Colectarea de date şi informaţii generale pentru o îngrijire 24 de ore

Informaţii privind pacientul
Sex: M

F

Nume: Dr. HANISCH

Prenume: Ingeborg

Adresa: Beethovenstraße 46

Cod Postal/Oras: 9020

Klagenfurt
Telefon: 46354417 nasterii: 07.05.1920 Greutatea: SV-Nr.: Data

148 cm

Inaltimea:

60

kg

Nivel de ingrijire deja existent? Daca da, ce marime? 5 Persoana in ingrijire locuieste singura? Daca nu, cu mai multe persoane?

Da Da

Nu Nu

Cine - prietena
Casa Apartament Ce etaj 2 Lift Da

Nu

Foaie medicala. Informatii generale
Boala: decrepitudine generală, degenerescenta maculara (boala de ochi - arată foarte rău!), cancer de piele

Alergii/note speciale: -

Medicamente: Remediile homeopate (nu Dna Uhlrich)

Numele medicului: Dr. Vogelhuber Spitalul preferat: Sanatorium Maria Hilf

Numar telefon: 46357360

. Hanisch a fost un profesor de limbi straine. Ziua poarta absorbant.Mobilitate Singur Scaun Orientare Orientare buna Cu privire la timp Cu privire la persoane Intelegerea este In mare parte conservata Limitata Abilitatea de a vorbi este In mare parte conservata Sever limitat Vederea este In mare parte conservata Sever limitat Nu mai este prezent Auzul este In mare parte conservat Sever limitat Nu mai este prezent Proteza dentara Pacientul poarta proteza Cu suport. iar noaptea scutec. mergator La pat Afectata Cu privire la locatie Cu privire la situatie Limitata la gesturi Nu mai este prezenta Usor limitat Nu mai este prezenta Usor limitat Pacientul poarta ochelari Usor limitat Pacientul poarta aparat auditiv Nu poarta proteza Alimente si bauturi Mananca independent Nu mananca independent Bea independent Nu bea independent Are nevoie de ajutor la taiere Se sufoca Are nevoie de ajutor la mancare Are nevoie de mancare piure Alimente preferate si bauturi ( de asemenea ii displace sau are intoleranta) Toaleta Independenta Incontienta partiala Toaleta Independenta Rezista Somnul Dificultati in a adormi Nu doarme de fiecare data Are nevoie de ajutor Incontinenta (poatra scutece) Are nevoie de ajutor Dificultati de somn Doarme bine Comportament/caracteristici Tendinta de a fugi Prefera sa pastreze distanta Poate reactiona negativ Este de multe ori trist Se supraestimeaza Opune rezistenta Fara contact cu pielea Accepta ajutorul Alte comentarii asupra comportamentului Dr.

italiană. care : - . engleză.care : - Animale de companie : Daca da.experienta Da Daca da.Obiceiuri ce ar trebui respectate: - Legatura cu clientul/reprezentantul legal Nume : UHLRICH Prenume : Viktoria Adresa: Beethovenstraße 46 KLagenfurt Cod Postal/Oras: 9020 Telefon: Adresa de E-mail: Destinatar factura Altele: Client Persoana in ingrijire Persoana de contact de referinţă / relativă dacă nu sunt dentice Nume: Prenume: - Adresa: - Cod Postal/Oras: - Telefon: - Adresa de E-mail: - Caracteristicile dorite ale supraveghetorului Sex M F egal Optiuni varsta: Peste 50 ani Nu este necesar Competente germana Da Orice alte abilitati lingvistice: Cehă. franceză Experienta in ingrijire Asistenta: Cu experienta Experienta nu este esentiala Da Nu Nu Ja Nein Alte activitati .

. exercitii fizice.2012 .246 / (+4)0727.nu sunt necesare. de Inreg.. vecini. administrarea de oxigen.ro Telefon : (+4)031. produse alimentare .Locul de amplasare : 07..KLAGENFURT SC CONT EXPERT ECONOMIC SRL Nr.945. (traheostomie. menaj. Com. abilitati de gatit.): TV disponibil Da Da Nu Nu Separat Aproximativ m² Data inceperii activitatii de ingrijire: Imediat Altele : Data . etc) : asistenţă generală cu igiena de zi cu zi.283 Fax : (+4)037. Abilitati de gatit Fumator bune Da suficient Nu Da Nu nu este necesar egal Permis de conducere Sprijin suplimentar (familie.59 Mobile : (+4)0765.europeinvest.428. Reg. : J40/14912/2005 / CUI : -17911537 Sediu : Calea VITAN 199 / SECTOR 3 BUCURESTI Website : www.303.810. de zi cu zi..ro .Activităţile dorite in supraveghere (igiena pansament.63. servicii mobile. etc) În cazul în care sunteti asistentă medicală descrieti detaliat activitatile dvs. prieteni.59. Doamna Uhlrich se ocupa in principal de gatit.42 Email : office@europeinvest.04. etc) Nu există sprijin Suport disponibil se introduce numarul de telefon si numele: 1) 2) Ajutorul va fi disponibil la: - Detalii cazare ingrijitor Propria camera: Camera cu cheie: Utilizarea in comun a baii: Special (TV.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful