1

Atitudine

Persoanele care avanseaza in viata sunt acelea care cauta circumstantele pe care le vor si daca nu le gasesc le creaza. - George Bernard Shaw

Lanturile sclaviei leaga doar miinile: mintea este cea care elibereaza omul. - Franz Grillparzer

Oricine renunta sa invete este batran, chiar daca are 20 sau 80 de ani. Oricine continua sa invete ramane tanar. Cel mai important lucru in viata este sa-ti pastrezi propria minte tanara. - Henry Ford

Avem 40 de milioane de motive pentru a gresi, dar o singura scuza. - Rudyard Kipling

Orice eveniment din viata nu are o semnificatie anume decat aceea pe care o dai tu.

Actiune

Cei care gresesc se impart in doua categorii: Aceia care au actionat fara sa gandeasca si cei care au gandit fara sa actioneze. - John Charles Salak

2 Exista doar 3 culori.Riccardo Oda Daca continui sa faci ceea ce faci. .Theodore Roosevelt Nu spune lumii ceea ce stii sa faci. acolo unde sunteti. .John M.Roberto Re Curaj . ceea ce facem cu ele este important. 10 cifre si 7 note. nu actioneaza niciodata. fa-o si gata. vei continua sa primesti ceea ce primesti. Capozzi Persoanele care asteapta ca toate conditiile sa fie perfecte inainte sa actioneze.Rith Ross Faceti ceea ce puteti. . Colaborare Siguranta este una din virtutile pe care le caut cel mai mult intr-o colaborare si care este cel mai greu de gasit. . . cu ceea ce aveti.

Henry Ford " Pot .. . ai oricum dreptate.Peter Drucker Nu-ti urma cararea:traseaza-ti unul nou si lasa-ti semnul sa urmeze.John M.3 Cind vezi o afacere de succes inseamna ca cineva a luat o decizie curajoasa. Capozzi Cuvintele nu au alta semnificatie decit aceea pe care le-o dam noi. Singura limita pentru cat de sus putem tinde este cand credem ca putem urca. .Virgilio Daca crezi ca educatia este scumpa asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta. A crede Daca tu crezi ca esti in stare sa faci ceva sau nu. . pentru ca eu cred ca pot!" .. Cresterea .

daca iti refuzi sa accepti orice alt lucru in afara de cel mai bun. . Poate nu sunt perfecte. dar este mult mai bine sa iei decizii imperfecte decit sa cauti in permanenta deciziile perfecte pe care nu le vei gasi niciodata. cind "ar trebui" devine "trebuie".Hubbell Cea mai buna rasplata pentru munca facuta nu este ceea ce se obtine din ea ci ceea ce se devine datorita acesteia.Somerset Maugham . . . cind "mai intii si mai apoi" devin "acum". altele pur si simplu sunt ingamfate.John Ruskin Decizii Eu iau decizii.Roberto Re Perfectiune Viata este ciudata. deseori il obtii. .4 Unele persoane cresc responsabile. .Charles De Gaulle Hotarare Cind "as vrea" devine "vreau". atunci si doar atunci dorintele incep sa se transforme in realitate.

Daca cunosti cum. . . Capozzi Obiective Nu exista vint prielnic pentru marinarul care nu stie unde sa mearga. .5 Conducere Conducatorii vor invata din trecut. dar daca stii de ce. Schwab Oportunitate Exista doua lucruri care nu se mai intorc niciodata inapoi: o sageata aruncata si o ocazie pierduta. vei avea intotdeauna o slujba.Seneca Cind un om si-a impus niste limite pentru ce va face.Charles M.John M.Jim Rohn . vei fi un indrumator. . si-a impus niste limite pentru cit poate sa faca. se vor concentra pe prezent si se vor pregati pentru trecut.

Macauley Risc Nu poti descoperi noi oceane pina cind nu ai curajul sa pierzi din vedere plaja.Richard Bach Convingere Arta de a fi convingator incepe prin a-ti deschide mintea si urechile si nu gura. acel ceva nu se numeste munca.6 Pasiune Daca tin foarte mult sa fac ceva. . . . Pregatire Norocul este ceea ce are loc cind pregatirea se intilneste cu sansa. Cunoasterea pe jumatate este mai rea decit ignoranta.

Capozzi .7 Rezultate Nu-mi spune cit greu muncesti. spune-mi ceea ce ai realizat. Thoreau Primul pas pe care trebuie sa-l faci daca vrei sa ai succes este sa te decizi ce tip de persoana vrei sa fii. Eu visez lucruri care nu au mai existat si spun: "De ce nu?" . .Henry D.Exista trei tipuri de persoane: aceia care provoaca evenimentele.John M.James Ling Descoperirile constau in a vedea tot ceea ce toti au vazut si in a gindi ceea ce nimeni nu a gindit.George Bernard Shaw Succesul Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei. Anumiti oameni vad lucrurile asa cum sunt si spun:" De ce?". . . aceia care privesc cum se desfasoara evenimentele si aceia care se minuneaza de ceea ce se intimpla.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful