Bilanc

Cmimet e Trajnimeve dhe Programeve

Cmimet e Trajnimit: Shqiperi

Cmimet e Trajnimit: Kosove, Maqedoni,Mal i Zi,Greqi, Itali

Shenime:
1. Cmimet jane per person dhe ne gjuhen shqipe 2. Trajnimi ofrohet ne gjuhen shqipe ne keto shtete: Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Montenegro,Itali,Greqi 3. Nese trajnimi kerkohet ne Anglisht, atehere aplikohet Cmimi i Plote, plus 50 euro. psh: Trajnimi Online i Dedikuar ne Anglisht nga 100 euro shkon ne 100+50=150 euro 4. Nese trajnimi kerkohet ne Italisht, atehere aplikohet Cmimi i Plote, plus 30 euro. psh: Trajnimi Online i Dedikuar ne Anglisht nga 100 euro shkon ne 100+30=130 euro 5. Per Trajnimet Online pagesa do te realizohet vetem pasi Ju te keni marre konfirmimin nga ne (telefon), per te kryer nje veprim te tille. 6. Trajnimi ne Klasa Virtuale ka ne dispozicion 2 Trajnues te cilet do te kujdesen per procesin

Deshiroj te Blej Programin

Sa kushton Programi dhe Sherbimet ? Kliko ketu per tu njohur me cmimet e programeve

Cilat jane perfitimet e tjera nese blej Programin?

Asistence 3 Muaj 1-instalim program 2-konfigurim i punes ne biznesin tuaj 3-trajnim i ekonomistit te biznesit tuaj 4-mirembatje e programit 5-asistenc online e ekonomisteve te biznesit tuaj

Deshironi te njihni Programin?

Instalim i programit 14 dite pa pagese dhe me vone mund te vazhdoni punen normalisht

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful