Bomboane Raffaello

Pentru 6 persoane :: Preparare 30 minute :: Dificulate scazuta :: Fara coacere Ingrediente: - 500 g lapte praf - 100 g nuca de cocos - 200 g zahar pudra - 200 g unt - 1 lingura de smantana sau iaurt mai gras

Preparare: cine are robot de bucatarie va pregati aluatul de bomboane foarte repede. Dar merge si framantat cu mana, veti obtine aceleasi rezultate bune. In vasul robotului turnati laptele praf, zaharul pudra si nuca de cocos. Amestecati cateva secunde. Adaugati untul taiat cubulete si amestecati iar. Turnati smantana/iaurt pana obtineti un aluat omogen, bun de modelat bilute.

punem o migdala in centru si facem bilute pe care le dam prin nuca de cocos. adaugam laptele praf. mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma.200g lapte praf .150g zahar pudra cu vanilie .200g nuca de cocos .2 foi de napolitane cu vanilie . .o tabla de unt . nuca de cocos si cele 2 foi de napolitane maruntite bine-bine. Din pasta luam cate putin. care sunt fine si foarte sfarmicioase. perfecte pt ce avem nevoie. Obtinem o pasta pe care o tinem 30 de min la frigi.100g migdale intregi Acestea fiind spuse. eu prefer "foile pt vafe" de la Vel Pitar.Pt Raffaello avem nevoie de: .In ceea ce rpiveste foile de napolitane.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful