FIII LEGII LUI UNU SI FIII LUI BELIAL - ATLANTIDA SI LEMURIA - RASE EXTRATERESTRE

FIII LEGII LUI UNU SI FIII LUI BELIAL ATLANTIDA SI LEMURIA RASE EXTRATERESTRE

Va voi prezenta cateva fragmente din cartea "Atlantida" de Robert Cohen, fragmente preluate de acesta din screrile lui Edgar Cayce, renumitul medium, care a pomenit deseori despre Atlantida si Lemuria, despre tipul de societate pe care o aveau si despre evenimentele care s-au petrecut acum cateva zeci de mii de ani. Am decis sa fac o paralela intre ceea ce a relatat Edgar Cayce si Ramtha, o entitate care transmite mesajele sale printr-un channel, JZ Knight. Istoria relatata de cele 2 surse este identica, chiar daca exista foarte mici diferente, ce se completeaza reciproc dupa parerea mea si fac tabloul mai complet.Vezi articolul aici: http://dimensiuniparalele.blogspot.com/2011/12/interventia-zeilor-acum-455000de-ani.html O a treia sursa pe care doresc sa o iau in considerare este ce a tablitelor sumeriene, traduse de Zecharia Sitchin, care sustine ca traducerea acestor tablite este una din cele mai viabile dovezi ale existentei rasei Reptilene pe Terra, pe care o si conduc de altfel, din umbra.Vezi articolul : http://dimensiuniparalele.blogspot.com/2012/01/tablitele-sumeriene-istoria.html CE LEGATURA ESTE INTRE ATLANTI SI REPTILIENI?

cu cateva sute de ani / mii inainte. rosie. ci doar ca aveau sange pur. rasele-radacina din care provenim noi ca si specie.si sunt .Intr-un final au rezultat 5 rase: cea alba.acestia din urma avand un impact mai mic asupra populatiei indigene.In fapt nu erau albastrii.Acestea sunt rasele cele mai importante. pielea lor avea doar o tenta albastruie. care au aceleasi caracteristici rasiale.Metisii metisilor suntem noi.Asta nu inseamna ca erau superiori dpdv intelectual sau spiritual celorlalte rase. iar ulterior au intervenit si alte specii.De asemeni. pe care tot acestia "ii plantasera" in acest scop. un alb-albastru. rasa de origine a celorlalte 4 (de unde vine vorba "sange albastru").Ar fi mai multe de spus aici dar sa nu pierd din vedere subiectul despre care mi-am propus sa scriu : Atlantii si Reptilienii : rasa radacina a Pamantului a fost rasa ariana creeata dupa cum spuneam ne extraterestrii din Pleiade.. cei din Orion au colaborat cu Pleiadeenii. CUNOSCUTI SI SUB DENUMIREA DE ANUNNAKI.. axata pe intelect si lipsita de sentimente.Aceasta rasa este o rasa razboinica. de unde au venit arcturienii.. incrucisandu-se cu aceasta rasa pura si rezultand metisi.cea provenita din constelatia Draco. galbena si cea albastra. blonzi cu ochi albastrii si inalti (2-3 m).. au venit pe Terra pentru a o popula si extraterestrii din Orion via Betelgeuse si Rigel si Sirius via Procyon si Adara. neagra. nu empatizeaza pentru ca pur si simplu nu pot. adica REPTILIENII. prin incrucisarea Pleiadeenilor .Extraterestrii din Sirius si Orion erau in razboi de mult timp cand au ajuns pe Terra si au continuat si aici "cursa pentru cucerire". adica draconienii. nu au corp emotional deci nu simt.de pe Lyra / Vega cu umanoizii modificati genetic si adaptati la viata pe Terra.Atlantii au fost o rasa ariana pura.Ulterior dar nu cu mult dupa asta. extraterestrii din constelatia Draco si de asemeni Adebaran.... rasa albastra.Acestia au fost atlantii.. pentru perfectionarea rasei.atat de alb incat e albastru. adica homo sapiens sapiens. unii dintre ei. aceasta fiind rasa pura. nu toti.Au fost creati de extraterestrii veniti din Pleiade. :) Atlantii s-au incrucisat din nefericire la un moment dat cu o alta rasa.

. in desenele de pe templele din Egipt.Ei au capacitatea de a se intrupa prin nastere in oameni. infiltrandu-se la toate nivelele puterii si in toate popoarele si tarile din lume.Ii gasim in lucrarea indiana Mahabharata.Ei sunt de vibratie 5D . de aceea Regalitatile lumii au tinut si tin atat de mult la liniile lor de sange "pure". Avem dovezi ale existentei lor la vedere ca si Zei. dar acesta este un alt subiect. fapt pentru care s-au dus lupte sangeroase cu pierderi imense pentru toate partile implicate in conflicte. pot sa posede un corp uman . etc. veti gasi chiar mai multe dovezi decat ati vrea sa gasiti.daca cautati.Aceasta rasa din care provin reptilienii sunt programati genetic de rasa creatoare. reptilienii s-au incrucisat cu toate cele 5 rase de pe Pamant si au preluat puterea. sa doreasca extintia rasei umanoide.. in basoreliefuri si sculpturi antice. ma refer bineinteles la cei ce au supravietuit acelor lupte. ceea ce si fac pe Terra in prezent. atingandu-l si camuflandu-se ochilor nostri prin cresterea vibratiei. . in colonii. dintre reptiloizi.deci au nevoie de gazde "speciale" pentru a-i contine. in cazul posedarii. Ulterior.. in foarte multe scrieri antice. iar aceasta specie a fost pedepsita fiind expulzata la marginea acestui Univers. inclusiv Tablitele Sumeriene.gazda sau pot pur si simplu sa controleze mental un om.incrucisati la randul lor cu o alta rasa ce NU PROVINE DIN ACEST UNIVERS si care a dorit sa duca la etinctie rasa umanoida in acest Univers.oricat de bizar ar parea asta..

:) Atlantida .ROBERT COHEN . pentru a ii putea trimite inapoi de unde au venit. punctele tari dar si pe cele slabe. precum si cu informatiile de mai sus care imi apartin in cea mai mare masura si pe care le-am corelat din ceea ce am citit si studiat si din comunicarile astrale avute personal si veti vedea imaginea de ansamblu.In continuare fragmente din cartea "Atlantida" de Robert Cohen. Corelati informatiile din aceasta carte cu cele din cartea lui Ramtha si cu traducerea Tablitelor Sumeriene. De ce conteaza?De ce este important?Daca vrem sa avem vreo sansa de a ne recapata dreptul la viata pe acest Pamant. sa le intelegem agenda. trebuie mai intai sa intelegem cu ce si cu cine ne confruntam.

erau convinşi că originea lor este divină. erau în deplină concordanţă cu conştiinţa universală"... Ei nu erau preocupaţi doar de invenţii tehnice şi nici nu erau obsedaţi de progresul material. datorită căreia „numeroase popoare. în Atlantida." spune Cayce. „Pe continentul atlanţilor. vor uita de esenţa lor divină. după părerea lui. Totuşi. marea preoteasă era păzitoarea şi ocrotitoarea pietrei albe. Poporul atlant trăia. bucurându-se de un confort material uluitor.. Atlanţii. . ei credeau în existenţa sufletului şi în puterile oculte. ci va stagna. îl făcea să prevadă viitorul şi să citească în adâncul sufletelor. gândindu-se numai la viaţa trecătoare. cu timpul spiritualitatea nu va mai evolua. prin vorbele şi faptele lor. să o poată învinge. preoţii îşi ajutau semenii să-şi înţeleagă soarta. să-şi dea seama de entitatea lor individuală. aşadar. Ei vor pierde astfel acel „dar dumnezeiesc" care îi hărăzise a fi un popor precursor în multe domenii. declara vizionarul Cayce. precum şi de conştiinţa universală a lui Dumnezeu. extrem de dezvoltată. Intuiţia sa.De la spiritualitate la materialism Edgar Cayce menţionează şi credinţele religi oase ale atlanţilor care. pe 19 aprilie 1944. în simbioză cu toate forţele spirituale şi materiale înconjurătoare. Âtlanţii aveau un sentiment religios profund şi mistici.. în perioada premergătoare primei distrugeri a teritoriului.

imnuri religioase. (Belial fiind conducatorul armatelor lui Satan) Legea Unică grupează atlanţii cei mai spiritualizaţi. creează rituri. Pentru slăvirea acestui Dumnezeu exigent.„In vremurile acelea. ca pe elementul distructiva! omului. simbolizând neprihănirea spirituală. ei reprezintă fidelitatea faţă de un ideal'. înflăcăraţi şi riguroşi. dintre cei care aleseseră puterea materială. eu voi fi Dumnezeul vostru". slujind Domnului cu o credinţă nestrămutată.). „Dacă vreţi să fiţi poporul meu. Ei cred în reîncarnare sau în continuitatea vieţii de-a lungul secolelor. un cămin familial. considerate necesare pentru evoluţia sufletului şi a mântuirii sale. foarte mulţi se dedau plăcerilor lumeşti". Edgar Cayce reia tema opoziţiei biblice dintre Fiii Luminii şi Fiii întunericului (n. Preceptele lor rezultă din principiul de bază următor: un Dumnezeu. un stat. Aceşti ce'i mai puri dintre puri fac din viaţa lor un exemplu grăitor. . Faţă de semenii lor se poartă cu blândeţe şi cu înţelegere. chibzuind cu înţelepciune asupra îndatoririlor ce le revin.. eu voi fi Dumnezeul vostru" Două tendinţe se vor ciocni cu înverşunare: Fiii Legii Unice şi Fiii lui Belial. ceremonii. Atlanţii Legii Unice se revoltă împotriva tuturor nedreptăţilor şi condamnă progresul. o soţie. clădesc temple. în faţa fiecărui lăcaş al Domnului ei aprind un foc sacru. a. aceştia încearcă să convingă poporul să cinstească un singur Dumnezeu. o religie. (2 martie 1935). In numele poruncii „Dacă vreţi să fiţi poporul meu..

. Prăpastia dintre Fiii Legii Unice şi Fiii lui Belial se adânceşte pe zi ce trece. sub nici o formă. Acestea erau preceptele Legii Unice... Ei urmăresc „satisfacerea dorinţelor şi a simţurilor. fără a se gândi la nenorocirea altora. mulţumirea de sine. „Noi credem că în acele perioade nu era nevoie să munceşti pentru asigurarea traiului. respinsă de Fiii lui Belial" (23 mai 1938). renunţând ia spiritualitate în schimbul unei vieţi trecătoare bine realizate. care erau siliţi să facă toată treaba în gospodărie. Fiii lui Belial nu aveau nici morală. intensa bucurie a plăcerilor în raporturile dintre oameni. ţinându-i la dispoziţia lor. De asemenea. Stăpâni ai „monştrilor" — rezultaţi din contopirea anarhică între om şi animal — ei îi tratează cu brutalitate.„Sufletul a fost dat de Creator.. a corupţiei.. Ei nu respectă nici o lege. Nu sunt recunoscute drept fiinţe umane şi nu beneficiază. de munca lor. preţuind numai foloasele materiale. care îi folosesc pentru muncile cele mai grele şi mai respingătoare. ei acţionează sub hipnoză sau prin telepatie şi sunt cu desăvârşire supuşi ordinelor stăpânilor. cu felul lor de a se bucura de viaţă si de plăceri.. chiar pe vreme neprielnică sau greu de suportat. dar Fiii lui Belial erau slujiţi de adevăraţi „roboţi". Considerând că ei alcătuiesc elita societăţii. integrându-i şi cultul idolilor şi al sacrificiilor umane. Cu atât mai mult cu cât Fiii lui Belial. să cultive câmpul. doar conştiinţa deplinei mulţumiri de sine". câştigă mulţi adepţi printre Fiii Legii Unice. .. slujiţi de „roboţi" Fiii lui Belial duc cu precădere o politică de clasă şi castă. FIII Iul Belial. nici un drept şi afişează un dispret excesiv. şi trebuie să-i fie înapoiat." (13 septembrie 1939) Numeroşi Fiii ai Legii Unice vor ceda în faţa tentaţiei ademenitoare. Făpturile acestea sunt crescute ca să corespundă muncii pe care o vor îndeplini. Ei sunt cei desemnaţi prin cuvântul „lucruri". ei adaptează religia la noile lor credinţe. „Pe pământul atlant. asemeni vitelor.. când Fiii lui Belial le-au învăţat pe fiicele Fiilor Legii Unice desfătarea. îi copleşesc pe ceilalţi cu orgoliul şi dispreţul lor." (2 ianuarie 1940) Fiii lui Belial au simţul câştigului şi al petrecerilor. nici conştiinţă.

Cayce mai spune că a fost convocată o conferinţă mondială pentru a găsi mijlocul de a lupta eficient împotriva numărului excesiv de mare al ani-malejor care invadau Terra. In momentul în care pericolul a fost iminent. (21 iulie 1934) Distrugerea animalelor prin „raza morţii" înmulţirea uriaşelor animale sălbatice va prilejui cruzilor Fii ai lui Belial posibilitatea de a aplica aceste înspăimântătoare arme ale morţii. în fosele care stabileau contacte cu influenţele interne ale pământului" (6 martie 1935). au căutat mijloacele de a .Belial Ştiinţa abătută de la calea cea dreaptă In această perioadă. locuitorii planetei noastre. conştienţi de primejdie. transformându-le astfel în forţe distrugătoare. Vizionarul din Virginia Beach pomeneşte de „influenţa unei activităţi radioactive a razelor de soare transformate în cristale. în vremurile acelea când se produceau distrugeri catastrofale. El mai aminteşte şi de faptul că în Atlantida. care deţin puterea. Fiii lui Belial. Fiii lui Belial cunoşteau foarte bine arta de a fabrica explozive foarte puternice şi ştiau să folosească instrumente care acţionau focurile din centrul pământului. afirmă Cayce. pentru că suntem îndreptăţiţi să bănuim că este vorba de raza laser şi de bomba atomică. Fapt de o nebănuită gravitate. fac tot posibilul ca descoperirile ştiinţifice să nu mai slujească scopurilor benefice pentru care au fost concepute.

din diferite uzine sau baze centrale. în Pirinei. Clima temperată devine toridă. regiunea Mării Sargaselor. au cunoscut o dezvoltare uluitoare. Lemuria. pierde o parte a teritoriilor şi începe să se scufunde în Pacific.I Ucenicii vrăjitori In această situaţie. consultantul putea dirija în spaţiu mesajele . atât în est.722 î.o înlătura: prin modificarea sau transformarea mediului înconjurător de care aveau nevoie aceste animale. a razei morţii sau raza supercosmică. astfel. în largul Antilelor. încât ne dă chiar data acestei conferinţe: anul 50. consultantul era un navigator cunoscut. în ciuda acestui cataclism pustiitor." Edgar Cayce merge atât de departe. Fiii lui Belial sunt ucenicii vrăjitori care declanşează un cataclism a cărui amploare depăşeşte efectul pe care-l scontau: cutremure. S-a procedat într-un fel comparabil cu trimiterea. care putea naviga şi în alte medii. aşezându-se în Egipt şi în anumite ţări africane. atunci când popoarele înţelegeau legile forţelor universale. erupţii vulcanice. din păcate stilul lui este puţin confuz. chiar o deplasare a polilor. brăzdate de numeroase canale. De la primele zguduiri telurice un mare număr de locuitori părăseşte Atlantida şi se refugiază în zone îndepărtate. alţii în America Centrală sau în America de Sud: câţiva ajung chiar pe ţărmurile Nilului. ceea ce numim în prezent „avion" era pe atunci o navă spaţială. cruţate de dezastru. Atlantida nu a fost distrusă în întregime: câteva regiuni." (2 octombrie 1931) „în Atlantida. „Această perioadă este caracterizată printr-o dezvoltare deosebită a dispozitivelor inventate pentru nevoile şi confortul populaţiilor atlante. golfuri.H. dispare în adâncurile apelor. râpe şi râuri." (23 ianuarie 1941) „Când au fost create forţele motrice capabile să transporte oamenii în diferite regiuni ale ţării şi către teritorii necunoscute. primul continent lovit de prăpăd. Unii se stabilesc în Europa. în Atlantida. sau prin distrugerea surselor de hrană în regiunile cu animalele uriaşe. Cu toate acestea. în afara aerului. Restul continentului este scindat în mai multe insule mari. astfel încât nu putem desluşi totul. cât şi în vest. Minunile tehnologiei atlante „Profetul" Cayce prezintă o listă impresionantă de invenţii realizate în tehnologia atlanta.

. chiar prin pereţi. în oraşul Peo. în mod vădit. era inventarea unor noi tipuri de maşini. pacea a fost înlocuită treptat cu tulburări şi răzmeriţe. poeţii şi sculptorii se întreceau în toate domeniile artei. într-o epocă în care se aplicau multe lucruri descoperite sau redescoperite în ziua de azi... cristalul atotputernic. apoi prepararea cristalului." „Consultantul cunoştea mecanica şi forţele chimice. ei vor să-i ajute pe aceşti dezmoşteniţi ai soartei. la fotografierea de la distanţă. la învingerea forţei de gravitaţie. tensiunile latente care existau între Fiii lui Belial şi Fiii Legii Unice iau o întorsătură foarte gravă. alţii nu erau decât spectatorii ei.. în acea epocă. meşteşugari —şi cei care deţineau puterea. de un avânt artistic remarcabil.„adorată de locuitorii Atlantidei". «Neînţelegerile au survenit din cauza rapor turilor dintre „roboţi" — producători. a vocii şi a imaginilor. deoarece unii profitau din plin de această societate de consum." (20 martie 1931). „Consultantul se ocupa de aplicarea forţei electrice a radiaţiei şi a încălzirii." (7 iunie 1930) „Pe tărâm atlant. Fiii Legii Unice nu împărtăşesc aceste păreri. în Atlantida. tulburarea şi neliniştea i-a cuprins pe atlanţi. uimitoarea dezvoltare a forţei electrice era aplicată la deplasarea navelor spaţiale sau a vaselor dintr-un loc în altul. Creşte neliniştea în Atlantida Deşi dezvoltarea lor era fără precedent şi bunăstarea fără seamăn. când energia era folosită pentru mijloacele de transport.. Din momentul aceia.adresate altor ţări." (9 mai 1941) „." (6 martie 1937) Extraordinara dezvoltare a tehnologiei era însoţită. ghidând navele şi aparatele. în care pictorii. lucrători. fermieri. după distrugerea pământurilor.. păstrând-o la bunul lor plac. în vremea aceea. obiectul principal. preocuparea majoră a cercetătorilor.. după afirmaţiile lui Cayce. iar mijloacele naturale contribuiau la îmbunătăţirea recoltelor destinate consumului individual. precum şi de aplicarea lor comercială. muzicienii. ca să poată ajunge şi ei la cel mai înalt nivel de conştiinţă..» Exploataţii acestei societăţi vor găsi aliaţi şi apărători puternici în Fiii Legii Unice. în această ţară de vis. ." (7 februarie 1930) „în Atlantida. Fiii lui Belial vor să se folosească de o mână de lucru supusă dorinţelor lor. se aflau cei ce se ocupau de transmiterea la distanţă a sunetelor.

în armonie cu conştiinţa universală. Fiii Legii Unice practicau concentrarea maximă a gândurilor cu scopul de a folosi forţele universale sub îndrumarea sau sfaturile sfinţilor. mizeria. nedreptatea domneşte în Atlantida. Mai mult ca oricând.. Victoria aparţine Fiilor lui Belial. învinşi. cea a Fiilor lui Belial. Fiii Legii Unice.. Dispunem de prea puţini termeni. consacrându-şi viaţa exerciţiilor spirituale şi meditaţiei mistice. oprimaţilor nu le rămâne decât supunerea sau revolta. în conformitate cu legea dragostei faţa de aproape. forţa Binelui este învinsă de forţa Răului. neînţelegerea şi egoismul. actualmente.Conflictul este fundamentat pe două concepţii de viaţă diametral opuse: cea a Fiilor Legii Unice. „în această perioadă a vieţii continentului atlant. pentru a descrie puterea lor spirituală care-i făcea să pătrundă într-o conştiinţă cvadridimensională permiţându-le să lipsească din trupurile lor. Victoria Răului asupra Binelui în ciuda tuturor eforturilor. generând ura." (13 noiembrie 1941) Centrale atomice răspândite pe continentul atlant Abandonaţi de Fiii Legii Unice. Exploatarea este cruntă: castele inferioare ale populaţiei atlante sunt supuse muncilor cele mai respingătoare. se izolează de societate şi se retrag departe de lume. . Foametea. munca istovitoare îi îndeamnă la răscoală.

