You are on page 1of 3

Aeroportul International Denver Aeroportul International Denver, cunoscut sub numele de DIA, ocupa numarul cinci intre cele

mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite ale Americii, situandu-se in Denver, Colorado. Acest aeroport este, de asemenea, cel mai mare aeroport international din America. Mai mult decat atat, a castigat titlul de al treilea aeroport din lume ca si catering pentru zborurile internationale. Aeroportul Denver are una dintre cele mai lungi benzi rulante din Statele Unite.

Aeroportul International Dallas Aeroportul International Dallas sau Fort Worth este ocupa pozitia a patra intre cele mai aglomerate aeroporturi din SUA si cel mai aglomerat din Texas. Este localizat intre orasele Dallas si Forth Worth din Texas. Astfel, aeroportul serveste nu unul, ci doua zone metropolitane, Dallas si Fort Worth.

Aeroportul International Los Angeles Aeroportul International Los Angeles este al treilea in clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite ale Americii. Acest aeroport se afla in zona metropolitana ce ocupa pozitia a doua printre cele mai populate zone din America. Astfel nu e o surpriza faptul ca Aeroportul International Los Angeles castiga pozitia a treia in topul celor mai aglomerate aeroporturi din SUA.

Aeroportul International O'Hare Aeroportul International O'Hare este cunoscut sub mai multe denumiri: Aeroportul International Chicago O'Hare, Aeroportul International O'Hare Field si, de asemenea, O'Hare. Situat in coltul de nord-vest din Chicago, Illinois, acest aeroport este primul dintre companiile aeriene din SUA, care il folosesc ca si punct central. Astfel ocupa pozitia a doua intre cele mai aglomerate aeroporturi din SUA.

Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta este cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite, precum si din lumea intreaga! Este denumit si Aeroportul Atlanta sau Aeroportul Hartsfield. Localizat in districtul din Atlanta, Georgia, sediul principal pentru unele dintre cele mai mari companii aeriene din SUA. Acestea includ Delta Air Lines, Delta Connection in parteneriat cu Atlantic Airlines de Sud-Est si AirTran Airways.