You are on page 1of 3

Introspect OBERON (Scaner Cromodinamic-NLS)

Introspect-NLS (tehnologie NLS, Oberon-Metatron-METAMARK) este un dispozitiv modern de diagnostic si tratament dezvoltat pe baza rezultatelor cercetarilor efectuate in Rusia ca rezultat al multor ani de cercetari si colaborare a diferitilor cercetatori in zona medicinii cuantice si a radionicii. Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare acest dispozitiv poate detecta (cu mare probabilitate) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate. Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si/sau un generator laser. La baza perfectionarii metodei, stau cercetari de radiestezie medicala. Toate dispozitivele de biorezonanta de acest tip inclusiv Oberon, Introspect, Metamark (ca si QXCI sau CoRe Inergetix) etc. folosec radionica, fara de care rezultatele nu ar mai fi la fel de precise. Testul este rapid, si poate dura numai cateva minute pentru organul investigat. Se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Astfel se poate verifica rapid efectul diferitelor terapii, tratamente homeopatice, alte tratamente energetice, prin executarea unei scanari inainte si dupa terapie.

Exista posibilitatea analizei florei inestinale, prezenta diferitelor bacterii, virusi si micoze la nivelul diferitelor organe. Se poate verifica influenta diferitelor remedii si produse naturiste asupra organismului. Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie. In anul 2000 s-au implinit 20 de ani de la fundamentarea teoriei entropiei cuantice logice (Theodore Van Hoven, laureat al premiului Nobel) care sta la baza acestor metode moderne de diagnostic non-linear folosite si de Introspect, Oberon, Metamark. La sfarsitul anilor 90 a inceput sa se dezvolte fabricarea comerciala, luand fiinta diferite firme cu rezultate diferite privind precizia diagnosticului in functie de caracteristicile hardware si precizia in executie. Exista in prezent mai multe firme care fabrica dispozitive NLS atat in Rusia cat si in Germania, Ucraina, France Softul Introspect este inregistrat in Rusia. Beneficiar: Centrul pentru Spectrometrie si Neurografie, Kocetov Vitalii Alexandrovich si Jarkov Vladislav Vladimirovich. Nr.2004612238/ 04.Oct.2004. ( Introspect este marca inregistrata in Rusia si CSI) Exista astazi numai in Rusia peste 30 de firme care produc NLS dispositive: Oberon, Biolaz, METAMARK, Titanium, Aur-Um, Inspector, Introspect etc care foloseste programe Metapathia, Introscan, Nutrisoft, Global, Metoda de diagnostic non-linear se afla inca in stadiu de dezvoltare rapida astfel incat metodologia de diagnostic se schimba , noi versiuni hardware trebuind implementate.Datorita introducerii de noi aparate cu senzor trigger NLS si cresterea frecventei in Gigahertzi precum si a numarului de procesoare, diagnosticul NLS devine nu numai mai rapid, dar creste si calitativ. Evident ca si metodele de examinare dinamica ca cea a vizualizarii tridimensionale vor fi

introduse cat mai curand in practica. Metoda de testare vegetativa tip VEGA, poate fi citata ca un exemplu de reactie rapida la noile cerinte.

INTROSPECT-11 Frecventa interna a generatorului cuart sau de torsiune este de 4,9 GHz. Poate fi conectat prin poarta USB. Frecventa ridicata a generatorului precum si prezenta a doua procesoare permite diagnosticul structurilor citologice cu o eroare maxima de 5-8% si a structurilor genetice cu o eroare de 10-15%. Precizia de diagnostic este de 85-95% conform datelor furnizate de producator, cu evidetierea modelelor virtuale ale organelor.

Camera de rezonanta a dispozitivului permite testarea oricarui podus biologic, chimic sau biochimic cu evidentierea influentei asupra pacientului. Prin castile se poate estima influenta tratamentelor tip MORA asupra oricarui organ. Baza de date a preparatelor terapeutice cuprinde, preparate organice, aditivi, substante medicamentoase, preparate biochimice, etc. Rezultatele diagnosticului si ale terapiei pot fi imprimate si stocate.

Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum MRI, CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul INTROSPECT-11 furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului. Metode NLS Oberon/Introspect/Metamark sunt adesea singura care are importanta in stabilirea unui diagnostic si in consecinta alegerea unui tratament correct.

Dispozitivul INTROSPECT-11 functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici aparat tip METATRON este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat. Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, i-si modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare. Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei. Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate. Toate aceste dispozitive NLS inclusiv cele mai performante, nu fac un diagnostic medical. Stabilirea diagnosticului intra numai in sarcina medicului, ele constituindu-se insa intr-un ajutor pretios pentru practicianul care le utilizeaza. Sistemul Introspect-11 este capabil: - sa recunoasca dezechilibre energetice la nivel de organ, celula, componente celulare pana la cromozomi si mitocondrii. Programul software ofera o completa verificare a starii energetice la diferite nivele.

Introspect-11 recunoaste dezechilibre in: * sistemul osteo-locomotor (oase, articulatii, muschi etc) * sistemul limfatic, noduli limfatici individuali; * sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare); * sistemul nervos, inclusiv maduva spinarii (hipotalamus, hipofiza); * sistemul urogenital (rinichi, vezica urinara, ovare, uter, prostata etc) * sistemul respirator (plamani, trahee, bronhii etc); * sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc) * sistemul endocrin (tiroida, glande suprarenale, etc). Introspect-11 recunoaste si determina calitativ: * bacterii, fungi, virusuri si paraziti; * componente sange, hormoni si enzime; * analiza biochimica a sangelui; * incompatibilitati alimente.

Introspect asigura suportul de revenire la o stare de sanatate armonioasa prin: * recomandari de produse homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive, medicamente, care sunt compatibile cu pacientul testat; * determinarea efectelor terapeutice prin terapii test cu ajutorul camerei de rezonanta; * listarea alimentelor indicate sau interzise privind procesele patologice; * posibilitati simple de comparare cu examinarile anterioare; * posibilitatea de imprimare (reprintare) pe solutii alcoolice, lactoza, parafina, apa a tuturor produselor homeopate aflate in baza de date. Precizia de diagnostic energetic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%. Setul este livrat cu:

-dispozitivul INTROSPECT-11 -software: Introspect -set de casti cu dispozitiv special triger -cabluri de conexiune -geanta de transport -documentatie completa -camera rezonanta Introspect reprezinta un raport bun pret/performanta si precizie in diagnostic.

Preturile:

INTROSPECT-9 INTROSPECT-11

2800 Euro

3500-4500 Euro