H. Lemuria se scufundă în Oceanul Pacific. îndreptându-se spre teritorii care să le ofere un adăpost sigur: Antile. unii sau îmbarcat în navele spaţiale de care dispuneau. o mare parte a continentului atlant se afundă în Oceanul Atlantic. De pildă. afirmă Cayce. Din neglijenţă. Atlanţii fug îngroziţi. Peru." (7 aprilie 1934) Cu timpul.. Egipt. Mai multe insule mari dispar. rezultate . Spiritul ştiinţific. însoţit de o energie extraordinară şi de o capacitate de lucru neobişnuită. pentru cei rămaşi pe continentul atlant. dar fără rea intenţie. Yucatan. unii dintre ei se refugiază în regiuni mai blânde.000 î. aceste uzine au fost suprasolicitate şi au intrat într-o reacţie incontrolabilă. acoperite de valuri. în electronică. îndreptânduse spre Pirinei. Atlanţii sunt înfricoşaţi.Dintre Fiii lui Belial sunt unii care intervin „însufleţiţi de dorinţa de a reinstaura ordinea în haosul existent şi de a linişti spiritele". „în timpul exodului provocat de previziunile activităţilor care urmau să declanşeze forţele distrugătoare ale morţii. la sate şi în provinciile învecinate. centralele atomice se înmulţiseră atât de mult încât erau o parte integrantă a peisajului. mai ospitaliere. afirmă Cayce. A doua renaştere a Atlantldei Ţara îşi vindecă rănile şi începe opera de reconstruire. ajută acest popor superior să treacă peste noua lovitură a sorţii. care a dus la distrugerea ţării. progresul este formidabil." (20 decembrie 1933) Edgar Cayce situează al doilea cataclism în anul 28. „Fiii lui Belial instalează forţe nimicitoare în diferite regiuni ale ţării. A doua catastrofă este relatată de Biblie. uzine care trebuia să producă energie pentru diferitele forme de activitate ale populaţiei la oraşe. Majoritatea imensă preconizează însă folosirea unor arme ucigătoare. reprezentată astăzi de statele Nevada şi Colorado. în care progresul va sluji omul. ea se referă la Arca lui Noe şi la Potop. cataclismul înseamnă sfârşitul unei ere şi începutul unei noi civilizaţii. şi să stăpânească mai departe o tehnică de vârf. Nebunia şi iresponsabilitatea unor Fii ai lui Belial aveau să le transforme în instrumente ale morţii. Acesta este al doilea val de migraţie atlanta.. obţinând rezultate uimitoare. Egipt şi ţara Mayra.

a aerului comprimat. umplu bazinele şi lagunele. oferind locuitorilor bucuria jocurilor de apă. în stăpânirea energiei atomice. submarine. a aluminiului. maşini zburătoare. a aliajelor metalice. în mijloacele de comunicaţie. Apeducte imense aduc apa necesară alimentării imobilelor. atlanţii ştiau să stăpânească energia solară. „Piatra de foc" este instalată în templul Soarelui. ba chiar la întinerire.. psihologie. ea este generatorul central al întregii ţări. sau Poseida — considerată capitala lumii atlante. contribuie la vindecarea bolilor. descoperirea aerului lichid. templul Fiilor Legii Unice. Ele se numesc Amaki. Oraşe. In centrul oraşului se află un monument somptuos. uzine. a cuprului. (dintre cele mai perfecţionate). toate primesc energia necesară din această sursă. conform cerinţelor tehnicii celei mai avansate. unde ard zi şi noapte „focurile sacre" a căror strălucire este stranie. de asemenea. oraşe minunate. fizică. a uraniului şi a altor metale în sfârşit.excepţionale se înregistrează în chimie. administrată sub forma iradierilor. . Achaei. sate. la Poseida. Poseida este un oraş dotat cu toate instalaţiile moderne. Este un loc destinat întrunirilor. apar cu repeziciune în regiunile care fuseseră ferite de dezastru.. Centru de cultură şi de întâlniri internaţionale. de această energie. Domeniul medical beneficiază. vehicule de agrement. clădite din piatră albă. care. Focuri sacre cu strălucire stranie Pe tot cuprinsul ţării. sistemele de încălzire şi iluminare. La o extremitate a Golfului Parfa se află portul cel mai animat de pe glob. controlul total asupra razelor luminoase cum este laserul sau „raza morţii".

Şi pe străzi arta îşi spune cuvântul. oprimarea şi Forţa Răului. Culme a cruzimii. să se pună la adăpost. în ultimă instanţă. Honduras. iar poporul o numeşte „Cristalul cumplit". lansează avertismente nenumărate. abrutizate de mizerie şi de nedreptate. prin admirabilele mozaicuri ce împodobesc zidurile caselor. în regiuni mai sigure. societatea e dominată de o anarhie totală. rezultând din cercetările întreprinse de Fiii Legii Unice. metafizică şi astrologie. ei se hotărăsc să convoace un sfat al înţelepţilor din lumea întreagă. cu tot felul de intriganţi şi oferă girul său unor acţiuni şi procedee imorale. Fiii Legii Unice. corupţia. Din nefericire. Legile şi instituţiile sunt batjocorite cu uşurinţă. răscoalele şi actele de violenţă se înmulţesc. Clasele conducătoare afişează o bogăţie ostentativă şi se complac în lux şi depravare. totuşi. unde elita intelectualităţii discută sau studiază probleme de astronomie. „Piatra de foc" nu mai este folosită în scop benefic. Yucatan. fără ruşine. nimeni nu dă atenţie celor spuse de ei. Câteva temple sunt profanate şi devin lăcaşuri ale desfrâului. regrupaţi în comunităţi. sacrificiile umane sunt tot mai numeroase! Cultul Soarelui şi al falselor divinităţi înlocuiesc cultul zeului unic. devenind un instrument de constrângere şi tortură. arhivele religioase şi dosarele cuprinzând descoperirile ştiinţifice principale. Se hotărăşte. în ţară. Atunci. Arhivele Atlantide sunt puse la adăpost Acest extraordinar cuantum de cunoştinţe. duc preţioasele arhive pe calea aerului. în mod primejdios. continentul este supus unor mari transformări geologice. Clasele defavorizate sunt copleşite de impozite. Atlantida dispare în cel de-al treilea cataclism în această perioadă. cel mult li se spune că sunt piază-rea. Infiltrându-se în cele mai înalte sfere ale guvernului. aceştia recurg la cele mai josnice mijloace pentru a instaura dezordinea. Emisari speciali. Conferinţa nu face decât să constate o stare de fapt şi nu prezintă nici o soluţie concretă. pe apă sau pe uscat. înaltul cler se asociază. către tărâmuri îndepărtate: Egipt. Zguduiri foarte puternice produc o panică justificată: e sfârşitul lumii! Atlanţii fug unde văd cu .meditaţiei şi culturii. Războiul civil este iminent. este deviat de la ţelul său originar de Fiii lui Belial. desemnaţi de înţelepţi.

Din continentul acesta imens într-o clipă nu mai rămân decât câteva culmi care se afundă încet în ocean. .H. tot ce a rămas din Poseida.ochii. Insulele Bahamas reprezintă. Alte pământuri au dispărut în adâncuri. după Cayce. folosind toate mijloacele. Edgar Cayce este de părere că acolo ar fi situat locul unde s-a scufundat un templu atlant. se constatăun fenomen ciudat: la suprafaţa apei se vede un strat de mâl. Dar este prea târziu! Pământul cu toţi locuitorii săi se scufundă în valurile tumultoase. la cincizeci de mile depărtare de coastele Floridei. Aproape de Bimini. nemişcat şi permanent. Aceste evenimente dramatice s-au petrecut la o dată foarte îndepărtată: 9500 Î. care pustiesc totul în calea lor.

. America de Sud şi de Nord.. unii se instalează în Noui Mexic. Guatemala şi Mexic) atlanţii creează civilizaţia maya..... care. Alţii merg mai departe. în Egipt.. în Arizona....... să aibă soarta tragică a Atlantide!".. iar despre irochezi se crede că descind direct din emigranţi atlanţi. în Colorado.... influenţa atlanta este foarte puternică..Irochezli descind din atlanţi? Continentul Atlantidei a fost lovit de trei cataclisme. fiecărei epoci de mari transformări geologice îi corespunde exodul unei fracţiuni a populaţiei. . este de origine atlanta.. în Yucatan (Honduras.... până la Mississippi şi Ohio.. India..Robert Cohen ........... nu este exclus ca Marile Piramide să fie opera refugiaţilor atlanţi... această arhitectură aparte se poate compara cu cea din Yucatan.. Egiptul....... în ultimele sale „lecturi" referitoare la Atlantida... civilizaţia noastră tehnologică este ruptă complet de bazele ei spirituale şi riscă... la rândul ei. vizionarul din Virginia Beach schiţează o concluzie destul de pesimistă pentru epoca noastră: „fiind orientată în întregime spre progresul material..... Descoperim influenţa religiei atlante la aproape toate triburile de piei roşii.. în America de Nord.. după cât se pare.. Amyra Atlantida .. care va transmite popoarelor cu care vin în contact progresul şi cultura epocii lor.... Regiunile alese de majoritatea atlanţilor sunt Pirineii....... spre răsărit...

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful