Grupul Bilderberg – Adevaratii conducatori ai Americii

Foto (6) Un scurt popas in culisele celui mai ocult club din lume risipeste orice fel de indoiala fata de soarta pe care o va avea intreaga omenire in viitorul apropiat. Artizanii Noii Ordini Mondiale ar fi insasi membrii temutului Club Bilderberg. Diversi analisti politici avanseaza tot mai des ideea conform careia aceasta organizatie domina lumea si controleaza vietile a miliarde de oameni. Ei sunt singurii pradatori actuali ai speciei Homo sapiens…

Un scurt popas in culisele celui mai ocult club din lume risipeste orice fel de indoiala fata de soarta pe care o va avea intreaga omenire in viitorul apropiat. Artizanii Noii Ordini Mondiale ar fi insasi membrii temutului Club Bilderberg. Diversi analisti politici avanseaza tot mai des ideea conform careia aceasta organizatie domina lumea si controleaza vietile a miliarde de oameni. Ei sunt singurii pradatori actuali ai speciei Homo sapiens… “Este intotdeauna mai usor sa pacalesti o lume intreaga decat un singur om” -Generalul chinez Liu Feng, anul 342 i.e.n.

. complacandu-se astfel in pasivitate sociala. In fiecare an. prim-ministrii. Din putinele informatii care au “scapat” presei de-a lungul timpului.Grupul Bilderberg este considerat de majoritatea expertilor in politici oculte. un misterios “Comitet de Conducere” emite cate o lista de invitati pe care figureaza maximum 130 de nume. utilizand eficient dezinformarea. este cea mai ambitioasa si extinsa alianta secreta din intreaga lume. Opinia publica mondiala a fost ametita magistral datorita aplicarii perceptelor haosului ideatic si a dezordinii regizate cu scop precis. dar prin raza de actiune si dimensiunile obiectivelor sale. ministrii guvernamentali din diverse tari. In acest club exclusivist pana la absolut. A reusit de minune sa-si tina in umbra adevaratele planuri timp de multi ani. secretizarea maxima si propaganda. capete regale si lideri politici. omenirea a perceput confuz ceea ce i se intampla cu adevarat. printr-un ansamblu de principii stimulat de mass-media tributara. Clubul Bilderberg nu este singura institutie secreta din subordinea Illuminatilor. baroni ai trusturilor de presa. nu ar avea acces oricine. Invitatii? Numele lor este tinut in mare secret. reiese ca pe lista celor 130 de persoane se regasesc bancheri internationali. Astfel. chiar daca persoana in cauza este foarte influenta sau potenta in plan financiar sau politic. drept cel mai inalt for de conducere al ”Marilor Preoti ai Capitalismului”.

Toynbee. istoric englez Elita politica a lumii se intalneste anual. Prima conferinta a grupului s-a desfasurat in noaptea de 29 spre 30 mai 1954. in cadrul Hotelului Bilderberg din Oosterbeek. ideologul si strategul proaspetei organizatii. printre care si Joseph Retinger. aproape ca intr-un ritual al carui sens scapa celor multi. iar o data la 4 ani. Printul Bernhard de Olanda ar fi cel . De la aceste intalniri anuale si-a tras numele probabil cea mai puternica organizatie “vizibila” implicata in conducerea intregului mapamond plitic. Conform celor mai multi istorici si autori. undeva in Statele Unite sau Canada. Conferinta a fost initiata de cateva figure politice importante. undeva in apropierea localitatii olandeze Arhnem. care era ingrijorat la acea data de recrudescenta sentimentelor anti-americane in Europa.Cum a inceput totul “Cea mai mare pedeapsa pentru cei neinteresati de politica este aceea ca vor fi inevitabil condusi de cei foarte interesati de politica” –Arnold J. in cele mai luxoase hoteluri si resedinte private din Europa.

ci si in stirpea biblicului rege David.I.Organizatia este condusa de un for superior alcatuit din 39 de membri (24 americani si 25 europeni) impartiti in trei comisii speciale. Istoria recenta “neoficiala” a demonstrat ca orice plan al Grupului Bilderberg adoptat in decursul intalnirilor anuale a fost pus in practica in maximum doi ani.A. Originea Printului Bernhard era cel putin interesanta daca este sa dam crezare propriilor afirmatii in care acesta pretindea ca avea o ascendenta directa nu doar in randul imparatior Romei. printre invitatii la intalnirea anuala s-au numarat conducatorii unor trusturi si companii multinationale precum IBM. In ultimii ani. reprezentati de Printul Bernhard si Joseph Retinger.). La aceste consfatuiri secrete nu participa decat membrii care au dovedit loialitate totala si neconditionata intereselor oculte ale Caselor RockefellerRotschild. Al doilea tel vizeaza globalizarea economica mondiala. Comitetul de conducere are sediul in Elvetia si stabileste persoanele care vor participa la intrunirile anuale ale clubului.care a fondat oficial Grupul de la Bilderberg. Motivele pentru care autori si politicieni precum Cristina Martin. adevaratii stapani care au finantat Clubul Bilderberg au fost multimiliardarii David Rockefeller alaturi de membrii familiei Rotschild. Jan van Helsing sau Daniel Estulin definesc Grupul Bildreberd drept “Guvernul Mondial Nevazut” sunt strans legate de cele trei mari teluri formulate de Printul Bernhard in anul 1954. dupa cum afirma agentia de presa PR Newswire for Journalists.. Primul are in vedere crearea unui Guvern Mondial la inceputul mileniului trei. Scriitorul canadian Daniel Estulin afirma in lucrarea sa despre Clubul Bilderberg. Royal Dutch Shell. Nokia si Daimler. ca organizarea acestui for elitist ar fi fost sprijinita direct de catre C. Cercurile puterii “Ce urmareste cineva care are putere? Mai multa putere?” .Matrix Acelasi comitet special de conducere stabileste de asemenea ce fel de politici si planuri vor fi discutate in cadrul intrunirilor. Iar ultimul are in vedere crearea unei forte armate globale care sa reduca rapid la tacere orice forma de opozitie identificata oriunde pe planeta. In afara fondatorilor oficiali. Xerox. . a cate 13 membri fiecare.R.F. de unele societati secrete cu tenta mondialista si de Consiliul Afacerilor Externe (C.

spre exemplu. considerati de majoritatea analistilor politici internationali drept adevaratii stapani ai Americii in ultimii 50 de ani.Eminentele cenusii care au tinut si inca tin fraiele politicii Grupului. Alaturi de acestia. daca nu prezenta girul lui Brzezinski. Autori precum Jan van Helsing considera. ca Zbigniew Brzezeinski este “nasul” tuturor presedintilor americani. niciunul dintre acestia nefiind instalat la Casa Alba. o functie deosebit de importanta . sunt nimeni altii decat Henry Kissinger si Zbigniew Brzezinski.

Acesta a fost un personaj cu realizari aproape incredibile chiar si pentru lumea in care traim. altii isi exercita influenta cu ajutorul functiilor de conducere in cadrul celor mai influente guverne de pe glob. economica si administrativa a Europei Occidentale. Multi dintre ei sunt proprietarii celor mai complexe si prospere afaceri din intreaga lume.A. 20 iunie 1965. De fapt insasi termenul de Razboi Rece-i apartine cu exclusivitate. militara. Statelor Unite ale Americii si Japoniei. multimiliardarul David Rockefeller. Datorita sfaturilor sale (unii autori le denumesc ordine…). El este artizanul “Razboiului Rece” desfasurat intre cele doua superputeri mondiale. este un for superior de conducere care concentreaza in el intreaga putere politica. Baruch a fost un finantist. Dupa multi ani de taraganari si refuzuri. “creierul” oficial al Clubului Bilderberg. si-a publicat in anul 1999 un volum autobiografic in care recunoaste voalat ca face parte din Clubul Bilderberg si din Comisia Trilaterala. dupa cum sugereaza si denumirea sa. au studiat in aceleasi universitati in scopul formarii unei optici identice referitoare la lumea inconjuratoare. fiind folosit in premiera de Bernard Baruch in cadrul unei conferinte din data de 16 aprilie 1947.U.-uri care militeaza pentru protectia frunzelor moarte din parcuri… Comisia Trilaterala.G. Cea mai puternica arma a Grupului. om de stat. este o forma superioara de conducere inter-statala pe langa care O.N. asa numita Comisie Trilaterala. In timpul celor doua Razboaie Mondiale care au macinat omenirea in secolul trecut. speculant. Roosevelt. Exista totusi unele caracteristici comune ale asa-zisilor “bilderbergeri”: Cu totii fac parte din cele mai bogate familii ale lumii. si N. De origine germana. Pana la data oficiala a mortii sale.N. par niste simple O. marea lor majoritate sunt membri in organizatia cu caracter ermetic-conspirativ Skull and Bones. si totusi nimeni nu-si putea explica cu exactitate sursa averii sale incomensurabile. Bernard Baruch a fost “neoficial” recunoscut in cercurile puterii oculte drept cel mai puternic om de pe planeta.T. Statele Unite s-au angrenat in cele doua conflagratii mondiale. Bernard Baruch a fost sfatuitorul presedintilor americani.in structura de conducere a intregii lumi a detinut-o figura temutului Bernard Baruch. si consilierul secret al presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D. In lumea finantistilor americani a fost poreclit “Lupul Singuratic de pe Wall Street” deoarece era complet independent de piata financiara.O. .

Singura chestiune este daca va fi acceptat sau impus” – James P. fie ca nu. pe atunci Ministrul de Externe al Marii Britanii. Un astfel de exemplu evident a fost legat de Razboiul din insulele Malvine dintre Marea Britanie si Argentina. s-a ridicat si a tinut un discurs electrizant la una dintre intrunirile Grupului Bilderberg. “Membrii Grupului Bilderberg pe care iam intervievat au recunoscut ca deseori marile scandaluri. aplicarea de sanctiuni internationale Argentinei a fost respinsa. dar fara popor”. Urmarea? In cel mai scurt timp. Clubul Bildeberg pare a urma cu strictete maxima Illuminatilor de acum 300 de ani : “Totul pentru popor. Enervat. bancher american si consilier financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt “In timp ce negau furios faptul ca guverneaza lumea in secret”. declara jurnalistul britanic Jon Ronson. conflicte sau probleme internationale au fost influentate de intrunirile lor”.U.N..Guvernul Mondial suntem noi. Atunci. Wartburg. Ca ne descurcam mai bine! “Fie ca vreti.. vom avea un guvern mondial. . cererea initiala a guvernului britanic in care acesta solicita O. Comunitatea Internationala a votat in majoritate impunerea sanctiunilor economice Argentinei. Dawid Owen.

structurata in trei trepte ierarhice. Astfel. pare a fi un fel de versiune updatata a piramidei sociale din Evul Mediu european. in varf gasim Initiatii. desen prezent pe bancnota americana de un dolar. adica mai mult sau mai putin de 7 miliarde de locuitori. urmati de membrii de rang secund care implementeaza si conduc principiile si ordinele in cadrul guvernelor tarilor vasale. aceasta ordine de comanda ar replica intocmai simbolul piramidei deasupra caruia se afla ochiul atotvazator al Illuminatilor. sistemul social prin care se autodefinesc membrii Clubului Bilderberg. cei care au primit o parte din secretele Illuminatilor.Pastrand totusi proportiile. Pe ultima treapta s-ar regasi restul lumii. Ce se vor face oare bilderbergerii atunci cand se va trece succesiv de la dolar . Dupa parerea lui Jan Udo Holey.

Cei mai vehementi critici sunt grupati in Societatea John Birch si beneficiaza de ajutorul oferit de jurnalistul canadian Daniel Estulin. sa spui adevarul este deja un act revolutionar” . denumita Uniunea Nord-Americana. similara cumva Uniunii Europene. Alex Jones. autorul american Jim Tucker si realizatorul de emisiuni radio.George Orwell. . scriitorul britanic David Icke. exagerare? “Intr-o epoca de minciuna universala. scriitor britanic Cu o astfel de carte de vizita scoasa in evidenta de lucrarile si cercetarile specialistilor in stiinta conspiratiei si ocultism politic. din Antichitate pana in prezent Conspiratie. Cu atat mai mult cu cat secretismul si refuzul de a declara subiectul discutiilor sale anuale a dus la adevarate acuzatii de complot in scopul dominarii intregii lumi. este evident ca Grupul Bilderberg nu a scapat acuzatiilor venite din cele mai variate directii. temuta moneda unica pe plan mondial? Vor avea oare vreo criza de simboluri pierdute. sau se vor raporta la monezile din aur a caror valoare pare ca rezista in timp. Acesta din urma avertizeaza ca Grupul Bilderberg intentioneaza ca in urmatorii ani sa dizolve treptat suveranitatea Statelor Unite. mistificare.la amero si de la amero la Phoenix. Canadei si Marii Britanii pentru a crea o structura supranationala.

Teoria Conspiratiei continua cu evidentierea relatiei pe care Bilderberg o are cu presa mondiala. un nou mister pentru urechile celor multi… . ca de fiecare data. New York Times etc. intre 14-16 Mai. Adevarul este. Ce se va discuta acolo va ramane. Intalnirea rituala din acest an a Grupului Bilderberg are loc in Atena. The Financial Times. Aceste presupuneri au fost alimentate de faptul ca la conferintele Grupului Bilderberg din ultimii ani au participat ca invitati detinatorii unor trusturi media de mare calibru precum: The Economist. ca de atatea ori cand vine vorba de Conspiratii. in conceptia sustinatorilor teoriilor conspirationiste. Newsweek. este cumparata si detinuta de ani buni de catre membrii Clubului. La Republica. dincolo de posibilitatea noastra de a-l afla. presa care. Corriere della Sera.