erillinen Nvidia GT530 -näytönohjain, jossa on 2 GB omaa muistia. Multi-in-1-kortinlukijalla saat kätevästi luettua yleisimmät muistikorttityypit. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, norjan, tanskan tai englannin. Office Trial -koekäyttöoikeus. Tuote 14812.

599.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **
Acer Aspire 5750G on tehokkaalla Intelin Core i3 -suorittimella varustettu kannettava, jonka kuuden kennon akussa riittää virtaa useaksi tunniksi. 15.6” Acer CineCrystal -näytön kuva on kirkas ja terävä sekä värit luonnolliset. Kahden gigatavun muistilla varustettu tehokas NVIDIA GeForce GT 630M -näytönohjain vauhdittaa pelit ja multimediatiedostot vaivatta. Kevyen 2.6 kilon painon ansiosta kannettava kulkee näppärästi mukanasi minne tahansa. Laitteessa on myös kattavat liitännät, mm. HDMI-ulostulo sekä Multi-in-1-kortinlukija. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium. Tuote 55238.

749.90
149.90

Epson Stylus Photo PX720WD monitoimitulostin

Acer S232HLCbid 23” LEDnäyttö
Huippuluokan LEDtaustavalotekniikalla varustettu 23” laajakuvanäyttö! Tarkkuus Full HD 1920x1080 pikseliä. Ohut muotoilu, VGA-, DVI- ja HDMI-liitännät sekä huikea 12 000 000:1 dynaaminen kontrastisuhde. Nopean 2 ms vasteajan ansiosta näyttö soveltuu erinomaisesti pelaamiseen! Turvallinen kolmen vuoden takuu! Tuote 56003.

89.90
Sano hyvästit johdoille: voit tulostaa, skannata ja kopioida kaikista kotisi huoneista käyttäen uusinta huippunopeaa langatonta yhteyttä. Valokuvat vaivattomasti: Voit luoda virheettömiä kuvia muokkaamalla värejä ja kontrastia sekä poistamalla punasilmäisyyttä Epson PhotoEnhance- ja Easy Photo Print -ohjelmien avulla. Valokuvat tulostuvat jopa valokuvaamotasoa laadukkaampina. Edistyksellisen, 6.3 cm LCDkosketusnäytön avulla voit katsella, valita ja tulostaa kuvia suoraan muistikorteilta, USB-muistitikuista ja PictBridge™-yhteensopivista digitaalikameroista. Tuote 34052.

Huippuohut ja kevyt. Helppo ottaa mukaan kaikkialle.

Valokuvat, elokuvat, verkkosivustot ja asiakirjat näytetään erittäin terävinä kirkkaalla 13.3” näytöllä jonka mattapinta ei heijasta taustavaloa.

Samsungin Fast Start -tekniikka käynnistää koneen nopeasti. Ja lepotilasta laite käynnistyy parissa sekunnissa.

899.90
599.90 699.90

PowerPlus akku antaa virtaa 6.5 tuntia ja käyttöikä on jopa 1500 latauskertaa / 3 vuotta.

Samsung 5 Series Ultrabook 13.3”
5-sarjan Ultrabook on kannettava tietokone, joka on ohut ja äärimmäisen helppo kuljettaa mukana. Huippuohut runko on ainoastaan 18 mm paksu. Vähävirtainen Intel ULVsuoritin takaa pitkän akunkeston. 13.3” SuperBright LED -näyttö takaa tarkimmat kuvat 300 nitin kirkkaudella, joka on jopa 36% kirkkaampi kuin tavallisissa kannettavissa. Heijastamattoman LED-näytön ansiosta voit käyttää kannettavaa eri valaistusolosuhteissa tai ulkona koska se heijastaa vähemmän taustavaloa. Fast Start -toiminnon avulla saat kannettavan lepotilasta käyttöön parissa sekunnissa. Älykkään akunlataustekniikan ansiosta akku säilyttää 80% alkuperäisestä kapasiteetistaan jopa 1500 latauskertaa. Sinun ei tarvitse murehtia uuden akun ostamisesta, sillä akku kestää uudenveroisena 3 vuotta. Tuote 7945.

Samsung 3 Series 300E5A 15.6”
300E5A on Samsungin uuden 3-sarjan 15.6” malli. Mattapintainen näyttö on nyt saatavilla myös edullisemman luokan laitteessa, mikä helpottaa koneen käyttöä kirkkaasti valaistuissa olosuhteissa. Kannettavassa on myös Samsungin innovatiivinen Fast Start -toiminto, jonka avulla saat kannettavan lepotilasta käyttöön kolmessa sekunnissa sekä Samsungin itsensä valmistama huippulaatuinen akku, joka kestää jopa 1000 uudelleenlatausta sen suorituskyvyn merkittävästi kärsimättä. 15.6” Intel Core i3 -malli on varustettu uuden sukupolven Intel Core i3-2350M -prosessorilla, nVidian GeForce GT 520MX -näytönohjaimella sekä 4 GB keskusmuistilla. Tallennustilaa löytyy 500 GB. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium. Laitteella on kahden vuoden nouto-palautustakuu. Tuote 55514, 599.90 €. 15.6 ” Intel Core i5 -malli on varustettu uuden sukupolven Intel Core i5-2450M -prosessorilla, nVidian GeForce GT 520MX -näytönohjaimella sekä 6 GB keskusmuistilla. Tallennustilaa löytyy 500 GB. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium. Laitteella on kahden vuoden nouto-palautustakuu. Tuote 55517, 699.90 €.

1249.90
Samsung NP700Z3A 14” tehokannettava
Täysalumiininen silmiähivelevän ohut Series 7 on tehty nopeaksi. Fast Start -toiminnon avulla kone käynnistyy 2.1 sekunnissa näytön avaamisesta tai virtapainikkeen painamisesta. 14” SuperBright LED-näyttö 1600x900 resoluutiolla takaa tarkimmat kuvat 340 nitin kirkkaudella, joka on jopa 36% kirkkaampi kuin tavallisissa kannettavissa. Heijastamattoman LED-näytön avulla voit nauttia kuvasta myös ulkona. Tämä malli painaa 1.95 kg ja on vain 23.7 mm paksu. Älykkään akunlataustekniikan ansiosta akku säilyttää 80% alkuperäisestä kapasiteetistaan jopa 1500 latauskertaa, mikä on viisi kertaa perinteistä akkua pidempään. Tuote 56059.

179.90
Samsung T22A350 21.5” LED TV-monitori
Samsung T22A350 on laadukas TV-monitori kaapeli- ja antenniverkkoon. Kätevällä PIP-toiminnolla voit katsoa TV-lähetystä ja nettisivuja samaan aikaan ja Magic Angle -toiminto säätää värit ja kirkkauden sopiviksi, kun katselet näyttöä sivusta tai alhaalta. LED-tekniikkaan perustuva näyttö on vihreä. Se pienentää energiankulutusta jopa 40% perinteisiin CCFL-näyttöihin verrattuna. Tuote 39358. Saatavilla myös 27” malli, tuote 18593. 294.90 €.

TODENNÄKÖISESTI AINA HALVEMPI

iPad 2 Wi-Fi + 3G 499,90
iPad 2 16 GB* Wi-Fi + 3G Surffaa verkossa, tarkista sähköpostit, katsele elokuvia ja lue kirjoja ennennäkemättömillä tavoilla. Ja nyt, kun siinä on iOS 5 ja iCloud, iPad 2 saa aikaan vieläkin enemmän. Saatavana mustana tai valkoisena. Musta, tuote 15260 tai valkoinen, tuote 15382.

*1 GB = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

DNA Dataprepaid -kortti
Käyttö ja lataaminen on helppoa, liittymä ei sido sinua mihinkään, et saa erillisiä laskuja etkä maksa kuukausimaksuja. Maksat liittymästä vain käyttösi mukaan, aloituspaketti sisältää 10 GB dataa, joka on käytettävissäsi 6 kk - reilua! DNA Dataprepaid, kuukausimaksuton mobiililaajakaista kaupan päälle Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G -multimedialaitteen ostajalle. Lisää tuote 21289 samaan tilaukseen Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G -laitteen kanssa.

Duudsoninkestävä puhelin
Helppokäyttöinen Android-puhelin • Säänkestävä (vesi- ja pölytiivis IP67) • Erikoiskestävä näyttö • 3 megapikselin kamera • GPS • Taskulamppu • Sähköposti • Social Hub ja Music Hub

Samsung Galaxy Xcover
228.90 €

Oranssi, tuote 43521 • Harmaa, tuote 56516 www.facebook.com/SamsungSuomi

Sony XPERIA S
Kuvaa, jaa ja katsele elämän suurimpia hetkiä kirkkaasta ja selkeästä 4.3” kosketusnäytöstä. Uppoudu suosikkielokuvien, hittimusiikin ja PlayStation-pelien maailmaan. Sony Entertainment Network -palvelun ansiosta kaikki on vain muutaman napautuksen päässä. Älä pidä hauskaa vain yksin. Jaa sisältö televisioon suoraan teräväpiirtopuhelimesta. Ota loistavia kuvia 12 megapikselin kameralla tai kuvaa videoita Full HD -tarkkuudella. 32 GB sisäinen muisti takaa ettei tila lopu heti kesken. Musta, tuote 55880. Valkoinen, tuote 31799.

**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

489.90

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Sony Ericsson XPERIA mini pro (2nd generation)

149.90

Liu’uta ergonominen näppäimistö ulos ja ala kirjoittaa. Ryhmittele suosikkisovelluksesi koti-ikkunan reunoihin. Kuvaa 5 megapikselin automaattitarkennuksella varustetulla kameralla. Esittele mestariteoksesi hyvällä kontrastilla Mobile BRAVIA Engineä käyttävän Reality Display -näytön avulla. Elämä näyttää kirkkaammalta mineraalilasiselta, naarmuuntumattomalta 3” Android-kosketusnäytöltä. Valkoinen, tuote 20502. Musta, tuote 20456.

Huawei U8800 X5 Pro
Huawei X5 pro on höystetty huippunopealla 1 GHz suorittimella. Ison näytön ja 800x480 resoluution ansiosta internetissä surffaaminen on nautinnollista ja helppoa. Android 2.3 tuo tuhannet sovellukset kätesi ulottoville. Swype-näppäimistöllä kirjoitat tekstiviestit nopeasti ja helposti. 5 Mpix kameralla ottamasi kuvat jaat kätevästi ystäviesi kanssa esimerkiksi Facebook tai Twitter -sovellusten avulla. 1500 mAh akku takaa pitkän käyttöajan. Tuote 4508.

Huawei U8860 Honor
Huawein uusi lippulaiva. 2.3 Androidin ja Huawein oman käyttöliittymän ansiosta käyttö on entistä nopeampaa ja helpompaa. Tehokas 1.4 GHz prosessori takaa sulavan käyttökokemuksen haastavimmissakin tehtävissä. Suuri 4” kosketusnäyttö ja huipputarkka 854x480 resoluutio. 1900 mAh tehoakun ansiosta puhelimen käyttöaika pitenee entisestään. Multiamediamukavuutta lisää nopea 8 Mpix kamera ja 2 Mpix etukamera mahdollistaa videopuhelut. Honor on vain 10.9 mm paksu ja painaa ainoastaan 140 g. Tuote 7773.

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

199.90

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

289.90

79.90
Jabra Sport
Jabra Sport -kuulokkeet on suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämäntyyliin. Kuulokkeet ovat roiskeen-, pölyn- ja iskunkestävät (IP54) joten voit huoletta käyttää niitä kovemmassakin menossa. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu radio. Tuote 10883. Saatavilla myös iPhonelle, tuote 11749. 94.90 €.

39.90
Jabra CLIPPER
Jabra CLIPPER on roisketiiviiseen kuoreen pakattu Bluetooth-Stereo-headset. Melunvaimennustekniikka takaa kirkkaamman kuuntelukokemuksen. Puhelun tullessa musiikki vaimenee automaattisesti. Kantomatka musiikin kuuntelussa on n. 10 metriä, CLIPPER varoittaa automaattisesti kantomatkan ylittyessä. CLIPPERiin voi yhdistää samanaikaisesti kaksi eri Bluetooth-laitetta. 3.5 mm kuulokeliitäntä. Musta, tuote 52267. Oranssi, tuote 17537. Pinkki, tuote 17469. Sininen, tuote 17355. Valkoinen, tuote 17167.

84.90
Jabra Freeway
Jabra Freeway on erittäin laadukas langaton Bluetooth-autokaiutin. Se on ensimmäinen autokaiutin jossa on integroituna kolme kaiutinta stereo ja virtuaali surround -toistoon. Kaksoismikrofoni-teknologia varmistaa kristallinkirkkaan puheäänen poistaen ylimääräisen taustamelun puheesta. Radiolähettimen avulla puhelut ja/tai musiikin voi ohjata auton kaiuttimiin. Tuote 28684.

Sony Vaio EH2C0E Sony Vaio SB4T9E Sony Vaio SVE-14 13.3” HD/i5-2450M 15.5” HD/B950 4 GB/500 GB/Win7 14” HD/i3-2350M 4 GB/320 GB/Win 7 4 GB/500 GB/Win 7

848.90
Upealla 3D-muotoilulla viimeistelty 15.5” kannettava toisen sukupolven Intel-suorittimella. Suorituskykyä arjen kaikkiin tarpeisiin. Internet-selaus yhdellä WEB-painikkeen painalluksella. Intel Pentium B950 2.1 GHz -suoritin, 4 GB DDR3-keskusmuistia, 320 GB kovalevy sekä Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 -käyttöjärjestelmä. Tuote 26290.

499.90

Sony Vaio VPC-SB4 on kevyt, vain 1.75 kg painava kannettava elegantilla ja ohuella muotoilulla. Valmistettu kestävästä magnesiumista sekä alumiinista. Uusi älykäs akkukonsepti pidentää työskentelyaikaa parhaimmillaan jopa 14 tuntiin (lisäakku ostettava erikseen). Nopea käynnistys ja taustavalaistu näppäimistö. Intel Core i5-2450M -suoritin, 4 GB DDR3-keskusmuistia, 500 GB kiintolevy, ATI Radeon HD 6470M 1 GB -näytönohjain sekä Windows 7 Professional 64-bit -käyttöjärjestelmä. Sisältää myös Microsoft Office 2010 Starter -ohjelmiston. Tuote 9774.

899.90

Sony VAIO E-sarja erottuu varmasti joukosta pehmeällä ja hienovaraisella ’wrap-around’ -muotoilullaan. Kolmea raikasta värivaihtoehtoa - valkoinen, musta tai vaaleanpunainen - on ehostettu kannettavan reunaa, kantta, kosketuslevyä ja näppäimistöä reunustavalla aksenttivärillä. Taustavalaistu näppäimistö, valosensorilla varustettu VAIO Display -näyttö, Exmor HD -web-kamera, xLOUD-äänitekniikka, Rapid Wake + Eco -toiminto ja paljon muuta! Intel Core i3-2350M 2.3 GHz -suoritin, 4 GB DDR3-muistia, AMD Radeon HD 7670M 1 GB -näytönohjain, 500 GB kovalevy sekä Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelmä. Tuote 38647 (musta), 38826 (valkoinen) tai 38697 (pinkki).

Braun Oral-B Triumph 5000 sähköhammasharja
Sähköhammasharja joka poistaa tuplasti enemmän plakkia verrattuna normaaliin hammasharjaan. Ainutlaatuinen 3D-tekniikka yhdessä hammaslääkäreiden innoittamien harjaspäiden kanssa takaa puhtaan tuloksen. Mukana tuleva ajastin varmistaa, että harjaat hampaitasi aina oikean ajan. Tuote 39253.

Braun 790CC parranajokone
Ääniaaltotekniikkaa käyttävä parranajokone. Mikrovärähdykset auttavat ajamaan hankalammatkin ihokarvat. SensiFlextekniikassa kääntyvä ja jousitettu ajopää yhdessä kosketukseen reagoivan teräverkon kanssa seuraavat kasvojen ääriviivoja. ActiLift-tekniikka nostaa ihonmyötäiset partakarvat pystyyn. Partakone on täysin vesipestävä. Koneen jalometallisessa rungossa on LCD-näyttö latauksen ja hygieenisyyden ilmoittamiselle. Clean & Renew -huoltokeskus pitää partakoneen aina puhtaana ja käyttövalmiina. Huoltokeskus lataa, puhdistaa, kuivaa ja voitelee partakoneen. Tuote 12172.

Braunilta 60 päivän osta ja kokeile tyytyväisyystakuu. Voimassa 30.6.2012 asti.

119.90

249.90
Braun Xelle SE5280 Milo epilaattori

Epilaattorissa on suuritaajuuksinen hierontaosa, joka stimuloi ihoa ja tekee epiloinnista erityisen hellävaraista. Viilennyshansikas valmistelee ihon epilointia varten ja rauhoittaa epiloinnin jälkeen. 40 pinsettiä on suunniteltu mukailemaan ihoa, jolloin lyhyimpienkin ihokarvojen (0.5 mm) poisto tehostuu. Joustava ajopää kääntyy jopa 15 astetta eteenpäin tai taaksepäin, joten ajopää pystyy mukautumaan vartalon muotoihin paremmin. Smartlight-toiminto valaisee hennoimmatkin ihokarvat. Tuote 10777.

79.90
Bosch Funkis kalusteisiin sijoitettava kodinkonepaketti

1669.90
Scout Eco Bubble -pesukone säästää sekä ympäristöä että lompakkoa Samsungin innovatiivisen Eco Bubble -tekniikan ansiosta. Uuden tekniikan vuoksi pyykin voi pestä alhaisemmassa lämpötilassa, minkä säästää energiaa jopa 70 %. Lisäksi kone pesee vaatteesi hienovaraisemmin, ja vaatteiden värit ja muoto kestävät pidempään. Suoravetoisen moottorin ansiosta pesu on hiljaisempaa, eivätkä melu ja tärinä häiritse sinua. Pesukoneessa on lisäksi Diamond Drum -tekniikka, keraaminen lämpöelementti, 15 minuutin pikapesuohjelma ja erityinen pesuohjelma villalle. Pesuluokka A, energialuokka A. Tuote 32739.

tai

(6 kk aidosti koroton osamaksu)

278.30 /kk

Yhdistä ruoanlaittoon saksalainen insinööritaito ja valitse keittiö mieltymyksiesi mukaan. Bosch Funkis on yksinkertainen tapa ostaa edullisia kalusteisiin sijoitettavia kodinkoneita. Sarjaan kuuluu kolme valikoitua kodinkonetta: uuni, induktiokeittotaso ja astianpesukone. Kolme huolellisesti vakiomittoihin valmistettua kodinkonetta sopivat yhtä hyvin tee-se-itse-keittiöön kuin ylelliseen keittiösisustukseenkin. Voit tietenkin täydentää Bosch Funkis -sarjaa muilla kalusteisiin sijoitettavilla Bosch-kodinkoneilla, jolloin saat saumattoman ja arvokkaan näköisen kokonaisuuden. Uuni ja astianpesukone energialuokka A. Tuote 33879.

Kotiinkuljetus kaupan päälle! Myös aidosti korottomalla osamaksulla!

Samsung WF0804Y8E Scout Eco Bubble 8 kg pyykinpesukone

Samsung WF8704ASW 7 kg pyykinpesukone
Samsung WF8704ASW -pesukone pesee seitsemän kiloa pyykkiä kerralla. Useiden vakio-ohjelmien lisäksi koneen voi ajastaa, tai unohtuneita vaatteita voi lisätä koneen jo käynnistyttyä. Linkousnopeus on enimmillään 1400 kierrosta. Samsungin pesukoneissa on ainutlaatuinen Diamond Drum -tekniikka, joka korvaa perinteisen pesurummun. Pesuluokka A, energialuokka A+. Tuote 23062. Nyt Samsung SDC16709 -kuivausrummun ja Samsung WF8704ASW -pyykinpesukoneen ostajalle SK-DHväliasennussarja kaupan päälle! Lisää tuote 16164 tilaukseen.

599.90

399.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Bosch SMU51M02SK 60 cm astianpesukone
Bosch ActiveWater -astianpesukone muuttaa pienen vesimäärän (10 l) 4100 vesilitraa vastaavaksi astianpesutehoksi. Tilava sisusta mahdollistaa 13 astiaston täytön. VarioSpeed-toiminto puolittaa tiskausajan, tinkimättä pesu- tai kuivaustuloksesta. Pesuaineannostelijan ansiosta tabletti liukenee aiempaa hallitummin. Energialuokka A++. Tuote 41724.

Bosch DHI635LSD ulosvedettävät liesituulettimet

249.90
Ulosvedettävä, 60 cm leveä liesituuletin kolmella tehovaihtoehdolla. Liesituulettimessa on kaksi perälle sijoitettua valaisinta. Liesituuletinta voidaan käyttää hormiin liitettävänä tai aktiivihiilisuodattimen kautta huoneilmaan palauttavana. Metallinen rasvasuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa. Mustalla lipalla: tuote 35307. Harmaalla lipalla: tuote 35362.

499.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **
**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

BlackWash Supreme WM8014 pesukone
Näppärä ja hyvä, edestä täytettävä pyykinpesukone 1400 rpm linkouksella, kahdeksan kilon pesukapasiteetilla ja LED-näytöllä. 16 erilaista pesuohjelmaa takaa puhtaan lopputuloksen. Tyylikäs ja trendikäs musta väri. Kahden vuoden takuu. Energialuokka A. Tuote 9380.

Bosch KDV24V00 jenkkikaappi
Tyylikäs ja hyvin säädettävissä oleva jenkkikaappi mökille tai pienempään city-asuntoon. Kaapissa on tilava 54 litran kaksiosainen pakastinosa. Jääkaapin hyllyt ovat turvalasia, hyllyjen korkeutta voidaan muokata. Jääkaappi on erittäin hiljainen, vain 41 dB. Kokonaistilavuus 218 l. Energialuokka A. Tuote 53301

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

369.90
599.90

299.90

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Constructa CF430220S monitoimiuuni + CA323350 keraaminen keittotaso
Uskomattoman edullinen monitoimiuunin ja keraamisen keittotason keittiöpaketti. Tyylikkäästä ja tilavasta kiertoilmauunista löytyy monia paisto-ohjelmia. Tuote 52328.

tai

(6 kk aidosti koroton osamaksu)

100.00 /kk

ghd Gold Classic Styler muotoilurauta

ghd Scarlet Deluxe Collection Set
ghd gold - nyt lämpölevyt syvällä punaisella päällystettynä! Tasoitetut, muotoillut ja viimeistellyt lämpölevyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa antaen erittäin kiiltävän lopputuloksen. Tällä ammattilaisten käyttämällä sulavalinjaisella ja tyylikkäällä muotoilijalla loihdit haluamasi hiustyylin vaivatta. Mukana toimitetaan hiustenkuivaaja, juhlava säilytyspussi, kaksi hiusklipsiä, sekä lämpölevyjen suoja. Tuote 42496.

164.90
Uusi Gold Classic Styler ghd:ltä on markkinoiden ylellisin muotoilurauta! Tasoitetut, muotoillut ja viimeistellyt lämpölevyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa antaen erittäin kiiltävän lopputuloksen. Tällä ammattilaisten käyttämällä sulavalinjaisella ja tyylikkäällä muotoilijalla loihdit haluamasi hiustyylin vaivatta. Tuote 42952.

189.90

Rio UV Nails kynsistudio

129.90
Helsinki

Hyvin hoidetut kädet kertovat kantajastaan, ja kauniiden käsien salaisuus on huolitellut kynnet. Uuden Rio UV Nails -rakennekynsipakkauksen tuotteiden avulla saa itse tehtyä hoitolatasoiset geelikynnet. Rio UV Nails -rakennekynsipakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet ja yksityiskohtaiset ohjeet kestävien geelikynsien tekemiseen tai vaihtoehtoisesti omien kynsien vahvistamiseen. Manikyyrin ja pedikyyrin tekeminen ammattilaisen tavoin on mukavaa hemmottelua esimerkiksi yhdessä tyttöporukalla. Tuote 42076.

Pirkkala

Oulu

YDINKESKUSTA

Tyynenmerenkatu 11, Jätkäsaari - myös 24 h kioski! (Käytä navigaattorissa osoitetta Hietasaarenkuja 7)

Saapastie 2, Pirkkala

Kaakkurinkulma 4, Oulu

24 h -puhelinpalvelu ja sähköposti, 0600 55 24 24, €1.97/puhelu + ppm tai myynti@verkkokauppa.com

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful