INSTITUTUL TEOLOGIC BAPTIST BUCUREȘTI FACULTATEA DE TEOLOGIE BAPTISTĂ PASTORALĂ

(Aceast conținut trebuie să apară pe COPERTA lucrării)

TEZĂ DE LICENȚĂ

Coordonator științific: ----------------------

Absolvent: ------------------

BUCUREȘTI 2012

pt.Prima foaie după copertă. se lasă goală. estetic .

INSTITUTUL TEOLOGIC BAPTIST BUCUREȘTI FACULTATEA DE TEOLOGIE BAPTISTĂ PASTORALĂ TEZĂ DE LICENȚĂ Coordonator științific: ---------------------- Absolvent: ------------------ BUCUREȘTI 2012 .

INSTITUTUL TEOLOGIC BAPTIST BUCUREȘTI FACULTATEA DE TEOLOGIE BAPTISTĂ PASTORALĂ TEMA LICENȚEI Coordonator științific: ---------------------- Absolvent: ------------------ BUCUREȘTI 2012 .

Această lucrare a fost supusă aprobării consiliului profesoral al Institutului Teologic Baptist din București și a fost acceptată pentru a fi susținută la recomandarea profesorului coordonator: ---- RECTOR Conf. dr. Daniel Mariș Data: . univ.

Semnătura . nu am folosit alte surse și lucrarea nu este plagiată.Declarație: În afară de lucrările menționate în lista bibliografică. ci îmi aparține în întregime.

Curiculum vitae .

Cuprins .

Prefața .

Conținutul lucrării .

fiecare întrebați-vă coordonatorul.scrisul să fie de culoare galben . ci să fie cu șurub prinse foile (ca la dosarul cu șină). Lista cu abrevieri) !!! . nu este obligatorie. locul ei se află înainte de Introducere. să fie mult mai ușor  Curiculum Vitae. Prefața. dar există totuși o ordine.să fie de culoare neagră la toți colegii ca să fie estetică de grup . Aceste informații le-a observat din structura lucrărilor de licență din ultimii ani. excepție făcând (Curiculum Vitae. lista se pune fie înainte de Prefață. întrebați-vă coordonatorul. să nu v-o legați sau lipiți. nu este obligatoriu. numai dacă doriți.  Prefața. fie după Bibliografie. Poziția lui. Nu am văzut un tipar anume.recomandat ar fii. că dacă vreți să scoateți o foie sau să adăugați una. pt.Explicații suplimentare:  Coperta: . nu știu dacă este înainte de pagina cu Cuprins sau mai înainte. numai dacă cineva dorește.  Abrevieri.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful