You are on page 1of 3

SEKOLAH KEBANGSAAN SERI DUSUN JALAN MELATI , 08200 SIK KEDAH DARUL AMAN

MESYUARAT AHLI JAWATANKUASA KELAB BADMINTON SK SERI DUSUN KALI KETIGA TAHUN 2011

Tarikh : Masa : Tempat :

19 Oktober 2011 01.30 2.45 petang Dewan

Kehadiran :

1. Pn Siti Basirah Bt Abdullah 2. Pn Rohani bt Razak 3. Pn Masitah bt Md Noor 4. Pn Aziyatun bt Arif 5. Pn Rashedah bt Ramli 6. Pn Rosni bt Abdul Khalib 7. Pn Zuraida bt Zakaria.

Ahli Jawatankuasa

Mohd Aizat Mokhtar Nur Syamma Mohd Aker Adam Aida Nazifa bt Rosli Nur Ilya Haslizan Mohd Uzair b Bukhari Mohd Fahmi Sabri

Agenda Mesyuarat:

1. 0 Ucapan Guru Penasihat Kelab 1.1 Pengerusi mengalu alu kan kehadiran guru guru dan ahli jawatankuasa kelab dan mengucapkan selamat datang kepada semua ahli.Mesyuarat dimulakan dengan bacaan Ummul Kitab. 1.2. Sepanjang perjumpaan semua ahli kelab sangat berdedikasi dan bersemangat menjalankan tugas yang diberikan . Makluman 2. Membentangkan dan mengesahkan minit mesyuarat yang lalu. 2.1 Pengesahan minit mesyuarat yang lalu telah dibentangkan dan dicadang oleh Nina Nasriah dan disokong oleh Nur Ilya bt Haslizan . Makluman 3.0 Perkara berbangkit 3.1 Persoalan yang dibangitkan oleh Mohd Uzair yang berkaitan dengan perlawanan badminton antara kelab telah pun dilaksananakan seperti yang ditetapkan . Maklukman 4.0. Hal hal Lain 4.1 Pengerusi mengucapkan ribuan terima kasih atas komitmen ajk dan ahli biasa yang telah member komitmen terhadap aktiviti yang dijalankan . Pengerusi juga memaklumkan bahawa aktiviti yang dirancangkan akan cuba dilaksanakan dengan sebaik mungkin . Makluman 5. Penutup 5.1 Pengerusi mengucapkan tahniah kepada semua ahli kelab badminton kerana sudi menghadiri mesyuarat kali ketiga dan membeir kerjasama yang baik sepanjang perjumpan tahun ini. Makluman Mesyuarat ditangguhkan pada pukul 2.45 petang . Disediakan oleh : ( Pn Rohani bt Razak ) Abdullah) (Pn Siti Basirah Bt Di sahkan Oleh :

Setiausaha kelab Badminton Badminton

Pengerusi Kelab