PACHETUL MICROSOFT OFFICE

Microsoft Office este un renumit set de aplicatii servere si servicii Acesta contine urmatoarele programe: -Microsoft Office Word -Microsoft Excel -Microsoft Power Point -Microsoft Outlook -Microsoft Access -Microsoft Groove -Microsoft Info Path -Microsoft Project -Microsoft Publisher -Microsoft SharePoint

Microsoft Word este un procesor de texte si a fost considerat ca fiind principalul program in office. Este celmai complex editor de texte. Permite lucrul cu tabele si chenare, inserare diverse imagini din aplicatia CLIP ART, desenare impartireatextului in mai multe coloane etc. Nici un alt editor de texte nu-l bate pe Word in ceea ce priveste numarul de facilitati avansate si totusi usor de folosit. In Microsoft Word sunt mai multe bare de instrumente. Ele pot fii activate sau dezactivate din meniul View, Toolbars sau butonul bifarea cu butonul drept al mouse-ului pe orice bara de unelte sau chiar pe bara de meniuri. Formatul .doc este considerat satndard, de altfel Word 2007 poate sa utilzeze baze XML si update-ul la SP2 va suporta ODF si PDF. Una din cele mai importante facilităţi ale programului Microsoft Word este facilitatea de a corecta textul dumneavoastră, în caz că are greşeli gramaticale. Microsoft Word conţine o mare varietate de alfabete. Microsoft Word este un program foarte accesibil şi în acelaşi timp foarte folositor. Dacă doriţi să îl studiaţi mai mult, pentru a putea lucra mai bine cu acesta, puteţi cumpăra cărţi despre el, dar totuşi nu este neapărat necesar deoarece cu ajutorul meniului Help şi al asistentului puteţi să învăţaţi foarte repede ce este esenţial despre acesta. Dacă nu cunoaşteţi limba engleză va fi puţin mai greu, dar Microsoft Word poate fi găsit şi în varianta română. Acest lucru vă uşurează munca, putând să lucraţi foarte uşor cu meniurile, deoarece înţelegeţi ce înseamnă fiecare meniu. Microsoft Excel este un program de calcul tabelar. Astazi este cel mai cunoscut Software pentru calculul tabelar.

-inserarea de imagini artistice.PPT ce poate sa contina : -pagini (slide-uri) de prezentare. -efectuarea de pagini de prezentare. Microsoft Power Point este o ap-licatie ce permite creeaea de pagini electronice unite in cadrul unui singur fisier numit . potrivit cerintelor deexploatare a aplicatiilor. texte ce apar in toate directiile. Functiile permit efectuarea de calcule si prelucrari diverse. -efecte sonore si animatii. efecte speciale (tranzictii de la o pagina la alta. diagrame Excel. a adnotarii invizibile pentru public. utilizand o gama larga de instrumente de desenare din Power Point.Procesorul de tabele Excel include un numar mare de functii predefinite (232). etc) Programul Power Point ofera trei metode de prezentare: -Prezentare compusa din pagini electronice -Utilizarea foilor de retroproiector -Utilizarea de dispozitive Exista trei modalitati de construire a unei prezentari: -Utilizarea instrumentului AUTOCONTENT WIZARD -Lucrul in modul de afisare OUTLINE -Lucrul in modul de afisare SLIDe . imagini CLIP ART. -adaugarea de pagini noi sau introducerea de texte. de la cele mai simple pana la cele mai complexe. darofera si posibilitatea ca utilizatorul sa-si defineasca propriile functii. tabele Word sau alte obiecte.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful