You are on page 1of 11

Motors alternatius.

Claudia Gmez Sola Eric Gmez Guerrero

Motors alternatius elctrics


Motors alternatius hbrids Motors alternatius biodisels. Vdeos motors.

NDEX

Motor alternatiu elctric


Un motor elctric es una maquina elctrica, que transforma lenergia elctrica en energia mecnica per mig de camps magntics variables. Com funciona?

Com funciona?
Per mitj de camps magntics variables. Alguns dels motors elctrics son reversibles, que poden transformar energia mecnica en energia elctrica funcionant com a generadors.

Motors alternatius hbrids


Un motor hbrid es aquell que funciona amb carburant i electricitat, fent que no embruti tant els ecosistemes amb una gasolina mes neta. Com funcionen?

Com funcionen?
El MG1 carrega una bateria d alt voltatge i posa en marxa el motor trmic MT El MG2 es el que arrossega el vehicle en totes les circumstncies, b sol o b cooperant amb MT, i fa la funci de generador durant la frenada. La seva alimentaci es alterna trifsica. Transmet la seva part a la corona del tren epiciclodal, la qual es solidaria amb el piny de arrossegament de la cadena.

Motors alternatius biodisels


Un motor biodisel, anomenat tamb motor disel, es un motor trmic de combusti interna alternativa. El seu funcionament es molt similar al motor de gasolina, amb la diferencia que el disel, funciona amb gasolina biodisel. Com funciona?

Que es la gasolina Biodiesel?


s un combustible sinttic lquid, que s'obt industrialment a partir d'oli vegetal, de greix animal, oli extret de la llavor de soja, gira-sol, colza o palma. Per a ser utilitzat com a substitut total o parcial d'un combustible fssil, en especial es derivat del petroli a l'automoci.

Com funciona?
El motor disel pot funcionar amb diferents substancies combustibles. Caracterstiques per a que funcioni b: 1. La viscositat 2. El numero de la cet. 3. Els punts d'ebullici entre altres. No es necessita comprar un vehicle o motors especials per funcionar amb biodisel.

Vdeos motors.
Motor elctric: http://www.youtube.com/watch?v=Au6vtu4qGrE Motor Hbrid: http://www.youtube.com/watch?v=6dwqzBD-kUs Motor disel: http://www.youtube.com/watch?v=fgfvXoZ5OCM